|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze adoptusie :)
Cytat:
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
|
#62 |
|
Rozeznanie
|
Ja powiem szczerze, że nie wiedziałam jak się koty zachowują bo nigdy nie miałam i nawet nie lubiłam. Ale ten szkrab skradł moje serce
lubi biegać za piłką i czasem sama sobie nosem traca i za nią biegaWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
No ja tez zawsze psiara, koty to dla mnie indywidualnosci i nie chcialam nigdy zamykac w domu, aze mamy dom, to byl na zawał zeszła jakbym miala takiego dochodzącego
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:34.