![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciuszki i różności. Zajrzyj ;)
connie mam zdjecia bizuterii, ale cos mi sie stalo i nie moge pomniejszyc tych fotek, a takich duzych nie da sie zalaczyc. Podaj maila na PW to Ci wysle na poczte
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
heycia :d podoba mnie się to: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1139160910 mogłabyś napisać jakiś wymiarek albo coś ? i zrobić zdjęcie na sobie bo nie widze tutaj za bardzo :P
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
Hej
![]()
![]() |
#64 |
Zadomowienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Qrcze to może okazać się za duża. Bo tak patrze na biust :P hihih ja nosze normalnie rozmair 36/38 i nie wiem teraz sama. Nio ale jeśli na Ciebie jest duża to zapewne na mnie też
![]() ![]()
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
jakie wymiary ma ta bluzka? w jakim jest stanie?
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1139148663
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
Bluzka jest w stanie bdb. Firma to Angie.
Jej wymiary to: szer. pod pachami: 38 szer w talii: 36 dlugosc (przy miejscu wszyscia ramienia):49.5 dl. rekaw od gory: 36.5 dl. rekaw od dolu: 27 material, to jak na moje oko poliester (ale to tak sie domyslam, bo na metce nie ma nic napisanego). Rozciagliwy.
Wymiana Edytowane przez connie Czas edycji: 2006-02-07 o 23:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
connie.. ok. to czekam az ta osoba Ci wysle zdjątka. zarezerwuj mi te sliczna bluzeczke .. bede po tej osobie w o kolejce..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#74 |
Konto usunięte
|
dodalam u mnie fotki sandalkow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Konto usunięte
|
wyszukasz u mnie cosik za turkusowe koraliki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Chcialabym sie dowiedziec czegos wiecej o tych rzeczach (czy dalej sa akutualne, co to za rozmiarki) ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1138356498 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1138818570 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1138879772
![]() |
![]() |
#79 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
dl nogawki po wewnetrznej stronie - 78 stan - 22-23 (biodrowki) pas - 36x2 biodra (mierzone pod zamkiem) 44x2 spodenki sa z lekko rozciagliwegpo materialu, ale tylko lekko maja delikatne prazki sa naprawde sliczne, ale ja po hormonach juz w nie nie wchodze i zaznaczam, ze sa prawie NOWE mialam ubrane na wesele i potem moze jeszcze 2 razy wiec ich stan okreslam jako IDEALNY |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
olawejherowo, a wymienilabys te spodenki na korale? Moze dobralabys sobie cos jeszcze? Moze cos Ci sie jeszcze podoba? Jezeli podobaloby Ci sie sporo rzeczy wiecej, to bylabym tez chetna na kolczyki
![]() ![]()
Wymiana Edytowane przez connie Czas edycji: 2006-02-11 o 22:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zadomowienie
|
hej
![]() No wlasnie wymianka same kolczyki na korlane niezbyt sie oplaca, bo sama przesylka kosztuje ![]()
![]() |
#85 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() golfik ladny, ale mam bardzo podobny ![]() nie znajdziesz jakiegos zakieciku dla mnie? ![]() a jesli nie, to moze dokonamy wymianki:kolczyki za korale i wyslemy zwyklym listem, zeby nie bylo drogo, cio Ty na to ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
Niestety, zakietu nie mam. Listem zwyklym napewno nie wysylamy, jak juz to poleconym, najwyzej tak zrobimy. Ale kurka, zalezaloby mi na tych spodniach
![]() ![]()
Wymiana Edytowane przez connie Czas edycji: 2006-02-13 o 00:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
Mam jeszcze:
- Czarna (na zdjeciu wyszla jak wyblakla - wina lampy blyskowej, naprawde jest czarna i nie ma zadnych plam - tez wina lamy!!!!) bluzka, z roozciagliwego materialu, ubrana 2 razy, ma naprawde fajny dekolt (z tylu minimalnie zabudowany) ![]() - "Plaszczyk" (tak naprawde to raczej rodzaj swetra, katanki czy cos...) z dziwnego materialu, Vero Moda, niestety prul sie troche pod pacha i jest zle zszyty, co (troche kiepsko, jakby co postaram sie zrobic lepsze zdjecie) widac na zdjeciu (ja sie kiepsko posluguje igla i nitka ![]() - Sukienka, material dopasowuje sie do figury (gora, bo dol, nie jest obcisly raczej), bez ramaczek (chociaz ma takie zaczepy, ze ramiaczka mozna przyczepic) (ale to ciagle nie wiem, czy chce wymieniac, bo sukienka jest naprawde bardzo fajna...) - Ceramiczne (dosc krotkie) korale, czy tez naszyjnik ... - Bransoletka (niesrebrna), przywieziona z Francji, Koniki polne, maja "brzuszek" wypelniony czyms a'la masa perlowa - Komplet srebrnej bizuterii - Baza do cieni Lumene (nowa, nieotwierana, jeszcze w pudelku)
Wymiana Edytowane przez connie Czas edycji: 2006-02-13 o 08:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Konto usunięte
|
Moja Droga, sliczne rzeczy dolozylas
![]() ![]() poprosze o dokladne wymiarki plaszczyka i sukieneczki ![]() a moze Ty jeszcze cosik u mnie wyszukasz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zadomowienie
|
A wiec:
* plaszczyk to ma na metce rozmiar: style: RAW 3/4 Jacket, M material to 70% welna, 30% Rayon, dl (od wszycia ramienia): 91 dl rekawa z gory: 60 szer ramion (od wszycia ramienia do wszycia ramienia): 43 Jak juz pisalam ma rozdarcie (niezgrabnie przeszyte) pod pacha. Zaraz wkleje lepsze zdjecie od wczorajszego. * Sukienka czarna: szer biust: ok 36 u gory szerokosc: talia: 32 dlugosc: ok 95 *bizuteria: srebrna, nosilam z niej jedynie kolczyki Ehhh i tylko z jedna z powzyszczych rzeczy moge sie rozstac (nadal je lubie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:33.