| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mie¶cie? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejd¼ i znajd¼ dobrego fryzjera, poleæ w³asnego. | 
| Poka¿ wyniki sondy: . | |||
| . |      | 0 | 0% | 
| . |      | 0 | 0% | 
| G³osuj±cy: 0. Nie mo¿esz g³osowaæ w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzêdzia | 
|  2010-12-14, 23:18 | #871 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2008-08 
					Wiadomo¶ci: 15
				 | 

Dot.: Dobry fryzjer-Bia³ystok

Nie, to jest avangarda na wyszynskiego- pracuje tam Agnieszka- taka blondynka i druga dziewczyna chyba Iwona. W³osy po zabiegu nadal mi sie pusza ale juz nie tak, wiec jakas poprawa jest. | 
|     |   | 
|  2010-12-14, 23:53 | #872 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-10 Lokalizacja: Podlaskie 
					Wiadomo¶ci: 392
				 | 

Moze masz zle wykonany zabieg ?

| 
|     |   | 
|  2010-12-15, 10:35 | #873 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-02 
					Wiadomo¶ci: 36
				 | 

Hej xxbiankoo , je¶li chodzi ci o Marte co pracowa³a kiedy¶ w Avangardzie na Grochowej, taka niska blondynka króciutko ¶ciêta, to ona ma swój salon w centrum park    | 
|     |   | 
|  2010-12-15, 18:33 | #874 | 
				 | 

aagnieszkaa19 - dzieki, ale jakos nie tesknie za nia ;-)

| 
|     |   | 
|  2010-12-18, 16:15 | #875 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2008-10 Lokalizacja: nottingham 
					Wiadomo¶ci: 7
				 | 

ja ze swojej strony poleci³abym  Studio Idea. Salon fryzjerski. Przemys³aw Czajkowski ul. Weso³a 19 15-307 Bia³ystok tel. 85 745 53 96 By³am u tego Pana 4 razy na czym¶ co siê zwie tonik. Normalnie mam bardzo d³ugie, niefarbowane w³osy. Tonik jest czym¶ w rodzaju od¿ywiania, wzmacniania koloru czy te¿ delikatnego farbowania w³osów. Jak mi t³umaczy³ Pan Przemek to kosmetyki naturalne na bazie wosku pszczelego. oplata w³os a nie wnika w jego powierzchniê. W³osy po wyj¶ciu z salonu s± mega l¶ni±ce, zdrowe i grubsze. Efekt utrzymuje siê ok 4-6 tygodni. Chroni to te¿ w³os i od¿ywia. Naprawdê polecam. Kolor jest w³a¶ciwie ca³kowicie zmywalny bo zmywa sie wraz z ka¿dym myciem równomiernie i po paru tygodniach masz swój naturalny kolor w³osów. Do minusów zaliczy³abym ¿e nie da siê rozja¶niæ w³osów, mo¿esz mieæ tylko ciemniejszy albo tylko trochê ja¶niejszy od wyj¶ciowego. poniewa¿ farby te s± w jaki¶ sposób mieszane przez tego pana to nie da siê (chyba) dok³adnie okre¶liæ koloru. Choæ ma on paletê barw. No i ¿e siê do¶æ szybko zmywa. Na moich d³ugich w³osach zabieg kosztowa³ 70 z³. Za ka¿dym razem by³am bardzo zadowolona. Polecam to osobom które chcia³yby spróbowaæ jak bêd± wygl±daæ w danym kolorze w³osów albo dla osób normalnie nie maluj±cych ich a ch±cych co¶ na krótki okres zmieniæ. Ja jestem szatynk± i farbowa³am na : jasny br±z, ognisty rudy rudy, ciemny br±z i za pierwszym razem wzie³am swój naturalny kolor. | 
|     |   | 
|  2010-12-20, 16:13 | #876 | 
					Wiadomo¶ci: 11
				 | 

Ok. teraz na mnie kolej   Czyta³am opinie od dawna i przyznam ¿e do czê¶ci fryzjerów trafi³am przez opinie na wiza¿u  . Moje ostatnie odkrycie to Pan Wojtek - z wizazu (teraz siê mie¶ci w galerii na antoniukowskiej, Ambasada urody czy jako¶ tak. Jako jedyny (!) do tej pory (a chodzê po bia³ostockich i warszawskich salonach od lat) zrobi³ mi po raz drugi piêkny kolor, tzw baleja¿ wenecki (je¶li nie mylê nazwy). To taki ¿e w³osy wygl±daj± jak rozja¶nione s³oñcem od po³owy g³owy w dó³. (bardzo du¿o aktorek i modelek ma w³a¶nie tak farbowane w³osy) Zawsze chcia³am mieæ taki efekt a nie wiedzieæ czemu i w Kameleonie i u Damiana na warszawskiej i u p. Lukasza (od Emilki) i u samej Emilki (mocno przereklamowanej) dostawa³am mocno kontrastowy baleja¿!! przeze mnie zwany zaciekami - ani to modne ani to ³adne. Dlaczego?! Kiedy¶ fryzjerka w Wawie powidzia³a mi ¿e fryzjerzy albo nie potrafi± albo nie chc± ryzykowaæ farbuj±c nowymi technikami... a to wcale nie jest nowo¶æ! Pan Wojtek jak na razie jako jedyny s³ucha uwa¿nie i po¶wiêca³ du¿o czasu na wybadanie moich potrzeb, w moim przypadku ¶cina³ ostro¿nie (tak jak chcia³am) mo¿e dlatego nie by³o ¿adnej wtopy. Nie sadza mnie z mokrymi w³osami przed lustrem pytaj±c siê co ja chcê, kiedy na mokrych w³osach (krêconych!) nic nie widaæ! A niestety to jest charakterystyczne dla "renomowanych" bia³ostockich salonów fryzjerskich. Gdzie strzy¿e siê ta¶mowo... Co do strzy¿enia. Nastêpna bol±czka. W³osy mia³am zawsze do ³opatek albo ramion. Krêcono-faluj±ce, pusz±ce siê od góry, trudne do u³o¿enia. I tu nie pomaga³y rysunki, t³umaczenia. Zawsze by³ ten sam problem: na has³o ¿e mam krêcone panie (wraz z p. Marzen± w³a¶cicielk± Kameleona) stopniowa³y mi w³osy niemi³osiernie, raz tak krótko ¿e wygl±da³am jak wy³ysia³a i zmok³a kura. Albo ¶cina³y mi tak jak ¶cina siê prostowane w³osy, które wygl±da³y fajnie wyprostowane! Efektem by³ "grzyb", w³osy grube, krótsze podnosi³y siê do góry a dó³ wycieniowany, prze¿edzony pozostawa³ prosty i ulizany. Extra...za³amka. Tak by³o w Kameleonie, u Damiana, w Gabrielu, nawet u p. Marioli z Warszawy (ul. ¶wiêtokrzyska), która podobono jest specjalistk± od krêconych w³osów (kobiety setki z³otych wydaj± na przed³u¿anie i zagêszczanie w³osów a Mariolka pozby³a mnie po³owy objêto¶ci moich. - ¿eby lepiej siê krêci³y  , nie krêc± siê oczywi¶cie lepiej. wogóle siê nie uk³adaj±. ¯eby oddaæ sprawiedliwo¶æ: wierzê ¿e p. Mariola potrafi strzyc, raczej nie potrafi dopasowaæ strzy¿enia do twarzy i nie za bardzo potrafi s³uchaæ - tak by³o w moim przypadku. W¶ciek³a by³am bo bulnê³am 170 zeta. ¦wietnie ¶ciê³a mi w³osy p. Ewa z ul. Waszyngtona ale jej od kilku lat nie ma ju¿ w Polsce, z tego co wiem. Ostatnio w³osy ¶cinane prze p. Mariolkê poprawia³ w³a¶nie p. Wojtek. Niestety, ceny u niego wzros³y. Nadal w porównaniu do innych fryzjerów u mnie jest na prowadzeniu. Zobaczymy jak d³ugo...  Je¶li chodzi o naturalny look to polecam. heh, tyle mojego wywnêtrzniania   | 
|     |   | 
|  2010-12-20, 20:54 | #877 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-04 Lokalizacja: czasem tu czasem tam 
					Wiadomo¶ci: 304
				 | 

Buchta z Twojego opisu wynika, ¿e mamy podobny typ w³osów. Je¶li mo¿na wiedzieæ to ile zap³aci³a¶ za ¶ciêcie i farbowanie? Te¿ jestem umówiona do Pana Wojtka i zaczynam trochê siê obawiaæ czytaj±c Wasze komentarze o wzro¶cie cen

| 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|  2010-12-21, 10:57 | #878 | 
				 | 

u p. Wojtka zap³aci³am 190 zeta, (kolor, ciêcie) z tym, ¿e strzy¿enie mia³am "kosmetyczne" - grzywka, pasemka z góry skrócone aby zniwelowaæ efekt "grzyba". Podejrzewam, ¿e u Ciebie mo¿e wyj¶æ wiêcej. Najlepiej zadzwoñ i siê spytaj, aby pó¼niej nie spotkaæ siê z niemi³± niespodziank±...

| 
|     |   | 
|  2010-12-25, 14:45 | #879 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: Bia³ystok 
					Wiadomo¶ci: 164
				 | 

witajcie kolezanki - wiazaznki ;-) ja ze swojej strony z calym sercem mogê polecic p. Nelê z salonu urody Oz. zaczêlam chodzic do niej, bo kiedys nawet wyczytalam w tym watku, ze ktoras dziewczyna j± chwalila. ceny ma normalne, nie jakies kosmiczne. wg mnie bardzo dobrze scina, chetnie pomaga/doradza a dla sta³ych klientek nawet grzywke ¶cina za darmo ;-) ja np czesto musze chodzic na grzywke, bo tak szybko mi ro¶nie i za kazdym razem ¶cina mi za darmo. swój salon ma w centrum, bo na ul. lipowej, wiec mysle, ze lokalizacja tez na plus i kolejki wcale nie sa takie ogromne, jak tu czytam, u innych ;-) serdecznie pozdrawiam   | 
|     |   | 
|  2010-12-25, 16:35 | #880 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 
					Wiadomo¶ci: 16 600
				 | 

Cytat: 
 Mo¿ecie siê wypowiedzieæ na temat którego¶ z salonów? - Fabryka Marzeñ - Babiniec - Borys Lipatov Edytowane przez moooniaaaa Czas edycji: 2010-12-25 o 16:58 | |
|     |   | 
|  2010-12-26, 16:14 | #881 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: Bia³ystok 
					Wiadomo¶ci: 164
				 | 

40z³ za strzyzenie, wydaje mi sie, ze niezaleznie od d³ugo¶ci w³osów. a kolejki mysle, ze w granicach tygodnia (moze 1.5tygodnia) ,przynajmniej ja tak zawsze mam.

| 
|     |   | 
|  2010-12-28, 20:55 | #882 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: Bia³ystok 
					Wiadomo¶ci: 13
				 | 

w³a¶nie wróci³am z kameleona, polecam serdecznie !!! strzyg³a mnie p.Marta. do tej pory chodzi³am do avangardy, do Kasi z avangardy która ma juz swój salon oraz do adama Pop³±wskiego. jestem pod ogromnym wra¿eniem dzisisjszego strzy¿enia. W³osy do ramion, grzywka na bok, niby prosto klasycznie, ale bardzo dobrze ¶ciête. dosta³am dwie cenne porady jak mam uk³adaæ niesforn± grzywkê ( mam wicher niestety ) i jak suszyæ w³osy ( nie uk³adam nigdy! ) polecam serdecznie, cena strzy¿enia 55z³ | 
|     |   | 
|  2010-12-29, 13:55 | #883 | 
				 | 

A co s±dzicie o Loczku?

| 
|     |   | 
|  2011-01-03, 22:04 | #884 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2009-01 
					Wiadomo¶ci: 24
				 | 

a mo¿e kto¶ by³ w salonie fryzjerskim El¿bieta Sikorska ?  w swojej ofercie ma laserowe leczenie w³osów. mo¿e ktos wie co¶ na ten temat wiêcej | 
|     |   | 
|  2011-01-05, 14:09 | #885 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2010-01 
					Wiadomo¶ci: 3
				 | 

kto robi ³adne fryzury na imprezy typu studniówka , wesele ?    | 
|     |   | 
|  2011-01-11, 21:35 | #886 | |
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2005-12 
					Wiadomo¶ci: 4
				 | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2011-01-13, 12:44 | #887 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Bia³ystok 
					Wiadomo¶ci: 52
				 | 

Ja tak¿e polecam p. Przemka farbuje i ¶cinam w³osy u niego ju¿ kilka lat. Tak¿e mam nak³adany tonik i mimo, i¿ jestem naturalnie ciemn± blondynk± to mam w³osy blond. Po prostu przed ka¿dym na³o¿eniem toniku rozja¶nia mi odrost, a pó¼niej na ca³o¶æ tonik. Dziêki temu moje w³osy s± tylko raz w ka¿dym miejscu traktowane amoniakiem(rozja¶niaczem) a nie za ka¿dym razem. Naprawdê polecam   | 
|     |   | 
|  2011-01-13, 13:04 | #888 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2011-01 
					Wiadomo¶ci: 1
				 | 

hej , czy by³ kto¶ w Instytucie Kerastase na Waszyngtona , s³ysza³am ¿e maj± tam laser do w³osów  i telasoterapiê ?widzia³am zdjêcia na Facebooku wygl±da zar±bi¶cie

| 
|     |   | 
|  2011-01-13, 16:19 | #889 | 
				 | 

Dziewczyny, z czystym sumieniem polecam p.Agnieszkê z Bell Capelli. Zna siê na rzeczy    | 
|     |   | 
|  2011-01-13, 22:55 | #890 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-01 
					Wiadomo¶ci: 42
				 | 

dziewczyny, fryzjer, który dobrze(wiêksze loki) pokrêci w³osy i utrwali je, aby trzyma³y siê przez ca³y wieczór. Do¶æ niskie ceny. Orientujecie siê ?

__________________ Wszystko, co siê op³aca posiadaæ, op³aca siê równie¿, aby na to czekaæ. - Marilin Monroe | 
|     |   | 
|  2011-01-18, 19:46 | #891 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2010-03 Lokalizacja: Poznañ 
					Wiadomo¶ci: 2
				 | 

czy wiecie, u kogo i w jakim salonie zrobiê dobr± trwa³± ondulacjê? bardzo zale¿y mi, aby nie powsta³o potem "siano", wiêc kosmetyki te¿ s± bardzo wa¿ne...

| 
|     |   | 
|  2011-01-23, 13:50 | #892 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2008-03 
					Wiadomo¶ci: 8
				 | 

Hej dziewczyny. To jak teraz jest z tym Wojtkiem? Poprzednie posty zachêci³y mnie do wizyty u niego, ale teraz po ostatnich o "zadufaniu w sobie" trochê mam w±tpliwo¶ci. Do tej pory chodzi³am do bardzo dobrej fryzjerki pani Marioli Giedrojæ na Gedymina 1. Sama nie wiem dlaczego teraz chce pój¶æ do kogo¶ innego, chyba po prostu po 3 latach chodzenia do niej, chcê zobaczyæ, czy kto¶ jest mo¿e jeszcze lepszy od niej.

| 
|     |   | 
|  2011-01-24, 08:20 | #893 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2006-06 
					Wiadomo¶ci: 23
				 | 

Ja nadal chodze do p Wojtka i nadal jestem zadowolona,nigdy nie zauwa¿y³am u niego zadufania, wrecz przeciwnie, tylko on pracuje teraz w wella fryz na ¿elaznej

Edytowane przez 0000ja Czas edycji: 2011-01-24 o 08:21 | 
|     |   | 
|  2011-01-24, 13:58 | #894 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2008-03 
					Wiadomo¶ci: 8
				 | 

Dziêki za odpowied¼. Mam jeszcze pare pytañ. Dlaczego tak wci±¿ zmienia te salony, niedawno kto¶ mówi³, ¿e pracowa³ w galerii Antoniuk w ambasadzie urody? Czy ten numer do niego wci±¿ jest aktualny 511234234? I czy mo¿esz krótko opisaæ jak wygl±da u niego wizyta? Czy jest te¿ stylist±?

| 
|     |   | 
|  2011-01-24, 14:24 | #895 | 
				 | 

okarolinao, to jest ten numer, do Wojtka (nie pamiêtam nazwiska ale chyba Koszykowski), salony zmienia poniewa¿ wcze¶niej pracowa³ u siebie a teraz siê zatrudni³ - z tego co mówi³. Czy jest stylist±? - najlepiej zadzwoniæ i wybadaæ. ps. do arachne - nie jestem p. Wojtkiem   | 
|     |   | 
|  2011-01-24, 14:26 | #896 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2011-01-24, 17:46 | #897 | 
				 | 

Mnie do Wojtka nikt nie przekona, nie polece równie¿ wizyty u niego nikomu. Ja do tej pory nie mogê doj¶æ ze swoj± fryzur± do poprzedniego stanu. Ca³e szczê¶cie, ¿e mam d³u¿sze w³osy, które w po³±czeniu z prostownic± nie rzucaja siê az tak bardzo w oczy. Moja Mama przez ca³y czas chodzi do Emilki i jest zadowolona. Ja z kolei odkad Emilka zmieni³a farby nie jestem przekonana, mimo, ¿e farby s± o wiele lepsze od Loreal. Z tego co wiem, w Atelier teraz jest przestuj, nie wiem czy potracili klientów czy to kryzyz PO¶wi±teczny.  Znacie salon Agnes na pogodnej ?? | 
|     |   | 
|  2011-01-24, 20:30 | #898 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2010-03 
					Wiadomo¶ci: 4
				 |  Dot.: Dobry fryzjer-Bia³ystok 

dziewczyny ratujcie ! nie bêdê owija³a w bawe³ne . Muszê koniecznie pomalowac w³oski , my¶lê teraz o baleja¿u z blondu i br±zu. Obecnie mam ca³e blond . Malowa³am w ma³ym osiedlowym 'salonie' fryzjerskim ale fryzjerka strasznie zwali³a mi w³osy ( poniszczy³a  a kolor wyszedl tragicznie ale na szczescie po czasie sie zmyl ) nie chce wydawaæ na fryzjera 2 lub 3  stów bo po prostu troche szkoda mi kasy , szukam jakiego¶ niedrogiego fryzjera który pomalowa³ by mi w³osy ( s± do¶æ d³ugie ) do 150 z³ . My¶la³am co¶ o jakim¶ salonie na ul. stromej za basenem ponoæ maj± ukoñczone kursy w USA jednak nie wiem jakie s± tam ceny i nie mam nr ;( czy kto¶ zna mo¿e ten nr lub  cennik jesli tak to by³abym wdziêczna je¶li by mi podal lub polecil jakiego¶ innego niedrogiego i w miare dobrego fryzjera    pozdrawiam   Edytowane przez kasienkax3 Czas edycji: 2011-01-24 o 22:43 | 
|     |   | 
|  2011-01-27, 17:23 | #899 | 
				 | 

Ooo tak, te jego sztuczne "zachwycanie" siê jest mi dobrze znane.

| 
|     |   | 
|  2011-01-28, 11:13 | #900 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2006-06 
					Wiadomo¶ci: 23
				 | 

No w³asnie ja te¿ mam dlugie wlosy i do tego strasznie szybko rosn±, takze co miesiac 200 zl zaczyna mnie to przytlaczac, tak sobie mysle azeby sprobowac gdzies indziej pomalowac wlosy, czy ktoras z was s³yszala cos o salonie z witosa podajze 25? Kolezanka strasznie zachwala, ale chcialabym uslyszec jeszcze czyjas opinie

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe w±tki na forum Dobry fryzjer | 
|  | 

| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:38.