![]() |
#871 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Formuła 1
Cytat:
![]() ![]() No w sumie sobota to jeśli chodzi o F1 to kończy się na qualu, coś jest później sportowego o czym nie wiem? ![]() ![]() ![]() No to dobrze, że z nią siedzisz, a nie z jakimś czymś gorszym, bo zdarzają się takie wybitne jednostki w klasach ![]() ![]() Trzymam się, ale mam już zadaną pracę semestralną z biologii i kartkówke powtórzeniową z płazińców ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Wiesiek ![]() ![]() ![]() A czemu nie zaprosisz rodziców?:d Odwet? ![]() No mam nadzieję, że ode mnie kolega nie zwieje ![]() ![]() ![]() ![]() Opowiedz, opowiedz koniecznie! Cza jakiś słownik PWN odnaleźć w necie ![]() Cytat:
![]() ![]() Zazdroszcze niekradzenia rowerów, ja się dziś bałam parasola zostawić w ogólnym wiadrze na parasole w szatni w mojej szkole, bo bałam się że ktoś mi zapieprzy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#872 |
Zadomowienie
|
ej weście ja cały dzień dziś zmarnowałam, czytałam sobie książki (aczkolwiek niezwiązane z nauką
![]() ![]() wiecie co się okazało ? że mam 4 godziny więcej niż poprzednie 2 klasy, dołożyli nam chamy wos ( a miały być 2x w 3 klasie), mamy też 2x info ![]() ![]() Plotka te chrupki były w takiej zielonej paczce, znalazłam wciśnięte jak przebierałam w stoisku kukurydzianych ![]() ![]() a więc w sobote będziecie się imieninowć, wieśkować ew imprezować a ja będę weselować kurde ![]() ![]() Edzia, też zazdroszcze tego bezpieczeństwa ![]() ![]() ehh ide pisać to to, 3majta się baby ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#873 |
Zakorzenienie
|
Agel, bo ja nie moge sie zdecydować na avatara
![]() pewnie że fajnie ![]() nie jadłam jeszcze peanuta ![]() "będe wieśkować" ![]() biedna, i napisałaś ten esej ? ![]() Edzia, fajna stronka ![]() Plotka, w sobote jest mecz piłki nożnej z Portugalią i chyba siatka ![]() ja z histy nie pomoge bo nienawidze ![]() "zwieśkowana" ![]() ![]() ![]() tak, odwet ![]() to fajny kolega musi być ![]() a cza cza ![]()
![]() |
#874 |
Zadomowienie
|
witam dziewczęta
![]() jutro na szczęscie bede mieć luźniejszy dzień w szkole, aczkolwiek jestem zła bo kończe o 16 a siatka o 13 się zaczyna i nie obejrze ![]() potem znów nie obejrze bo bede miala to glupie wesele wr ![]() w sumie moi rodzice mają bardzo mocną grype, mama od tygodnia ledwo sie po domu rusza, tata zreszta to samo, ja zdrowa jak nigdy wiec pomyslalam, ze moze udam chorą i nie pojde ![]() ale zobaczymy ![]() ale mi się dziś lekcje ciągnęły, już wiem, że nie lubie czwartku ![]() a jak tam Wy żyjecie? |
![]() ![]() |
![]() |
#875 |
Wtajemniczenie
|
Hola bejbosy!
![]() Dziś miałam 8 lekcji i zdycham, wpadłam się zrelaksować ![]() ![]() ![]() ![]() O 23:30 natrafiłam na tvp2 na film o Formule 1, była to pierwsza część tego filmu (niewiem kiedy druga) ale było o początkach F1, o Williamsie, o Headzie, troche o wypadku niegdysiego jednego z bolidów McLarena, w którym zginęło 80 kibiców i na 30 lat zrezygnował ten team z wyścigów ![]() ![]() ![]() Ok, muszę poszukać tych chrupków ![]() ![]() Angel, dziś nam pani od Łaciny powiedziała, że żadna klasa nie może mieć więcej niż 35 lekcji tygodniowo, bo to niezgodne z tym co tam w ministerstwie jest, i że może być mniej, ale nie więcej, aż poszukam w necie takiej ustawy chyba, żebyś mogła się tam powykłócać ![]() Luna! Dzięki za info! ![]()
![]() |
#876 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Udawanie chorych, to to co umiemy chyba najlepiej ![]() Też mi się czwartek ciągnął ![]() ![]() ![]() Oczywiście wyprzedziłaś mnie z postem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#877 |
Zadomowienie
|
Plotka w ogóle ja bym najchętniej pozwała ta szkołe za znęcanie sie przychiczne na uczniach przez nauczycieli, ale dobra, chodzi mi o to, że tylko MY mamy 4 godziny więcej od pozostałych !!!! dowalili nam dodatkową historię i mamy 4x a w maturlanej powinno być 4x, dowalili 2x info i nam facet dziś powiedział, że jako jedyni tak mamy na dodatek od przyszłego roku zmiejszy się wogole licza godzin, dowalili nam wos mimo, że zmiany miały byc w klasach 1 i zamiast 2x godzin w 3 klasie, to zrobią od pierszej, a nam to wprowadzili już teraz i na dodatek jako jedyna humanistyczna będziemy mieć fizyke w tym roku i jeszcze w maturalnej
![]() mamy 38 godzin bo właśnie przeliczyłam wszystko dokładnie.... paranoja, ten kraj jest chory. ej u nas nikt tego nie zgłosi bo wiecie, ale za to wy możecie mnie uratować ![]() ![]() u mnie 3 dzień pod rząd leje, mam już tego dość ![]() ja dziś ide do karfura (nie wiem jak sie pisze ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#878 |
Zadomowienie
|
juhu
![]() Z powodu ciągłych off topów wklejam wypowiedz Nicka, Moim zdaniem osiągnęliśmy poziom Ferrari. Dla mnie oczywiste jest, że na tym torze będziemy zagrożeniem dla tego zespołu - mówi, przed GP Włoch, Nick Heidfeld. - Monza jest bardzo podobna do obiektu w Montrealu, gdzie zająłem drugie miejsce. W ten weekend też zamierzam dobrze wypaść - dodaje Niemiec. Jak dla mnie jest on zbyt pewny siebie, myśli, że jak już jest owłosioną małpą to wszyscy się go boją ![]() poza tym wydaje mi się, że Bmw jeszcze musi trochę popracować, żeby ich bolidy jeździły z tą szybkością co Ferrari. Pamiętacie ostatni wyścig? Bolid Roberta spisał się bardzo słabo, tak jakby próbował jechać szybciej a nie mógł... już jutro zrobie tabele z treningów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#879 |
Raczkowanie
|
Matko...jestem przerażona fizyką...teraz mój dział to elektrostatyka,a potem prąd...i same zadania trudne jak cholera....
Ah,dzisiaj wróciłam o 16.20 i potem pojechalam na zakupy,na nic narazie nie mam czasu...ale w weekendy będzie lepiej,będę się więcej udzielać ![]() Jutro na szcęście mam 6 lekcji...a dzisiaj na poprawe humoru jadłam chipsy z biedronki,kaloryczne jak nie wiem co,ale je uwielbiam. Teraz w sobote i niedziele mecze siatkarskie,na zywo...nareszcie troche sportu,ogólnie weekend sportowy,bo jeszce Monza ![]()
#880 |
Wtajemniczenie
|
Nie miałam internetu od wczoraj wieczorem
![]() ![]() W panoramicznym skrócie ![]() Te chrupki Angel są przefajne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ok, zrobię Ci interwencję, ale nie mogę znaleźć takiej ustawy ![]() ![]() Współczuję Ci tylu lekcji to jest STRASZNE! ![]() ![]() GDZIE TABELE? ![]() ![]() A Nick to dla mnie jest porażka totalna, BMW jest szybkie na zakrętach, ale do szybkości na prostej bolidu Ferrari nie mogą się nawet zbliżyć! Edzia, spokojnie, wątek Ci nie ucieknie ![]() ![]() ![]() Elektrostatyka jest fajna ![]() ![]() ![]()
![]() |
#881 |
Zadomowienie
|
angel własnie wróciła cała przemoczona do domu więc tabele wkrótce
![]() Plotka, ja też chce serowee ![]() ![]() kurde rano zjadłam całą milke zabajone ![]() ![]() mam zmieniony plan, jeszcze gorszy niż był, żadnego luźnego dnia i na dodatek nadal kończymy o po 16, jak se załatwie zwolnienie z wf to przynajmniej w jeden dzien bede konczyc o 15 :/ dziewczyny, siatkarze przegrali z belgią 1:3 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#882 |
Zadomowienie
|
a więc doczekałam się wreszcie
![]() Wyniki II treningu: 1. Alonso McLaren 1:22.386 30 okrążeń 2. Hamilton McLaren 1:23.209 33 okrążenia ![]() 3. Fisichella Renault 1:23.584 38 okrążeń 4. Kubica BMW 1:23.599 44 okrążenia ![]() 5. Rosberg Williams 1:23.679 33 okrążenia 6. Massa Ferrari 1:23.722 27 okrążeń 7. Heidfeld BMW 1:23.821 38 okrążeń ![]() 8. Raikkonen Ferrari 1:23.833 12 okrążeń ![]() 9. Kovalainen Renault 1:23.848 32 okrążenia ![]() 10. Wurz Williams 1:23.881 32 okrążenia 11. Trulli Toyota 1:23.919 39 okrążeń 12. Schumacher Toyota 1:23.922 29 okrążeń 13. Button Honda 1:24.137 36 okrążeń 14. Webber Red Bull 1:24.328 31 okrążeń 15. Barrichello Honda 1:24.462 40 okrążeń 16. Coulthard Red Bull 1:24.605 31 okrążeń 17. Sato Super Aguri 1:25.328 27 okrążeń 18. Vettel Toro Rosso 1:25.459 36 okrążeń 19. Sutil Spyker F1 1:25.531 24 okrążenia 20. Liuzzi Toro Rosso 1:25.567 26 okrążeń 21. Yamamoto Spyker F1 1:25.863 40 okrążeń 22. Davidson Super Aguri 1:26.021 6 okrążeń Alosno i Sutil nie dostają emotki ponieważ moje prosby zostały zlekceważone ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#883 |
Wtajemniczenie
|
Serowe pycha
![]() Ale szczypiorkowe niedobre? Spróbowałabym ![]() Ja zjadłam nowego 3bita ![]() ![]() No to załatwiaj zwolnienie, lepiej mieć luźną lekcje w ciągu dnia ![]() No właśnie słyszałam o siatkarzach, porażka ![]() Lece bo mi pieczarki znikną z patelni ![]() Śliiiiiczna tabela Angel ![]() ![]() ![]() ![]() A śmierdzący Nick wcale taki szybki nie jest jak uważa! BRAWO DLA FISICO ![]() ![]() ![]() Vettel dobrze, wycyckać Liuzziego należało mu się, Yamamoto nie ostatni ![]()
![]() |
#884 |
Wtajemniczenie
|
Pieczarki 'dochodzą' więc zmieniłam sobie ava
![]() ![]() ![]()
![]() |
#885 |
Zadomowienie
|
no ale zauważcie też, ze Robert zrobił najwięcej okrążen
![]() haha Plotka, może bana nie dadzą ![]() ![]() dzisiaj piątek może dziewczyny wreszcie wejdą na wątek i coś napiszą ![]() ![]() a teraz mam dla Was njusa Trzy dni przed GP Włoch pojawiły się nowe dowody w aferze szpiegowskiej. Liderom mistrzostw świata znowu grozi dyskwalifikacja, a informacje obciążające McLarena pochodzą ponoć od kierowcy tej ekipy! W świecie F1 mówi się, że na swój zespól doniósł Fernando Alonso. Ukaranie przez FIA McLarena pomoże Hiszpanowi w bezkarnym zerwaniu kontraktu, który mistrz świata podpisał aż na trzy lata. Jedno jest pewne, brytyjski zespół ma ogromne kłopoty. McLarenowi grozi wykluczenie z tego, a być może i z przyszłego sezonu. Wyrok ma zapaść 13 września. pewnie jak tamtym razem wszystko rozejdzie się po kościach, takie mam przeczucie bo chciałabym żeby ich zdyskwalifikowali ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#886 |
Raczkowanie
|
No,przynajmniej na poprawę humoru mój Fernuś coś wyskrobał porządną lokatę
![]() Ale jestem zmachana...właśnie wróciłam z biegania,dzisiaj pokonałam kilosa...zdycham ![]() Żyje tylko tym,że już za 10 miesięcy wakacje... ![]() A tak ogólnie to w szkole nawet spoko,da się przeżyć.Fizyka nie była taka zła,nawet zrobiłam zadania bez problemu ![]() ![]() ![]() A miałam mieć pana Marcina,on jest taki fajny,wspaniały,kochany i co???Nic...ach szkoda gadać... ![]() W niedziele wyścigu nie obejrze,bo będę na meczu...kurka,jak ja to przeżyje...fuck... ![]() Chociaż z drugiej strony obejrze sobie siatkówkę na dobrym poziomie,no i fajnych wielkich facetów... ![]() Na kogo stawiacie w niedziele...??? Ja jestem teraz wierna Ferdkowi...ferdpatriotka ![]()
#887 |
Wtajemniczenie
|
Haha podium za 44 okrążenia
![]() No właśnie, oby mnie nie zbanowali, bo pobawię się wtedy w TROLLa i drugie konto założe ![]() ![]() No jak to nie siedzimy, my po prostu Angel potrafimy połączyć przyjemność z obowiązkiem, potrafimy sobie tak kalendarzyk zapełnic że na wszystko mamy czas ![]() Też jestem za wywaleniem McLarena, jeśli naprawdę korzystali z tych papierów czy coś, to niech ich wywalą, a Kimi niech zdobędzie mistrza ![]() ![]() Hamilton napewno nie zdradziłby swojego Rona, ale Alonso, owszem miałby do tego powód.. A na jakim meczu Edzia? ![]()
![]() |
#888 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A o co chodzi z tym Makiem???Sprawa powróciła??Bo ja jestem z newsami do tylu... ![]()
![]() |
#889 |
Zadomowienie
|
Heeeej!
![]() ![]() Ale nareeszcie udalo mi sie dostac do kompa... A to dlatego, ze moj kochany barciszek laskawie wlaczyl mi kompa... Bo ja nie znam hasla :/ Dzis piatek, jak ja sie ciesze... ;] weekend wolny od tej glupiej szkoly :/ Minal pierwszy tydz a ja mam juz dosc :/ Niby kl maturalna, a nauczyciele, ktorzy ucza przedmiotow, z ktorych nie bedziemy zdawac i tak gadaja, ze musimy sie starac i ze wcale nam nie odpuszcza... ![]() Co do matury to do konca tego miesiaca musze zlozyc wstepna deklaracje z czego chce zdawac, a jesli cos mi sie odwidzi to moge do ktoregos lutego zmienic przedmioty. Jak narazie to chce zdawac polski podst, ale zastanawiam sie nad rozszerzonym, ang podst, wos rozsz. Ale mysle tez nad tym czy jako 3 obowiazkowy wybrac historie i napisac podst... A jako dodatkowy wos rozsz. Tylko nie wiem czy z historia dam rade, bo mam slaba pamiec do tych wszytkich dat i w ogole :P Bo z tego co patrzalam to na te kierunki studiow, na ktore chcialabym isc jest do wyboru kilka przedmiotow i z tych trzeba wybrac 2 i nie mam wyjscia jak tylko napisac jeszcze historie, jesli chce isc na studia... Chociaz ost powaznie zastanawiam sie nad tym czy w ogole na nie bym sie dostala... Jesli nie to pozostaja zaoczme i wtedy musialabym isc do pracy :/ Eh sama juz nie wiem... Ale koniec tematu ![]() Co do siatkowki to zapewne juz wiece, ze nasi przegrali 3:1 z Belgia ![]() A teraz przejde do tematu, ktory powinien ze wzgledu na temat naszego watku byc poruszony na poczatku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I ciesze sie, ze moj sliiczny tenisista wygral ![]() ![]() ![]() ![]() O jej... ale sie rozpisalam! ![]() ![]() ![]() A teraz znikam, bo mama zamowila pizze ![]() Ale niedlugo wroce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#890 |
Zakorzenienie
|
Witaj Bożenko!
![]() Śliczny kolor wypowiedzi ( ah, jak ja lubie zielony ![]() Co do przedmiotów na maturze to zdawaj historię. Matura z historii wcale nie jest trudna ![]() Ja wielokrotnie już ją pisałam ( raz na 78%! ) lecz bez rozprawki. Pisałam to w I klasie gimnazjum ![]() A co do Formuły 1 to treningi przekapiłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#891 |
Zadomowienie
|
oo czyżby nasza Bożu ściągneła nam nową koleżankę na formułowy
![]() witamy izapp1 ![]() powiedz nam coś o sobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#892 |
Raczkowanie
|
Widze nowe twarze!!!
![]() Rośnie nam konkurencja,hhheeeee ![]()
#893 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mi tez podoba sie zielony;] Wkoncu to kolor nadziei,a ona przyda mi sie teraz bardzo... Hm moze wezme ta historie skoro piszesz, ze nie jest taka trudna... Ale jeszcze powaznie sie nad tym zastanowie ![]() Treningi byly o 10 i o 14 o ile sie nie myle... na polsacie sport. A kwalifikacje jutro o 14 na polsacie ![]() Cytat:
![]() Bożu - jeszcze nikt tak do mnie nie mowil ![]() Myslalam, ze jeszcze dzis uda mi sie odrobic lekcje, a tu chyba nic z tego... bo ciagle sie lenie ![]() ![]() A wiecie co moj inteligentny kot zrobil? Wszedl na drabine, a potem nie umial zejsc ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#894 |
Wtajemniczenie
|
Haha Bożo-Wporzo brakowało mi Ciebie
![]() ![]() Z tą maturą to nie masz za ciekawie, skoro nawet po nocach Cie męczy, a to jeszcze do maja kawał czasu, przed samą maturą to dopiero będą koszmary ![]() ![]() Edzia, fajnie że idziesz na mecza, zdaj nam relacje ![]() Smacznego! ![]() Angel masz krótką pamięć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja też chciałam dziś się pouczyć trochę i z historii ćwiczenia zacząć wypełniać, bo mam 7 rozdziałów do uzupełnienia, ale niiee maam ochoooty ![]() ![]() Haha to jak tego kota wytresowałaś, że po drabinie nie umie zejść ![]() ![]()
![]() |
#895 |
Zadomowienie
|
a bo ja lubie wymyślać cuda z imionami
![]() ![]() a ja dziś cierpie, bo nie chciało mi się iść do sklepu po super chrupki ![]() ![]() ![]() ![]() Bożenka wybieraj emotke, którą mam dołączyć do Sutila, i Edzia tak samo ![]() o właśnie może Edzia Ci pomoże to napisać z niemieckiego ![]() ja też miałam dziś troche lekcji zrobić, ale cóż los chciał inaczej ![]() dziewczyny, chyba mam problem o tematyce damsko męskiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#896 |
Wtajemniczenie
|
Angel jakiż problem?
![]()
![]() |
#897 |
Zadomowienie
|
ej ale tak mi troche głupio jeszcze bardziej offtopowac
![]() ![]() wybaczcie ![]() a więc od razu powiem, że sprawa do łatwych nie należy... gdy jeszcze kolegowałam się z tą moją byłą przyjaciółką, to ona miała taką swoją paczkę ze swojej klasy, tzn ona i 7 chłopaków, którzy kumpują się od dawna. no i wtedy ona mnie tam wciągnęła do nich i wszystko fajnie, dobrze się z nimi dogadywałam. no i jeden z tych kolegów bardzo mi się spodobał, tzn to jest takie dziwne bo on jakiś nadzwyczaj piękny nie jest [ ![]() ![]() ![]() co ja bym bez was zrobila ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#898 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kurcze nie umiem zadnych fajnych skrotow nickow wymyslac tak jak Wy ![]() Chociaz ktos we mnie wierzy ![]() ![]() Ale w koncu zeszla z drabiny, wiec sie jej nie czepiac prosze ![]() ![]() Cytat:
![]() Do Sutila to najlepiej: ![]() Problem powiadasz... to pisz o co chodzi, z checia pomoge ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#899 |
Zadomowienie
|
Angel to teraz troche sie pokomlikowalo... Ale wiesz co, jeszcze mozesz cos z tym zrobic
![]() ![]() ![]() ![]() A wiec 3mam kciuki aby Ci se udalo! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#900 |
Wtajemniczenie
|
Angel kurcze no nie wiem, może Bożenka ma racje, napisz do niego jakoś i pogadaj, nie o tym co było ale tak sobie o tym co se jest
![]() ![]() Tez 3mam kciukasy! ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.