Formuła 1 - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-09-05, 20:19   #871
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara
Dot.: Formuła 1

Cytat:
Napisane przez *angel1710** Pokaż wiadomość
no zapakowałam się i poszłam do sklepu, obczajacie zobaczyłam jakieś chrupki ( akurat miałam ochotę jak zawsz) z firmy good (jakiś znaczek) food, nazwa ' good chips' o smaku papryki, [widziałam jeszcze smak szczypiorku] i pisze ' wypiekane bez tłuszczu' ryżowe, błonnik, omega 3 omega 6, 50% tłuszczu mniej nie wiem co to za cudo, w każdym razie smakuje ok, przynajmniej można coś zjeść, i w 45 gramach bo tyle jest w paczce jest 185 kcal. pisze tam również, że zalecane osobom na diecie, wiecie coś na ten temat? oczywiście mój kochany peanut butter został mi na jutro chyba, że nieoczekiwanie wstane w nocy i go zjem

kurde sobota będzie cała sportowa, a ja mam to wesele, niech to szlag ( własnie szlak czy szlag? ) ale powiedziałam rodzicom, że siedze tylko do 20 i dzwonie po taksówke, nie cierpie wesel, martwie czy w ogole pojde na swoje

no więc do mnie dosiadła się taka dziewczyna, w sumie ona mnie troche wkurzała jak słyszałam ją na przerwach bo ma taki specyficzny sposób bycia, ale przynajmniej nie będę ciągle myślała o mężczyznach
może nawet będe się skupiać na lekcji ? a jakby wydarzył się jakiś cud to bez wyrzutow moge ją zostawić nie?

ehh trzymać się dziewczyny, nie dajmy się szkole
Jezu, nic o tych chrupkach nie wiem ale muszę takowe poszukać, ale to są takie ChrupkiChrupki wyglądające jak np. takie kukurydziane chrupki dla dzieci? Czy takie jak naprzykład Cheetosy?

No w sumie sobota to jeśli chodzi o F1 to kończy się na qualu, coś jest później sportowego o czym nie wiem? Ja idę do cioci na imieniny lala Choć nie chce mi się za chulere

No to dobrze, że z nią siedzisz, a nie z jakimś czymś gorszym, bo zdarzają się takie wybitne jednostki w klasach A jak się nadarzy okazja to spieprzaj na lepsze miejsce

Trzymam się, ale mam już zadaną pracę semestralną z biologii i kartkówke powtórzeniową z płazińców Ćwiczenia z historii ktoś mi pomoże rozwiązać? Bo cienko z tym u mnie, mam takie ćwiczenia w których są same mapki i parę pytan do mapki, ma ktoś takie może? Takie biało-zielone formatu A4

Cytat:
Napisane przez $Luna$ Pokaż wiadomość
Angel, u mnie też padało wczoraj i pada dziś
a nie, ja jestem skromna i mówie że żaden ze mnie spec
też czekam na piątek, na tabele i na sobote ( Wiesiek wraca)

jak możesz nie iść na własne wesele ? ja już odkładam kase bo nie wiem czy zaprosze rodziców
o widzisz, i już nie siedzisz sama
trzymaj sie i nie dawaj

Plotka, za Twoje zakupy
o to będziesz mieć towarzystwo kolegi
"Niemn"
co to jest to penaut butter ?
ja będe oglądać, to troche opowiem co sie będzie działo
a nie wiem jak sie mówi

Wiesiek Pozdrów go ode mnie Cieszę się, że będziesz Zwieśkowana już w sobote
A czemu nie zaprosisz rodziców?:d Odwet?

No mam nadzieję, że ode mnie kolega nie zwieje Dziś mnie naznaczył tatuażem - popisał mnie długopisem i wbił mi skalpel w palec przez przypadek na zajęciach z mikroskopem jak robiliśmy preparaty nie bolało, ale myślałam, że mi się palec wykrwawi

Opowiedz, opowiedz koniecznie!

Cza jakiś słownik PWN odnaleźć w necie

Cytat:
Napisane przez edzia16 Pokaż wiadomość
Tak,rower zostawiam pod szkoła,tzn na podwórku szkolnym.Jest bezpiecznie,naprawde

Jutro mam na 7 godzinie fizyke,chyba się potnę...Nie wiem jak to zniose...

Mam teraz praktykanta z histy i poraz pierwszy od cgodzenia do tego liceum mam zadanie domowe z histy

Podaje wam adres strony z moją szkoła,obejrzcie sobie:
www.lokepno.com.pl
Edzia, a na tej stronie są jakieś ściągi? Przydałyby mi się

Zazdroszcze niekradzenia rowerów, ja się dziś bałam parasola zostawić w ogólnym wiadrze na parasole w szatni w mojej szkole, bo bałam się że ktoś mi zapieprzy
Stary 2007-09-05, 20:44   #872
*angel1710**
Zadomowienie

ej weście ja cały dzień dziś zmarnowałam, czytałam sobie książki (aczkolwiek niezwiązane z nauką) oglądałam herosów, spałam i teraz mi się przypomniało, że mam napisać esej na jutro na ang

wiecie co się okazało ? że mam 4 godziny więcej niż poprzednie 2 klasy, dołożyli nam chamy wos ( a miały być 2x w 3 klasie), mamy też 2x info i z 3 historii zrobiło się 4. a i jeszcze z 8 polskich zrobiło się 9.

Plotka te chrupki były w takiej zielonej paczce, znalazłam wciśnięte jak przebierałam w stoisku kukurydzianych kosztują 2,50

a więc w sobote będziecie się imieninowć, wieśkować ew imprezować a ja będę weselować kurde mam nadzieje, że szybko się zmyję i tyle mnie będa widzieli

Edzia, też zazdroszcze tego bezpieczeństwa u mnie jesli nawet by nie ukradli to pewnie odkecili kółko czy coś

ehh ide pisać to to, 3majta się baby
*angel1710** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-06, 08:04   #873
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Agel, bo ja nie moge sie zdecydować na avatara
pewnie że fajnie
nie jadłam jeszcze peanuta
"będe wieśkować"
biedna, i napisałaś ten esej ?

Edzia, fajna stronka

Plotka, w sobote jest mecz piłki nożnej z Portugalią i chyba siatka
ja z histy nie pomoge bo nienawidze
"zwieśkowana" fajnie to zabrzmiało dobrze pozdrowie
tak, odwet
to fajny kolega musi być
a cza cza
Stary 2007-09-06, 15:09   #874
*angel1710**
Zadomowienie

witam dziewczęta

jutro na szczęscie bede mieć luźniejszy dzień w szkole, aczkolwiek jestem zła bo kończe o 16 a siatka o 13 się zaczyna i nie obejrze
potem znów nie obejrze bo bede miala to glupie wesele wr
w sumie moi rodzice mają bardzo mocną grype, mama od tygodnia ledwo sie po domu rusza, tata zreszta to samo, ja zdrowa jak nigdy wiec pomyslalam, ze moze udam chorą i nie pojde
ale zobaczymy

ale mi się dziś lekcje ciągnęły, już wiem, że nie lubie czwartku
a jak tam Wy żyjecie?
Stary 2007-09-06, 15:19   #875
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Hola bejbosy!
Dziś miałam 8 lekcji i zdycham, wpadłam się zrelaksować i do nauki jakiejś już cza siadać.. Tak mi ciężko było dziś w szkole, ponieważ... mój kolega z ławki na mnie spał Rozwalał się łokciami to go przepchałam i ja sobie łokcie rozwaliłam, a on ni z gruszki ni z pietruszki łeb mi na ramie i kimono Kosmos

O 23:30 natrafiłam na tvp2 na film o Formule 1, była to pierwsza część tego filmu (niewiem kiedy druga) ale było o początkach F1, o Williamsie, o Headzie, troche o wypadku niegdysiego jednego z bolidów McLarena, w którym zginęło 80 kibiców i na 30 lat zrezygnował ten team z wyścigów dużo fajnych rzeczy gadali, niby film z 2006 roku ale starocie takie gadali, cała historia. Podejrzewam że będzie nastęna część za tydzien o tej samej porze, albo dziś, jak coś to dam znać. Myślę że będzie bardziej o współczesnych czasach, może Senna czy Prost, ew. Piqueta seniora pokażą, może coś ciekawego z ostatniego sezonu Więc cza obejrzec

Ok, muszę poszukać tych chrupków Może zaraz pójde do sklepa

Angel, dziś nam pani od Łaciny powiedziała, że żadna klasa nie może mieć więcej niż 35 lekcji tygodniowo, bo to niezgodne z tym co tam w ministerstwie jest, i że może być mniej, ale nie więcej, aż poszukam w necie takiej ustawy chyba, żebyś mogła się tam powykłócać

Luna! Dzięki za info! Tata mi właśnie mówił, mecz jest o 22? Jeśli będę w stanie to cza wrócić na niego, ale siatka mnie chyba ominie jeśli jest:/
Stary 2007-09-06, 15:22   #876
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Cytat:
witam dziewczęta

jutro na szczęscie bede mieć luźniejszy dzień w szkole, aczkolwiek jestem zła bo kończe o 16 a siatka o 13 się zaczyna i nie obejrze
potem znów nie obejrze bo bede miala to glupie wesele wr
w sumie moi rodzice mają bardzo mocną grype, mama od tygodnia ledwo sie po domu rusza, tata zreszta to samo, ja zdrowa jak nigdy wiec pomyslalam, ze moze udam chorą i nie pojde
ale zobaczymy

ale mi się dziś lekcje ciągnęły, już wiem, że nie lubie czwartku
a jak tam Wy żyjecie?
Ja też nie obejrze
Udawanie chorych, to to co umiemy chyba najlepiej
Też mi się czwartek ciągnął bleh

Oczywiście wyprzedziłaś mnie z postem
Stary 2007-09-06, 15:52   #877
*angel1710**
Zadomowienie

Plotka w ogóle ja bym najchętniej pozwała ta szkołe za znęcanie sie przychiczne na uczniach przez nauczycieli, ale dobra, chodzi mi o to, że tylko MY mamy 4 godziny więcej od pozostałych !!!! dowalili nam dodatkową historię i mamy 4x a w maturlanej powinno być 4x, dowalili 2x info i nam facet dziś powiedział, że jako jedyni tak mamy na dodatek od przyszłego roku zmiejszy się wogole licza godzin, dowalili nam wos mimo, że zmiany miały byc w klasach 1 i zamiast 2x godzin w 3 klasie, to zrobią od pierszej, a nam to wprowadzili już teraz i na dodatek jako jedyna humanistyczna będziemy mieć fizyke w tym roku i jeszcze w maturalnej to ja już sie nie dziwie dlaczego codzinnie wracam po 16 do domu...
mamy 38 godzin bo właśnie przeliczyłam wszystko dokładnie....
paranoja, ten kraj jest chory.

ej u nas nikt tego nie zgłosi bo wiecie, ale za to wy możecie mnie uratować zgłoście do jakiejś interwencji czy coś

u mnie 3 dzień pod rząd leje, mam już tego dość
ja dziś ide do karfura (nie wiem jak sie pisze) i zobacze czy tam będą te chrupki jak nie bede musiała lecieć w deszcz na drugi koniec miasta wiecie, że przez moje spoźnialstwo ciągle bardzo szybko chodze do szkoły (mam ponad 2 km) i aż mi się zakwasy w nogach zrobiły

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-09-06, 17:46   #878
*angel1710**
Zadomowienie

juhu

Z powodu ciągłych off topów wklejam wypowiedz Nicka,

Moim zdaniem osiągnęliśmy poziom Ferrari. Dla mnie oczywiste jest, że na tym torze będziemy zagrożeniem dla tego zespołu - mówi, przed GP Włoch, Nick Heidfeld. - Monza jest bardzo podobna do obiektu w Montrealu, gdzie zająłem drugie miejsce. W ten weekend też zamierzam dobrze wypaść - dodaje Niemiec.

Jak dla mnie jest on zbyt pewny siebie, myśli, że jak już jest owłosioną małpą to wszyscy się go boją
poza tym wydaje mi się, że Bmw jeszcze musi trochę popracować, żeby ich bolidy jeździły z tą szybkością co Ferrari. Pamiętacie ostatni wyścig? Bolid Roberta spisał się bardzo słabo, tak jakby próbował jechać szybciej a nie mógł...

już jutro zrobie tabele z treningów
Stary 2007-09-06, 18:24   #879
edzia16
Raczkowanie

GG do edzia16

Matko...jestem przerażona fizyką...teraz mój dział to elektrostatyka,a potem prąd...i same zadania trudne jak cholera....

Ah,dzisiaj wróciłam o 16.20 i potem pojechalam na zakupy,na nic narazie nie mam czasu...ale w weekendy będzie lepiej,będę się więcej udzielać
Jutro na szcęście mam 6 lekcji...a dzisiaj na poprawe humoru jadłam chipsy z biedronki,kaloryczne jak nie wiem co,ale je uwielbiam.

Teraz w sobote i niedziele mecze siatkarskie,na zywo...nareszcie troche sportu,ogólnie weekend sportowy,bo jeszce Monza

Wszyscy jesteśmy aniołami z jednym skrzydłem,
możemy latać tylko wtedy,gdy obejmujemy drugiego człowieka....
edzia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-07, 16:10   #880
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Nie miałam internetu od wczoraj wieczorem i ani nawet nie wiem jak tam treningi, teraz nie zdążę nawet zajrzeć nigdzie, bo zaraz muszę gotować jakiś obiad, a w lodówce tylko pieczarki i frytki..

W panoramicznym skrócie:
Te chrupki Angel są przefajne U mnie znalazlam smaki: serowe, śmietankowo-cebulowe, pomidorowe. Kupiłam serowe Pycha! Ale to w sklepie dwie ulice dalej ode mnie w super samie i mi się nie chciało tam iść dziś wiec dziś szamałam chipsy Aro z przyblokowego małego Sama Maka Kuzynka zafundowała i zjadłyśmy paczkę na śniadanie w przerwie między lekcjami

Ok, zrobię Ci interwencję, ale nie mogę znaleźć takiej ustawy Być może jej wcale nie ma, a babka od łaciny sobie z nas jaja robiła

Współczuję Ci tylu lekcji to jest STRASZNE! Ale spójrz na to z innej strony - jaki ogrom wiedzy spadł na Ciebie w tym roku

GDZIE TABELE?

A Nick to dla mnie jest porażka totalna, BMW jest szybkie na zakrętach, ale do szybkości na prostej bolidu Ferrari nie mogą się nawet zbliżyć!

Edzia, spokojnie, wątek Ci nie ucieknie A co kupiłaś na zakupkach?

Elektrostatyka jest fajna Tzn. była fajna w gimnazjum jak nam pani pokazywała zawsze takie kulki "elektronki" Zadania były łatwe, a teraz w LO jak mi przyjdzie elektrostatyka to chyba się nie pozbieram Narazie przerabiamy siły grawitacji i takie duperele, nie rozumiem jak można w tak durny sposób nauczać fizyki jak to robi mój nauczyciel ..
Stary 2007-09-07, 16:17   #881
*angel1710**
Zadomowienie

angel własnie wróciła cała przemoczona do domu więc tabele wkrótce

Plotka, ja też chce serowee u mnie aby są paprykowe i szczypiorkowe i bardziej mi smakują paprykowe
kurde rano zjadłam całą milke zabajone ja sie kiedyś zastrzele

mam zmieniony plan, jeszcze gorszy niż był, żadnego luźnego dnia i na dodatek nadal kończymy o po 16, jak se załatwie zwolnienie z wf to przynajmniej w jeden dzien bede konczyc o 15 :/

dziewczyny, siatkarze przegrali z belgią 1:3 co sie dzieje no !

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-07, 16:26   #882
*angel1710**
Zadomowienie

a więc doczekałam się wreszcie

Wyniki II treningu:

1. Alonso McLaren 1:22.386 30 okrążeń
2. Hamilton McLaren 1:23.209 33 okrążenia
3. Fisichella Renault 1:23.584 38 okrążeń
4. Kubica BMW 1:23.599 44 okrążenia
5. Rosberg Williams 1:23.679 33 okrążenia
6. Massa Ferrari 1:23.722 27 okrążeń
7. Heidfeld BMW 1:23.821 38 okrążeń
8. Raikkonen Ferrari 1:23.833 12 okrążeń
9. Kovalainen Renault 1:23.848 32 okrążenia
10. Wurz Williams 1:23.881 32 okrążenia
11. Trulli Toyota 1:23.919 39 okrążeń
12. Schumacher Toyota 1:23.922 29 okrążeń
13. Button Honda 1:24.137 36 okrążeń
14. Webber Red Bull 1:24.328 31 okrążeń
15. Barrichello Honda 1:24.462 40 okrążeń
16. Coulthard Red Bull 1:24.605 31 okrążeń
17. Sato Super Aguri 1:25.328 27 okrążeń
18. Vettel Toro Rosso 1:25.459 36 okrążeń
19. Sutil Spyker F1 1:25.531 24 okrążenia
20. Liuzzi Toro Rosso 1:25.567 26 okrążeń
21. Yamamoto Spyker F1 1:25.863 40 okrążeń
22. Davidson Super Aguri 1:26.021 6 okrążeń

Alosno i Sutil nie dostają emotki ponieważ moje prosby zostały zlekceważone czekam do jutra
Stary 2007-09-07, 16:38   #883
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Serowe pycha
Ale szczypiorkowe niedobre? Spróbowałabym

Ja zjadłam nowego 3bita taki piernikowo-alkoholowy, ale bardziej smakuje mi zwykły 3bit jak już coś

No to załatwiaj zwolnienie, lepiej mieć luźną lekcje w ciągu dnia

No właśnie słyszałam o siatkarzach, porażka

Lece bo mi pieczarki znikną z patelni

Śliiiiiczna tabela Angel Przynajmniej wiem, że Kimi się zbytnio nie postarał Za to Robert podobno cały trening jeździł równym tempem - tak 3mać.

A śmierdzący Nick wcale taki szybki nie jest jak uważa!

BRAWO DLA FISICO Lubię go Wolalabym żeby mu przedłużyli kontrakt niżeli wpieprzali Nelsinho

Vettel dobrze, wycyckać Liuzziego należało mu się, Yamamoto nie ostatni
Stary 2007-09-07, 16:43   #884
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Pieczarki 'dochodzą' więc zmieniłam sobie ava Chciałam coś z Finlandią, ale nic innego nie znalazłam Nie dostanę ostrzeżenia za propagowanie alkoholu?
Stary 2007-09-07, 16:57   #885
*angel1710**
Zadomowienie

no ale zauważcie też, ze Robert zrobił najwięcej okrążen należy mu się podium no !

haha Plotka, może bana nie dadzą ale ciekawy av, ciekawy

dzisiaj piątek może dziewczyny wreszcie wejdą na wątek i coś napiszą jak narazie my najwięcej piszemy, widać kto nie siedzi w książkach

a teraz mam dla Was njusa

Trzy dni przed GP Włoch pojawiły się nowe dowody w aferze szpiegowskiej. Liderom mistrzostw świata znowu grozi dyskwalifikacja, a informacje obciążające McLarena pochodzą ponoć od kierowcy tej ekipy!
W świecie F1 mówi się, że na swój zespól doniósł Fernando Alonso. Ukaranie przez FIA McLarena pomoże Hiszpanowi w bezkarnym zerwaniu kontraktu, który mistrz świata podpisał aż na trzy lata.

Jedno jest pewne, brytyjski zespół ma ogromne kłopoty. McLarenowi grozi wykluczenie z tego, a być może i z przyszłego sezonu. Wyrok ma zapaść 13 września.

pewnie jak tamtym razem wszystko rozejdzie się po kościach, takie mam przeczucie bo chciałabym żeby ich zdyskwalifikowali wybaczcie, ale to spowodowało by znaczne zwiększenie się szans aby Kimas został mistrzem świata, a na ten tytuł zasługuje i już
Stary 2007-09-07, 17:09   #886
edzia16
Raczkowanie

GG do edzia16

No,przynajmniej na poprawę humoru mój Fernuś coś wyskrobał porządną lokatę
Ale jestem zmachana...właśnie wróciłam z biegania,dzisiaj pokonałam kilosa...zdycham

Żyje tylko tym,że już za 10 miesięcy wakacje...
A tak ogólnie to w szkole nawet spoko,da się przeżyć.Fizyka nie była taka zła,nawet zrobiłam zadania bez problemu !!Ale jednym jestem zawiedziona,miałam mieć nowego nauczyciela od bioli,a tu dupa...mam nowego,ale babę,która już u nas uczyła...ona jest nawiedzona i mimo że mam podstawową bio to ona nam wykłada rozszerzoną...
A miałam mieć pana Marcina,on jest taki fajny,wspaniały,kochany i co???Nic...ach szkoda gadać...

W niedziele wyścigu nie obejrze,bo będę na meczu...kurka,jak ja to przeżyje...fuck...
Chociaż z drugiej strony obejrze sobie siatkówkę na dobrym poziomie,no i fajnych wielkich facetów...

Na kogo stawiacie w niedziele...???
Ja jestem teraz wierna Ferdkowi...ferdpatriotka

Stary 2007-09-07, 17:17   #887
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Haha podium za 44 okrążenia
No właśnie, oby mnie nie zbanowali, bo pobawię się wtedy w TROLLa i drugie konto założe Czekajcie na kochaną-gadułe
No jak to nie siedzimy, my po prostu Angel potrafimy połączyć przyjemność z obowiązkiem, potrafimy sobie tak kalendarzyk zapełnic że na wszystko mamy czas
Też jestem za wywaleniem McLarena, jeśli naprawdę korzystali z tych papierów czy coś, to niech ich wywalą, a Kimi niech zdobędzie mistrza Dobrze, że się w tym zgadzamy
Hamilton napewno nie zdradziłby swojego Rona, ale Alonso, owszem miałby do tego powód..
A na jakim meczu Edzia?
Stary 2007-09-07, 17:21   #888
edzia16
Raczkowanie

GG do edzia16

Cytat:
Napisane przez kochana-plotkara Pokaż wiadomość

Też jestem za wywaleniem McLarena, jeśli naprawdę korzystali z tych papierów czy coś, to niech ich wywalą, a Kimi niech zdobędzie mistrza Dobrze, że się w tym zgadzamy
Hamilton napewno nie zdradziłby swojego Rona, ale Alonso, owszem miałby do tego powód..
A na jakim meczu Edzia?
Na meczu z okazji memoriału Arka Gołasia.
A o co chodzi z tym Makiem???Sprawa powróciła??Bo ja jestem z newsami do tylu...

Stary 2007-09-07, 17:30   #889
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Heeeej! jak ja sie za Wami stesknilam

Ale nareeszcie udalo mi sie dostac do kompa... A to dlatego, ze moj kochany barciszek laskawie wlaczyl mi kompa... Bo ja nie znam hasla :/ Dzis piatek, jak ja sie ciesze... ;] weekend wolny od tej glupiej szkoly :/ Minal pierwszy tydz a ja mam juz dosc :/ Niby kl maturalna, a nauczyciele, ktorzy ucza przedmiotow, z ktorych nie bedziemy zdawac i tak gadaja, ze musimy sie starac i ze wcale nam nie odpuszcza...

Co do matury to do konca tego miesiaca musze zlozyc wstepna deklaracje z czego chce zdawac, a jesli cos mi sie odwidzi to moge do ktoregos lutego zmienic przedmioty. Jak narazie to chce zdawac polski podst, ale zastanawiam sie nad rozszerzonym, ang podst, wos rozsz. Ale mysle tez nad tym czy jako 3 obowiazkowy wybrac historie i napisac podst... A jako dodatkowy wos rozsz. Tylko nie wiem czy z historia dam rade, bo mam slaba pamiec do tych wszytkich dat i w ogole :P Bo z tego co patrzalam to na te kierunki studiow, na ktore chcialabym isc jest do wyboru kilka przedmiotow i z tych trzeba wybrac 2 i nie mam wyjscia jak tylko napisac jeszcze historie, jesli chce isc na studia... Chociaz ost powaznie zastanawiam sie nad tym czy w ogole na nie bym sie dostala... Jesli nie to pozostaja zaoczme i wtedy musialabym isc do pracy :/ Eh sama juz nie wiem... Ale koniec tematu Bo ta matura dreczy mnie nawet po nocach :/

Co do siatkowki to zapewne juz wiece, ze nasi przegrali 3:1 z Belgia jak mama mi to powiedziala to nie uwierzylam, bo kiedys mnie juz oklamala, wiec wolalam spr i niestety miala racje :/ Ciekawe czy w takiej sytuacji wyjda z gr...

A teraz przejde do tematu, ktory powinien ze wzgledu na temat naszego watku byc poruszony na poczatku Zadnego treningu niestety nie moglam obejrzec, gdyz mialam lekcje do 15, a w domu bylam przed 16 Najpierw jak sie dowiedzialam, ze Kubica byl 8 na 1treningu to bylam srednio zadowolona, chociaz zbyt duzej wagi do treningow nie przykladam. Ale juz na 2 bylo lepiej Oby tylko w kwalifikacjach bylo dobrze to bede b. zadowolona A Nick swoja wypowiedzia nt tego, iz BMW sa na rownym poziomie z Ferrrari dowiodl jakim jest "znawca" F1, ale czego mozna wymagac od malpy?

I ciesze sie, ze moj sliiczny tenisista wygral Djokowic Juz koniec nt innych dyscyplin sportu, ktore nie dotycza F1 Bo nasz watek powoli staje sie takim ogolnym, a nie formulowym...

O jej... ale sie rozpisalam! Mam nadzieje, ze mi to wybaczycie Ale dawno tu nie bylam, wiec musialam napisac za te wszystkie dni

A teraz znikam, bo mama zamowila pizze A to z tego powodu, ze mam caly czas ten glupi remont i nie ma zabardzo jak robic obiadow :/ I wszedzie jest pelno kurzu, blee... :/

Ale niedlugo wroce
Bożenka89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-07, 18:35   #890
izapp1
Zakorzenienie

Witaj Bożenko!

Śliczny kolor wypowiedzi ( ah, jak ja lubie zielony ) i w ogóle .
Co do przedmiotów na maturze to zdawaj historię. Matura z historii wcale nie jest trudna , dużo dat nie trzeba znać. Więcej trzeba mieć wiedzy logicznej.
Ja wielokrotnie już ją pisałam ( raz na 78%! ) lecz bez rozprawki. Pisałam to w I klasie gimnazjum .

A co do Formuły 1 to treningi przekapiłam (a kiedy one były ?) ale oczywiście wyścig w niedzielę będe oglądać. Trzymam kciuki za Roberta życząc mu podium.
izapp1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-07, 18:48   #891
*angel1710**
Zadomowienie

oo czyżby nasza Bożu ściągneła nam nową koleżankę na formułowy

witamy izapp1

powiedz nam coś o sobie
Stary 2007-09-07, 19:04   #892
edzia16
Raczkowanie

GG do edzia16

Widze nowe twarze!!!

Rośnie nam konkurencja,hhheeeee

Stary 2007-09-07, 20:25   #893
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Cytat:
Napisane przez izapp1
Witaj Bożenko!

Śliczny kolor wypowiedzi ( ah, jak ja lubie zielony ) i w ogóle .
Co do przedmiotów na maturze to zdawaj historię. Matura z historii wcale nie jest trudna , dużo dat nie trzeba znać. Więcej trzeba mieć wiedzy logicznej.
Ja wielokrotnie już ją pisałam ( raz na 78%! ) lecz bez rozprawki. Pisałam to w I klasie gimnazjum .

A co do Formuły 1 to treningi przekapiłam (a kiedy one były ?) ale oczywiście wyścig w niedzielę będe oglądać. Trzymam kciuki za Roberta życząc mu podium.
Rowniez witam
Mi tez podoba sie zielony;] Wkoncu to kolor nadziei,a ona przyda mi sie teraz bardzo...
Hm moze wezme ta historie skoro piszesz, ze nie jest taka trudna... Ale jeszcze powaznie sie nad tym zastanowie

Treningi byly o 10 i o 14 o ile sie nie myle... na polsacie sport. A kwalifikacje jutro o 14 na polsacie

Cytat:
oo czyżby nasza Bożu ściągneła nam nową koleżankę na formułowy

witamy izapp1

powiedz nam coś o sobie
Nie sciagnelam, Iza o ile dobrze pamietam juz kiedys tu byla
Bożu - jeszcze nikt tak do mnie nie mowil

Myslalam, ze jeszcze dzis uda mi sie odrobic lekcje, a tu chyba nic z tego... bo ciagle sie lenie jedynie, ze ktoras z Was umie niemiecki i chcialaby mi pomoc w napisanu pracy nt: jak i gdzie spedzilam wakacje?

A wiecie co moj inteligentny kot zrobil? Wszedl na drabine, a potem nie umial zejsc Ale jakos mu sie udalo Chyba do cyrku powinnam go dac
Stary 2007-09-07, 20:39   #894
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Haha Bożo-Wporzo brakowało mi Ciebie

Z tą maturą to nie masz za ciekawie, skoro nawet po nocach Cie męczy, a to jeszcze do maja kawał czasu, przed samą maturą to dopiero będą koszmary Ale dasz sobię radę, ja w Ciebie wierze!

Edzia, fajnie że idziesz na mecza, zdaj nam relacje

Smacznego!

Angel masz krótką pamięć Ja też Izę kojarze Tylko się nie udzielała często.. Iza nie łam, się przełam się Proszę oglądać jutro qual o 14 tak jak Bożo wspomniała

Ja też chciałam dziś się pouczyć trochę i z historii ćwiczenia zacząć wypełniać, bo mam 7 rozdziałów do uzupełnienia, ale niiee maam ochoooty Pewnie i tak je od kogoś odpisze, to straszne, ale ważne że się do tego przyznaje

Haha to jak tego kota wytresowałaś, że po drabinie nie umie zejść
Stary 2007-09-07, 20:42   #895
*angel1710**
Zadomowienie

a bo ja lubie wymyślać cuda z imionami poza tym Twoj nick jest za długi i nie chce mi się tyle pisać

a ja dziś cierpie, bo nie chciało mi się iść do sklepu po super chrupki zaspokajam się waflami ryżowymi ale to nie to samo

Bożenka wybieraj emotke, którą mam dołączyć do Sutila, i Edzia tak samo

o właśnie może Edzia Ci pomoże to napisać z niemieckiego

ja też miałam dziś troche lekcji zrobić, ale cóż los chciał inaczej

dziewczyny, chyba mam problem o tematyce damsko męskiej
Stary 2007-09-07, 20:45   #896
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Angel jakiż problem? Pomożecie? Pomożemy!
Stary 2007-09-07, 21:03   #897
*angel1710**
Zadomowienie

ej ale tak mi troche głupio jeszcze bardziej offtopowac ale coz
wybaczcie

a więc od razu powiem, że sprawa do łatwych nie należy...
gdy jeszcze kolegowałam się z tą moją byłą przyjaciółką, to ona miała taką swoją paczkę ze swojej klasy, tzn ona i 7 chłopaków, którzy kumpują się od dawna. no i wtedy ona mnie tam wciągnęła do nich i wszystko fajnie, dobrze się z nimi dogadywałam. no i jeden z tych kolegów bardzo mi się spodobał, tzn to jest takie dziwne bo on jakiś nadzwyczaj piękny nie jest [] tzn dla mnie jest, ale nawet moja była przyjaciolka uznała, ze nigdy by sie tego nie spodziewała ze on moze mi sie podobac. ale nie wazne. no i gdy razem wychodziliśmy to tam z nim często rozmawiałam, i potem jak wracaliśmy do domów (moja przyjaciolka, ja i on mieszkamy niedaleko siebie) toona szła jako pierwsza, a ja z nim czesto jeszcze sobie stałam, gadałam i bylo fajnie, niestety żadnych efektów specjalnych nie było potem bylo jakieś ognisko i w ogole zrobiło sie zamieszanie i musielismy isc wszyscy w nocy po lesie i do mojej przyjaciolki przyczepil sie taki jeszcze znajomy ale nie z ich paczki, a do mnie jeden z nich, bo wiecie wszyscy byli troche ten tego, ale nie na tyle zeby nie wiedziec co mowia i co robią, i on sie uczepil mnie, a ja nie dosc ze boje sie lasow, to jeszcze mi bylo zimno wiec tamten mnie ciagle przytulal i tak sobie z nim szłam. zmierzam do tego, ze ten co mi sie podoba byl jakis taki obrazony na mnie, nie odzywal sie nic, stal sam itd.. wiec najpierw uznalalam, ze moze mi sie aby wydaje, ze jest zly z tego powodu, a potem moja przyjaciolka mi powiedziala, ze ona tez to widzi i napewno jest zly ze caly czas szłam z tamtym. potem wlasnie nasze kontakty troche sie oziebiły, ale nadal gadalismy... niestety pozniej wyszla sytuacja z moja byla przyjaciolka i ona ich pewnie zaciagnela na swoja stronę, zreszta to jej paczka a ja i tak poszlam na doczepke wiec sie nie dziwie. minelo sporo czasu, w ogole zapomnialam o nich, i teraz gdy wrocila szkola i gdy go znowu zobaczylam to wszystko wrocilo i to duzo mocniej niz poprzednio. najgorsze jest to ze nie jestem w stanie nic zrobic, i jeszcze dzis go widzialam jak szedl z jakas dziewczyna do szkoly i mi sie smutno zrobilo wprawdzie powiedzial mi czesc, ale to juz nie to co wtedy. wiem ze ta sytuacja jest z gory przegrana, ale chociaz moge sie wam wyzalic,
co ja bym bez was zrobila
Stary 2007-09-07, 21:05   #898
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Cytat:
Napisane przez kochana-plotkara Pokaż wiadomość
Haha Bożo-Wporzo brakowało mi Ciebie

Z tą maturą to nie masz za ciekawie, skoro nawet po nocach Cie męczy, a to jeszcze do maja kawał czasu, przed samą maturą to dopiero będą koszmary Ale dasz sobię radę, ja w Ciebie wierze!

Edzia, fajnie że idziesz na mecza, zdaj nam relacje
Smacznego!

Angel masz krótką pamięć Ja też Izę kojarze Tylko się nie udzielała często.. Iza nie łam, się przełam się Proszę oglądać jutro qual o 14 tak jak Bożo wspomniała

Ja też chciałam dziś się pouczyć trochę i z historii ćwiczenia zacząć wypełniać, bo mam 7 rozdziałów do uzupełnienia, ale niiee maam ochoooty Pewnie i tak je od kogoś odpisze, to straszne, ale ważne że się do tego przyznaje

Haha to jak tego kota wytresowałaś, że po drabinie nie umie zejść
Bożo-wporzo, jeszcze lepiej Mi tez Cięę brakowalo plotko
Kurcze nie umiem zadnych fajnych skrotow nickow wymyslac tak jak Wy

Chociaz ktos we mnie wierzy ah jak milo...

Ale w koncu zeszla z drabiny, wiec sie jej nie czepiac prosze Bala sie troche, ale w koncu przelamala strach

Cytat:
Napisane przez *angel1710**
a bo ja lubie wymyślać cuda z imionami poza tym Twoj nick jest za długi i nie chce mi się tyle pisać

a ja dziś cierpie, bo nie chciało mi się iść do sklepu po super chrupki zaspokajam się waflami ryżowymi ale to nie to samo

Bożenka wybieraj emotke, którą mam dołączyć do Sutila, i Edzia tak samo

o właśnie może Edzia Ci pomoże to napisać z niemieckiego

ja też miałam dziś troche lekcji zrobić, ale cóż los chciał inaczej

dziewczyny, chyba mam problem o tematyce damsko męskiej
Jak zadlugi no to pisz juz w skrocie, ostatecznie moge sie zgodzic

Do Sutila to najlepiej:

Problem powiadasz... to pisz o co chodzi, z checia pomoge
Stary 2007-09-07, 21:13   #899
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Angel to teraz troche sie pokomlikowalo... Ale wiesz co, jeszcze mozesz cos z tym zrobic Bo nie przyjaznisz sie juz z tamta dziewczyna, ale to nie znaczy, ze nie mozesz kolegowac sie, badz przyjaznic z tamtym chlopakiem, ba... a nawet moze cos wiecej Masz jego nr kom? Albo gg? Jesli tak to napisz do niego, ze chcesz z nim pogadac, bo dawno nie mialas z nim kontaktu i ze fanie by bylo sie spotkac Na pewno nie odmowilby

A wiec 3mam kciuki aby Ci se udalo!
Stary 2007-09-07, 21:38   #900
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Angel kurcze no nie wiem, może Bożenka ma racje, napisz do niego jakoś i pogadaj, nie o tym co było ale tak sobie o tym co se jest Może coś z tego wyniknie, jeśli do niego tez to wróciło to jest szansa, że nic z góry nie jest przesądzone!
Tez 3mam kciukasy!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości