|
|
#871 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: W kółko i w kółko, bez żadnych efektów...
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;8386181]Pozwole sobie odpowiedziec za Pat, ze jest watek z przepisami SBsowskimi i sa tam desery
[/quote]O losie, kusicielki! ![]() w takim razie już szukam ![]()
|
|
|
#872 |
|
Rozeznanie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;8386181]Pozwole sobie odpowiedziec za Pat, ze jest watek z przepisami SBsowskimi i sa tam desery
[/quote]Jes of kors Masz rację koleżanko
|
|
#873 |
|
Konto usunięte
|
Jakby co to bedziesz mogla cala wina zrzucic na Nas, ze niby przez Nasz kuszenie
|
|
|
|
|
#874 |
|
Wtajemniczenie
|
Ha! Jutro muffinki chyba zrobię
sialala brakuje mi tylko i muszę kupić kakao niesłodzone, migdały i słodzik i jaaaazda hihihh ![]()
|
|
|
#875 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#876 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystkiego naj naj i obys jak najszybciej zobaczyla 65 na wadze, nawet mniej jesli chcessz![]() Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
|
#877 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;8386556]A organizm sie juz przestawil na "normalne" jedzenie?
[/quote]Tak, już wszystko super Wiesz, ja teraz tak mówię o tych muffinach, ale na wieczór to ja zawsze mam apetyt na wszystko i ślina mi cieknie na widok każdej słodkości, więc znając życie, z muffinów jutrzejszych nic nie wyjdzie, bo nie kupię składników i nie będę miała czasu się tym wszystkim w ogóle zająć, itp itd![]() nie ma za co ![]() Na kolację miałam dwie marchewki, serek wiejski z tym truskawkowym sosikiem i dwa sucharki Idę pod prysznic i spać, bo jutro znowu praca Odwiedzę Was me kochane koło 16.00 Bajo
|
|
|
#878 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
papa
|
|
|
|
|
|
#879 |
|
Rozeznanie
|
Hejjj dziewczęta
Ja zmykam na basenik, bywajcie
|
|
#880 |
|
Rozeznanie
|
Póki co, od rana owsianka, cząstka czekolady i pół litra czerwonej herbaty. I 14 km na rowerze.
Muszę znowu zmienić tabletki anty, bo mam trzeci tydzień okres. Edytowane (14:05): Kupiłam sobie dzisiaj nowe hula hop, ponieważ ostatnie dostałam w wieku sześciu lat i dawno się już połamało. Hmm... I teraz mam niezłą "zagwostkę". Jako dziecko mogłam sobie tak kręcić i kręcić... Nawet godzinę. A teraz w ogóle nie potrafię się wbić w ten rytm! Mam nadzieję, że złapię wprawę, póki co się nie poddaję
Badania dowiodły, że szczęścia nie daje miłość, bogactwo czy władza, tylko dążenie do nieosiągalnych celów: a czymże jest dieta, jeśli nie tym? Edytowane przez topcia06 Czas edycji: 2008-07-29 o 14:16 |
|
|
|
|
#881 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny
![]() Wróciłam w niedziele w nocy , ale dopiero co sie pozbierałam zeby zasiąść na wizazu , ogolnie na moim wyjeżdzie nie było dietetycznie ;| , ale dużo ruchu było więc to na + . Wyjezdzajac ważyłam sie i było 67 , wczoraj rano ważyłam się i waga o dziwo pokazała 65 tak było rano , a gdzieś koło 17 weszłam i pokazywała 66-67 , wiec nie wiem co o tym myśleć ;| . A Wy dziewczyny z postami szalejecie szalejecie Navien śliczne foteczki , bardzo ładnie wyglądasz ) Topcia , ciekawy masz strój na swoich zjeciach masz moze takie gdzie go w całości widać ? i śliczny kolor włosków Ogólnie teskniłam
|
|
|
|
|
#882 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękuję za miłe słowa A waga rano zawsze pokazuje mniej niż wieczorem. Dlatego należy ważyć się zawsze rano, wtedy dokładnie wiemy ile ważymy, bo późniejszymi godzinami to niestety "siedzi" w nas zawartość całe dnia, więc więcej kg tym samym ![]() Topciu, ja na hula swoim też kręcić nie umiałam, ale po kilku męczących dniach się nauczyłam
|
|
|
|
#883 |
|
Rozeznanie
|
O jejciu a ja się najadłam lodów śmietankowych i wafelków i pierników i w ogóle wszystkiego
Ale dzięki Ci Boże za mój boski metabolizm, że od razu to strawiłam i wydaliłam (jak ktoś je, to nie czytać tego ) Teraz poskaczę-tak tak Nie mam wyrzutów, a dzisiaj już robiłam przymiarki do jesieni Moje dziesiejsze: Grzechy: 5 łyżek lodów śmietankowych (dzięki bogu łyżeczki od herbaty), 4 wafelki, 5 pierników, 2 krówki, pół czekolady białej Śniadanie:jajecznica z pieczarką II Ś: jajko na twardo, pół papryki Obiad: duszone pomidory z ziołami i połową piersi z kurczaka Podwieczorek: Lody z połowy serka naturalnego i 2 łyżek kawy Kolacja: chyba zrobię wieśniaka z resztką papryki i chudą polędwicą
Dbam o cerę! Zapuszczam włosy! Pielęgnuję ciało! Pracuję nad opalenizną ![]() Utrzymuję wagę ![]() Edytowane przez pat111 Czas edycji: 2008-07-29 o 19:23 |
|
|
|
|
#884 |
|
Rozeznanie
|
Ja dzisiaj:
ś: owsianka (jak zawsze) II ś: kromka chleba pełnoziarnistego z plasterkiem polędwicy i pół szklanki jogurtu naturalnego + 4 cząstki czekolady (źle się czuję przez te tablety) o: fasolka szparagowa + dwa jajka sadzone na parze + pół pomidora p: szklanka jogurtu nat. + 2 łyżki kakao k: 300 ml zupy pomidorowej bez śmietany i bez makaronu. Rano pojeździłam na rowerze, potem mordowałam się z tym hula-hop, które jutro pójdę wymienić na mniejsze. Za chwilą zaczynam trening Weidera. Dopiero dzisiaj, bo jeszcze wczoraj strasznie piekły mnie plecy po mazurskim słoneczku ![]() Póki co mam w swojej diecie nowe postanowienia: nie pozwalać robić sobie zdjęć, nie patrzeć w lustro i nie stawać na wagę. No
|
|
#885 |
|
Raczkowanie
|
Moje jedzonko dziś :
ś: bułka z jogurtem naturalnym o: owocowa sałatka p: słonecznik taki do dziubania :P k: banan coś owocowy dzisiejszy dzień , ale jutro zjem jakąs kromke z szynką albo czymś takim bo mi brakuje teeego )Topciu - ja starsznie nie lubie lustra i unikam go jak moge ! |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#886 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#887 |
|
Wtajemniczenie
|
To jak wszyscy to i ja powiem co zjadłam.
Ś: nektarynka, pól banana, pół grejpfruta - pokrojone wszystko na kawałeczki, polane jogurtem naturalnym, dwie łyżki płatków owsianych. II Ś: kromka chleba razowego z kawałkiem serka białego i miodem. O: pierś z kurczaka, ryż brązowy, fasolka szparagowa z pomidorem. P: jogurt jogobella light K: trzy śledziki z kromeczką chleba razowego (wiem, że chleba nie powinnam, ale śledzie bez chleba? nie da się tak )teraz poćwiczę i zjem jeszcze na koniec serek wiejski ligh
|
|
|
#888 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Really, very nice.
|
|
|
#889 |
|
Rozeznanie
|
Ten zwrot zawsze przypomina mi przeuroczego Borata
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#890 |
|
Rozeznanie
|
Heeeeeeeeeeeeeej ! Pobudka !!! Co to ma być ??
|
|
#891 |
|
Rozeznanie
|
Wstajemy
Jakoś dzisiaj nie mam na nic siły. Ta pogoda taka jakaś... Ale muszę iść wieczorem na rower, bo rano nie usłyszałam budzika
|
|
#892 |
|
Raczkowanie
|
Wstałyśmy
Ja tez nie mam na nic dzisiaj siły , oprócz tego ze tylko bym jadła i jadła , jakiś dzień taki dziwny mam ale się powstrzymuje i trwam dalej
|
|
|
|
|
#893 |
|
Wtajemniczenie
|
yes I know
a dziś zgrzeszyłam jakimś ciastkiem kruchym ![]() pycha było hihih ![]() Ale rano zaliczyłam basen, później praca i dopiero w domu jestem. A muszę jeszcze posprzątać i poprasować ![]() Aubade, skarbie, bo Ty za mało jesz i dlatego masz takie dzikie napady głodu. Jeśli byś jadła codziennie przynajmniej 1300kcal to byłoby zupełnie inaczej...
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#894 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Teraz tylko to pięknie utrzymać Po 20 sierpnia lecę do Londynu, więc popracuję nad opalenizną, kondycją włosa i figurą i będę świecić wsrod otyłych Anglików
|
|
|
#895 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiem , ze za mało zjadłam wczoraj i dlatego dzisiaj tak mam ale boje sie ze jak zaczne jesc wiecej to przytyje dziś np. jestem troche zła bo tak ;ś; bułka grahamka z serem białym takim i kubeczek żurku później zjadłam troche takich ziemniaków z cebulą tak mniejsze poł tależa i pożniej makaron z serem , pomiędzy tym jadlam przeważnie brzoskwinie i jabłka , a ile brzoskwin dziś zjadłam to aż w sumie boje się policzyć a najbardziej jestem zła o to że niepotrzebnie jadłam te ziemniaki bo po co ? i one nie były o planowanej godzinie . Czuje ze mój żałądek sie troche 'rozrzerzył' po tym wyjeżdzie , wcześniej tak jadłam jak wczoraj i na drugi dzień było ok . Troche poćwiczyłam i byłam na spacerze godzinnym .
Edytowane przez Aubade Czas edycji: 2008-07-30 o 19:14 Powód: ehm |
|
|
|
|
|
#896 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
|
#897 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) Pozatym straj się nie jeść pomiędzy posiłkami-wystarczy kilka powolnych łyków wody i czujesz się pełna ) Moje spostrzezenie- żurek na śniadanie ? Dziwna sprawa Raczej coś pożywnego np. musli z jogurtem A od zdrowego jedzenia napewno nie przytyjesz Byle nie było tłusto-majonez, śmietana..
|
|
|
#898 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie każdy Anglik jest otyły ... ![]() Denerwuje mnie w ludziach to ze gdy ważą więcej , a pożniej schudną , to zaczynają mieć takie mniemanie , co to oni nie są itp. , wyśmiewają sie z tych do dalej walczą se swoją wagą , ja np. nie moge słuchać juz mojej koleżanki ( pisałam wcześniej o niej ) schudła , i teraz gdzie z nią nie pójdzie jak spotka jakąś znajomą to odrazu mówi ale jej się przytyło , patrz jaki ma to , jakie tamto i tak w kółku , myśli że ona jest najpiękniejsza , ale juz nie pamięta tego że kiedyś tez była grubsza , miała te kilka kg. więcej ... , szkoda ze wraz z wyglądem u człowieka zmiania się też podejście do innych ludzi i do samego siebie , wiadome to jest dobre ale z umiarem i dalszym szacunkiem do innych , wolalabym zeby była taka jak dawniej i z figury i z rozumem , a jeśli juz sie zmieniła z wyglądu to z rozumem mogła pozostać taka jaka była . Oczywiście to sie nie dotyczy wszystkich , ale zauważyłam ze w wielu przypadkach tak jest , tak mi się to skojarzyło z tym co Ty teraz napisałaś ....
|
|
|
|
|
|
#899 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#900 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
sory ze post pod postem ;P Moja dieta trwa juz gdzieś miesiąc prawie w sumie nie pamietam kiedy zaczełam , bo napoczatku nie była efektywna , ale jak dolączyłam do tego wątku i wprowadzilam kilka zmian to stała się efektywna i chce dalej przy niej trwać ;P Ile masz wz. i od jakiej wagi zaczynałas ? bo zlikwidowałaś swój podpis i nie wiem :P
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.

[/quote]

Masz rację koleżanko 

wystarczy Marzena 
Idę pod prysznic i spać, bo jutro znowu praca

, ogolnie na moim wyjeżdzie nie było dietetycznie ;| , ale dużo ruchu było więc to na + . Wyjezdzajac ważyłam sie i było 67 , wczoraj rano ważyłam się i waga o dziwo pokazała 65

Ale dzięki Ci Boże za mój boski metabolizm, że od razu to strawiłam i wydaliłam