|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
Witam przy porannej kawie
siedzę jeszcze w piżamie, niebo błękitne, słonko świeci , a mi się nic nie chce.... miałam do lekarza dzwonić bo mnie suchy kaszel od tygodnia męczy, ale dziś nie kaszlę, więc może mi przeszło ? Cytat:
![]() o dobrze, że się wredna @ zacznie to szybciej przyjdzie kolejna owu dziękuję....
|
|
|
#872 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam,
Piękny dzionek sie u mnie zapowiada. Muszę sprawdzić pogodę na jutro w Polsce i na kolejne dni. Jutro o 3.00 pobutka i wyjazd na lotnisko. Cytat:
Mnie przez tych Arabów wakacje w Egipcie nie za miło wspominam.Na każdej wycieczce ciągłe natręctwo.Czułam sie jak jakaś gwiazda opedzająca sie przed paparazzi. Ja bedąc w Pl planuje iść do ciucharni.Zawsze coś fajnego wyszperam.Mam jedną koło domu i 2 w centrum.Też dawno nie byłam . Cytat:
Postawiłam sie (oj było trudno),wywaliłam goscia z domu i po miesiacu poznałam mojego meża. Nie bój się bo po takich przeżyciach innaczej bedziesz patrzyłam na innych facetów i pod innym kątem sobie ich wybierała. Cytat:
Cytat:
No to super i za niedługo owulka. Ja miałam kanałowego zębą leczonego raz.Co jakisz czas sie jednak odzywał i po 6 latach musiałam go usunąć. Dzis mam wolne .Po śniadaniu ide na miasto pozałatwiać pare spraw przed wyjazdem. |
||||
|
|
|
#873 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehhh nie chce mysle o tym cholernym bolu ... rano nawet nie czulam ale za to brzuch takkk aaaaa zalało mnie na maxa i boli strasznie Cytat:
widze ze u ciebie leniuchowy dzien sie zapowiada ? zdrowka zycze i jak wroci kaszel to do lekarza koniecznie :cool: Cytat:
Darianko i doczekałas sie wyjazdu .... odpoczywa, szalej, rob zakupy - baw sie dobrze ))
|
|
#874 |
|
Zakorzenienie
|
No mam taką nadzieje.Już nie mogę sie doczekać.No ale zaraz sie robie na bóstwo.Mąż z pracy wróci to jeszcze pranie mam zrobić i spakować ostatnie 4 kosmetyczki.Jakoś to zleci do wieczora.
Na chwile obecną sie żegnam i man nadzieję,ze nowe fasolki się pojawia jak wróce. Jeszcze pewnie zajżę przed spaniem ale nie wiem czy maz nie bedzie chciał też na kompie posiedzieć. |
|
|
|
#875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rób sie kochana na bóstwo i powiedz jeszcze kiedy wracasz ?---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- aankaa78 (Anna, 30 lat)~~~~~~~~~ @ 20.06 ania p (Anna, 27 lat) ~~~~~~~~~~~~@ 29.07 Warszawa agabil1 (Agnieszka, 33lata)~~~~~~~ @ 20.07 Łódź asia_stan (Asia, 36 lat)~~~~~~~~~~ @ 20.05 lubuskie Bazylia 222 (Agata, 27 lat)~~~~~~~@ 02.07 Coralady (Nela 28 lat)~~~~~~~~~~~@ 25.06 Malopolska Dafreen (Anna, 32 lata)~~~~~~~~~~ @ 28.07 Warszawa Darianna25 (Daria, 31 lat)~~~~~~~ @ 10.08 Croydon U.K. Dra (Daria, 22 lata)~~~~~~~~~~~~~ @ 13.08Wlkp edzia (Edyta 31lat)~~~~~~~~~~~~~~ @ 19.07 Kraków-Roma Falbala (Basia 26 lat)~~~~~~~~~~~~ @29.07 golgie ( 29 lat)~~~~~~~~~~~~ @19.07 Wrocław gragu (Grażyna, 29 lat) ~~~~~~~~~~ @ 01.03 Jagda26 (Jagoda 26 lat)~~~~~~~~~~ @ 24.02 KBKatarynka (Kasia 25lata)~~~~~~~@ 26.07 Kasia23 (Kasia, 29 lat)~~~~~~~~~~~~@ 10.08 Świnoujście ka_ro_li_na (Karolina 24lata)~~~~~~@29.07 Konczita ( Dorota, 25 lata)~~~~~~~~ @ 18.08 Śląsk Malami82 (Agnieszka 28 lat)~~~~~~~@ 12.08 Melisanka (Ania, 23 lata)~~~~~~~~~ @ 31.01 Königsbach starania zawieszone Migavka (Joanna, 29 lat)~~~~~~~~~~@ 29.03 mazowsze Olivka_7 (Aneta, 25 lat)~~~~~~~~~~ @ 03.08 Kraków Ryba82, (Iza, 27 lat)~~~~~~~~~~~~~@04.03 Częstochowa stokrotka_to_ja (Justyna, 25 lat)~@ 09.08 velluto (Agnieszka 30 lat)~~~~~~~~~@ 29.07
|
|
#876 |
|
Zakorzenienie
|
Wracam po południu 2 września.Moze zajzę na chwile na wizaż u mojego brata. Zobacze jak z czasem bedzie.
|
|
|
|
#877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda tracic czas na wizaz i tak malusio macie - wiec ja zycze udanego pobytu i udanego weselicha ))))
|
|
#878 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Jestem nowa staraczka i pozdrawiam wszystkie przyszle mamusie i obecne staraczki oczywiscie Jestam mala pesymistka wiec nie wiem czy moge tu przeszkadzac Staram sie co prawda dopiero drugi miesiac ale pogmatwane u mnie ostatnio wszystko z tym moim okresem niestety i czuje ze ze staran nici bo taki pechowiec juz ze mnie
|
|
|
|
#879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisz cos wiecej o sobie )) dopiero 2 miesiac wies spokojnie ... zdrowa kobieta powinna dac sobie przynajmniej 6 do 12 miesiecy wiec nie masz czym sie zamartwiac
|
|
#880 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Kurde chciałam ziś tu wejść ale nie mogłam się wogóle zalogować nie wiem o co kaman . Mój chłop pół dnia siedzi nad TV N którą dziś nabylismy i nie może jej zamontować , jak zwykle coś . Już mi tylko bałagan w domu zrobił
|
|
#881 | |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry wszystkim
dzisiaj wstałam wyspana jak nigdy ... poszlismy spac o 21 ... po 2 pobudka bo brzuch i zab sie dogadac nie mogli ... ale o 3 juz nie pamietam tykania zegaru wiec chyba odjechałam ... jak tu zrobic zeby zawsze tak wczesnie isc spac?? ![]() ![]() ![]() Cytat:
aniu całe tłumy hyhy ale to fakt jeszcze troszke i bedziesz optymistycznie podchodzic do tematu i oby !!![]() no prosze to nie tylko moj ciagle ma pomysły na TV ale to dobrze wiecej czasu na kompie mozna postukac ![]() szykuje sie do pracki ... i dzis juz 19 .... za 4 dni mamy 6 rocznice zareczyn ciekawe czy tz pamieta ![]() milego dnia zycze i duzo słoneczka
[*] .. dzieli nas już tylko czas ... Edytowane przez Konczita Czas edycji: 2009-08-19 o 06:02 |
|
|
|
|
#882 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tymczasem jednak się zwolnił. Absolutnie żadnego urlopu. Tylko czekali, żeby móc powiedzieć NIE. Wypowiedzenie przyjęli z dziką radością. Zawsze to jeden mniej do zwalniania i wypłacania odprawy. Cytat:
Takie leczenie zębów jest super... Raz miałam zabijany ząb, nic mnie nigdy w życiu tak nie bolało... Cytat:
Przeprowadziłam z CC wszystko poza meblami. Przywiozłam nim nawet pralkę i tel. 32cale ze sklepu. Jeszcze się zdziwisz.... ![]() No zobaczymy. ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- Miałam dwa dni wolnego i nie umiem się wdrożyć do pracy. :/ Napadli mnie od drzwi, każdy mi coś wrzucił, wariactwo jakieś... Wczoraj byliśmy w Krakowie... na pamiątkę mam mandat.
|
|||
|
|
|
#883 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() o 6 rocznica,ah nie zdziw sie jak nie pamięta,bo chłopy to jakies takie niepamietne,a kobieta o wszystkim pamieta
|
|
#884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tego to nawet jak nie pamiętam.
Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-08-19 o 08:26 |
|
|
|
|
#885 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
witajcie
u nas zapowiadają upały....a ja za godzinkę wychodzę na kawkę z koleżankami ze szkoły rodzenia... oby za szybko nie gadały , bo nie nadążę ! wczoraj podcięłam włoski ![]() Cytat:
odzywaj się częściej i już niedługo poczujesz się optymistyczniej nastawiona Cytat:
a najlepiej wróć w dwupaku!!!!!!! Cytat:
Cytat:
6 rocznica...pieknie! Cytat:
może mu nie przejdzie? ![]() hahahaha, a gdzie żeście zaparkowali , że mandat? hihihi bywa piękna pamiątka....Cytat:
też prawda.....
|
|
|
#886 |
|
Zakorzenienie
|
A ja poszłam spac o 23:00 i wcale jakoś nie czuję się wypspana , do tego moje dziecko zgłodniało o 4 wwrrrrr..
Gardło mnie boli chyba od klimy w aucie , zaraz mykamy do lekarza z J . Miłego dnia http://www.youtube.com/watch?v=Qpgp4DgnIug he he
|
#887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powodzenia u lekarza a na bolące gardełko herbatkę malinową polecam
|
|
|
#888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A najbardziej wkurzające jest, że naprawdę się przeszłam od skrzyżowania do skrzyżowania, bo chciałam zapłacić. :/ |
|
|
|
|
#889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego nie przepadam za dużymi miastami hehehe. a dużo dostaliście - z ciekawości pytam.
|
|
|
#890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- W ogóle cenowo Kraków mnie zaskoczył tym razem. Nie dość, że z mandatem nie poszaleli, to jeszcze za kibel jedyne 1 zł zapłaciłam.
|
|
|
|
|
#891 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry moje kochane staraczki
Ja juz mam wolność (od pracy) Wszyscy moi współpracownicy oczywiście byli smutni, że odchodzę, i było im żal, co mój mąż skwitował jednym - to tak jak zapytać ekspedientki w sklepie czy towar jest świeży - odpowiedź jest jedna Ale ja tam wole myśleć, że jednak mówili szczerze ![]() No i od dziś urlopuje i przygotowuje sie do wyjazdu. Jedno pranie już sie kończy, zaraz robię drugie. A więc znów muszę odstro zabrać sie do pracy Ale co tam, taka domowa praca to nawet przyjemna po tych "trudach zawodowych" ![]() Pozdrawiam Was serdecznie i mam nadzieje, że od dziś będę mieć więcej czasu na wizaż |
|
|
|
#892 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
e to faktycznie nie tak źle! Cytat:
tekst męża rozwalający odpoczywaj i urlopuj kochana!
|
|
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
Witam pokarpaczowo
byłam w Zoo- Safari w Czechach, ale bajer choć generalnie za zoo i takimi tam nie przepadam, bo dla mnie to więzienie zwierzątek aczkolwiek ptasi i wodny świat wymiatają i później Skalne Miasto, śliczne widoki, natura to jednak potrafi... Kropeczko Karpacz ze3 razy pozdrawiałam, kazał odwzajemnić ![]() Ja dziś muszę wyruszyć na bój po meble i reszzte farbek i chętnie bym skoczyła do Ikeii do Poznania, ale to może juterko ![]() Kraków lubię od czasu Lennego i wianków ![]() troszkę wspomnień, mandacik faktycznie do przełknięcia![]() Nika piękne te Wasze zdjęcia Darianna miłęgo pobytu w kraju ![]() Konczita mnie też @ dopadła więc łączę się w brzuchowym bólu ![]() a niedługo musze zabrać się za dopracowywanie mgr i pisanie planu rozwoju zawodowego i zbieranie materiałów do przedszkola... ![]() Ale mam dzisiaj jakiś dzień smutnawy, obudziłam się rano z takim dziwnym poczzuciem pustki i niepokoju...i, że ogólnie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#894 |
|
Wtajemniczenie
|
Część wszytskim!
Nie wiem czy mnie ktos tutaj jeszcze pamięta,bo po urlopie zrobiłam sobie dodatkowo urlop od wizażu i szczerze powiem,że wychodzi mi to na zdrowie Mam nadzieję,że mi wybaczycie Bazylko zmien mi proszę last@ na 24.07,bo widzę że mam zaległości w danych Za chwile kolejna małpa sie pojawi,choc tak bardzo chciałabym żeby jej nie było...na długi czas.Pozdrawiam staraczki stare i nowe Odezwe się wkrótce |
|
|
|
#895 |
|
Zakorzenienie
|
A dziękuję.
|
|
|
|
#896 | ||
|
Zadomowienie
|
no to teraz czas na kawkę, ktoś chętny?
![]() Nikuś gdzie można zobaczyc Twoje zdjęcia które wszyscy tak chwalą? Cytat:
sztuką polega na tym aby znaleźć sens i radość w tych wszystkich małych codziennych sparwach, które z pozoru wydają sie tak mało ważne Cytat:
A ja już myslałam, że postanowiłaś zostać na stałe w tej Bułgarii, hihi ![]() No ale skoro odpoczynek od wizażu wychodzi Ci na zdrowie, to wybaczam ![]() ![]() wiesz za co ![]() Kropko - widze, że mąż sam odszedł z pracy, ehhh szkoda, że odprawa przejdzie mu koło nosa... zawsze to jakiś dodatkowy grosz. Mam nadzieję, że powoli sie dogadujecie. Konczita - jak tam brzusio? |
||
|
|
|
#897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nawet jeśli, to nie wiadomo kiedy. |
|
|
|
|
#898 |
|
Przyczajenie
|
Witam znowu i dziekuje za cieple przyjecie
Urodzilam przez cesarke i niby wszystko bylo w porzadku cykle 30/31 dni ale odkad zaczelam starania cykle sie skrocily a ostatnia @ to byla po prostu masakra, ciagle mam bole jajnikow albo ogolnie podbrzusza a po tej ostatniej @ ktora skonczyla sie w poniedzialek od razu mialam jakby plodny sluz. Wszystko rozregulowane czasem mysle ze to przez ta cesarke. Ide sie dzisiaj zapisac do lekarza bo sie boje. Slyszalam ze jak ma sie cos nie tak z macica to moga sie cykle rozregulowac i w ogole Pozdrawiam wszystkie milutkie kobietki
|
|
|
|
#899 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajne podejście i święta prawda Cytat:
|
|
|
#900 |
|
Zakorzenienie
|
Velluto...dzieki kochana
w sumie tak, heh i może coś dzieję się po coś, może też żeby docenić to, co będzie później...ludu jak mnie brzuchol booli...3tabsy i dopiero puścił wrrr
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.

dziękuję....

Nika kocioł jest trochę z mojej winy i moich sentymentów i wahań, strachu przed tym co dalej, jak będę sama, że nikt inny się nie znajdzie itp itd

aniu całe tłumy hyhy ale to fakt jeszcze troszke i bedziesz optymistycznie podchodzic do tematu i oby !!

Urodzilam przez cesarke i niby wszystko bylo w porzadku cykle 30/31 dni ale odkad zaczelam starania cykle sie skrocily a ostatnia @ to byla po prostu masakra, ciagle mam bole jajnikow albo ogolnie podbrzusza a po tej ostatniej @ ktora skonczyla sie w poniedzialek od razu mialam jakby plodny sluz. Wszystko rozregulowane czasem mysle ze to przez ta cesarke. Ide sie dzisiaj zapisac do lekarza bo sie boje. Slyszalam ze jak ma sie cos nie tak z macica to moga sie cykle rozregulowac i w ogole