PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał" - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-18, 09:02   #871
Nika1980
Zakorzenienie

Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"

Witam przy porannej kawie

siedzę jeszcze w piżamie, niebo błękitne, słonko świeci , a mi się nic nie chce....

miałam do lekarza dzwonić bo mnie suchy kaszel od tygodnia męczy, ale dziś nie kaszlę, więc może mi przeszło ?

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
pojawiły sie plamienia !!! nie bedzie dlugiego cyklu !!!
kurcze zalała mi dzisiaj dentystka kanał i tak mnie boli ze ajjjjjjjjj
o rety, ja też miałam kiedyś kanałowe ale wyparlam z pamięci

o dobrze, że się wredna @ zacznie to szybciej przyjdzie kolejna owu

Cytat:

Nikus wygladasz slicznie - lenka ma rewelacyjne lokum !
dziękuję....

Okruszek rosnie tp: 28 marzec 2012

http://lbdf.lilypie.com/fVxPp2.png
Nika1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 10:02   #872
Darianna25
Zakorzenienie

Witam,
Piękny dzionek sie u mnie zapowiada.
Muszę sprawdzić pogodę na jutro w Polsce i na kolejne dni.
Jutro o 3.00 pobutka i wyjazd na lotnisko.

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Knalpa jest super , muzyka jest świetna , bardzo dobre jedzenie ( bo jak pić to lubię zjeść a fajek jest w karcie troszkę i kazda o innym smaku . Tylko arabowie którzy tam przychodza działają na nerwy .. Nic nie mam do tych ludzi , ale sa strasznie natrętni , uważają że jak jakaś laska im się podoba , to już musi być ich . Nie kazdy oczywiście

Ja dzis z J do lekarza na kontrole i jedziemy buszować po ciucholandach , bo dawno cos nie byliśmy a mój tez czasem lubi tam coś kupić . Pewnie jak zwykle mały dostanie najwięcej he he .

Miłgo dzionka

Mnie przez tych Arabów wakacje w Egipcie nie za miło wspominam.Na każdej wycieczce ciągłe natręctwo.Czułam sie jak jakaś gwiazda opedzająca sie przed paparazzi.

Ja bedąc w Pl planuje iść do ciucharni.Zawsze coś fajnego wyszperam.Mam jedną koło domu i 2 w centrum.Też dawno nie byłam .

Cytat:
Napisane przez agusia8524 Pokaż wiadomość
Karpacz pozdrowie jak najbardziej Nika kocioł jest trochę z mojej winy i moich sentymentów i wahań, strachu przed tym co dalej, jak będę sama, że nikt inny się nie znajdzie itp itd ale przynajmniej nie mam już tego poczucia winy za świat i wszystko co złe teraz przynajmniej wiem, że go nie kocham...mimo wszystko łątwiej z tym jakoś... Kropeczko Ty też widzę masz niełatwo, ale może faktycznie ten wyjazd sporo pokaże...u mnie dużo rzeczy tak wyszło...
Wy to jednak kochane jesteście
heh ale co dziwne czasem do tej pory płaczę jak słyszę o ciążach w moim otoczeniu, zwłaszcza tych nieplanowanych, np. siostra eks, lat18 jest w 5miesiącu, wpadka, żrą się jak cholera, od miesiąca się nie widzieli...biedna dzidzia...
Ja z powodu obaw przed samotnoscią też trwałam w związku gdzie byłam jedynie kurą domową.
Postawiłam sie (oj było trudno),wywaliłam goscia z domu i po miesiacu poznałam mojego meża.
Nie bój się bo po takich przeżyciach innaczej bedziesz patrzyłam na innych facetów i pod innym kątem sobie ich wybierała.

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Bardzo cenna wiedza. Wiele ułatwia.
U mnie nic nie dzieje się z przypadku.
Mnie rozłąka ułatwia życie bez kogoś, to fakt. Za to mojemu TŻ nie. Wyjeżdżał (pierwszy raz) wściekły na mnie, a wrócił (teraz) przekonany o mojej cudowności. Jestem wspaniała, niesamowita i w ogóle to mu się udałam jak ślepej kurze...
Aaa... i jeszcze się dowiedziałam, że go rozpieściłam jak dziadowski bicz. Co akurat jest prawdą.
No to chłopak w końcu do poprawnych wniosków doszedł.

Cytat:

No to super i za niedługo owulka.

Ja miałam kanałowego zębą leczonego raz.Co jakisz czas sie jednak odzywał i po 6 latach musiałam go usunąć.

Dzis mam wolne .Po śniadaniu ide na miasto pozałatwiać pare spraw przed wyjazdem.
Darianna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 11:40   #873
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dra Pokaż wiadomość
witam

to dobrze,ze krótszy cykl
a do kanału ujj współczuje,miałam raz robione i dzięki bardzo wole wyrwać...mi zalepiala bolący ząb i później do innego trafiłam dentysty i do końca nerwa mi nie uśmierciła i dlatego bolało i bolało,musi tyle razy zatruć,aby już nie bolało,bo ten nerw musi obumrzeć dopiero sie powinnio zalepiać...

ah ja kocham morze i też się cieszę,ze chodź troche mogłam być ,oj dużo dużo mieszka nad morze ja też bym z chęcią się zamieniła...

ehhh nie chce mysle o tym cholernym bolu ... rano nawet nie czulam ale za to brzuch takkk aaaaa zalało mnie na maxa i boli strasznie

Cytat:
Napisane przez Nika1980 Pokaż wiadomość
Witam przy porannej kawie

siedzę jeszcze w piżamie, niebo błękitne, słonko świeci , a mi się nic nie chce....

miałam do lekarza dzwonić bo mnie suchy kaszel od tygodnia męczy, ale dziś nie kaszlę, więc może mi przeszło ?

o rety, ja też miałam kiedyś kanałowe ale wyparlam z pamięci

o dobrze, że się wredna @ zacznie to szybciej przyjdzie kolejna owu

widze ze u ciebie leniuchowy dzien sie zapowiada ?
zdrowka zycze i jak wroci kaszel to do lekarza koniecznie :cool
:

Cytat:
Napisane przez Darianna25 Pokaż wiadomość
Witam,
Piękny dzionek sie u mnie zapowiada.
Muszę sprawdzić pogodę na jutro w Polsce i na kolejne dni.
Jutro o 3.00 pobutka i wyjazd na lotnisko.

Ja bedąc w Pl planuje iść do ciucharni.Zawsze coś fajnego wyszperam.Mam jedną koło domu i 2 w centrum.Też dawno nie byłam .

No to super i za niedługo owulka.

Ja miałam kanałowego zębą leczonego raz.Co jakisz czas sie jednak odzywał i po 6 latach musiałam go usunąć.

Dzis mam wolne .Po śniadaniu ide na miasto pozałatwiać pare spraw przed wyjazdem.

Darianko i doczekałas sie wyjazdu .... odpoczywa, szalej, rob zakupy - baw sie dobrze ))
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 17:32   #874
Darianna25
Zakorzenienie

No mam taką nadzieje.Już nie mogę sie doczekać.No ale zaraz sie robie na bóstwo.Mąż z pracy wróci to jeszcze pranie mam zrobić i spakować ostatnie 4 kosmetyczki.Jakoś to zleci do wieczora.

Na chwile obecną sie żegnam i man nadzieję,ze nowe fasolki się pojawia jak wróce.

Jeszcze pewnie zajżę przed spaniem ale nie wiem czy maz nie bedzie chciał też na kompie posiedzieć.
Stary 2009-08-18, 18:05   #875
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
No mam taką nadzieje.Już nie mogę sie doczekać.No ale zaraz sie robie na bóstwo.Mąż z pracy wróci to jeszcze pranie mam zrobić i spakować ostatnie 4 kosmetyczki.Jakoś to zleci do wieczora.

Na chwile obecną sie żegnam i man nadzieję,ze nowe fasolki się pojawia jak wróce.

Jeszcze pewnie zajżę przed spaniem ale nie wiem czy maz nie bedzie chciał też na kompie posiedzieć.

Rób sie kochana na bóstwo i powiedz jeszcze kiedy wracasz ?

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Kapuściane Pole

aankaa78 (Anna, 30 lat)~~~~~~~~~ @ 20.06
ania p (Anna, 27 lat) ~~~~~~~~~~~~@ 29.07 Warszawa
agabil1 (Agnieszka, 33lata)~~~~~~~ @ 20.07 Łódź
asia_stan (Asia, 36 lat)~~~~~~~~~~ @ 20.05 lubuskie
Bazylia 222 (Agata, 27 lat)~~~~~~~@ 02.07
Coralady (Nela 28 lat)~~~~~~~~~~~@ 25.06 Malopolska

Dafreen (Anna, 32 lata)~~~~~~~~~~ @ 28.07 Warszawa
Darianna25 (Daria, 31 lat)~~~~~~~ @ 10.08 Croydon U.K.
Dra (Daria, 22 lata)
~~~~~~~~~~~~~ @ 13.08Wlkp
edzia (Edyta 31lat)~~~~~~~~~~~~~~ @ 19.07 Kraków-Roma
Falbala (Basia 26 lat)~~~~~~~~~~~~ @29.07
golgie ( 29 lat)~~~~~~~~~~~~ @19.07 Wrocław
gragu (Grażyna, 29 lat) ~~~~~~~~~~ @ 01.03
Jagda26 (Jagoda 26 lat)~~~~~~~~~~ @ 24.02
KBKatarynka (Kasia 25lata)~~~~~~~@ 26.07
Kasia23 (Kasia, 29 lat)~~~~~~~~~~~~@ 10.08 Świnoujście
ka_ro_li_na (Karolina 24lata)~~~~~~@29.07
Konczita ( Dorota, 25 lata)~~~~~~~~ @ 18.08 Śląsk
Malami82 (Agnieszka 28 lat)~~~~~~~@ 12.08
Melisanka (Ania, 23 lata)~~~~~~~~~ @ 31.01 Königsbach starania zawieszone
Migavka (Joanna, 29 lat)~~~~~~~~~~@ 29.03 mazowsze
Olivka_7 (Aneta, 25 lat)~~~~~~~~~~ @ 03.08 Kraków
Ryba82, (Iza, 27 lat)~~~~~~~~~~~~~@04.03 Częstochowa
stokrotka_to_ja (Justyna, 25 lat)~@ 09.08
velluto (Agnieszka 30 lat)~~~~~~~~~@ 29.07
Stary 2009-08-18, 18:22   #876
Darianna25
Zakorzenienie

Wracam po południu 2 września.Moze zajzę na chwile na wizaż u mojego brata. Zobacze jak z czasem bedzie.
Stary 2009-08-18, 18:32   #877
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Wracam po południu 2 września.Moze zajzę na chwile na wizaż u mojego brata. Zobacze jak z czasem bedzie.

szkoda tracic czas na wizaz i tak malusio macie - wiec ja zycze udanego pobytu i udanego weselicha ))))

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-18, 18:45   #878
pazurek24
Przyczajenie

Smile Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"

Witam Jestem nowa staraczka i pozdrawiam wszystkie przyszle mamusie i obecne staraczki oczywiscie Jestam mala pesymistka wiec nie wiem czy moge tu przeszkadzac Staram sie co prawda dopiero drugi miesiac ale pogmatwane u mnie ostatnio wszystko z tym moim okresem niestety i czuje ze ze staran nici bo taki pechowiec juz ze mnie
pazurek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 19:19   #879
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pazurek24 Pokaż wiadomość
Witam Jestem nowa staraczka i pozdrawiam wszystkie przyszle mamusie i obecne staraczki oczywiscie Jestam mala pesymistka wiec nie wiem czy moge tu przeszkadzac Staram sie co prawda dopiero drugi miesiac ale pogmatwane u mnie ostatnio wszystko z tym moim okresem niestety i czuje ze ze staran nici bo taki pechowiec juz ze mnie

witamy na kapuscianym
napisz cos wiecej o sobie )) dopiero 2 miesiac wies spokojnie ... zdrowa kobieta powinna dac sobie przynajmniej 6 do 12 miesiecy wiec nie masz czym sie zamartwiac
Stary 2009-08-18, 19:30   #880
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
witam

o to dobrze wiedzieć
my w okolice Darłowa rok temu dojechaliśmy przez przypadek,w sumie palcem po mapie i wyszło tam,ale jak wiecej spokojnych miejsc to zawsze moze ktoś podpowiedziec

..
Fajnie tam z większośc pensjonatów jest jakieś 200m do plazy , z naszego szło się przez pole tylko , ale jest tez sporo pól kempingowych które przylegają bezpośrednio do morza . naprawdę polecam bo fajnie . A ja Ci będzie brakowało tłumu 15min jazdy autem i jest się w mielnie , tam tłok masz jak w banku

Cytat:

Kurde wcale się nie dziwię że nie możesz się doczekac , oby wyjazd był super , nie marnuj czasu na kompa .. bedziesz miała co nadrabiac jak wrócisz

Cytat:
Witaj .. nie martw się tu tyle optymistek że zaraz Cię przestawimy

Kurde chciałam ziś tu wejść ale nie mogłam się wogóle zalogować nie wiem o co kaman . Mój chłop pół dnia siedzi nad TV N którą dziś nabylismy i nie może jej zamontować , jak zwykle coś . Już mi tylko bałagan w domu zrobił
Stary 2009-08-19, 04:59   #881
Konczita
Zakorzenienie

dzien dobry wszystkim
dzisiaj wstałam wyspana jak nigdy ... poszlismy spac o 21 ... po 2 pobudka bo brzuch i zab sie dogadac nie mogli ... ale o 3 juz nie pamietam tykania zegaru wiec chyba odjechałam ... jak tu zrobic zeby zawsze tak wczesnie isc spac??

Cytat:
Witaj .. nie martw się tu tyle optymistek że zaraz Cię przestawimy

Kurde chciałam ziś tu wejść ale nie mogłam się wogóle zalogować nie wiem o co kaman . Mój chłop pół dnia siedzi nad TV N którą dziś nabylismy i nie może jej zamontować , jak zwykle coś . Już mi tylko bałagan w domu zrobił

aniu całe tłumy hyhy ale to fakt jeszcze troszke i bedziesz optymistycznie podchodzic do tematu i oby !!

no prosze to nie tylko moj ciagle ma pomysły na TV ale to dobrze wiecej czasu na kompie mozna postukac

szykuje sie do pracki ... i dzis juz 19 .... za 4 dni mamy 6 rocznice zareczyn ciekawe czy tz pamieta

milego dnia zycze i duzo słoneczka

Edytowane przez Konczita
Czas edycji: 2009-08-19 o 05:02

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-19, 07:01   #882
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
ano widzisz....jednak rozpala ogień....Kropeczko, ty jeszcze nie wiesz, a może wam te wszystkie zmiany przyniosą coś cudownego???
Przejdzie mu.

Tymczasem jednak się zwolnił. Absolutnie żadnego urlopu. Tylko czekali, żeby móc powiedzieć NIE. Wypowiedzenie przyjęli z dziką radością. Zawsze to jeden mniej do zwalniania i wypłacania odprawy.

Cytat:

Takie leczenie zębów jest super... Raz miałam zabijany ząb, nic mnie nigdy w życiu tak nie bolało...

Cytat:

nie mow ze cc i przeprowadzka hehe to co Ty same ksiazki mialas ??

no ja Cie prosze - nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
Przeprowadziłam z CC wszystko poza meblami. Przywiozłam nim nawet pralkę i tel. 32cale ze sklepu.
Jeszcze się zdziwisz....

No zobaczymy.

Miłego dnia!

---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ----------

Miałam dwa dni wolnego i nie umiem się wdrożyć do pracy. :/ Napadli mnie od drzwi, każdy mi coś wrzucił, wariactwo jakieś...

Wczoraj byliśmy w Krakowie... na pamiątkę mam mandat.

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 07:21   #883
dra
Zakorzenienie

Dzień dobry
Cytat:
Fajnie tam z większośc pensjonatów jest jakieś 200m do plazy , z naszego szło się przez pole tylko , ale jest tez sporo pól kempingowych które przylegają bezpośrednio do morza . naprawdę polecam bo fajnie . A ja Ci będzie brakowało tłumu 15min jazdy autem i jest się w mielnie , tam tłok masz jak w banku
no ja tam gdzie bylam blisko było,chyc i morze,a nie za tłumy to podziękuję

Cytat:
dzien dobry wszystkim
dzisiaj wstałam wyspana jak nigdy ... poszlismy spac o 21 ... po 2 pobudka bo brzuch i zab sie dogadac nie mogli ... ale o 3 juz nie pamietam tykania zegaru wiec chyba odjechałam ... jak tu zrobic zeby zawsze tak wczesnie isc spac??

szykuje sie do pracki ... i dzis juz 19 .... za 4 dni mamy 6 rocznice zareczyn ciekawe czy tz pamieta

kłaść się o tej porze i juz
o 6 rocznica,ah nie zdziw sie jak nie pamięta,bo chłopy to jakies takie niepamietne,a kobieta o wszystkim pamieta
Stary 2009-08-19, 07:25   #884
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:

To takie rocznice też obchodzicie?

Tego to nawet jak nie pamiętam.

Edytowane przez kropka75
Czas edycji: 2009-08-19 o 07:26
Stary 2009-08-19, 08:02   #885
Nika1980
Zakorzenienie

witajcie
u nas zapowiadają upały....a ja za godzinkę wychodzę na kawkę z koleżankami ze szkoły rodzenia... oby za szybko nie gadały , bo nie nadążę !

wczoraj podcięłam włoski

Cytat:
kochana! witamy w naszym gronie! żadnym pechowcem nie jesteś czasem potrzeba po prostu cierpliwości, wiary i troszkę pomocy!

odzywaj się częściej i już niedługo poczujesz się optymistyczniej nastawiona

Cytat:
Darianko! wypoczywaj, ciesz się bratem i pobytem w Polsce!!! i zajrzyj do nas jak wróćisz!
a najlepiej wróć w dwupaku!!!!!!!

Cytat:

głupi wizaż hehehehe

Cytat:
dzien dobry wszystkim

o proszę, ja poszłam o 24 spać ale też wyspana się czuję

6 rocznica...pieknie!

Cytat:
Przejdzie mu.

Tymczasem jednak się zwolnił. Absolutnie żadnego urlopu. Tylko czekali, żeby móc powiedzieć NIE. Wypowiedzenie przyjęli z dziką radością. Zawsze to jeden mniej do zwalniania i wypłacania odprawy.

Takie leczenie zębów jest super... Raz miałam zabijany ząb, nic mnie nigdy w życiu tak nie bolało...

---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ----------

Miałam dwa dni wolnego i nie umiem się wdrożyć do pracy. :/ Napadli mnie od drzwi, każdy mi coś wrzucił, wariactwo jakieś...

Wczoraj byliśmy w Krakowie... na pamiątkę mam mandat.
o kurcze, czyli jednak zwolnienie..... shit....

może mu nie przejdzie?

hahahaha, a gdzie żeście zaparkowali , że mandat? hihihi bywa piękna pamiątka....

Cytat:
Dzień dobry

no ja tam gdzie bylam blisko było,chyc i morze,a nie za tłumy to podziękuję

kłaść się o tej porze i juz
o 6 rocznica,ah nie zdziw sie jak nie pamięta,bo chłopy to jakies takie niepamietne,a kobieta o wszystkim pamieta

też prawda.....

Stary 2009-08-19, 08:12   #886
ania p
Zakorzenienie

A ja poszłam spac o 23:00 i wcale jakoś nie czuję się wypspana , do tego moje dziecko zgłodniało o 4 wwrrrrr..
Gardło mnie boli chyba od klimy w aucie , zaraz mykamy do lekarza z J .

Miłego dnia

http://www.youtube.com/watch?v=Qpgp4DgnIug

he he
Stary 2009-08-19, 08:20   #887
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:
A ja poszłam spac o 23:00 i wcale jakoś nie czuję się wypspana , do tego moje dziecko zgłodniało o 4 wwrrrrr..
Gardło mnie boli chyba od klimy w aucie , zaraz mykamy do lekarza z J .

Miłego dnia

http://www.youtube.com/watch?v=Qpgp4DgnIug

he he
oj Ania , rozwaliłaś mnie tym filmikiem........ muszę mężowi puścić .... to się uśmieje, bo on bardzo lubi po polsku przeklinać, bo go nikt nie rozumie hahaha

powodzenia u lekarza a na bolące gardełko herbatkę malinową polecam

Stary 2009-08-19, 08:20   #888
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:

hahahaha, a gdzie żeście zaparkowali , że mandat? hihihi bywa piękna pamiątka....
Gdzieś gdzie nie było parkomatu. Widać miałam przejść trzy przecznice i zapłacić, po czym wrócić i umieścić kartkę za szybą. Bo jak wróciłam zastałam mandat.

A najbardziej wkurzające jest, że naprawdę się przeszłam od skrzyżowania do skrzyżowania, bo chciałam zapłacić. :/

Stary 2009-08-19, 08:23   #889
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:
Gdzieś gdzie nie było parkomatu. Widać miałam przejść trzy przecznice i zapłacić, po czym wrócić i umieścić kartkę za szybą. Bo jak wróciłam zastałam mandat.

A najbardziej wkurzające jest, że naprawdę się przeszłam od skrzyżowania do skrzyżowania, bo chciałam zapłacić. :/
'

dlatego nie przepadam za dużymi miastami hehehe. a dużo dostaliście - z ciekawości pytam.

Stary 2009-08-19, 08:29   #890
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
'

dlatego nie przepadam za dużymi miastami hehehe. a dużo dostaliście - z ciekawości pytam.
Da się przeżyć. 50złotych.

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

W ogóle cenowo Kraków mnie zaskoczył tym razem. Nie dość, że z mandatem nie poszaleli, to jeszcze za kibel jedyne 1 zł zapłaciłam.

Stary 2009-08-19, 08:37   #891
velluto
Zadomowienie

Dzien dobry moje kochane staraczki
Ja juz mam wolność (od pracy) Ostatnie dni były masakrycznie ciężkie i baaardzo pracowite, ale dałam rade Wszyscy moi współpracownicy oczywiście byli smutni, że odchodzę, i było im żal, co mój mąż skwitował jednym - to tak jak zapytać ekspedientki w sklepie czy towar jest świeży - odpowiedź jest jedna Ale ja tam wole myśleć, że jednak mówili szczerze
No i od dziś urlopuje i przygotowuje sie do wyjazdu. Jedno pranie już sie kończy, zaraz robię drugie. A więc znów muszę odstro zabrać sie do pracy Ale co tam, taka domowa praca to nawet przyjemna po tych "trudach zawodowych"
Pozdrawiam Was serdecznie i mam nadzieje, że od dziś będę mieć więcej czasu na wizaż
velluto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 08:44   #892
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:
Da się przeżyć. 50złotych.

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

W ogóle cenowo Kraków mnie zaskoczył tym razem. Nie dość, że z mandatem nie poszaleli, to jeszcze za kibel jedyne 1 zł zapłaciłam.

e to faktycznie nie tak źle!

Cytat:
Napisane przez velluto Pokaż wiadomość
Dzien dobry moje kochane staraczki
Ja juz mam wolność (od pracy) Ostatnie dni były masakrycznie ciężkie i baaardzo pracowite, ale dałam rade Wszyscy moi współpracownicy oczywiście byli smutni, że odchodzę, i było im żal, co mój mąż skwitował jednym - to tak jak zapytać ekspedientki w sklepie czy towar jest świeży - odpowiedź jest jedna Ale ja tam wole myśleć, że jednak mówili szczerze
No i od dziś urlopuje i przygotowuje sie do wyjazdu. Jedno pranie już sie kończy, zaraz robię drugie. A więc znów muszę odstro zabrać sie do pracy Ale co tam, taka domowa praca to nawet przyjemna po tych "trudach zawodowych"
Pozdrawiam Was serdecznie i mam nadzieje, że od dziś będę mieć więcej czasu na wizaż

tekst męża rozwalający

odpoczywaj i urlopuj kochana!

Stary 2009-08-19, 09:09   #893
agusia8524
Zakorzenienie

Witam pokarpaczowo byłam w Zoo- Safari w Czechach, ale bajer choć generalnie za zoo i takimi tam nie przepadam, bo dla mnie to więzienie zwierzątek aczkolwiek ptasi i wodny świat wymiatają i później Skalne Miasto, śliczne widoki, natura to jednak potrafi...
Kropeczko Karpacz ze3 razy pozdrawiałam, kazał odwzajemnić
Ja dziś muszę wyruszyć na bój po meble i reszzte farbek i chętnie bym skoczyła do Ikeii do Poznania, ale to może juterko
Kraków lubię od czasu Lennego i wianków troszkę wspomnień, mandacik faktycznie do przełknięcia
Nika piękne te Wasze zdjęcia
Darianna miłęgo pobytu w kraju heh może faktycznie trzeba zdecydowanego cięcia i później się ułoży...
Konczita mnie też @ dopadła więc łączę się w brzuchowym bólu
a niedługo musze zabrać się za dopracowywanie mgr i pisanie planu rozwoju zawodowego i zbieranie materiałów do przedszkola...
Ale mam dzisiaj jakiś dzień smutnawy, obudziłam się rano z takim dziwnym poczzuciem pustki i niepokoju...i, że ogólnie muszę sobie przypominać o dzieciaczkach, to mi lepiej, ale i tak często mam wrażenie jakby wszystko co robie było takie powierzchowne i bez sensu głębszego, takie "robiębo żyję i robić coś muszę"uhhdobra już nie smęcę miłęgo dnia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-19, 09:12   #894
coralady
Wtajemniczenie

Część wszytskim!

Nie wiem czy mnie ktos tutaj jeszcze pamięta,bo po urlopie zrobiłam sobie dodatkowo urlop od wizażu i szczerze powiem,że wychodzi mi to na zdrowieMam nadzieję,że mi wybaczycie

Bazylko zmien mi proszę last@ na 24.07,bo widzę że mam zaległości w danych Za chwile kolejna małpa sie pojawi,choc tak bardzo chciałabym żeby jej nie było...na długi czas.

Pozdrawiam staraczki stare i nowe

Odezwe się wkrótce
coralady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 09:22   #895
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
A dziękuję.

Stary 2009-08-19, 10:22   #896
velluto
Zadomowienie

no to teraz czas na kawkę, ktoś chętny?
Cytat:

tekst męża rozwalający

odpoczywaj i urlopuj kochana!

Nikuś gdzie można zobaczyc Twoje zdjęcia które wszyscy tak chwalą?

Cytat:
Witam pokarpaczowo byłam w Zoo- Safari w Czechach, ale bajer choć generalnie za zoo i takimi tam nie przepadam, bo dla mnie to więzienie zwierzątek aczkolwiek ptasi i wodny świat wymiatają i później Skalne Miasto, śliczne widoki, natura to jednak potrafi...
Ja dziś muszę wyruszyć na bój po meble i reszzte farbek i chętnie bym skoczyła do Ikeii do Poznania, ale to może juterko
Kraków lubię od czasu Lennego i wianków troszkę wspomnień, mandacik faktycznie do przełknięcia
Nika piękne te Wasze zdjęcia
Darianna miłęgo pobytu w kraju heh może faktycznie trzeba zdecydowanego cięcia i później się ułoży...
Konczita mnie też @ dopadła więc łączę się w brzuchowym bólu
a niedługo musze zabrać się za dopracowywanie mgr i pisanie planu rozwoju zawodowego i zbieranie materiałów do przedszkola...
Ale mam dzisiaj jakiś dzień smutnawy, obudziłam się rano z takim dziwnym poczzuciem pustki i niepokoju...i, że ogólnie muszę sobie przypominać o dzieciaczkach, to mi lepiej, ale i tak często mam wrażenie jakby wszystko co robie było takie powierzchowne i bez sensu głębszego, takie "robiębo żyję i robić coś muszę"uhhdobra już nie smęcę miłęgo dnia
myślę, że czasami każdego dopadają takie myśli i takie uczucia
sztuką polega na tym aby znaleźć sens i radość w tych wszystkich małych codziennych sparwach, które z pozoru wydają sie tak mało ważne

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
Część wszytskim!

Nie wiem czy mnie ktos tutaj jeszcze pamięta,bo po urlopie zrobiłam sobie dodatkowo urlop od wizażu i szczerze powiem,że wychodzi mi to na zdrowieMam nadzieję,że mi wybaczycie

Bazylko zmien mi proszę last@ na 24.07,bo widzę że mam zaległości w danych Za chwile kolejna małpa sie pojawi,choc tak bardzo chciałabym żeby jej nie było...na długi czas.

Pozdrawiam staraczki stare i nowe

Odezwe się wkrótce
No witam naszą zgubę
A ja już myslałam, że postanowiłaś zostać na stałe w tej Bułgarii, hihi
No ale skoro odpoczynek od wizażu wychodzi Ci na zdrowie, to wybaczam Ale zaglądaj tu czasem do nas I jeszcze wiesz za co

Kropko - widze, że mąż sam odszedł z pracy, ehhh szkoda, że odprawa przejdzie mu koło nosa... zawsze to jakiś dodatkowy grosz. Mam nadzieję, że powoli sie dogadujecie.

Konczita - jak tam brzusio?
velluto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 11:53   #897
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Kropko - widze, że mąż sam odszedł z pracy, ehhh szkoda, że odprawa przejdzie mu koło nosa...
Odprawa mu koło nosa nie przeszła, bo nikt nie powiedział, że akurat jego by zwolniono.
A nawet jeśli, to nie wiadomo kiedy.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-19, 13:33   #898
pazurek24
Przyczajenie

Witam znowu i dziekuje za cieple przyjecie Mam 23 lata mam synka z pierwszego zwiazku(jego tatus nie zyje)Urodzilam przez cesarke i niby wszystko bylo w porzadku cykle 30/31 dni ale odkad zaczelam starania cykle sie skrocily a ostatnia @ to byla po prostu masakra, ciagle mam bole jajnikow albo ogolnie podbrzusza a po tej ostatniej @ ktora skonczyla sie w poniedzialek od razu mialam jakby plodny sluz. Wszystko rozregulowane czasem mysle ze to przez ta cesarke. Ide sie dzisiaj zapisac do lekarza bo sie boje. Slyszalam ze jak ma sie cos nie tak z macica to moga sie cykle rozregulowac i w ogole Pozdrawiam wszystkie milutkie kobietki
pazurek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 13:38   #899
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:
Nikuś gdzie można zobaczyc Twoje zdjęcia które wszyscy tak chwalą?

myślę, że czasami każdego dopadają takie myśli i takie uczucia
sztuką polega na tym aby znaleźć sens i radość w tych wszystkich małych codziennych sparwach, które z pozoru wydają sie tak mało ważne
velluto wysłałam ci na priv moje dane do naszej klasy , bo tam mam fotki, choć nie wiem czy to te wychwalane

fajne podejście i święta prawda

Cytat:
Witam znowu i dziekuje za cieple przyjecie Mam 23 lata mam synka z pierwszego zwiazku(jego tatus nie zyje)Urodzilam przez cesarke i niby wszystko bylo w porzadku cykle 30/31 dni ale odkad zaczelam starania cykle sie skrocily a ostatnia @ to byla po prostu masakra, ciagle mam bole jajnikow albo ogolnie podbrzusza a po tej ostatniej @ ktora skonczyla sie w poniedzialek od razu mialam jakby plodny sluz. Wszystko rozregulowane czasem mysle ze to przez ta cesarke. Ide sie dzisiaj zapisac do lekarza bo sie boje. Slyszalam ze jak ma sie cos nie tak z macica to moga sie cykle rozregulowac i w ogole Pozdrawiam wszystkie milutkie kobietki
kochana, to faktycznie, do lekarza i daj znać co powiedział. lepiej takie rzeczy faktycznie sprawdzić

Stary 2009-08-19, 14:30   #900
agusia8524
Zakorzenienie

Velluto...dzieki kochana w sumie tak, heh i może coś dzieję się po coś, może też żeby docenić to, co będzie później...ludu jak mnie brzuchol booli...3tabsy i dopiero puścił wrrr

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości