|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#871 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
Witam przy porannej kawie
![]() siedzę jeszcze w piżamie, niebo błękitne, słonko świeci , a mi się nic nie chce.... miałam do lekarza dzwonić bo mnie suchy kaszel od tygodnia męczy, ale dziś nie kaszlę, więc może mi przeszło ? Cytat:
![]() o dobrze, że się wredna @ zacznie to szybciej przyjdzie kolejna owu ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#872 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam,
Piękny dzionek sie u mnie zapowiada. Muszę sprawdzić pogodę na jutro w Polsce i na kolejne dni. Jutro o 3.00 pobutka i wyjazd na lotnisko. Cytat:
Mnie przez tych Arabów wakacje w Egipcie nie za miło wspominam.Na każdej wycieczce ciągłe natręctwo.Czułam sie jak jakaś gwiazda opedzająca sie przed paparazzi. Ja bedąc w Pl planuje iść do ciucharni.Zawsze coś fajnego wyszperam.Mam jedną koło domu i 2 w centrum.Też dawno nie byłam . Cytat:
Postawiłam sie (oj było trudno),wywaliłam goscia z domu i po miesiacu poznałam mojego meża. Nie bój się bo po takich przeżyciach innaczej bedziesz patrzyłam na innych facetów i pod innym kątem sobie ich wybierała. Cytat:
Cytat:
No to super i za niedługo owulka. Ja miałam kanałowego zębą leczonego raz.Co jakisz czas sie jednak odzywał i po 6 latach musiałam go usunąć. Dzis mam wolne .Po śniadaniu ide na miasto pozałatwiać pare spraw przed wyjazdem. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#873 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehhh nie chce mysle o tym cholernym bolu ... rano nawet nie czulam ale za to brzuch takkk aaaaa zalało mnie na maxa i boli strasznie Cytat:
widze ze u ciebie leniuchowy dzien sie zapowiada ? zdrowka zycze i jak wroci kaszel to do lekarza koniecznie :cool: Cytat:
Darianko i doczekałas sie wyjazdu .... odpoczywa, szalej, rob zakupy - baw sie dobrze ![]() ![]()
![]() |
#874 |
Zakorzenienie
|
No mam taką nadzieje.Już nie mogę sie doczekać.No ale zaraz sie robie na bóstwo.Mąż z pracy wróci to jeszcze pranie mam zrobić i spakować ostatnie 4 kosmetyczki.Jakoś to zleci do wieczora.
Na chwile obecną sie żegnam i man nadzieję,ze nowe fasolki się pojawia jak wróce. Jeszcze pewnie zajżę przed spaniem ale nie wiem czy maz nie bedzie chciał też na kompie posiedzieć. |
![]() ![]() |
![]() |
#875 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rób sie kochana na bóstwo ![]() ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- ![]() ![]() aankaa78 (Anna, 30 lat)~~~~~~~~~ @ 20.06 ania p (Anna, 27 lat) ~~~~~~~~~~~~@ 29.07 Warszawa agabil1 (Agnieszka, 33lata)~~~~~~~ @ 20.07 Łódź asia_stan (Asia, 36 lat)~~~~~~~~~~ @ 20.05 lubuskie Bazylia 222 (Agata, 27 lat)~~~~~~~@ 02.07 Coralady (Nela 28 lat)~~~~~~~~~~~@ 25.06 Malopolska Dafreen (Anna, 32 lata)~~~~~~~~~~ @ 28.07 Warszawa Darianna25 (Daria, 31 lat)~~~~~~~ @ 10.08 Croydon U.K. Dra (Daria, 22 lata)~~~~~~~~~~~~~ @ 13.08Wlkp edzia (Edyta 31lat)~~~~~~~~~~~~~~ @ 19.07 Kraków-Roma Falbala (Basia 26 lat)~~~~~~~~~~~~ @29.07 golgie ( 29 lat)~~~~~~~~~~~~ @19.07 Wrocław gragu (Grażyna, 29 lat) ~~~~~~~~~~ @ 01.03 Jagda26 (Jagoda 26 lat)~~~~~~~~~~ @ 24.02 KBKatarynka (Kasia 25lata)~~~~~~~@ 26.07 Kasia23 (Kasia, 29 lat)~~~~~~~~~~~~@ 10.08 Świnoujście ka_ro_li_na (Karolina 24lata)~~~~~~@29.07 Konczita ( Dorota, 25 lata)~~~~~~~~ @ 18.08 Śląsk Malami82 (Agnieszka 28 lat)~~~~~~~@ 12.08 Melisanka (Ania, 23 lata)~~~~~~~~~ @ 31.01 Königsbach starania zawieszone Migavka (Joanna, 29 lat)~~~~~~~~~~@ 29.03 mazowsze Olivka_7 (Aneta, 25 lat)~~~~~~~~~~ @ 03.08 Kraków Ryba82, (Iza, 27 lat)~~~~~~~~~~~~~@04.03 Częstochowa ![]() stokrotka_to_ja (Justyna, 25 lat)~@ 09.08 velluto (Agnieszka 30 lat)~~~~~~~~~@ 29.07
![]() |
#876 |
Zakorzenienie
|
Wracam po południu 2 września.Moze zajzę na chwile na wizaż u mojego brata. Zobacze jak z czasem bedzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#877 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#878 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() napisz cos wiecej o sobie ![]() ![]()
![]() |
#880 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurde chciałam ziś tu wejść ale nie mogłam się wogóle zalogować nie wiem o co kaman . Mój chłop pół dnia siedzi nad TV N którą dziś nabylismy i nie może jej zamontować , jak zwykle coś . Już mi tylko bałagan w domu zrobił
![]() |
#881 | |
Zakorzenienie
|
dzien dobry wszystkim
![]() dzisiaj wstałam wyspana jak nigdy ... poszlismy spac o 21 ... po 2 pobudka bo brzuch i zab sie dogadac nie mogli ... ale o 3 juz nie pamietam tykania zegaru wiec chyba odjechałam ... jak tu zrobic zeby zawsze tak wczesnie isc spac?? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() szykuje sie do pracki ... i dzis juz 19 .... za 4 dni mamy 6 rocznice zareczyn ciekawe czy tz pamieta ![]() milego dnia zycze i duzo słoneczka ![]()
[*] .. dzieli nas już tylko czas ... Edytowane przez Konczita Czas edycji: 2009-08-19 o 05:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#882 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tymczasem jednak się zwolnił. Absolutnie żadnego urlopu. Tylko czekali, żeby móc powiedzieć NIE. Wypowiedzenie przyjęli z dziką radością. Zawsze to jeden mniej do zwalniania i wypłacania odprawy. ![]() Cytat:
![]() Takie leczenie zębów jest super... Raz miałam zabijany ząb, nic mnie nigdy w życiu tak nie bolało... ![]() Cytat:
![]() ![]() Jeszcze się zdziwisz.... ![]() No zobaczymy. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- Miałam dwa dni wolnego i nie umiem się wdrożyć do pracy. :/ Napadli mnie od drzwi, każdy mi coś wrzucił, wariactwo jakieś... Wczoraj byliśmy w Krakowie... na pamiątkę mam mandat. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#883 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() o 6 rocznica,ah nie zdziw sie jak nie pamięta,bo chłopy to jakies takie niepamietne,a kobieta o wszystkim pamieta ![]()
![]() |
#884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tego to nawet jak nie pamiętam. ![]() Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-08-19 o 07:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#885 | ||||||
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() u nas zapowiadają upały....a ja za godzinkę wychodzę na kawkę z koleżankami ze szkoły rodzenia... oby za szybko nie gadały , bo nie nadążę ! ![]() wczoraj podcięłam włoski ![]() Cytat:
![]() odzywaj się częściej i już niedługo poczujesz się optymistyczniej nastawiona ![]() Cytat:
a najlepiej wróć w dwupaku!!!!!!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 6 rocznica...pieknie! Cytat:
może mu nie przejdzie? ![]() hahahaha, a gdzie żeście zaparkowali , że mandat? hihihi bywa ![]() Cytat:
też prawda.....
![]() ![]() |
![]() |
#886 |
Zakorzenienie
|
A ja poszłam spac o 23:00 i wcale jakoś nie czuję się wypspana , do tego moje dziecko zgłodniało o 4 wwrrrrr..
Gardło mnie boli chyba od klimy w aucie , zaraz mykamy do lekarza z J . Miłego dnia http://www.youtube.com/watch?v=Qpgp4DgnIug he he
#887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
powodzenia u lekarza a na bolące gardełko herbatkę malinową polecam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A najbardziej wkurzające jest, że naprawdę się przeszłam od skrzyżowania do skrzyżowania, bo chciałam zapłacić. :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dlatego nie przepadam za dużymi miastami hehehe. a dużo dostaliście - z ciekawości pytam.
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- W ogóle cenowo Kraków mnie zaskoczył tym razem. Nie dość, że z mandatem nie poszaleli, to jeszcze za kibel jedyne 1 zł zapłaciłam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#891 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry moje kochane staraczki
![]() Ja juz mam wolność (od pracy) ![]() ![]() ![]() ![]() No i od dziś urlopuje i przygotowuje sie do wyjazdu. Jedno pranie już sie kończy, zaraz robię drugie. A więc znów muszę odstro zabrać sie do pracy ![]() ![]() Pozdrawiam Was serdecznie i mam nadzieje, że od dziś będę mieć więcej czasu na wizaż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#892 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() e to faktycznie nie tak źle! Cytat:
![]() tekst męża rozwalający ![]() odpoczywaj i urlopuj kochana! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#893 |
Zakorzenienie
|
Witam pokarpaczowo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kropeczko Karpacz ze3 razy pozdrawiałam, kazał odwzajemnić ![]() Ja dziś muszę wyruszyć na bój po meble i reszzte farbek i chętnie bym skoczyła do Ikeii do Poznania, ale to może juterko ![]() Kraków lubię od czasu Lennego i wianków ![]() ![]() ![]() Nika piękne te Wasze zdjęcia ![]() Darianna miłęgo pobytu w kraju ![]() ![]() Konczita mnie też @ dopadła więc łączę się w brzuchowym bólu ![]() a niedługo musze zabrać się za dopracowywanie mgr i pisanie planu rozwoju zawodowego i zbieranie materiałów do przedszkola... ![]() Ale mam dzisiaj jakiś dzień smutnawy, obudziłam się rano z takim dziwnym poczzuciem pustki i niepokoju...i, że ogólnie ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#894 |
Wtajemniczenie
|
Część wszytskim!
Nie wiem czy mnie ktos tutaj jeszcze pamięta,bo po urlopie zrobiłam sobie dodatkowo urlop od wizażu i szczerze powiem,że wychodzi mi to na zdrowie ![]() ![]() Bazylko zmien mi proszę last@ na 24.07,bo widzę że mam zaległości w danych ![]() Pozdrawiam staraczki stare i nowe Odezwe się wkrótce |
![]() ![]() |
![]() |
#895 |
Zakorzenienie
|
A dziękuję.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#896 | ||
Zadomowienie
|
no to teraz czas na kawkę, ktoś chętny?
![]() ![]() Nikuś gdzie można zobaczyc Twoje zdjęcia które wszyscy tak chwalą? Cytat:
![]() sztuką polega na tym aby znaleźć sens i radość w tych wszystkich małych codziennych sparwach, które z pozoru wydają sie tak mało ważne ![]() Cytat:
![]() A ja już myslałam, że postanowiłaś zostać na stałe w tej Bułgarii, hihi ![]() No ale skoro odpoczynek od wizażu wychodzi Ci na zdrowie, to wybaczam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kropko - widze, że mąż sam odszedł z pracy, ehhh szkoda, że odprawa przejdzie mu koło nosa... zawsze to jakiś dodatkowy grosz. Mam nadzieję, że powoli sie dogadujecie. Konczita - jak tam brzusio? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#897 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nawet jeśli, to nie wiadomo kiedy. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#898 |
Przyczajenie
|
Witam znowu i dziekuje za cieple przyjecie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#899 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajne podejście i święta prawda ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#900 |
Zakorzenienie
|
Velluto...dzieki kochana
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:51.