![]() |
#871 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Majowo- Czerwcowe 2010 !!! (:
![]() No tak wyszło. ![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#873 |
Zakorzenienie
|
kropko, super wiadomość
![]() ![]() Edzia, gratuluję ![]() Wasze fasolki to duże są, moja tylko 2,5 mm. U mnie wg usg termin na 21 maja ![]() Zrobiłam sobie koktajl truskawkowo mleczny i lepiej się czuję.
#874 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#875 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale skoro można znieczulenie to skorzystam ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() A powiedzcie mi, jak to się wkońcu oblicza wiek płodu? od pierwszego dnia ostatniej miesiączki ? czy od daty zapłodnienia? bo ja już zgłupiałam ![]() Cytat:
![]() Dziękuję wieczór udany ![]() ![]() Nie wytrzymałam i daje znać już dziś ![]() Tak jak mówiłaś - mile się zaskoczyłam Jego reakcją!!! ![]() ![]() O dziwo (O OGROMNE DZIWO!!!) Jak zobaczył buciki uśmiechnął się i niedowierzając zapytał czy jestem w ciąży ![]() ![]() Nie usłyszałam nic o to co się tak martwiłam (że zapyta co ze studiami, co ze stażem?) wręcz zapowiedział, że od dzisiaj nie mogę się denerwować i że musi o mnie dbać ![]() Hehe powiedział też, że z wrażenia mussi się napić ![]() DZIEWCZYNY JAKA ULGA.... ![]() Śmiał się też, że nic kompletnie nie podejrzewał!!! nic się nie domyślał ![]() Cytat:
![]() Lecę do mężusia ![]() Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2009-09-25 o 21:15 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ty mi robisz na smak hihihih e tam twoja podrosnie zobaczysz zreszta moja jest starsza bo urodzi sie 11 a twoja 21 ![]() Kakusia mi lekarz obliczył dokladnie tak samo jak ja sobie obliczyłam na kalkulatorku czyli od 1 dnia ostatniej @ ![]()
Amelcia ![]() http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014 Edytowane przez Edzia400 Czas edycji: 2009-09-25 o 22:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#877 |
Raczkowanie
|
witajcie kochane po przerwie,
wróciłam z delegacji. melduję obecność. Pozdrawiam wszystkie mamusie. dziś wybieram się na HCG. ciekawa jestem ile urosło od ostatniej soboty. wtedy było 212. podobno na jego podstawie można ustalić czy dzidziuś rozwija się prawisłowo. Zapewne przez weekend będzie mało czasu do pisania więc życzę Wam cudownych chwil z brzusiami. poczytam Was w poniedziałek. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Gdzieś pośród sześciu miliardów głów Dwie pary rąk dwie pary nóg na zawsze Ty i ja I mówię ci to nie pierwszy raz Za nami już przed nami jeszcze kupa czasu Ty i ja http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201401430.png Waiting for my only miracle. Mój Aniołeczek 05.10.2009 [*] |
![]() ![]() |
![]() |
#878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Spałam dziś na raty... Jakiś obłęd. Coś mi wlazło w plecy wczoraj i do dziś trzyma. W każdej pozycji było mi źle. Do tego moje futra się o 3 w nocy rozbrykały. ![]() ![]() O 4tej wstałam jeść. ![]() A od 6ej znowu się przewracam na boki... Na śniadanie zjadłam kurczaka typu gyros z wczoraj - super lekkie śniadanko. ![]() Teraz ciamkam Luteinę - fuuuuj, jaka ona obrzydliwa jest. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#879 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kakusiu a widzisz??
![]() ![]() ![]() ![]() Super wiadomość z samego ranca ![]() ![]() ![]() Aaaa mi się takieeeeeeeeee bzdury śniły ![]()
![]() |
#880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do faceta trudno czasem dociera, oni nie są w ciąży, nie czują tego. U nich to wszystko rodzi się powoli. Zwykle jarzą do końca dopiero po porodzie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#881 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kropko to ja widzę, że Ty nie lepsza w nocy byłaś
![]() Kotki masz?? ![]() Śniadanko pierwsza klasa ![]() ![]() Długo będziesz luteine brać?? Koniec pytań hihihi
![]() |
#882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#883 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Jarzą po porodzie - czyli mój Sznaowny!!
![]() |
#884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam, dwa. Kocurka i koteczkę. ![]() Prawda? ![]() ![]() Do 9 tyg. powiedział, na wszelki wypadek. Ale nie wiem czy zniosę ten smak, coś okropnego. Na szczęście to się wchłania skądkolwiek można te doustne stosować dopochwowo. Chwała Bogu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#885 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
To już Ci mało zostało do 9 tyg.
![]() ![]() Mam kotkę, ale z chęcia bym jej dała towarzysztwo, bo bida się nudzi... Za to u brata jest mała kotka przybłęda, ale mama sie nie godzi żeby ją zabrać i tam ją tata dokarmia... Mam jeszcze psa, ale taki niedobry ![]() ![]() Ja na śnaidanko zjadłąm ryżyk na mleczku ![]() ![]() Wiem co mi szkodziło i muliło!! CEBULA ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też na początku miałam kotkę. Nudziła się masakrycznie, więc dostała kolegę. Dwa koty mają zajęcie, jest im raźniej i weselej. Już nie mam wyrzutów sumienia, gdy idę do pracy... Drugi kot to dobry pomysł. ![]() Dlaczego mama się nie zgadza? Pieska też bym chciała ale na to potrzeba przestrzeni, w dwóch pokojach jakoś psa nie widzę. No i to wychodzenie rano... ![]() Cebulka... mniam. ![]() Chyba sobie skoczę po jakieś owoce. Coś bym zjadła i nie wiem co. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#887 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kropko, z obecna kotką była inna kotka, ale ktoś "życzliwy" się jej pozbył
![]() Ja mam ochote na soczyste jabłuszko mniammmmmmmmmm
![]() |
#888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupiłam jabłuszka, brzoskwinki i winogronka. I soczek multiwitaminowy - przyszła mi ochota, jak go zobaczyłam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#889 |
Zakorzenienie
|
Miałyście racje no muszę to przyznać
![]() ![]() Mój TŻ pojechał do garażu, a ja mam prawie czas dla siebie ![]() TŻ namawia mnie, żebym wcześniej poszła do Gin. bo On chce wcześniej wiedzieć czy wszystko w porządku ![]() No i cały czas mi powtarza, że nie mogę się tak wszystkim stresować jak do tej pory, że teraz dzidzia najważniejsza ![]() No i zapowiedział mi, że dla zdrowia od dzisiaj chodzimy co tydzień na basen - dziś ruszamy ![]() A jutro już pierwszy zjazd ![]() ![]() Co do wieku płodu, to ja wiem, w których dniach to mogło być, ale skoro lekarze też obliczają wg 1dnia ostatniej @ to niech tak będzie ![]() ![]() Mówicie o zachciankach jedzeniowych. Ja Wam powiem, że chyba nie mam ![]() Co do kotków - Zgadnij mogłaś wcześniej mówić, że chciałabyś towarzystwo dla swojego kotka! Mój brat znalazł kotka malutkiego - był u nich 2tygodnie - bardzo zadomowiony, nic a nic dziki - wrecz lgnął do ludzi, chciał się bawić (polował na moją starą psinkę i na klatkę z koszatnicą ![]() Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2009-09-26 o 09:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#890 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Właśnie dziewczyny, ja się zapomniałam ginki spytać o basen... Jak to w końcu z nim jest, można czy nie można??
Kropko skarbnico wiedzy ![]() ![]() Ja tylko na multiwitaminie jade, inne soki mi nie podchodzą wcale... Kakusiu to ładny prezencik na pierszą rocznicę ślubu macie ![]()
![]() |
#891 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam za to niesamowity apetyt. Już przytyłam ze 2kg ![]() A w ogóle to muszę Ci powiedzieć, że nie doceniałaś swojego Tz-a a on się okazał OK.
![]() |
#893 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Witaj i gratuluje
![]() Plemniczki na kacu ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#894 |
Zakorzenienie
|
Bo my się kochaliśmy rano po weselu mojej przyjaciółki. Ja nie piłam bo byłam kierowcą ale Tz wypił sporo... No i plemniczki były na kacu
![]()
#895 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#896 | |
Zadomowienie
|
Cześć mamusie
![]() Cytat:
![]() Ty masz teraz pierwszą rocznicę? Bo ja tak - za 2 tygodnie ![]() Ja zachcianek jedzeniowych też nie mam, jem normalnie, choć dziś jak zwykle wypiłam kawę i czułam ją przez 2 godziny... Chyba trzeba odstawić ![]() Kardashi witaj ![]() Piszecie o problemach ze spaniem, a ja na razie mam spokój - wieczorem kładę się troszkę wcześniej niż zwykle i śpię spokojnie, dziś do 9:30 ![]() Właśnie porozmawiałam sobie przez tel. z moją mamą, jak zwykle strasznie długo, i kazała mi przestać się tak obserwować i zastanawiać, bo kota dostanę ![]() ![]() Miłego popołudnia!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#897 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kropka, ja luteinę od początku wcinam i musze Ci powiedzieć, że się przyzwyczaiłam. Zawsze mogła być gorsza ![]() A ja dziś mam takie humory, że chyba kogoś załatwię ![]() Mąż już miał 2 dzikie awantury.... jedną przez telefon bo już wytrzymać nie mogłam, a drugą jak wrócił do domu. ![]() Edytowane przez basiak Czas edycji: 2009-09-26 o 15:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#898 |
Konto usunięte
|
Kolejna mamusia przyszła się wita
![]() ![]() ![]() ![]() Aaa kota też posiadam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#899 |
Zakorzenienie
|
kakusia, no widzisz, a tak się martwiłaś
![]() kardashi, witam i gratuluję ![]() szajajaba, również witam i gratuluję ![]() ja noce mam dobre, kładę się spać ok 22, czasami wcześniej i przesypiam całą noc ![]() ![]() Miłego weekendu ![]()
#900 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;14453961]Kolejna mamusia przyszła się wita
![]() ![]() ![]() ![]() Aaa kota też posiadam ![]() Witaj, Mnie też dziś boli głowa i pewnie zaraz zacznę chodzić po ścianach bo już nie wytrzymuję... Tz mnie wkurzył bo sobie poszedł do brata... I mnie zostawił samą, znów, 2 wieczór z rzędu ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.