![]() |
#841 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Majowo- Czerwcowe 2010 !!! (:
Dzien dobry!
dzisiaj czuje sie tak sobie, niby nic mi nie jest ale jakos energii i sil brak. Witam nowe dziewczyny ! ![]() Trzymam kciuki za Kropke o 15.00 (u mnie o 16.00) Za DAnie o 12.30 (13.30) we wtorek za Kitty Enigma, sto lat kochana, sil, zdrowia i zdrowej dwojeczki! ![]() ![]() Widzialam przepis na paste jajeczna (skopiowalam sobie)- musi byc pycha, chyba wieczorem zrobie. Finowie gotuja jajka na twardo i mieszaja z maslem (takim troche slonym), dodaja pieprz i tez jest smaczne, szczegonie na ich pierogach karelskich ![]() Niech sie ten dzien pracy juz skonczy bo skonam tutaj zaraz. buziak.
#842 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() kciuki gwarantowane. ![]() i dla Was także mega-kciukasy, ![]() Dziś moja fasolka skończyła 5 tygodni. ![]() Cytat:
Jeszcze raz dzięki i oczywście we wtoreczek relację zdam, "na gorąco"...całuję i pozdrawiam
![]() |
#843 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#844 |
Konto usunięte
|
a tak właściwie to gdzie podziewa się enigma ???
![]() od trzech dni się nie meldowała. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#845 |
Rozeznanie
|
Dokładnie, zawsze to jakoś raźniej..
![]()
#846 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;14431263]a tak właściwie to gdzie podziewa się enigma ???
![]() od trzech dni się nie meldowała. ![]() Może u Eniggmy trwały przygotowania do urodzin, a dziś imprezka ![]() Wróciłam z miasta i w końcuuuuuuu mogłam gdzieś się inaczej ubrać, jak w słynny dresik ![]() Teraz wcinam makaron z jogurtem ![]()
![]() |
#847 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaczęło mnie znów mulić, a od soboty był już spokój. To chyba po jabłku - a było takie pyszne, teraz żałuję, że zjadłam ![]()
![]() |
#848 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Lindsley, a ja mam powoli problem ze spodnaimi
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#849 |
Konto usunięte
|
ja w pierwszej ciąży do końca nosiłam spodnie sprzed ciąży.
![]() ![]() ![]() Raz tylko- na Komunię mojej młodszej siostry kupiłam sobie większe spodnie, ale normalne, nie ciążowe, tyle że w rozmiarze 36 zamiast 32. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#850 |
Zadomowienie
|
enigma, spełnienia wszystkich marzeń
![]() ![]() ja sie jeszcze mieszczę we własne spodnie i spódnice, choć w tali robią sie troszkę ciasnawe, ale póki co mam w czym chodzić ![]()
#851 |
Raczkowanie
|
Kropka będzie dobrze
![]() Eniggma 100 LAT!!! Odezwij się do nas ![]() Dafreen oczywiście, jak zmontujesz ekipę to ja również "należę". Jestem warszawianką i to nawet z urodzenia ![]() ![]() Ja w jednych ze spodni nie dopinałam się już 2 tyg. temu ![]() ![]() W spódnicach jest narazie ok. I to mnie cieszy, bo częściej chodzę w spódnicach niż w spodniach. Edytowane przez basiak Czas edycji: 2009-09-25 o 12:58 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#852 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;14432560]ja w pierwszej ciąży do końca nosiłam spodnie sprzed ciąży.
![]() ![]() ![]() Raz tylko- na Komunię mojej młodszej siostry kupiłam sobie większe spodnie, ale normalne, nie ciążowe, tyle że w rozmiarze 36 zamiast 32. ![]() Ja właśnie nie mogę biodrówek nosić, bo mam zbyt dużą pupę i wszelkie się zsuwają ![]() Senność mnie dopadła... Łoże wzywa ![]()
![]() |
#853 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja właśnie głównie spodniowa jestem i nosze tylko biodrówki więc póki co się dopinam... bo tyłek generalnie mi chyba schudł a jedynie w tali trochę przybyło... mnie senność ogarnia o 20... ale taka, że nie mogę sobie poradzić... i nic nie udaje mi się pooglądać w tv ![]()
![]() |
#854 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Idę przymierzyć "normalne" spodnie, ciekawe czy w nie wejdę jeszcze.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#855 |
Zakorzenienie
|
Dzowniłam do doktorka, którego JaGaa poleciła i już jestem umówiona, niestety dopiero na 29 października. Muszę wiec jeszcze pójść do tej baby
![]() ![]()
#856 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a ta ustawa o konieczności wczesnej opieki kobiety w ciąży z jednej strony jest dobra, ale z drugiej strony (te długie kolejki mam na myśli), to rzeczywiście spowoduje, że wiele kobiet nie dostanie becikowego.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#857 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki, już jestem w domku - zwolniłam się troszkę z jednej pracy, w drugiej odrobiłam swoje 2h, a w międzyczasie byłam u ginki. Czekałam oczywiście dłużej niż trwało badanie
![]() ![]() Eniggma sto lat i niech Twoje marzenia się spełniaja!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#858 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- zaraz zmykam do domu, więc "papa" kobiety, do poniedziałku. ![]() ps. niestety wizytowych wieści od kropki nie doczekałam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#859 |
Zadomowienie
|
Ja póki co mieszczę się we wszystko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#860 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;14432560]Raz tylko- na Komunię mojej młodszej siostry kupiłam sobie większe spodnie, ale normalne, nie ciążowe, tyle że w rozmiarze 36 zamiast 32. ![]() O matko Ty chudzino ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Eniggma dużo dużo zdrówka i szczęścia oraz pokłady spokoju!!! ![]() ![]() Biricchina jaki ten świat (wizaż) mały ![]() ![]() Ja już urodzinowy obiadek dla męża ugotowałam, zaraz po Niego wychodzę, krótki spacerek, obiadek, pierwszy oficjalny prezent, świętowanie, pogawędki jak tam po całym dniu i drugi prezent - urodzinowo rocznicowy, którego się nawet nie spodziewa... ![]() Mam parę pytań, bo już pisałam Zgadnij, że niby taka oczytana byłam, a jak przyszło co do czego, to głupia nic nie wiem ![]() czy mogę używać kremu do biustu tego słynnego Eveline różowego? nie wiem czy zawiera jakiś szkodliwy dla dzieciątka składnik czy nie... Co z ząbkami?? wszystkie macie wyleczone?? bo ja nie... zwlekałam i zwlekałam no i mam... ![]() Dobra, już nie przynudzam, pewnie to moja ostatnia dzisiaj wiadomość, bo wieczór zarezerwowany dla męża a potem znając życie padne ![]() POzdrawiam ![]() EDIT: Atinas - u mnie biustonosze też coś zaczynają cisnąć ![]() Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2009-09-25 o 15:44 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#861 |
Zakorzenienie
|
Kakusia, udanego wieczoru z mężusiem i powodzenia
![]() Ja jeszcze mieszczę się w swoje dżinsy, ale wieczorem mnie cisną. ja też zawsze miałam taki brzuszek większy, a jak się najadłam, to już w ogóle 7 miesiąc ![]() ![]() ![]() A w ogóle, to dzisiaj jakaś słaba jestem, senna, wszystko robię flegmatycznie, jakbym energii nie miała. Już się zdrzemnęłam w ciągu dnia, synek mnie przykrył kocem ![]() Ząbki wszystkie mam wyleczone ![]() kropka, jak wizyta????
![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą? Z terrorystą można negocjować. ![]() Edytowane przez bydgoszczanka Czas edycji: 2009-09-25 o 16:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#862 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kropeczkooooo, przywołuję Cięęęęę
![]() Kakusiu, daj jutro znać co i jak ![]() ![]() Miałam coś napisac, ale zapomniałam ![]()
![]() |
#863 |
Rozeznanie
|
eniggma-100 lat.
co u ciebie? |
![]() ![]() |
![]() |
#864 |
Zakorzenienie
|
Jutro zaczynam zajęcia w studium kosmetycznym. Mimo, że mam wykształcenie w zupełnie innym kierunku to jednak chcę jakoś wykorzystać czas. Szkoła trwa co prawda 4 semestry ale nawet nie muszę chodzić na zajęcia-tylko na egzaminy. Prowadząca wie, że jestem w ciąży bo pytałam czy w ciągu tego roku będziemy mieli do czynienia z jakimiś szkodliwymi substancjami... Przynajmniej się nie będę nudzić i wychodzić do ludzi jeśli samopoczucie a potem dzidzia i mąż mi pozwolą...
#865 |
Rozeznanie
|
to pytanko juz bylo
wcześniej ale powturze co ze współżyciem u was dziewczynki? ja się boje i mam jedną myśl,że sperma morze zaszkodzic.jak myślicie i jak jest to u was? |
![]() ![]() |
![]() |
#866 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zęby można i należy leczyć też w ciąży. Próchnica może być szkodliwa dla malucha rzekomo no i jak dziecko ciągnie wapń to zęby psują się szybciej. Biegnij do dentysty i lecz szybko. Aha - można znieczulenie. ![]() ![]() ______________ Fasolka się znalazła. ![]() ![]() ![]() Nadal jem progesteron, tym razem dostałam Luteinę, bo tańsza. Termin porodu wg obliczeń taki sam jak wyliczyłam ja - 18.05.10. Wg USG dwa dni później. Małe ma 2 - 3 dni opóźnienia. Tylko tyle. Na szczęście. Widać dłużej szło albo się zagnieżdżało. ![]() Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-09-25 o 18:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kropa...Słońce ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#868 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
kropkooo
![]() ![]() ![]() Umiesz ludzi przetrzyma w niepewności ![]()
![]() |
#869 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#870 |
Zakorzenienie
|
No kochane Byłam dzis u lekarza jest wszystko z moja fasolinka ok
![]() ![]() ![]() tak jak mówiłam 11.05.2010 termin porodu wiec dzis jestesmy w 7 tyg i 3 dni i mamy 12 mm ![]()
Amelcia ![]() http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014 Edytowane przez Edzia400 Czas edycji: 2009-09-25 o 18:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.