|
|
#871 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: srebrne fantazje by lookrecya
wrzucam pare rzeczy do pokazania, ale przy okazji chcialam o cos spytac... mam straszny dylemat co do kolcow z labradorytem - tak mi sie podobaly, a na tych glupich zdjeciach z powiekszeniem widac packi od lutu
w zasadzie to rozwazalam, zeby je sobie zostawic, ale wrzucilam do galerii, zauwazylam to i teraz nie wiem co robic...
|
|
|
|
|
#872 |
|
Zadomowienie
|
no i labradoryty
|
|
|
|
|
#873 |
|
Rozeznanie
|
Wszystko piękne, a Wieże wywołały dodatkowo uśmiech na twarzy
![]() Co do kolców z labradorytem, to mogłabym powtórzyć to, co sama napisałaś: wszystko się dobrze skomponowało z młotkowaną fakturą i nic mi nie zakłóca odbioru kolczyków ![]() Dodam jeszcze coś... gdyby nie to, że z powodu urlopowego wyjazdu spłukana już jestem do czysta, to tych kolczyków już by w galerii nie było. Są cudne
|
|
|
|
|
#874 |
|
Zakorzenienie
|
Te sztyfciki bardzo mi się podobają
![]() A co do tych z labradorytem- to mi musiałabyś palcem pokazać te packi z lutu, bo na pierwszy rzut oka nie widać. I jak klientka nie wie, że ma tego szukać na nich, to spojrzy, spodobają jej się i kupi- myślę, że nie powinna zauważyć. Z drugiej strony głupotę robisz- ja bym takie cuda sobie zostawiła ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#875 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie widzę żadnych paćków (chociaż mam niebieski obraz i w zasadzie większości nie widzę ;P ), ale bardzo podoba mi się forma tych z labradorytem.
A najbardziej mi się podobają TE - czaderskie!
|
|
#876 |
|
Zakorzenienie
|
miszczu
|
|
#877 |
|
Rozeznanie
|
ja tam nigdzie paćków nie widzę - podobają mi się i te z labradorytami i te z cyrkoniami i wieże i.... tak można dalej wymieniać
|
|
|
|
|
#878 |
|
Raczkowanie
|
jakie to wszystko piękne !
|
|
|
|
|
#880 |
|
Zadomowienie
|
Najbardziej moją uwagę przyciągnęły sztyfciki, ale labradoryty też cudowne
|
|
|
|
|
#881 |
|
Rozeznanie
|
Nie ma paćków
i koniec! Nie miej kobieto wątpliwości - piękne i już i nadają się, by puścić w świat. Mnie najbardziej wieże się podobają .
Moja pasja-wątek wizażowy Nowy blog Preferencje Whitecoffe - zmagania z AC Targowisko - #24 |
|
|
|
|
#882 |
|
Rozeznanie
|
Wieże są absolutnie fantastyczne.
A na labradorytach niczego się nie dopatrzyłam Forma świetna, wykonanie genialne. Piękne rzeczy robisz
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.

w zasadzie to rozwazalam, zeby je sobie zostawic, ale wrzucilam do galerii, zauwazylam to i teraz nie wiem co robic...