|
|
#871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
|
|
|
|
#872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pink suede także dobrze pamiętam - swojego czasu moje ulubione perfumy.... I jeszcze kiedyś Milennia - to były perfumy No i Surrender |
|
|
|
|
#873 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#874 |
|
Rozeznanie
|
Kolejne wcielenia Pana Luki
Raz jest płci żeńskiej, raz męskiej, raz ma syna i córkę, raz dwie córki, różnie to bywa. Ale zawsze coś się mu/jej ciekawego przydarza - katalogi po czesku, drogie produkty gratis, ktoś mu faktury po cichu płaci, kurier paczki zostawia bez podpisu na parterze, paczki są kompletnie zalane, nie ma numeru konsultanta...Dużo tych atrakcji
|
#875 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#876 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja nie mam ulubionych perfum z avonu, ani takich, które wspominałabym z sentymentem.. niestety wszystkie zapachy które miałam, a miałam ich całkiem sporo, bardzo szybko mi się "przejadały" i zazwyczaj nie mogłam skończyć flakonika.. jedyne, które kupiłam drugi raz to Tomorrow woda toaletowa edycja na lato, lubię je bardzo ale moje ulubione nie są
|
|
|
|
#877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To był jedyny zapach z AVON, który pasował mi w 100% Niestety zamiennika nie znalazłam... Btw. moje ulubione z Oriflame też zostały wycofane
|
|
|
|
|
#878 |
|
Zadomowienie
|
A ja uwielbiałam Love Blush! Mam zostawioną resztkę w buteleczce i właśnie się nią delektuję
|
#879 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wejście do Avon Clubu na najniższym poziomie łączy się ze stałym 30% opustem, więc wg mnei logiczne, że uzyskuje się go za składanie zamówień wyższych..(zamówienia na ponad 1.000zł są już przecież na jeszcze wyższym upuście..). No ale zgodzę się, że poza tym czasem mogliby tym osobom, których zamówienia wynoszą powyżej np 500-700zł też zafundować jakąś motywację - tak po prostu.. Chociaż z drugiej strony jeśli o to chodzi, można naciskać o to liderów itp. Wiem, że wielu z nich za zamówienia właśnie na powyżej 500zł honorują jakimiś chociaż drobnymi prezentami... Im też powinno zależeć na konsultantach, z wysokimi zamówieniami.. Właśnie robiłam zamówienie - czerwona kropka przy kolczykach Selena z netto. |
|
|
|
|
#880 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
DOBRE, rozbawiłas mnie O tych fakturach to czytałam i o braku numeru konsultanta, od razu pomyślałam, ze to ściemnianie, ale resztę przeoczyłam ![]() Więc taki rozrywkowy wątek nam sie tu trafił przynajmniej jest się z kogo pośmiać---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
A to i ja zrobie małe zamówienie, ale tylko na rzeczy na prezenty mikołajkowe, znając życie, to pewnie połowę z nich i tak sprzedam i znów będę mieć zamówienie na kolejny termin
|
||
|
|
|
#881 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. I też miłoby było gdyby tak coś dla nas zafundowali. Maluskiego, ale cos...
|
|
#882 |
|
Raczkowanie
|
U mnie dziś miła niespodzianka, robiłam zamówienie z 15 na trzeci termin, miało być w poniedziałek, a dziś kurier się pojawił. Na drugi termin zamawiałam ten nieszczęsny tusz unoszący rzęsy i pisało żeby nie zamawiać bo produkcja zakończona, zamówiłam oczywiście znowu i nie wiem skąd go wzięli ale przyszedł teraz w paczce
|
|
|
|
#883 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() Mam parę pytań, nie rzuciło mi się w oczy nigdzie na forum, ale wybaczcie, jeśli już gdzieś o tym pisałyście, musiałam po prostu przeoczyć ![]() Mianowicie, chciałabym spytać, jakie cienie z AVONu byście poleciły, w miarę trwałe i żywe kolory, ale cenowo żeby nie powalały z nóg? Czy ten cień jest rzeczywiście taki fatalny? A co powiecie o tych wszystkich sypkich, migoczących? Bo zastanawiałam się nad czymś na sylwestra... ^^ I jeszcze interesuje mnie torebka Tigresse - czy mieści ona format A4? I czy ogólnie jest warta swojej ceny? Bo podoba mi się okropnie... Acha - jeszcze ten podkład w musie z netto - jakie doświadczenia? ;P Edytowane przez margoott Czas edycji: 2009-11-13 o 23:51 |
|
|
|
#884 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny wrzućcie prosze na katalogowy NovaTy 46
|
|
|
|
#885 |
|
Zadomowienie
|
Tak się właśnie zastanawiam, czemu niektóre z Was ściągają tą gazetkę Nova Ty z neta?!
Nie rozumiem, ja dostaję ją zawsze w paczce, a Wy nie
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
|
|
#886 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#887 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I wydaje mi się, że to pierwszy i ostatni raz taka akcja |
|
|
|
|
#888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą w katalogu 16 też przyjdzie w paczce.
|
|
|
|
|
#889 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#890 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#891 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Rzadko się tu odzywam, ale czytam wszystkie Wasze wypowiedzi. Wspominacie "byłe" zapachy avonowe, więc i ja zaczęłam się zastanawiać , jaki był mój ulubiony. Teraz wraca Rare Pearls a ja miałam Rare Gold, nazywałyśmy go "napoleon", a miał sporo fanek. Był mocniejszy jak RP, taki bardziej słodki. Tu jest link do starych (bardzo starych) rosyjskich katalogów http://www.avon-forum.ru/4image/cate....php?cat_id=58 nie wiem jak Wy, ale ja lubię czasami pooglądać, a że po rosyjsku to szczegół. |
|
|
|
#892 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#893 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
#895 |
|
Raczkowanie
|
I wczoraj wieczorem jak zajrzałam to rzeczywiscie jest jedna cena ze o i pod spodem normalnie ale rano tego jesszcze nie bylo bo drukowałam ta fakture:P heh musieli ja zmodyfikować
|
|
|
|
#896 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#897 |
|
Zakorzenienie
|
Pytanie do liderów działających na umowie zlecenie - po jakim czasie dostajecie wypłatę na konto?
|
|
|
|
#898 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#899 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jednak zgodzę się faktycznie przez ostatnie kampanie nie przysyłali ... Mozliwe, że niejasno sprecyzowałam zapytanie, chodziło mi odnośnie obecnej gazetki czemu prosicie o udostępnienie, skoro ją nam dostarczyli Tak z ciekawości zapytałam
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
|
|
|
#900 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;15277021]i ile wam tak mniej wiecej odbijają
[/QUOTE]Zabierają 40% z tego co zarobisz. Ja czekam właśnie na przelew i się zastanawiam w jakich to terminach robią, bo generalnie jak liderem jestem od k12 (spełniłam kwalifikatory) to do tej pory nic nie dostałam...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:37.

szkoda, że już ich nie ma...
GRATULUJE czujności.

. I też miłoby było gdyby tak coś dla nas zafundowali. Maluskiego, ale cos...