|
|
#871 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIX
No cio
![]() A skąd Was się tyle tam nabrało?![]() Jakie znów ch.jki ![]() ![]() Taa na pewno ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
), teściowie ok. 750 km od nas, teściowa nawet spoko, do teścia się nie odzywam, więc jak dzwoni to rozmawia tylko z mym mężem, a na dodatek mój mąż przy wyprowadzce z naszego pięknego miasta tęskniłby za swoją teściową
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-10-13 o 12:37 |
||
|
|
|
#872 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#873 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() Załatwione,nie znamy się
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#874 | |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Gryx
Czy faceci też tak często marudzą ![]() Cytat:
![]() 750 km... o jak cudownie Za to moi rodzice, którzy mogliby być bliżej to do nich mamy 360 km ![]() Moi teściowie na początek to chcieli u nas co tydzień być, ale w końcu nie wytrzymałam i powiedziałam szanownej Pani, że ja mam ważniejsze rzeczy na głowie niż tylko ich wizyty i że jak chce przyjeżdżać, to musi obiad sama przywieźć, bo ja nie mam czasu dla nich gotować Jakimś cudem, choć raz do niej dotarło i rzadziej nas męczą ![]() Złośliwość losu
|
|
#875 |
|
Zakorzenienie
|
Hery umyte i ulozone
ryj ogolony i nakremowany Effaclarem Duo
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#876 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za daleko mam Cytat:
wszyscy wszystkich znają Cytat:
jak uda Ci się rozróżnic jednego piórzastego ciastka od drugiego, to już będzie coś
|
|
#877 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
nie. Jeszcze częściej Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#878 | ||
|
Zakorzenienie
|
Na studiach mieszkałam z taką dziewczyną, u której to słowo zawsze wywoływało ogromny śmiech, nie wiem (tudzież nie pamiętam
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Teraz teoretycznie jest ciasno, więc mieszkanie akurat pasuje na 3 osoby , ale jakby mieli teściowie to nie wiem czy by ciasno nie było ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-10-13 o 13:31 |
||
|
|
|
#879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moi dlatego nigdy nie spali, bo by się nie pomieścili, bo oni zawsze jeżdżą w 5 osób - 2 braci młodszych i jeszcze babcia A jak przyjeżdżają moi rodzice to już się mieszczą, bo jest ich tylko 2.... sasasa ![]() Kurde no, ale większe chcę mieć, tylko tylko, trzeba coś wymyślić ![]() Już wiem, nie można mieć dużo kanap, sof i łóżek, żeby nie było ich gdzie kłaść Mieszkanie może być duże, ale jak nie ma na czym spać to też nie ma jak spać, a oni na materacach spać nie bedom
|
|
#880 |
|
Zakorzenienie
|
mów za siebie
![]() Fińsko-ciachowa zabawa dla Łinterii - znajdź szczegóły, którymi różnią się poniższe łobrazki ![]() raz, dwa, trzy wersja dla zaawansowanych: kto jest kto?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-13 o 13:16 |
|
|
|
#881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzeba zagracić pokoje, by nie było gdzie szpilki wcisnąć
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale kobiety nie stwierdzają faktów tylko zawsze marudzą, tylko faceci wg mojego TŻ'ta stwierdzają fakty ![]() No staram się nie zwracać, ale to drażni Chyba, że ja już jestem przewrażliwiona
|
|
#883 |
|
Zakorzenienie
|
o kapibary były moja koza dziękuje za zachwyty nad nią ![]() ale ja jestem dzisiaj rozlazła 13.30 a ja w szlafroku, nieuczesana, bez makeupu i jeszcze w piecu nie napalone
|
|
#885 | ||
|
|
Do większości znanych mi facetów jak ulał pasuje ksywa Smerf Maruda
Jeden to chyba Turisas a dwa Finntroll? Cytat:
Cytat:
I nie przejmuj w miarę możliwości
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#887 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() A poza tym mam dzisiaj wolny dzień i zamierzam odpocząć intelektualnie a Ty mi tu jakieś zagadki wymyślasz ![]() Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
||
|
|
|
#888 |
|
|
Wooow, to teraz opisuj od czubka modnej glowy po palce u stóp
![]() ja też dziś pewnie niejedną zobaczę, bo idę się lansować w galerii handlowej
|
|
|
#889 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a gdzie Ty tam fjuty widzisz? jakim cudem? ![]() ![]() to szybko, żeby go Morr nie zwinęła ![]() ![]() znać oko znawcy ![]() opowiadaj ![]() Cytat:
![]() Tudzież ślinianek
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-13 o 14:40 |
||
|
|
|
#890 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() na głowie wąska opaska z "włosów", o taka, w kolorze blond (a włosy obiekta szatę) włosy obiekta uczesane tak (bez spinów bocznych) na szei obiekta bohoredsikblack płaszczyk obiekta fuksjofioletowy, filcawy i militarniawy, z paskiem z tegoż materiała poniżej płaszczyka obiekt wyposażony był w czarne skinny, białe skarpetki i czarne balerinki. posiadł był chyba jeszcze torbę, ale nie spamiętałem obiekt umakijażowany był w stylu takim i ładny z twarzy, aczkolwiek stwarzał wrażenie ogólnie bazarkowe |
|
|
|
|
#891 | |
|
|
![]() Cytat:
Myślałam o takiej opasce tudzież gumce do włosów, ale zdecydowanie jednokolorowej i w barwie identycznej z moim uwłosieniem
|
|
|
|
#892 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
to jeszcze czeciego zgadnij, a dostaniesz cuś ładnego
![]() edit: kurka, Micielino - ta Twoja specyficzna pisownia jest zaraźliwa!
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-13 o 15:03 |
|
|
|
#895 |
|
Zakorzenienie
|
napaliłam w kozie
![]() Miciel, obiekta skarpetki białe bawełniane miała czy zochy
|
|
#896 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
serio to raczej bawełna, nie zochy rajstopiane, i wyższe, w skinach niknące (w końcu żymno jezd) |
|
|
|
|
#897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ufff, bo już się bałam, że się przeziębi
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#899 | |||
|
BAN stały
|
Ooo nieee, moja droga, to ja się pierwszy obraziłem (i to ja zadecyduję, czy się znamy, czy też nie)
![]() My nie marudzimy ![]() Cytat:
![]() A to tak, jak u mnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Sklerozę chyba mam Ostatnio byłem w sklepie po 4 rzeczy, a wróciłem z dwoma
|
|||
|
|
|
#900 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Idę się napić,Tymbarka
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.

A skąd Was się tyle tam nabrało?

Potem gimnazjum, potem liceum... na każdym kroku coś... i tak się to potoczyło, że przestałam się przywiązywać do ludzi.