|
|
#872 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XX
Skarbku, kabanosek i dwa jaja najlepiej smakują razem
![]() Gryx, jakieś poszlaki? |
|
|
|
#873 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
wiadomość dla JU - jest Zelandia, a już się bałam, że komuś dałam ![]() zapytanie do Tru - odrobinka Garażu może być? |
|
|
|
|
#875 |
|
Zakorzenienie
|
Spokojnie
![]() No tak Święta się zbliżają, trzeba sobie tekst kolęd przypomnieć ![]() Możemy ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#876 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#877 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć. Padam
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#878 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a jakie masz poszlaki? Cytat:
słusznie ![]() ja też padam a w sumie nic konkretnego nie zrobiłam. No jedynie na zakupach byłam i ciasto upiekłam - szarlotkę.
|
|||
|
|
|
#879 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Madzik
Humor mi się spieprzył... |
|
|
|
#880 |
|
Zakorzenienie
|
ja też
dopiero wróciłam ![]() Są i dobre strony - jesienny płaszcz kupiłam za stówę na wyprzedaży
|
#881 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie do używających Google Earth. Czy wam też muli ostatnio? Zdjęcie odpala mi się ok. minuty. Odinstalowałam, zainstalowałam jeszcze raz - wersja 5. Poczyściłam dysk, przeskanowałam Spybotem. I nic. Oglądanie zdjęć to męka, program ciągle się wiesza. A niedawno jeszcze śmigał
![]() Buuuuu....
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Betty - zazdraszczam fajna paczka imprezowa - to było na chacie czyw knajpce bo tak jakoś nie umiem określić ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- a po czemuż to ? nie mozna temu jakosz zaradzić ja dziś rzucam np ch...mi - troszkę pomaga |
|
|
|
|
#883 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zrobiłam na jutrzejsze śniadanie pikantną pastę do chleba z czerwonej fasoli. Po czym 3/4 zeżarłam Teraz muszę wymyślić coś na jutro A nie chce mi się. Co do mieszkań, to ja moje bardzo lubię. Przyjemne osiedle, blisko do lasu, dwa balkony. Z minusów-tylko jeden pokój, a marzą mi się dwa. I śmietnik w piwnicy-boję się tam sama chodzić. I jeszcze jedno mieszkaniowe pytanie-może ktoś polecić farbę do kuchni? Najlepiej lateksową, żeby nadawała się do szorowania i nie wyłaziły na niej wilgotne plamy Muszę odmalować i zastanawiam się czym ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
|
|
#884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko niech się wystrzega wszelkiego rodzaju plemion w stylu Majów Azteków i Inków - bo tam raczej rozwięzłość po różnych dopalaczach murowana najlepiej z okresu hmmmm Kredy ? ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- boszszsz - jakby mój śmietnik był w piwnicy w życiu bym śmieci nie wynosiła - TZ by wynosił - boję sie piwnic straszniście - ja bym chciąła taki zsyp ja w filmach w NY ide na korytarz i sruuuu do zsypu Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-12 o 22:10 |
|
|
|
|
#885 | |||
|
Zakorzenienie
|
To samo pomyślałam
Cytat:
![]() Cytat:
na all za 62 z przesylką.... miał jedno kiepskie zdjęcie i chyba laska wymiary zaniżyła, to nikt nie licytował... a jest idealny i bardzo mi się podoba ![]() Cytat:
![]() ze zdjęcia znam tylko barmankę
|
|||
|
|
|
#886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no pacz a ja sama prawie nigdzie wyleż nie umiem, tzn jak się przemogłam to też posżłam kilka razy sama do kina - niby nic strasznego - ale ja ubóstwiam wręcz komentować i obgadać film a tu nagle nikogutko
|
|
|
|
|
#887 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
fajnie wyszła Przerzucam się na te supertrwałe szminki w płynie - nie wierzyłam reklamom, ale toto rzeczywiście się trzyma i nie ściera nawet przy jedzeniu i piciu (i całowaniu pewnie też ). Nawet mleczkiem zmyć nie mogę ![]() Cytat:
To jeszcze na dobranoc metalmienso na traktorze ![]() I zaraz spadam
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-12 o 22:44 |
|||
|
|
|
#888 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#889 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale prawie zawsze kogoś znajomego spotkam, albo ktoś nowy się napatoczy do kina uwielbialam sama, ale z przyjaciółką i z komentowaniem też było super (aż nas ludzie uciszali, tak się zaśmiewałyśmy) |
||
|
|
|
#890 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#891 |
|
Zakorzenienie
|
Miciel, bardzo się cieszę z Zelandii, wrócila mi miłość do zielonego- po ponownym wąchnięciu na zjeździe Grass Demeter. Wojtkowi sie podoba, a już w ogóle przepadł, powąchawszy odlewke Patchouli zostawioną przez Miciel. przypomniałam sobie, uwielbia patchule, ale tylko niszowe
![]() W ogóle zjazd był w dechę, a Gustaw zachwycony, bo stacjonowalyśmy przy kąciku zabaw. Od plastikowej zjeżdzalni naelektryzowały mu się włoski, stojąc dęba wyglądały jak przedziwny ukwiał. Caluję Was wszystkich i odpadam, jeszcze sobie popatrzę w All ![]() PS. Żołądki bez Ciebie, Gryxiu, w Dolnej Grupie były smutne
|
#892 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
porwac z przedszkola , zamknac w wiezy i poczekac ![]() Cytat:
![]() ja juz mam zestaw bozonarodzeniowy , zaczynają Smokie, potem Slade, potem Matallica potem Yellow, potem Sex Pistols, potem Tina Turner ![]() Slade Carol in the Bells Metallica/Trans Syberian Orchestra Carol in the bells
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-11-13 o 00:50 |
||
|
|
|
#893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad.2. bosze - ale to chyba tru - nie mogę się nie zgodzić ad.3. mnie odstresowało tak w 70% czyli dużo ad.4. jestem Tobą? Nie no nie jestem, ja wrzucam jeszcze Red Hotów i coroczne niespodziewanki, nie jestem tradycjonalistką
|
|
|
|
|
#894 | |||||||
|
BAN stały
|
Haaalooo!!! Spokojnie, nie wszyscy naaa raaaz!!!
![]() Do głosu człowieka nie dopuszczą ![]() Cytat:
Zboczuch Cytat:
Dobre jest tylko to, że mojej mamie podoba się absolutnie każdy zapach, od Piątki, poprzez Aliena, a na Opium kończąc ![]() Cytat:
Za karę możesz mnie zbić, mocno, o tutaj lej! Rozważam klasycznego S. T. Dupont Wiem, że najpewniej to w przedszkolu, ewentualnie w klasach 1-3, no ale gdzie ja ją do tej szesnastki upilnuję? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|||||||
|
|
|
#895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tam byś uduśił, poddusił co najwyżej ja komentuję pewne sceny krótko zwieźle acz wymownie - np film" 300" - scena Leonidas z żoną w alkowie. albo "Małe Dzieci" - pani Winslet na pralce - no durny by udusił wszelkie inne komentuję tak samo bezwiednie achem, ochem, lub mrauuuuem lub fuuuujem ale to sie rzadko zdarza, i jeszcze nei spotkałam milczącego widza w kinie, każdy wzdycha, jęczy, pokwękuje |
|
|
|
|
#897 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#898 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#899 |
|
Zakorzenienie
|
zagadujesz? ![]() idziemy spac z Winter, tzn. osobno, Winter właśnie poszła pod prysznic, a ja czekam, na wolny prysznic
|
|
#900 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:25.

Muszę odmalować i zastanawiam się czym