|
|
#841 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XX
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja w sumie całe życie mieszkałam w centrum miasta, w Białym nieco lepiej bo centrum ma zaraz z tyłu tereny zielone, Wwa troszkę co innego, ale nie wyobrażam sobie mieszkać na obrzeżach, dojazdy pożerające spory procent doby to jakiś koszmar, sto razy bardziej wolałabym się zrelaksować w betonowym bloku po 15 minutowym powrocie z pracy przy książce i herbacie niż w tym samym czasie być w 1/3 drogi do domu nawet znajdującego sie w klimacie i zieleni. tak przynajmniej mi się wydaje....
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#843 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#844 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
ale sam fakt długiego korytarza absolutnie mi zwisa Cytat:
jedyne co mnie wkurza to dzwony kościelne - tam 150 metrów obok jest kościół, mam nadzieję że msza nie leci z głośnika na miasto na cały regulator edit: no nie jedyne oczywiście, jeszcze bardziej wkurzające są wrzaski dzieci
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2010-11-12 o 12:19 |
|||
|
|
|
#845 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja byłam raz w takim...i normalnie miałam stracha i gule w gardle...poza tym jednoznacznie kojarzyło mi sie z więzieniem.... ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
za jakies 10 lat wszyscy emeryci grający w karty przeniosą sie na tamten świat, a ich miejsce zajmą wrzeszczące dzieci biegające po galeriach ![]()
|
|
|
#846 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
tyż prawda
|
|
|
|
#847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
się zgadza właśnie mi się przypomniało, że miałam coś wysłac Rejcz muszę zacząc leczyc sklerozę
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-11-12 o 12:37 |
|
|
|
|
#848 | |
|
Zakorzenienie
|
i to mówi ta, co w Bolkowie wstawała w nocy, żeby baterie z zegarków wyciągać, bo cykanie nie dawało jej zasnąć
nawet miłe rzeczy w nieodpowiednim miejscu i czasie potrafią czasem wnerwić ![]() Cytat:
![]() Ale za 10 lat się moze wsio pozmieniać i może bubu Kameny będzie jednym z nich ![]() edit: przypomniało mi się, że jakieś ciacho mi sie dzisiaj śniło Ale kto, z kim i gdzie - nic więcej nie pamiętam
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-12 o 13:16 |
|
|
|
|
#849 |
|
Nindżopesz
|
Potraficie zdołować
Mieszkałam w korytarzowcu bez windy, ponuuura sprawa. Blok był na dodatek bez domofonu i każdy mógł się wbić ale jakoś nigdy nic... Gorzej przerażają mnie załomy przy zsypie - że może ktoś tam stoi z siekierą. Kameno, jedyna rada - idź za głosem serca Wybieraj, przebieraj, negocjuj aż coś Ci wpadnie od razu w oko bez żadnego ale. O ile to w ogóle możliwe.
|
|
|
|
#850 | ||
|
BAN stały
|
Czejźdź
![]() E tam, położyłem się po 3, bo buszowałem po sieciuni, całkowicie bezsensownie, bez ładu i składu (sam siebie zaczynam z tym wkurzać) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Ketchupu nie mam na stanie! |
||
|
|
|
#851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też wystrzegam się hałasów dzieciowych - mogą mi autostradę budować pod oknem ale nic mnei tak nie irytuje niż wrzaski tłumno dzieciowe (a wieczorami blokersi i ich problemy) zawsze jak przechodzę koło takiego domu na przeciwko mojego bloku to się rozpływam i żałuję że nie jestem ościenną sąsiadką tych państwa ach i och spoko Flo - mnie się też dopiero tera przypomniało Gryx - dobrze że ucho nie czesczy już ale kurde belans nie mieć w domu ketchupu???? sobie nie wyobrażam |
|
|
|
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
zgrałam wczoraj zdjęcia z halloween, ale jedno zgubiłam po drodze (nie wiem jak to możliwe - pewnie wykasowałam przypadkiem) a na pozostałych dwóch wyszłam jak "idź stąd i nie wracaj"...
![]() wlazłam na fb, a tam były na motorze.... ![]() nie ma już fajnych bezpiecznych miejsc w sieci z pozytywów - TZ nauczył się pisać smsy sam z siebie, ale okazało się też, że zażywa Belissę i jakieś Fermented Papaya...
|
|
|
|
#853 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Poza tym mam permanentny burdel w pokoju - ciuchy wszędzie, kserówki wszędzie i kurz wszędzie, będę musiał to ogarnąć, bo zachowuję się jak brudas i fleja ![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#854 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ocenimy Mam cohotę na ciacho ![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-12 o 14:23 |
||
|
|
|
#855 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#856 |
|
Zakorzenienie
|
no so?
![]() i tak dobrze, że nie Prenatal czy inną Materne.... ![]() ale fakt, że łapki ma ładniejsze niż ja... ![]() wklejem, bo Freddy był bomba, na mnie proszę nie patrzeć ![]() w niedzielę może przyniosę z Fredkiem i Jokerem przy barze, bo z tego co zdążyłam na komórce dojrzeć to najsensowniej wyszłam, chociaż ogon na żadną się nie załapał......
|
|
|
|
#857 | |
|
Zakorzenienie
|
grzeczne i porządne powychodziły już za mąż i siedzą na innym wątku ![]() Cytat:
A Freddy ja chcę taką łapkę
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-12 o 14:48 |
|
|
|
|
#858 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
zamiast, wiśniówka z sokiem z cytryny np pół na pół - szocik albo mały drinczek, bardzo dobre
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2010-11-12 o 14:56 |
||||
|
|
|
#859 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Gryxiu, ależ te nieporządne są fajniejsze
![]() o rany przyczepiła się do mnie i nie chce się odczepić piosenka Pamiętacie Requiem dla snu?? To on.... wolę jak śpiewa
|
#860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Ty już była wróciła czy jeszcze nie wyleciala ? bo straciłam poczucie czasu przez te dziwne weekendy i imprezy do rana i odsypianie do nocy |
|
|
|
|
#861 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
tzn Jared fajnie zagrał ale ja już więcej tego filmu nie obejrzę, wstrząsnął mną... ale bardzo mi się widzi jak śpiewa.
Tell me would you kill to save a life? Tell me would you kill to prove you're right? jeszcze jestem, dopiero za tydzień mam zamiar poznać arabskie oudy może coś zakupię jak się spodobają... ciekawe jakie ceny
Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice Edytowane przez agnes_bdg Czas edycji: 2010-11-12 o 15:17 |
|
|
|
#862 | |||
|
Zakorzenienie
|
Łapka i sweterek wymiata ![]() Łapkę ja nosiłam przez większość wieczoru, to był bardzo sympatyczny Fredek. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() muszę spróbować, rozsmakowałam się coś ostatnio w wiśniówce ![]() Cytat:
![]() Oglądałam na nocnym maratonie w kinie
|
|||
|
|
|
#863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja jak wariatka oglądałam ten film kilka razy, ale już mam dość - i nie mogłam tylko zniesć tego jak się tej matce jego starej - aktorka wymiata - pokój kręcił jak oglądała teleturniej -wtedy było mi aż niedobrze wiśnióweczka z cytrynką świetnie wyrównuje smak - przełamuje słodycz choć słodkie być nie przestaje - to był mój zimowy przyjemniaczek na mrozy |
|
|
|
|
#864 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niby dużo, niby mało ![]() Cytat:
Cytat:
Zegar jak zegar, a co powiecie na podskakujące sprzęty domowe ( chyba podobnie jak przy trzęsieniu ziemi ), bo sąsiad 3 piętra wyżej tak napierd*** muzą Z całej mojej miłości do muzyki, takie cuś to jest przesada Cytat:
![]() Cytat:
![]() A to ketchup pomaga na stanie?? O patrz już masz ketchup ![]() Cytat:
![]() Nawet nieporządne nie zostaną ![]() ![]() Cytat:
![]() Hmm tzn że ja jestem niegrzeczna, nieporządna czy jeszcze nie wyszłam za męża?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||||
|
|
|
#865 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
(ostatnio miałam pomysła na przebranie za Edka, ale myśl o zrobieniu łapek z nożyc, którymi mozna by jeść, pić i sie samemu nie pokaleczyć, mnie przerasta )myślę, myślę ![]() szit, co za pech, zeby nie pamiętac albo kogo? ![]() ![]() Cytat:
niegrzeczne w barze ![]() Zachciało mi się nowej biżuterii A mam już mnóstwo. Gooopie chciejstwo
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-12 o 16:09 |
|||
|
|
|
#866 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a ja oglądałam requiem dla snu...i w ogóle go nie pamietam
dziwne...a najlepsze ze TZ tez nie pamieta ![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- fredek bardzo fajny, a łapka genialna
|
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
Betty, super zdjęcia, takie pozytywne
![]() Fajnie tam masz ![]() Tekst dnia: zostaniesz moim mężem, albo rozwalę ci łeb |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#868 | ||||||
|
BAN stały
|
Nic, nic
Cytat:
Tysz prowda I gdzie ja teraz porządną, grzeczną, skromną, dobrze ułożoną, oddaną, szczerą, mądrą i robotną dziewicę znajdę? ![]() Cytat:
Wy mówicie o "szocikach i małych drineczkach", a my sobie zawsze drinole w 0,5l szklanach robiliśmy, dlatego ten sok tak mnie zdziwił ![]() A wiesz, że chyba masz rację? ![]() Cytat:
![]() Pieśni religijnych ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Suotkje --- Siedzę z Sensuous Noir na nadgarstku i zaraz szlag mnie trafi, jak sobie nie przypomnę, co mi one przypominają
|
||||||
|
|
|
#869 |
|
Nindżopesz
|
Betty, widzę, że fajna impreza była, a najlepszy Freddy ![]() Requiem mi się wielce podobało, na Jareda zawsze miło popatrzeć jeśli nie jest zbyt umalowany No i ichni motyw muzyczny...Kurier przyniósł dziś nakładki na parapety, jakaś zaawansowana technologia, czym to ciąć u licha? |
|
|
|
#870 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:27.

Co mi po szybkim dojeździe skoro okolica "beznadziejna".

muszę zacząc leczyc sklerozę 

Ale kto, z kim i gdzie - nic więcej nie pamiętam

i jakieś Fermented Papaya...

ja chcę taką łapkę
Z całej mojej miłości do muzyki, takie cuś to jest przesada
O patrz już masz ketchup