![]() |
#871 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXII
aa to jak co 2 weekendy to spoko, my tak całe studia mieliśmy (czasami i rzadziej).
|
![]() ![]() |
![]() |
#872 |
Zakorzenienie
|
to ty byłaś w Olsztynie sama a on w mieście u was? i przez całe 5 lat widywaliście się co 2 week albo rzadziej? wowwww
![]() |
#873 |
Zakorzenienie
|
Marta ja byłam w Olsztynie a on w Warszawie studiował. I nie w każdy weekend się widywaliśmy. A potem jeszcze poszedł do pracy i jakoś tak było.
|
![]() ![]() |
![]() |
#874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziwnie tak być z sobą 5 lat a widzieć się ze 2weekendy w miesiacu.. rozumiem takie życie moze być i rzadziej ale tak smutno
![]() ![]() |
![]() |
#875 |
Zakorzenienie
|
Tak wyszło. Ja za Chiny bym do Warszawy nie poszła, a mąż się nie dostał do Olsztyna. Ale ... potęsknić też było fajnie
![]() Potem jak poszedł do pracy to troszkę lipa była, bo też w soboty pracował. Ale... było, minęło. |
![]() ![]() |
![]() |
#876 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaaaa chcialam Ci powiedziec ze bardzo sie ciesze ze tak czesto do nas teraz zagladasz ![]() ![]() tez mam taka nadzieje, dosc dluga jest lista badan z krwi to zobaczymy Cytat:
a pokaze ![]() byle by! ale wolalabym wiedziec co tam siedzi ze mnie tak boli Cytat:
niby jakies poczatki biegunki mi sie robily ale to nic - wiec na bank bledna diagnoza brawo dla Zuzki za kroczki ![]() oj mogloby bo juz mnie to na prawde meczy! Mona - jako ze dzis sie lepiej poczulam, zrobilam dzis pierwsza serie tych cwiczen co pokazywals z youtuba-dosc fajne i w miare przyjemne Kurcze cos mi sie z lapkiem stalo a dokladnie z monitorem-kolory sie pozmienialy i takie jakies paski mi sie pojawiaja ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#877 |
Zakorzenienie
|
katunia no jak Cie brzuch bolal to od razu skorcze jakies sie robily, tak samo jak przy okresie dostaje sie rozwolnienia czesto do skurczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#878 |
Zakorzenienie
|
Iwka - moja pseudo choinka wazonowa
kliwia - no wlasnie jakby to byla jelitowka-a kiedys juz mialam to od razu by biegunka albo wymioty a u mnie nic takiego-mialam taki kloujacy bul brzucha ze skurczami a nic poza tym sie nie pojawilo. Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2012-01-28 o 19:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#879 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() dzieki za gratki zaliczeniowe ![]() bylismy z mężem na SZTOS'ie - słaby ![]() jutro jedziemy do Wrocka na basenik ![]() Ola dopiero niedawno usnęła, bo u babci nie było możliwości, woli do góry z rodzicami :P dzisiaj było u mnie -8 byłam z Olą na spacerze bo taskie piękne słonko, a chrupki kukurydziane się skończyły w sklepie baby takie oczy :O że na taki mróz taki mały bobas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#880 |
Zakorzenienie
|
agus zdolniacha!
eee coone by w domu z dzieckiem siexzialy? ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2012-01-29 o 08:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#881 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#882 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() u nas było dziś -8 ![]() my z TŻ przez 5 lat widywaliśmy się ale co weekend ![]()
#883 | ||
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Marcelina obudziła się dziś o 4 z płaczem i miała wielki problem, żeby usnąć, wzięliśmy ją do siebie do łóżka to popłakiwała przez sen. Temperatura w pupie 37,8, także ma stan podgorączkowy. Teraz śpi, jak wstanie to zmierzę jeszcze raz i jak wzrośnie to dam czopa ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#884 |
Zakorzenienie
|
Ktosiu zdrówka dla małej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#885 |
Zakorzenienie
|
no co wy, to gdzie wy po sklepach chodzicie że Wam uwagę zwracają
![]() Ktosiu mam nadzieję że to tylko ząbki albo trzydniówka u Marcelinki. My dzisiaj też mieliśmy fatalną noc. Dwójka na dole Lilce idzie już któryś dzień z kolei ale wczoraj to było apogeum. Obudziła się o 22 z zapchanym kinolem, nie dała sobie odciągnąć nic, paluchy w buzi, moja piżama też. Tak płakała że chyba nigdy tak nie płakała. Na zmianę z piskiem takim przeraźliwym. I bujałam się z nią do 1 w nocy :/ ale co tam, rano Lilka wstała jak zwykle o 7 wyspana, teraz odsypia za to.
![]() |
#886 |
Zakorzenienie
|
Taki ma zastrzyk energii od rana, ze latam i sprzątam
![]() Niby została mi jeszcze sypialnia, ale tam i tak wszystko jest rozwalone w kartonach bo czeka na szafę, ze chyba sobie daruję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Współczuję Ci Bzyczko nocki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#888 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() ja sie wlasnie wybieram na krotki spacer ale zimno jest i nie moge sie zebrac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#889 |
Zakorzenienie
|
Samba mi od jutro budzik będzie dzwonił o 6
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#891 |
Zakorzenienie
|
hej laseczki
pytanie za milion punktów: ten szpinak to na patelnie daję rozmrożony prawda??? bo to co kupiłam to jest zamarznietetak że trzaska jak dobrej klasy kafelki
![]() |
#892 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
woda odparuje i sie rozmrozi ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Wlasnie zrobilam pijane ciasto z rumem ![]() przy okazji troche sie nim rozgrzalam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#893 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#894 | |||||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]() ![]() Z nowości wiosennych: kwitną krokusy i przebiśniegi, widziałam też dwie pary bocianów, także jakby któraś chętna była to mogę podesłać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja wrzuciłabym zamrożony, woda i tak odparuje a szybciej będzie. A co gotujesz?
![]() |
#895 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() no wlasnie na tego neta i skype czekam jak na wywabienie ![]() niemiecki mam o 7, ale ja rano mam czasami zwolnione obroty ![]() ![]() zrobilam likier anulkowy... ale mialam jakas zlezana mase krowkowa i mi sie wytracily jakies grudki takie jak cukier i nie dalo sie tego rozmiksowac... ale jak sprobowalam to nie bylo to slodkie wiec nie wrzucalam tego do butelek tylko wywalilam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#896 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#897 |
Zakorzenienie
|
iwka wiesz co, ja zuzce tez zorbilam rytual, i generlnie nawet jak bylismy na wakacjach to kladlismy ja spac o okreslobnej godzinie,jakos nie potrafilam jej tego zaburzyc, ale dla mnie takie hcodzenie z dzieckiem na rozne imprezy plenerowe etc po godzinie 19 to raczej norma. jak zu bedzie ciut starsza tez bedziemy chodzic, o ile nie bedzie jej sie chcialo spac
![]() ![]() Co do masy, mialas gotowa masE? bo w tych gotowych sa grudy cukru ![]() ![]() Ja mam w domu narcyzy i cos jeszcze:d ale tylko narcyzy zakwitly ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#898 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja osobiście wolę, jak rano mam ciemniej bo za to słonce poźniej zachodzi - więc wolę mieć jasno jak z pracy wychodzę niż jak do niej idę ![]() Cytat:
![]() A co to jest to "coś jeszcze' ![]() Chyba w tygodniu kupię sobie hiacynty - uwielbiam ich zapach w mieszkaniu.
![]() |
#899 |
Zakorzenienie
|
Mam raptem 10 stron do nadrobienia
![]() Ale ma usprawiedliwienie. Rozłożyło mnie choróbsko i jednocześnie ząb boli i nie można go ruszyć dopóki nie wylecze iinfekcji, cały tydzień na przeciwbólach. Zrobiłam panoramiczne zdjęcie zębów i mi w poprzek rośnie 8 Za☠☠☠iaszczo ![]() ide dalej czytać wstecz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#900 |
Zakorzenienie
|
iwka chyba hiacynt :d jestem cikeaw ajaki bedzie mialo kolor
![]() ![]() ![]() ![]() A kobieta, nooo pewnie jakas stara prukwa:d a nie nowoczesna babcia ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:35.