![]() |
#871 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bo my jestesmy super babki! Matki - Wariatki cz I
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#872 |
Zakorzenienie
|
Elo
![]() ![]()
![]() |
#873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lu to pisz pisz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#874 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie z ta silna wola, ja pierwszy raz sie zawzielam na SB i wytrwalam, choc teraz juz ograniczam tylko jedzenie, nie do konca sie stosuje diety
![]() |
#875 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#876 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Helooo no wieki wieki..... ![]() Fajnie , ze jestes ![]() ![]() Cytat:
![]() I moze ja zaczne wietrzyc pupine mojej malej ![]() Cytat:
![]() za pierwszego zabka.... O foteliku juz wiem ![]() ![]() Fajnie ze aktywnie spedzacie czas ![]() Cytat:
Dawaj fote ![]() Mnie na odchudzanie pomaga stres ![]() Mialam dzisiaj jechac i kupic cos malej do ubrania na chrzest ale ogarnal mnie len.... wiec musze to przelozyc na nastepny wekeend. ![]()
![]() |
![]() |
#877 |
Zakorzenienie
|
aa zapomniałam o focie) wkleje tylko młodego bo mąż to potem mnie sciga jak jego foty daje hehe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#878 | |||
Raczkowanie
|
Odmeldowuję się, że wracam do świata żywych. Jakoś ostatnie tygodnie miałam wyjęte z życiorysu, ze względu na zajęcie w ciągu dnia i małą marudkę (noce też fatalne). Przyrzekam odzywać się częściej w czasie pracy
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ale urocza! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No i w sumie, ja też chętnie bym coś zrzuciła... nie czuję się strasznie źle ale ten zwis skóry na brzuchu jest po prostu nieestetyczny i podczas siedzenia jest bleeee ![]() ![]() A i chciałam się pochwalić, że byliśmy z Lenką i znajomymi nad morzem podczas majówki - było świetnie chociaż pogoda mogłaby być ciut lepsza - tzn. cieplej. Ale i tak się nachodziliśmy a Mały Szkrab spał całymi dniami - chyba ją męczyło to powietrze - nie wiedzieliśmy, czy z dzieckiem czy bez przyjechaliśmy. Edytowane przez Wuwka Czas edycji: 2012-05-08 o 07:28 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#879 |
Raczkowanie
|
Witam
po długim weekendzie, my spędziliśmy go w domku, ale że mieszkamy w domku jednorodzinnym przy lesie to spędzaliśmy całe dzionki na dworzu - mała wyspała się w wózku za wszystkie czasy ![]() Moja Lencia kończy dzisiaj 3 miesiące ![]() jutro idziemy na szczepienie trzymajcie kciuki idę nadrabiać zauważyłam że jak ja chce popisać ![]() ![]() słodziak
![]() |
#880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() monia wiem ze ty akurat w niektorych sprawach jestes na biezaco u mnie. Padam laski, caly dzien na nogach, tata w szpitalu i jakos tak bieganiny. Rozpisze sie jutro, bo dzis ledwo dycham
![]() |
![]() |
#881 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Heejjjj ![]() ![]() a my dzisiaj konczymy 8mscy ![]() Kochana ja o tej porze co piszesz albo mala szykuje do spania albo ogladam tv, albo spie ![]() Cytat:
![]() A mnie sie dzisiaj snilo ze jestem w ciazy. Ten sen byl taki realistyczny. Czulam jak sie dotykam po brzuszku a on juz byl taki zaokraglony ![]() A ja juz odliczam dni do przyjazdu mojej rodzinki i chrztu Olivki ![]()
![]() |
![]() |
#882 |
Wtajemniczenie
|
witam się i ja
![]() my na długi weekeend w rozjazdach- działki itepe, odwiedziny, szkoda w taka pogodew w domu siedziec ![]() GRATULUJE wszystkim maluszkom nowych umiejętności oraz zęboli... my dwie plamy na dziasłach mamy przeszło miesiąc, ale nadal nic się nie dzieje, chociaż ostatnio młoda bardziej wrazliwa i nie da się posmarować żelem... nic... czekamy ![]() poza tym co... hmmm... zaraz konczy sie macierzynski - ach... jak to mineło... ![]() ![]() ![]() pozdrawiam serdecznie, piszmy piszmy, bo kicha zeby taki super watek padł :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#883 |
Rozeznanie
|
i ja sie zamelduję
![]() myslalam ze dzis oszaleje z moją młodą... odkąd skonczyla rok to zrobila sie taka dranna a zrazaem kochana ![]() dzis prosilam tyle razy ze nie wolno tego czy tamtego, ale nie bo ona musi sciagnac cos z polek, zrobilam jej obiad-to co lubi (kotlecika, ziemniaczki i fasolke zielona, a ona pojadla pare kesow zaczela pluc a jak ją wyjelam z krzeselka do karmienia do poraczkowala do miski dla psa i wyjęła jego karmę ![]() PS. bylysmy wczoraj na szczepieniu i moje dziecko nawet nie zaplakało-taką mam dzielną córenkę ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#884 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witam sie, tata juz podniesiony na duchu po rozmowie z ordynatorem na obchodzie, pobrali mu wycinek do badania i czekamy na wyniki i powiedza kiedy i jaka operacja ..... ale widac ze mu ulzylo. Wczoraj byl wystraszony. Ja nadal niezorganizowana - za duzo na glowie. Marysia raczkuje pelna para, dzis trzeba bylo ja co chwile lapac z lozka, bo chciala na podloge. ![]()
![]() |
![]() |
#885 |
Zakorzenienie
|
heja
![]() Dalia jak miałaś prace, macierzyński to jak najbardziej możesz sie w PUP zarejestrowac i potem w zalezności jak została rozwiązana umowa o prace to możesz dostac jakąs kase(to tez zależy ile pracowałaś itd , musiałabys sie dopytac) Mikka brawo za szczepienie, dzielna kochana laseczka ![]() co do jedzonka , proszenia to chyb ataki wiek ![]() MoniaZ brawo za 8 miechów ![]() ![]() Evewe super że tacie ciut lepiej , mam nadzieje ze z wycinka nic złego nei wyczytaja i bedzie wszytko ok-mocno trzymam kcuki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#889 |
Zakorzenienie
|
Witam się po dłuższej przerwie...
Ania skończyła w poniedziałek 3 tygodnie. U nas mija dzień za dniem ale dajemy radę mogłaby trochę lepiej przesypiać noce ale myślę że jeszcze chwila i to też nam się unormuje. Ja już wróciłam do wagi z przed ciąży ![]() ![]() Witam wszystkie nowe mamusie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#890 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja juz rok po porodzie a mi zostaly 4 kg do zrzucenia ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#891 |
Zakorzenienie
|
Witam ja juz mam 4 kg mniej niz przed ciaza. Zalozylam sukienke na przymiarke (w sobote wesele) kupilam ja miesiaca przed zajsciem w ciaze na wesele i byla opieta a tu delikatny luzik jesy
![]()
![]() |
#892 |
Wtajemniczenie
|
to na pozbycie sie tej fałdy brzuszki pomogą ???? kurde bo zachodze w głowe jak tu pozbyc sie fali dunaju
![]() ![]() ![]() gratuluje super powrotu do formy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie zapamietałam nicku maminki którą coś boli - mam nadzieje ze juz przeszło i ze juz nie bedzie bolało !!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#893 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() WItam sie i znikam, bo.......... rano do pracy.... dobranoc
![]() |
![]() |
#894 | |
Zakorzenienie
|
heja heja
![]() ja dzis pospacerowałam ptem szaleństwa podłogowe z synem, potem mąz i jestemmmmmm ![]() Cytat:
![]() ![]() no zazdroszcze wagi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#895 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#896 |
Rozeznanie
|
kurde mogłam tyle nie pochłaniac w ciazy to bym nie przytyla tych 28 kg
![]() ![]()
![]() |
#897 |
Wtajemniczenie
|
Heja
![]() Ja waze juz tylko 2 kg wiecej niz przed ciaza ale i tak mialam niedowage wiec teraz jest ok. Tylko jeszcze biodra nie wskoczyly na odpowiednie miejsce ![]() I wreszcie zamowilam sukienke Olivce na chrzciny ![]() ![]() ![]() Dziewczyny pomozcie mi z menu na chrzciny ![]() Juz coraz blizej a ja nie wiem co podac ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#898 |
Zakorzenienie
|
heja
ja o wadze to ju znie mówie hehe nie ma sie co dołowac ![]() Monia a w domu robisz? no i na ile osób? obiad tylko i ciacho z kawą czy potem zimna płyta tez? Ja na obiad miałam standardowo rosołek z makaronem , na drugie kluski, ziemniaki i 3 rodzaje miesa: kurczaka, schabowe i rolady, dwie surówki jesli chodzi o drugie danie to mozna tez np: schabik faszerowany szynką pieczarkami i żótym serem w panierce , mozna tez pierś z kurczaka w panierce albo bez z przyprawami, zamiast ziemniaków mozna np dać też frytki, pieczone ziemniaki albo coś w tym stylu z mięs mozesz podac tez schabik pieczony , albo karkówke z grila, no albo tez pieczona-zależy jakie macie gusta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#899 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Chce obiad : zupa ( myslalam o pieczarkowej) , na drugie ziemniaczki ( dwie wersje: baby potatoes i normalne ![]() ![]() O jakich roladach myslisz ?? No i potem zimna plyta: salatka z tortellini, szaszlyki z kabanosow sera zoltego i winogrona..... itd jak pomysle o przygotowaniu tego wszystkiego to az w glowie mi sie kreci ![]()
![]() |
![]() |
#900 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
n karkówka z piekarnik ato mniam mniam sama bym zjadła a rolady to wołowe z ogórkirm, marchewką boczusiem i cebula w środku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:20.