![]() |
#871 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
Furry miała wczoraj swój dzień planowania - a ja dzisiaj
![]() Moje zapotrzebowanie siega 2400 - postanowiłam jeść między 1700 a 1800 -co obawiam sie moze byc trudne... Tj wyrobienie tego na zdrowym jedzeniu - bo półpaczki moich ulubionych czipsów to 500 kcal które wsuwam ot tak ![]() Bo tak sobie myśle że moze moje napady jedzeniowe wynikaja z tego że jak już dietuje to jem za mało .. i potem rzucam się jak wygłodniały zwierz na wszystko ![]() ![]() A tak w ogóle to wy jecie tak dużo ? W sensie przekraczacie swoje BMR codziennie? |
![]() ![]() |
![]() |
#872 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A! Przypomniało mi się, że zaraz po 3. czyli twarożku była jeszcze szklanka gorącego mleka, bo mi się zimno zaczęło robić.. Mi najbardziej może brakować owoców. Jeszcze nie brakuje, ale mogę zatęsknić. Kawy nie można? Nawet się nie orientowałam, bo nie piję ![]() ![]() Bardzo liczę na efekty... w mojej sytuacji to oczywiste ![]() Carla! Ja byłam grzeczna za Was dwie!!! ![]() ![]()
Keep on rockin'! ![]() 78*77*76*75*74*73*72*71*7 0*69*68*67*66*65! https://www.facebook.com/taauhandicraft/ Edytowane przez Furry Sue Czas edycji: 2013-03-16 o 23:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#873 |
Rozeznanie
|
Hey
![]() No Karolino i Moniko odwyk od słodyczy jak ta lala ![]() Furry czytałam, że nie szukasz ale może coś Cię zainspiruje ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=196551 Miłej niedzieli aniołki ![]()
#874 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Co ja miałam dziś za sen...! Śniło mi się, że byłam w Tesco i nakupowałam tyle ciastek i batonów, że kasjerka patrzyła na mnie z politowaniem ![]() A tak w ogóle dostałam @ jak najbardziej planowo, co do dnia i godziny ![]() ![]() Waga oczywiście podskoczyła o trochę ![]() ![]() ![]() ![]() Asia wydaje mi się, że to Marysia robiła 30DayShred z Jillian. Ja swojego BMR nie przekraczam, raczej trzymam się "w ryzach" (oczywiście tylko wtedy, kiedy nic słodkiego nie wpadnie ![]() Carla a szykowałam się na baty od Ciebie za te ciastka, ale jak widać nam obu się należą od Furry ![]() ![]() Iza miłego dnia na uczelni ![]() ![]() Furry jako, że podziwiam dziewczyny, które są na South Beach to właśnie trafiłaś do grona moich "autorytetów" ![]() ![]() Co do planowania to ja jedzenie na ostatnią chwilę robię ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#875 |
Zakorzenienie
|
Melduje sie po imprezie rodzinnej...było pełno jedzenia a ja zjadłam tylko kawałek tortu śmietanowego(mały),łyżke sałatki z ogórka i tuńczyka.pół devolaja...i troche winogrona....sukces...a i wogóle nie byłam głodna
![]() Mąż dzis na szkolenie jechał a ja zabrałam się za robienie bigosu light ![]() Miłej niedzieli!!!!
#876 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Na wadze mam co prawda 600 g wiecej (w tym 400 od wczoraj) a jak pisałam zjadłam tyle co nic, ćwiczyłam twardo itd ... No cóz - może to być skutek braku wizyty w toalecie... Ale, ale - pomierzyłam sie po kolejnych dwóch tygodniach ... Mam kolejne minus 5 cm ..Po 2 cm w talii i pasie - to na pewno zasługa A6W ... i 1 cm w ramieniu - co bardzo cieszy , choć nie wiem z czego wynika bo akurat na ramiona nnie ćwicze...Jeśli ktos ma wątpliwości o tym czy a6w jest skuteczna dla otłuszczonych brzuchów - jest w pasie po 26 dnich mam w pasie -4 w talii -3 ![]() ![]() Magiczna waga wskazuje spadek tłuszczu o 0,1% i przybycie tej samej ilości mięśni ... Wiadomo że mało ale takie mam tempo ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#877 |
Zadomowienie
|
Dobry!
Znowu powitało mnie słońce ![]() Jestem po śniadaniu, zaraz się do Kościoła szykuję. A potem obejrzę perfekcyjną panią domu. ![]() Dzisiaj na obiad kurczak faszerowany pieczarkami. Co do kalorii, to ja w sumie nie wiem ile zjadam, bo nie liczę. Teraz jem po prostu mniej i zdrowiej niż kiedyś i waga powoli leci. Miłego dnia! ![]()
![]() |
#878 |
Zakorzenienie
|
Odnośnie mieśni - wyczytałam że żeby utrzymać kilogram mieśnia (bez żadnego wysiłku) organizm potrzbuje 120 kcal dziennie ,żeby utrzymać kilo tłuszczu - kilka kalorii - wniosek warto lekko się " umięśnić"
![]() ![]() Wyczytałam również że duża część fittnesek przeszła operacje liposukcji oraz powiększenia biustu (żeby nie wygladał na mały w stosunku do umięśnionego ciała) - wniosek jak zwykle to co widzimy w tv ma sie nijak do rzeczywistości i natury ... trzeba zachowac zdrowy rozsadek. Po wczorajszej lekturze blogów widzę że jak kiedyś dziewczyny dązyły do życia na listku sałaty i figury Twiggy , tak teraz przescigaja sie w godzinach treningu (im bardziej katorżniczy tym lepiej) i w zarysowaniu mięśni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#879 |
Raczkowanie
|
Joanna chyba w końcu zrozumiałam o co chodzi z tym, że im więcej mięśni, tym więcej tłuszczu spalają
![]() ![]() Strasznie kusi mnie, żeby wejść na wagę, ale postanowiłam sobie, że będę się ważyła z Wami w poniedziałki...
#880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Idę się uczyć, bo 3 dni miałam lajtowe ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#881 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No nic - poniewaz juz 1,5h po posiłku to nie ma wymówek - znikam weiderować ... Dietetycznego dnia dziewczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#882 |
Wtajemniczenie
|
Dziendoberek,
Ja oczywiście dopiero z łóżka się zwlekłam jak to w niedziele ![]() Monia Słodyczowa deklaracja już padła więc działamy choć start miałyśmy żałosny ![]() Asiu Też chyba podobne blogi wczoraj przeglądałam ![]() ![]() ![]() Niuunia Znam doskonale ból niedzielnych zajęć na uczelni ![]() ![]() Lolita Brawo za umiarkowanie w obżarstwie ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Furry Trzymam mocno kciuki żeby się udało z SB ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Miłego i dietetycznego dnia Kochane ![]() Monia bez słodkości dzisiaj CIASTECZKOWY POTWORKU ![]()
#883 |
Zakorzenienie
|
Carla postaram się, ale nie obiecuję dziś
![]() Bosze...@ i kaszel to jest połączenie nie do opisania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#884 |
Wtajemniczenie
|
Aaa i zapomniałam
![]() Asiu Brawo za zgubione cm ![]() ![]()
#885 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ogolnie - to bardzo miłe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niunia - dzięki za przepisy! Fakt, że nie rozglądałam się za nimi przesadnie, choć czasem warto sobie coś tam odmienić, żeby się to białko nie znudziło i węgle nie ciągnęły ![]() ![]() A tak w ogóle, to dopiero wstałam i tak sobie z Wami piszę, a na 11.00 mam bębny na drugim końcu miasta, ja to jestem udana ![]() MIŁEGO DNIA!!! ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- W związku z tym, że i tak już jestem grubo spóźniona a dopiero się wyczołguję z domu, to wrzucę Wam jeszcze coś, co mnie zajarało wczoraj, a co może się spodobać szczególnie Carli ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=FGko3gtT6kw Sorry za offtop ![]()
Keep on rockin'! ![]() 78*77*76*75*74*73*72*71*7 0*69*68*67*66*65! https://www.facebook.com/taauhandicraft/ Edytowane przez Furry Sue Czas edycji: 2013-03-17 o 09:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#886 |
Zakorzenienie
|
Hejjj, jestem taka zmeczona dzis ;(( chyba choróbsko mnie łapie ;(( tez planuje zrobic sobie sopniowo rózne podpisy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#887 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- A i byłam na zakupach i kupiłam spodnie w rozmiarze 42 ![]() Są delikatnie opięte ale spokojnie da się nosić ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#888 |
Zadomowienie
|
Jak Wy to zrobilyscie, że od 11.40 wskoczyly tylko 2 posty? Czy to może telefon mi nie wyświetla?
![]()
#889 |
Zakorzenienie
|
Furry wszystkie takie zajete
![]() ![]() ![]() Głowa mnie boli iw ogole - moze też mnie coś łapie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#890 |
Zadomowienie
|
![]() |
#891 |
Zakorzenienie
|
Carla widzisz jak fajnie wkładać mniejsze spodnie ?
![]() ![]() i nie jedz tej pizzy lepiej ...ja też nie zjem ![]() ![]() Anuszka no widzisz krąży jakieś osłabienie - bo ja też do niczego jestem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#892 |
Zadomowienie
|
Postanowiłam od jutra zacząć robić A6W, bo o ile z różnych partii ciała tłuszcz powoli schodzi to z brzucha coś nie chce ruszyć.
Co do słodyczy, to ja nie jem od środy popielcowej (nie licze jak miałam mało cukru i jakiś cukierek wpadł, ale to prawie wcale). W święta sobie pozwole na trochę więcej, ale bez przesady, a potem znowu odstawie i zrobię 100 dni bez słodyczy ![]() A teraz powoli pójdę sobie szykować kolację.
![]() |
#893 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#894 | |||||||
Rozeznanie
|
Dziękuję
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Fajna nutka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Lece pod prysznic - kolacja - seans filmowy ![]() Miłego wieczoru ![]() Johambina gdzie jesteś? I Scio?
![]() |
#895 |
Raczkowanie
|
Witam!
Nazywam się Ania, waga 78kg, wzrost 168cm. Chciałbym dołączyć do Was i wspólnie się wspierać w walce z kilogramami!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#896 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
joanna, od jutra bedzie chyba juz antyslodyczowo, bo waga zaczyna rosnac z powrotem, a lepiej te kcal poswiecic na cos bardziej pozywnego ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#897 |
Raczkowanie
|
jakis czas temu przeszłam na zdrowe odżywianie tj. 5 posiłków max co 3 godz, gotowanie na parze, warzywa, ciemne pieczywo itd ale największym miom grzechem są słodycze i chipsy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#898 |
Zadomowienie
|
Heja!Odzywam sie dopiero teraz, bo jakos weny nie bylo przez caly dzien zeby pisac. Chwalic sie nie ma czym, waga stoi albo nieznacznie wzrosla. Jutro mam juz zaplanowany dzien, a w nim trening z rana, bo im dalej w ciagu dnia tym bardziej mi sie nie chce. Dzis dzien dietetyczny, nieliczac 2 kostek gorzkiej czekolady i 2 mlecznej. Naogladalam sie dzisiaj w "wiem co jem" o czekoladzie jaka to ona dobra nie jest, ze postawnowilam sie nie oszczedzac i cos dobrego zrobic dla zdrowia. Nie zjadlam jak zwykle pol tabliczki, tylko 4 kostki i jestem z siebie dumna. Dzien wygladal dietetycznie
![]() ![]()
#899 |
Rozeznanie
|
cześć kobitki
![]() ![]() ja dietkuję dzielnie i oprócz ciągłego marudzenia że chcę wiosny, mam się dobrze . choróbsko odpuściło i jakieś nowe siły mnie naszły. ciekawa jestem co pokaze jutrzejsza waga. od jutra ruszam na kijki - mam nadzieję że pogoda mi w tym nie przeszkodzi ![]() carla gratuluję mniejszych spodni. ja ostatnio kupiłam jeginsy w rozmiarze 40 ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- witam nowe koleżanki ![]() ![]()
#900 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Gratuluje samokontroli ![]() ![]() Za to dostrzegam lekką zmiane w mentalnosci - miałam paskudny samotny weekend, źle sie czuje, praktycznie nic nie zrobiłam (przez co mam wyrzuty sumienia ![]() ![]() A jeszcze pół roku temu wymiotłabym lodówke i szafy ,zrobiłą napad na sklep i pogrązyła sie w depresji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:34.