![]() |
#871 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3
no laski ja tylko potwierdzam,pedzicie i z watkiem i z rozszezraniem diety hehe
Aga jaki Tym ![]() a auto obczailam tez sobie,calkiem fajne ![]() Mlebi padlam z Twoich wywodow ![]() Julcia i Klara pierwsza klasa dziewczynki ![]() 85jaa no powiem Ci,ze ja tez daje pod nogi zawsze cos,kazdemu ![]() no nic,bede musiala zminimalizowac liste rzeczy do zabrania Aggo co u was ?napisz cos ![]() magda go ja to nawet nie mam czsu przyjrzec sie tej glowince,czy z nia wszystko ok czy nie ok,a uszy no tez ma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#872 |
Wtajemniczenie
|
E tam, Aga, mlebi potwierdza ze nie zatwardzajaca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#873 |
Zakorzenienie
|
zielona- padłam .. przez to że tak napisałaś to też mi się tak K skojarzyła
![]() mi się też z tym rozszerzeniem nie spieszy jakoś. dzisiaj stałam przy pułce ze słoiczkami ale jakoś nie potrafiłam jej tego wziąć. jakoś czuje że ani ja ani ona nie jesteśmy na to gotowe ![]()
![]() |
#874 |
Rozeznanie
|
Poszalałam i ja w smyku..jak promo to przecież oszczędziłam
![]() Mały kwęka przez sen i co chwile biorę go na ręce i tule.. biedny mój maluszek... jutro do apteki po specyfiki na ząbkowanie muszę iść.. zbieram się do spania dobrej nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#875 |
Zadomowienie
|
Zielona dzięki
Mlebi ![]() Cy nr 1 zaliczony, jakoś tak niespokojnie śpi teraz więc chyba zostanie w łóżku nie chce mi się wstawać co chwile do niej eh będę rano znowu obolala. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#876 |
Zadomowienie
|
Hej,
U nas noc trochę lepsza, chociaż co 3 godziny wstaje na jedzenie. Jak noworodek.... i chyba ten jej nastrój jest przez żeby. Kupiłam dentinox jak jej dziąsła posmarowalam to miała uśmiech od ucha do ucha oblizywala się i miała minę z cyklu dawaj jeszcze ;-) i te jej żeby ostre jak igielki. Ale na sutach jeszcze ich nie poczulam. Delikatna jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#877 |
Zakorzenienie
|
Lui i u Was ząbki
![]() ![]() Daria, i u Was niech szybko rosną ![]() Madzia, Zielona hi hi jak babulki ![]() U nas cyc nr 1. I mama wyspana i syn pospal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#878 |
Wtajemniczenie
|
Hej, ja jak zawsze miliony postów za Wami. Weszłam pochwalić Madziuni wyniki jeszcze nie są dobre ale są lepsze i to pozwala nam na wakacje i pożegnać się bo dziś wylatujemy
![]() ![]() Aplikacja odmówiła mi posłuszeństwa a że Madzia zaczęła dzień o 4 to weszłam do Was. Tak tak zaczynam dziś dzień o 4 pewnie ok 6 pójdzie na drzemkę. Wczoraj zaczęłam dzień o 4:45 i tak ciągnęłam do 22:30. A dziś pobudka o 23,1 i 4. niewiele tego snu mam ostatnio. Ale opłaca się wstawać. Madziula przybiera a ja tylko kp ![]() ![]() Szalejecie z wprowadzaniem jedzonka. My z M doszliśmy do wniosku że u sis lepiej nie prosić się o wysypki uczulenia i te wszystkie inne. Tym bardziej że ostatnio ostro dostało mi się po tyłku z chorobami dziewczynek. A końca nie widać kiedy wyjdziemy na prostą. Obcięłam włosy na krótko ![]() ![]() ![]() My nadal bez 2 szczepienia. I jak niunia będzie zdrowa to za 2 tygodnie będziemy się szczepić.
![]() |
#879 | |
Konto usunięte
|
poszłam do zdrowej żywności i mówię że chce olej na ciemieniuche. nie wiem co dostałam ale tak ładnie pachniało kokosem że próbowałam a potem zjadłam z chlebem i dość szybko mały słoik poszedł
![]() może złe masło dostałam:p Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 06:45 ---------- Poprzedni post napisano o 06:39 ---------- Cytat:
dziewczyny nie wiem czy dobrze pisze ale zrozumiałam z netu że teraz np daje nowe warzywo i przeplatam starym np 2 dni dynia znowu marchew dynia marchew kilka dni i potem coś nowego i znowu naprzemienie? Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 06:56 ---------- Poprzedni post napisano o 06:45 ---------- muszę zdjęcia na komput zobaczyć Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 06:57 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ---------- potwierdzam jeszcze tz nie testował ale 2 osoby potwierdzają ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 07:00 ---------- Poprzedni post napisano o 06:57 ---------- paulina super że wyniki lepsze! udanych wakacji co do włosów to u mnie zaczęły wypadać ale wolę włosy niż zęby jak u ali Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#880 |
Zakorzenienie
|
No babki, a ja od rana wkur....iona jak osa. Wczoraj wieczorem mówię swojemu,( bo dzis nie poszedł do pracy), że mu przyniosę K rano, tylko nie od 5, będę miała litość , około 7mej, więc od 5 tej próbowałam ją jakoś jeszcze do 7mej przetrzymać, co by tatuś mógł się wyspać. Przychodzę z mała do łóżka i mowię, że jest 7ma i że przyszłyśmy. ten wstał poszedł chyba na siku, czekam i czekam aż wróci. Myślę, kurcze może skoczył po świeże bułeczki bo coś nie wraca.A on wiecie co? Zaszył się u Klary w pokoju i śpi! K....a! Wchodzę tam i mówię, że hej , nie taki był układ, a on na to, że nie da rady. Aha... to bosko. Ktoś musi dać radę i to jestem ja. No nie pytajcie jakiego mam wkur...a. Piję kawę. Na szczęście K się bawi w leżaczku, ale dziś na drugie mi FOCH.
Idę szukać kinkietów i oświetlenia i lustra bo oczywiście na mnie spadły te arcyprzyjemności. Mleb- ale jaja z tym zjedzeniem oleju na ciemieniuchę, jesteś moim no 1. Ja z ciemieniuchą poradziłam sobie kokosowym, ale K miała tylko na brwiach. Doslownie raz przetarłam płatkiem kosmetycznym i zeszła. EDIT: Włosy mi strasznie lecą.... nie wiem już sama co robić. Żal mi obcinać, długo hodowałam, bo mi słabo rosną, ale nosić akie frędzle też bez sensu.
Zielonkowo blog Turkusowy hamak-Zakątek Kreatywnych Kobiet WALNIĘTA WYMIANKA NA DZIEŃ KOBIET 2014- regulamin, temat i inne ![]() Edytowane przez zielona butelka Czas edycji: 2015-06-10 o 06:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#881 |
Zadomowienie
|
Paulina super ze coraz lepiej jest. Udanego wyjazdu.
Ide riobic kawe i ora rozpoczac dzien. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#882 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Ilonka pięknie Szymus wazy. Ilonka, Agata jak noicka? U nas oczywiście, a jakże 37,6 było. Jak wyciagnelam K z loizeczka o 23 był gorący jak piec hutniczy. WK..w mnie bierze na te szczepionki. Dziś na razie ok. Temp w noirmie tylko K taki słabszy jest. Po oczach widać ze to nie jest zdrowy Kamcio i jak mi się rwie standardowo do siadania to go gibie na boki. Właśnie zalicza pierwsza drzemke i posłał rano godzinę dłużej niuz zwykle. Co w ogóle nazjdziwniuejsze od wczoraj nie ma kupy. Null zero. Tak jak Kamis robił po 8 dziennie teraz nic. Melbi wymiatasz z ta marchewka i olejem kokosowym ![]() Julcia i Klarcia cuuudne kobietki. Paulinko miłego wyjazdu i duuuzo zdrowka dla Was. Tymus szamiacy dynie pierwsza klasa. Piękny widok ![]() Muszę kupić Agus te łyżeczkę z chicco. ---------- Dopisano o 06:19 ---------- Poprzedni post napisano o 06:17 ---------- Zielona właśnie bo skleroza. TŻ pod diody 1000 volt... No słów brak... Przy dziecku nie ma ze nie mogę. Czasem ledwo na nogach się stoi i się musi!
![]() |
#883 |
Wtajemniczenie
|
Paulina udanego wyjazdu
![]() Mlebi padlam z tego oleju i kupy ![]() ![]() Kasiula to nie tak zle z ta goraczka. Ściskam mocno ![]() Zielina no twojemu M to baty się naleza! Magda a ze co z tymi uszami?! My tez mamy 2 piękne ksztaltne i kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#884 |
Zakorzenienie
|
Paulina fajnego pobytu Ci życzę
![]() Kasiula, oby K. doszedł do siebie szybko ![]() Zielona no naprawdę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#885 |
Zakorzenienie
|
hej.
ja ogólnie do chleba jem od 7 tygodni olej kokosowy. Paulina- super że wyniki Madzi są już lepsze! ale myślę że J nie przegomiła wagi Madzi :p zielona- o raju.. ja już się wku... jak to przeczytałam. ja bym go dosłownie rozniosła..
![]() |
#886 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
sprobujcie Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#887 |
Zakorzenienie
|
Aga, Madzia byłam w sklepie była tylko jedna, ostatnia chustka. Fioletowa w kwiatuszki. Przesyłam zdjęcie. Chcecie?
![]() Bo jeżeli kolor i wzór nie ten to ok. Mój Kubcio będzie chodził z kwiatuszkami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#888 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brawa za wyniki Madziulki! ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witam się z nad kawy z syropem amaretto ![]() U nas noc jak zawsze, a to dlatego, że Szymuś zjadł wieczorem tylko 40 ml mleka z kaszką więc się obudził o 23. Kazałam Tż zrobić mleczko z kaszką ale chyba się bał, no nie wiem, ale jakiś taki wypłoszony powiedział, że nieeee, że on wstanie jeszcze później jak będzie trzeba ![]() No i wstał, o 2 ![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Dziewczyny a ten olej kokosowy to taki stały jest czy normalnie jak olej? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#889 |
Zakorzenienie
|
Ilonka jaki luks z rana mmmm
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#890 |
Konto usunięte
|
to jest takie masło ale w temp pokojowej robi się trochę płynne
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#891 |
Zakorzenienie
|
Starej, grubej matce też się coś należy od życia
![]() Coś takiego jak miód?
![]() |
#892 |
Konto usunięte
|
nie
ciężko mi określić ale bardziej jak masło Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#893 |
Zakorzenienie
|
Jak jest ciepło to nawet bardzo płynne, dlatego lepiej trzymać w lodówce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#894 |
Konto usunięte
|
a płynne jak gesty olej
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#895 |
Zakorzenienie
|
Paulina brawo za wagę małej i super z wyjazdem
![]() Zielona diody jak nic.co za obsztyfikant normalnie.. Uciec do pokoju córki w kime ![]() ![]() Olcia nie..kwiatki nie .ale dziękuję :-* za fatyge Ikonka pycha kawa ![]() ![]() Uff my się obudzilismy po 7, ale chwila zabawy na lozku,potem go zostawiłam i zjadłam śniadanie. Teraz ciumka cycka na lezaco ale chyba wstanę bo on sobie ciumka przez sen jak smoka juz ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Współczuję dzieciaków poszczepieniowych :-( ze zamulone.. Dlatego tak.to odwlekam wciąż...blizniakowa.juz dostała List z przychodni wiec poszła zaszczepić bo ona ze względu na wzmożone napięcie miała odroczenie ale nie na piśmie...
![]() |
#896 |
Zakorzenienie
|
Taaa, bardzo ot było śmiesznie, nie powiem...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#897 |
Zakorzenienie
|
Kasiula polecam.te łyżeczke jest bardzo delikatna, ale wygina się i chyba musze się nauczyć jej obsługi hihihi
![]() |
#898 |
Zakorzenienie
|
Muszę raz spróbować
---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Aga a, jeszcze miałam pisać, że u nas tak samo, też nic się nie zmarnuje, wszystko leci jak w studnię ![]() Wychodzi u nas tak- około 8 butla, potem po 10 słoiczek- pół albo cały zależy czy już to jadł wcześniej i wtedy dopiero mleko koło 14 ![]() Idę dzisiaj z Szymkiem do pralni żeby wyprasowali mi sukienkę na wesele, później skoczę po jakieś kolczyki bo nie mam nic w srebrnym kolorze a tylko taki będzie pasował. Oby wytrzymał mamy wybrzydzanie ![]()
![]() |
#899 |
Zakorzenienie
|
Aga ok
![]() Ilonka nie mogę się doczekać zdjęć Twoich w całej okazałości, ![]() Kurcze mój syn tylko w wózku w dzien potrafi zasnąć. Cyc i lulanie ble :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#900 |
Zakorzenienie
|
A to u nas mleko normalnie cały czas to podstawa
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.