|
|
#841 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3
Haha magda a co z uszkami ?
no ma oba, normalne raczej![]() Kasia, normalna, normalna! Kochajaca mama, najlepsza jaka Kemczi mogl sobie wymarzyc...
|
|
|
|
|
#842 |
|
Raczkowanie
|
Buu też będę trzymać kciuki żebyś się spakowala
ja jeszcze zawsze coś wkładam na dole w nogi tam gdzie fotelik! Kasiula ja tak mam zawsze po kąpieli jak myję zęby to mi mleko do zlewu tryska, ale w nocy też mnie totalnie zalewa... Ilonka to super Szymon dał ci pospać, oby tak dalej! Olcia fajna ta chusta! |
|
|
|
|
#843 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
magda moja tez ma 2 |
|
|
|
|
|
#844 |
|
Zakorzenienie
|
my byliśmy na spacerze, później u T .. i wolę chyba tak niż jak ona tu wpada. później byliśmy zobaczyć nasz nowy blok. teraz ściągam cyce i jeszcze jedziemy na zakupy spożywcze jakieś.
|
|
#845 |
|
Konto usunięte
|
a ja wracam od lekarza
dostałam leki ale mam skończyć kp no i na razie mam laser przeciwbólowo dobrze że mam t blisko to zostanie z małym na czas lasera Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#846 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuje Cytat:
Tiaaaa bo u mnie śmietaną w cycach hihiMelbi trzymaj się. Szybkiego złagodzenia dolegliwości.
|
|
|
#847 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pojechaliśmy do babci zaprosić ją na chrzest. Raptem nie było nas 2 godziny. Mały tak się mojej mamie rozpłakał, ze nie mogła go uspokoić nawet jeść nie chciał, bawić się nie chciał , nic ![]() Przyjechałam, poćumkał cyca i się uspokoił. Chyba tęsknił mój biedulek ![]() Zacznę go zabierać wszędzie bo już nie chce takiej akcji. ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Kiedyś nas nie było 4 h i było dobrze. Zjadł, pospal, pobawil sie z mamą. ..
Edytowane przez Ollllciaaa Czas edycji: 2015-06-09 o 19:08 |
||
|
|
|
|
#848 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#849 |
|
Rozeznanie
|
Alicja śpi, całkiem dobrze zniosła szczepionkę, jak na razie temperatury brak apetyt ma troszkę jest może marudna ale dajemy radę
![]() Olcia- Kubuś się stęsknił za Tobą ![]() magda_go- współczuję remontu, nam na szczęście wszystko udało się połatać przed porodem ale jak sobie przypomnę jak na mopie latałam w 8 miesiącu ciąży to mnie słabi, d_a_r_i_a- oby ta dwójka szybko wyszła ![]() Mam pyszną rybkę wędzoną z mazur tatuś mi przywiózł z bagieteczką pychotka, zjem całą a co mężowi nic nie zostawię za to że mnie zostawił z marudnym dzieckiem i na kosza pojechał,
|
|
|
#850 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moja dziś maruda jak tylko na dłużej znikne jej z oczu to marudzi a za chwile płacz Ide spać bo padam i znowu mnie boli głowa. Dobranoc. Życzę spokojnych nocy. |
|
|
|
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Nie nadrabiałam jeszcze, chyba poczytam Was z komórki już w łóżku i jutro się poodnoszę. My byliśmy dzisiaj znowu u pediatry- Szymek waży już 7300 wszystko w porządku, a kaszel... pediatra powiedziała, że tyle razy już go widziała a on ani razu nie zakaszlał więc to MUSI być od refluksu. Zaszczepiliśmy synka więc oby wszystko było ok.Potem pojechaliśmy załatwiać dokumenty do becikowego a jeszcze później na zakupy do Auchan, nogi w du.pe mi wchodzą, jeszcze ubrałam szpile ![]() Synek cały dzień grzeczniutki, nie płakał, ach tak to ja mogę żyć
|
|
|
#852 |
|
Zadomowienie
|
Ilonka
piekna waga
|
|
|
|
|
#853 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Jestem i nadrabiam po calym dniu,olabogaaaaa
Super ![]() Cytat:
A jak na przedramionach lezy z glowa u gory to wlasnie robi hyc calym cialem -glownie glowa,ktora jest ciezka i mu lzej Cytat:
Cytat:
Cytat:
Brawo dla Kamcia i dzielnej mamusi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
az mysle,czy nie zamrozic takich drogocennych kropel na przyszlosc Cytat:
niezle juz wazy![]() a co do kapiacych cyckow, tez tak mam czesto hehehe smieszne to, mi leci na brzuchhhhhhhh ,ale to wtedy jak mam relaks pod prysznicem, wychodze zadowolona, migdale sie przed lustrem,mysle o tym,ze jestem najszczesliwsza na swiecie i wtedy hyc leciiiiiiiiii Cytat:
![]() ![]() Fajnie,ze T pomocna ![]() Cytat:
![]() U nas super dzien. Mama byla do 15, a potem jakos sie z Tymulinkiem bawilam i M wrocil i duzo gadalismy i minelo do wieczorka ![]() M poszedl do garazu przygotowywac auto pod sprzedaz oj oby poszlo jak najszybciej ![]() a ja ide sobie zrobic bule na kolacje z pasztetem zrobionym przez mamusie Mlody dzis znow dyńkę dostal, jeny jak on sie rzuca na łyżeczkę a jaki wkurzony byl jak sie skonczylo od razu dostal cyca na dobicie i wtedy byl spelniony hihihihiiMysle czy jutro dac znow dynie,czy cos innego
|
|
|
|
#854 |
|
Zakorzenienie
|
Ilonka
Brawo dla Szymka A ty z tymi obcasami jestes niezlaaaaa Ja to najchetniej przyodzialabym sandaly pielgrzymy jak mam tyle latania ![]() ![]()
|
|
|
#855 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę powiedziec, że u nas odpukac,tez nastaly dobre dni.Od rana aż do 18 same uśmiechy i pianie,rozspiewala się moja dziewczyna,aż ja dziś nagrałam,niesamowita jest😃 Dopiero o 18 zaczęła grymasic ze zmęczenia,a jako że spędziłam z nią cały dzień,uznałam, że M się nią pozajmuje,ale..ona z nim nie chciała tylko ze mną,więc potwierdzam,faza na mamusie jest zbiorowa
Ściskam wszystkie poszczepionkowe maluszki. Byłam dziś u znajomej,która mieszka tu blisko.urodziła chłopczyka pod Joniec kwietnia.wylowilam kilka cudkow nexta niebieskich,więc zanioslam jej i pierwszy raz widziałam małego.kurczę,ale klocek. W taki śliczny pajacyk z krokodylkiem 62 się nie zmieści...kurcze.i to na cycusiu taki pokaźny.rewelacja.uwielbi am noworodusie, ale jak sobie przypomnę te pierwsze 3 miesiące,to chyba wolę czyjeś niż swoje. Magda,uszka u mojej regularne,elfik taki śmieszny. |
|
|
|
|
#856 |
|
Zadomowienie
|
Zielona co powinno pisać na oleju kokosowym? Chce kupić ale nie chce wziąć jakiegoś badziewia.
|
|
|
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
Tym niepodobny do siebie na tym zdjeciu
![]() Mam silikonowa lyzeczke,ktora tak mi sie wygina ,ze calego go brudze
|
|
|
#858 |
|
Rozeznanie
|
Aga ach te mamy
A z autem to zazdroszcze ze tak szybko...u nas nadal czekany na kupca Zielona ja tez pierwsze 6 tyg z małym wolalabym nie powtarzać Magda mój ma uszka śliczne, zresztą jak cala resztę...taka jestem obiektywna hahaha Dziś akcja regeneracja włosów... Stwierdzilam ze za nim do konca wylysieje trzeba cos zrobic świeży blond, obcięte 14 cm.. Jest super
|
|
|
|
|
#859 |
|
Konto usunięte
|
kupiłam olej na ciemieniuche i go zjadłam
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- u nas na razie marchewka i też się rzuca jak kończę dawać ale mniej brudny niż tym jest ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#860 |
|
Rozeznanie
|
Ilona szalona mamuska! obcasy na taki maraton?? Stopy mnie rozbolaly na sama myśl..
|
|
|
|
|
#861 |
|
Konto usunięte
|
dobra marchewka jest z rossmanna
sama zjadłam i dziecku nie dałam chyba działa rozwalniajaco bo 2 mega kupy poszły Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#862 |
|
Zakorzenienie
|
Ilonka, podziwiam w szpilach
Ja na obcasie byłam ostatni raz u brata na weselu ![]() Ładna waga Szymka Aga super dzień. Tym jaki upackany Mlebi, nie mogę z Ciebie Oby mój synek tak się rzucał na jedzonko jak Wasze dzieciaczki
|
|
|
|
|
#863 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ciekawa jestem jak wygladasz w nowych wlosach- chetnie zobaczea co do sprzedazy auta to nieeee jeszcze nie sprzedany bo M go przygotowuje w sensie czysci itd zeby porobic foty i bedziemy liczyc na to,by sie sprzedal no ale powinien, to w sumie niestare auto Ktos je wezmie sobie...szkoda ,ze nie moge go sobie zostawic![]() Cytat:
![]() no Tym mega dzis pomagal sobie rekoma, chwytal lyzeczke, lizal sliniak , co to sie dzialo olala mamma mia Cytat:
padlam ze smiechu Mlebi hehehe ja dynie posmakowalam (daje gerbera) i nawet mi smakuje ![]() ciekawa jestem kolejnych smakow ![]() Do konca tyg bedzie dynia ,a w weekend chyba sprobuje dynie z ziemniakami... albo wprowadze marchewke ..sama nie wiem ![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Wlasnie Zielona..ja tez pierwszych tygodni nie chcialabym powtorzyc..wiadomo, teraz juz wiekszosc zapomnialam,ale czasem czytam sobie moje wpisy i nooo to byl ciezki czas i stwierdzam,ze bylam jedna noga w jakiejs depresji cyckowo-zmeczeniowej.... eh eh dobrze,ze byla mama pod reka... A z drugiej strony taki bezbronny okruszek, to mialo swoj wielki urok i te emocje inne niz teraz... niesamowite niedowierzanie..przynajmn iej ja tak mialam,ze chyba dopiero niedawno do mnie dotarlo,ze on naprawde jest moj ![]() A tak..patrzylam jak..na podrzucone Ale w tym pozytywnym sensie..taki szok,ze to ze mnie...ze siedzial w brzusiu... fajny to byl czasale za nocki i bol suta podziekuje...tego sie nie zapomina
|
|
|
|
#864 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wiem ze dziala oczyszczajaco, ale z3 przecxyszczajaco...![]() AGA ale ovufriend chyba nie mial apki na tel
|
||
|
|
|
|
#865 |
|
Rozeznanie
|
Mlebi
Ja dawalam juz marchewkę 5 dni i dynie 4 dni.. Jutro chyba dynia z ziemniakiem albo brokuły.. Ale generalnie warzywna póki co sa bleeee |
|
|
|
|
#866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja pocisne tę dynię do soboty wlacznie . Bedzie 6 dni na dyni ![]() i potem nie wiem...moze ta marchewka..ale niby zatwardzajaca, a Tym generalnie rzadko robi kupy choc teraz idzie codziennie i dzis jaka poszla po dyni ulalalalala
|
|
|
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam Julce
|
|
#868 |
|
Zakorzenienie
|
Baby,szalejecie z tym rozszerzaniem diety.ja sobie jeszcze nie poukladalam tego w głowie, teraz na głowie mam ten remont a do rozszerzania też chce się psychicznie przygotować.
Jak K śpiewa?kurczę to musiałabym filmik jakoś zgrać na yt chyba? Ale jest cudna z tym. Tutti olej kokosowy zaraz sfotografuje i wrzucę.buzi |
|
|
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
Ok,fotki oleju.
|
|
|
|
|
#870 |
|
Zakorzenienie
|
Julka jak na Safari.....hehe.
A K wygląda w chustce jak swoją prababcia,o.o proszę😃 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:21.

no ma oba, normalne raczej

ja jeszcze zawsze coś wkładam na dole w nogi tam gdzie fotelik! 
dziękuje 
nawet jeść nie chciał, bawić się nie chciał , nic 

mężowi nic nie zostawię za to że mnie zostawił z marudnym dzieckiem i na kosza pojechał,

piekna waga

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)