![]() |
#871 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 6
Bardzo długo:/ ja czekam na zwrot od sprzedającego z allegro już 19 dzień
![]() ![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#872 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To ja mam jednak szczęście, narazie czekałam najdłużej na komodę, 7 dni, ale to znałam datę kiedy będzie. Nawet łóżko dla starszej przyszło na drugi dzień.
Edytowane przez __Veronique Czas edycji: 2016-05-09 o 13:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#873 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe cz. 6
to wszystko jest chore...
![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#874 |
Zakorzenienie
|
Przyszla moja chusta
![]() Musze chyba kupic jakas lalke i zaczac uczyc sie motac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#875 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pikpik- zgrabny brzuszek, ale mina bezbłędna ![]() Kupiłam pomidory koktajlowe na taras- 3 sadzonki i 20l ziemi. Dobrze, że mi mama pomogła, bo bym tego sama nie zadźwigała. Rafek uwielbia pomidory- będzie miał nie pryskane latem ![]() Uwielbiam naszą nianię- będzie przychodzić do mojej cesarki. W końcu odżyłam- a Rafek też przeszczęśliwy, że ktoś za nim biega i szaleje i jeździ autkami po podłodze. Gada do niej od rana jak najęty. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#876 |
Zakorzenienie
|
Ale jestem padnięta
![]() ![]() Zrobiłam i opłaciłam dziś zamówienie na Gemini i całą wyprawkę mam już z głowy ![]() ![]()
19.05.2016 Kingusia ![]() Edytowane przez agusiia69 Czas edycji: 2016-05-09 o 13:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#877 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że dziś dzień zamówień
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#878 |
Zakorzenienie
|
Wstaje i biorę się za kopytka
![]() Motylku miałam kupić Dipladenia w Lidlu ale były tak brzydkie i połamane że nie wzięłam... może jeszcze kiedy indziej mi się uda.
![]() ![]() |
![]() |
#879 | |||||||||
Ania
|
Chudziaszek- miałam Ci pisac, ze podziwiam, ze idziesz do pracy!
![]() Ze zgagą niestety nie pomogę ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja poluję na facebooku na używaną, ale co mi się spodoba i podpasuje wszystko to już sprzedana ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No to ja tez dziś zamówię materac, ale później:P Na razie wyprałam wszystkie rzeczy już, prawie- został rożek i ochraniacz na łóżeczko.
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#880 | ||
Konto usunięte
|
Dzień zamówień? 9tego? Dziołchy moje konto świeci pustkami
![]() Czekamy na 10tego Matki Boskiej Pieniężnej ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#881 |
Zakorzenienie
|
W temacie niewielkiej różnicy wieku między dziećmi - my z bratem jesteśmy rok po roku z maja, brat był planowany, ja nie. Na poczatku rodzice byli przerażeni, ale dali radę. Ja ponoć już jak byłam malutka rozpromieniałam się na widok brata i szybko uczyłam się od niego nowych rzeczy, czasem za szybko, chociażby chodzenia, bo później miałam problem z kolanami. Teraz mamy bardzo dobry kontakt i jesteśmy bardzo zżyci.
W temacie kopania przez dzieci - ja też nie odczuwam tego jako ból, czasem jest to trochę nieprzyjemne, ale niebolesne. Chyba te nasze są po prostu mniejsze niż pojedyncze dzieci i to dlatego.
Edytowane przez MariaFrancesca Czas edycji: 2016-05-09 o 14:36 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#882 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Miqesi co do urzędników masz rację, niech przynajmniej wiedzą czym się zajmują, skoro już wujek posadę załatwił (mam nadzieję, że nikogo nie obraziłam ![]() Cytat:
![]() Z resztą ostatnio strasznie się na chustowanie zjawiłam, i jak byłam przeciw tak jestem coraz bardziej za ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kuźwa też bym coś zamówiła, tylko pieniędzy z ZUSu brak ![]() Cytat:
A odnośnie babci, to moja też orderu Babci Roku nie dostanie. Złośliwa nie jest, ale jak mieszkała u ciotki 2,5 roku to się nawet słowem nie odezwała i na moim ślubie nie była. Jak kiedyś do niej dzwoniłam z życzeniami na Dzień Babci to mi powiedziała, że jest już stara i żebym już nie dzwoniła i jej głowy nie zawracała. Teraz mieszka u moich rodziców ( długa historia) to niby się cieszy jak nas widzi (mnie i rodzeństwo) ale to że nas w dupie miała przez tyle czasu, chyba najlepiej świadczy o sile tego uczucia. Cytat:
![]()
![]() |
#883 | |
Ania
|
Cytat:
![]() Co do babci, to przykra sytuacja...nie zawracać głowy..ech;/ ja tylko mam nadzieję, ze nigdy taka nie będę..
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#884 |
Wtajemniczenie
|
Starość jest okropna. Ja już nie raz mówiłam do braci, że jak będę na starość taka nie do życia, to mają moje pozwolenie, żeby mnie odstrzelić
![]()
![]() |
#885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#886 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#887 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#888 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam aż jedną, ale na kp się mega nastawiam i myślę bo to może i tak za mało jedna butelka :/ Cytat:
Szlafrok mam zamiar taki co domu mam, lekki pluszowy :P może za ciepły będzie ale nie potrzebuję kasy na nowy raczej wydawać i tak mam 2 szlafroki a głównie zimą ich tylko uzywam.
![]() |
#889 | |
Ania
|
Cytat:
![]() No i rozpadało się..ale zdążyły się ubranka chociaż przewietrzyć na dworze ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#890 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam piccolo po baby shower,więc ja stawiam;-) Cytat:
Cytat:
Ja nie biorę szlafroka,jak teraz byłam w szpitalu to się nie przydał, w ogóle może z 2 dziewczyny w szlafrokach widziałam,reszta chodziła w koszulkach nocnych i się nie przejmowala Cytat:
Ja też mam kopytka,na szczęście już jestem po ich robieniu ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#891 |
Wtajemniczenie
|
Można się obejść bez szlafroka. Ja swój miałam tak dla komfortu, zakładałam go tylko jak szłam do ubikacji, inaczej miałabym wrażenie, że na tyłku mam czerwoną plamę aż po łopatki
![]()
![]() |
#892 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na fejsbukowej grupie dorwalam. Tez dlugo polowalam na cos fajnego i z rozsadna cena, bo na razie nie wiem czy nam obu chustowanie przypadnie do gustu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#893 |
Rozeznanie
|
Witam, wieki mnie nie było - trwał dość długi i żmudny remont. Wszystko w porządku, nadal aktywnie 5 razy w tyg. ćwiczę, nadal na najwyższych obrotach, nadal z uśmiechem i dobrym samopoczuciem - czyli nuda nuda nuda
![]() w ubiegłym miesiącu przeleżałam kilka dni w szpitalu. Z racji tego twardnienia brzuszka, czyli stawiania się macicy. Miałam twardnienie co kilka minut regularne, aczkolwiek po naszprycowaniu mnie lekami rozkurczowymi i podaniu dużej dawki magnezu jak ręką odjął. Aktualnie wszystko ok. Szyjka mi się nie skraca co mnie bardzo cieszy Wizytę miałam 4 maja - malutka waży już prawie 2,5 kg. Ja na plusie mam 4,5 kg jeśli ma to znaczenie. Kolejna wizyta 25.05 można mnie wpisać. Widziałam też, że wpisujecie kto jaki wózeczek ma - u nas to baby jogger city elite. W 90 % jesteśmy przygotowani, ubranka poprane, poprasowane, poukładane rozmiarami, rzeczy do szpitala też już odłożone z boku szafy ha ha Powiedzcie mi, jest sens kupowanie majtasów poporodowych tych z siatki? czy same podkłady i bella mama? W czwartek przyjedzie łóżeczko, w weekend planujemy sesję w plenerze ![]() I na koniec dwa nasze zdjęcia ![]()
zdrowie, fitness, Norwegia, smaczne jedzonko instagram https://www.instagram.com/lalare_fit/ ![]() ![]() Edytowane przez LaLaRe87 Czas edycji: 2016-05-09 o 15:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#894 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#895 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja przez ostatnie 3 lata napatrzylam sie na babcie meza jak sie meczyla zyciem i na moja tesciowa jak sie meczyla z opieka nad nia. I nie chcialabym dozyc takiej starosci jesli mialabym byc dla kogos ciezarem i utrapieniem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#896 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do butelek, to będę mieć 4, bo tyle wchodzi do sterylizatora, który już mam. Cytat:
Cytat:
![]() |
#897 |
Konto usunięte
|
Ja tez używałam szlafrok jak wychodziłam z pokoju
![]() ![]() Butelek mam 1 małą i jedną większą - po starszej, tylko smoczki wymieniłam. Tych duzych podpasek ostatnio tez mi dużo zeszło. Dlatego teraz mam już 5 szt w zapasie, 2 planuję spakowac do szpitala. Majtki siateczkowe u mnie sie przydały, kupiłam i tym razem |
![]() ![]() |
![]() |
#898 |
Zakorzenienie
|
Czyli szlafrok biorę jaki mam i się nie przejmuję :P
Myślę jeszcze nad koszula, że się przyda jeszcze jakaś eh ciągle czegoś brakuje :P
#899 |
Zakorzenienie
|
Hmm, to może sobie ten szlafrok odpuszczę? Wezmę z domu może ewentualnie taki bardzo cienki sweterek-narzutkę
![]() ![]() A ta koszula do porodu to musi być taka żeby można było cycki odsłonić, tak? Bo mam jedną hmm jakby sukienkę, która sięga prawie do kolan i byłaby super, ale właśnie biustu z niej nie wyciągnę ![]() ![]() Tych podpasków mam tylko dwie paczki... No, teraz domówiłam trzecią. I różne teorie słyszałam/czytałam o ilości zużytych paczek, ale najwyżej mężu dokupi jak będzie trzeba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#900 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.