|
|
#901 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy listopadowe 2018 - część IV
Cytat:
Fajne prezenty! a tym rozowym jednorozcem sie nie przejmuj, dzidzi bedzie wszystko jedno w co ubierzesz :-P ja mam tez niektore rozowe, niektore w kwiatki... e taam ![]() Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Cytat:
![]() Nie wiesz, ze czesto wypowiadane klamstewka po jakims czasie staja sie "prawda"? hehehe Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
Haha zacznę tak myśleć może coś to mi da
![]() (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie
|
|
|
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#904 |
|
Zadomowienie
|
Asia, piękne te twoje dzieła
. Masz talent!Karolkova, też lecę do sklepu po maseczkę. Zaniedbałam się strasznie przez ciążę. Dews, czyli morał z tego taki, że tż nie może wyjeżdżać, bo jakieś paranormalne zjawiska zaczynają się dziać, duch nietoperza cię nawiedza . A swoją drogą to dla mnie nowość. Nie wiedziałam, że nietoperze tak sobie normalnie zyją i latają obok ludzi. Ja tam znam te zwierzaki tylko z jaskiń i nie przepadam.DZiewczyny, przyszedl moj laktator medela swing. Jest cudowny!!! Chociaż próbę odciągania mleka zaczęłam od nogi, bo bałam się, że jak przystawię do piersi to zacznę rodzić . Ale jest taki delikatny i cichy... super sprawa. Dziewczyny: tutaj link jak dobierac rozmiar lejka do laktatora (i domyslam sie, ze na tej samej zasadzie rowniez oslonek) https://www.youtube.com/watch?v=b_cKDapa9z8 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez ewka_mewka Czas edycji: 2018-09-04 o 04:52 |
|
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
Skladam zażalenie nie mam zadnego zdj ani od Asi ani od Dews
![]() . Karolkowa dzisiaj podgladamy maluszki . Standardowo masz wizyte po 13? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#906 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Vicarika, to ty dodatkowo owijałaś rożek kocykiem? Dobrze kojarzę? Przyśniło mi się właśnie, że dziecko zamarzło mi w brzuchu i jak lekarz wyjął to się rozbiło na 10000 drobnych kawałeczków. I od razu pomyślałam o twoim sposobie na chłodniejsze dni Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#908 |
|
Zadomowienie
|
Witam się z rana
kciuki za wizyty!Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#909 |
|
Zadomowienie
|
Witam się z rana
kciuki za wizyty!Ja dzisiaj mam dzień otwarty dla kurierow ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#910 |
|
Zadomowienie
|
Ja na kompie też zdjęć nie widzę
Moja mała dziewczynka dziś pierwszy dzień w szkole
|
|
#911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#912 |
|
Zakorzenienie
|
Blabla
|
|
|
#913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#914 |
|
Zakorzenienie
|
Dodam foty na fb, bo rozowo mietowe body z jednorozcem mnie rozwalily
![]() Jajoanka dodawalas gdzies foty kocykow? Bo nie widze zdjecia
|
|
|
|
#915 |
|
Zakorzenienie
|
Vica tak jest
jaką macie pogodę ? U mnie burza od rana i leje okropnie ! Pies mnie nie odchodzi na krok ale to że względu na burzę..Ale buro u mnie chciałam wysłać Wam fote jak leje ale coś się zepsuło i się nie da (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie
|
|
|
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
Sylvana - sprzedawcy w sklepach z fotelikami mają wgraną aplikację kątomierza i wiedzą jak przystawić, żeby poprawnie zmierzyć ten kąt
tu masz jakiś artykuł na ten temat: http://fotelove.com.pl/2016/12/15/o-...i-z-tym-katem/Ja miałam iść jutro na wizytę, ale jednak udało mi się przełożyć na wczoraj i od razu dostać L4. Nie mam niestety żadnego zdjęcia, ale moje dziecko w 29+3 waży już 1589 g I w tym miesiącu przytyło więcej niż ja - on 600 g, ja 100g ![]() Dews, masakra z tymi nietoperzami, dobrze, że twój TŻ już wrócił. W moim domu rodzinnym też kilka razy wleciał do domu i była panika. Po drugim razie mama założyła moskitiery we wszystkich oknach i problem zniknął ;p
|
|
#917 |
|
Zakorzenienie
|
Pies mnie nie odchodzi już mi od niej gorąco ! Wasze psiaki też się tak boją burzy ?
(*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie
|
|
|
|
#918 |
|
Zadomowienie
|
A u mnie skwar.
Dziecko moje póki co zadowolone ze szkoły.
|
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#920 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie deszczowo dziss
Dziewczyny tak mnie dzisiaj dziecko po zebrach kopie ze chce mi sie krzyczec za kazdym kopniakiem |
|
|
|
#921 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nic od rana nie zrobiłam, tylko myślałam jak ona sobie tam radzi
|
|
|
#922 |
|
Zakorzenienie
|
Rgdy
|
|
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
Forum nie działa na telefonie :/
|
|
|
|
#924 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
bylam u poloznej
ponad godzine mi zeszlo a w pt musze isc oddac krew..mocz, cisnienie i wielkosc brzucha perfekcyjne. maly ma silne serducho z.tej okazji poszlam.z mala do kfc![]() Sent from my SM-J330FN using Tapatalk
|
#926 |
|
Zakorzenienie
|
Działa !!!!!
|
|
|
#927 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny tak was podczytyje od rana, ale korzystam z pierwszego dnia wakacji i lenie sie blogo
moja Marti od 9.50 w szkole do 15.25 ciekawa jestem jakie wrazenia przyniesie bo w koncu nowa klasa, nowe przedmioty, nowi nauczyciele... wczoraj za wiele ja nie zaskoczylo bo tylko rozpozecie i swoja wychowawczynie poznala, ale dzis i w sumie do konca tygodnia mysle, ze bedzie miala co opowiadac Ja wczoraj do 22 robilam paznokcie znajomej - kurcze powiem wam, ze nie dalabym rady faktycznie tak dorabiac bo mlody i jego wygibasy nie sprzyjaly zbytnio siedzeniu i dlubaniu hihi dobrze, ze nie jest wymagająca a tez wyrozumiala bo to co mialo mi zejsc 2h robilam 3h a dzis wpada na kawke i plotki moja psiapsiolka. Musze jej opowiedziec o wrazeniach z wesela jak jedna narobila afery, ze wody jej odchodza, a okazalo sie, ze sie spisiala no i bd pewnie obczajac graty dla mlodego. Mialam dzis dalej prac ale cos za bardzo schnac nie chce na dworze i stoje znowu...a moglam walczyc z tym praniem jak bylo cieplej Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sent from my SM-J330FN using Tapatalk
|
|
#929 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wgl wczoraj ta znajoma jak sie okazalo przeprowadza sie niedaleko mnie. Teraz mieszka kilka km od Tczewa. W kazdym razie zaczela gadac ze musi do swojej corki opieki poszukac i wgl. Nie powiedziala tego wprost ale odebralam to tak jakby liczyla, ze ja sie bym tego podjela. Mala ma niecale poltora roku. Ok kasa zawsze jakas dodatkowa by byla tym bardziej ze i tak w domu siedze i siedziec bede. Powiedzialam jej, ze chetnie bym jej pomogla, ale poki co sie na to nie pisze. Raz, ze teraz juz koncowka ciazy i niech by sie cos stalo to co zrobimy? Ona pracuje, ja sama musialabym ogarnac opieke dla mojej malej ( poszla by do babci lub mojej mamy) no ale co bym z ta mala zrobila? Druga sprawa, ze jak mlody przyjdzie na swiat to tez mam na uwadze, ze to jest nocne wstawanie do niego, marti trzeba w szkole pomoc jeszcze w domu ogarnac i dodatkowo dziecko to juz chyba za duzo. Powiedzialam jej ze tak dorywczo nie ma problemu i moze japodrzucic czy jak na zakupy bd chciala wyskoczyc, czy do kina a nawet na imprezke, ale na stala opueke sie poki co nie pisze. Z jednej strony troche glupio mi bylo, ale z drugiej kurcze ci co mnie znaja wiedza ze moga na mnie, ale ja tez chce miec jakies zycie jeszcze. Ona do pracy do gda dojezdza to od rana z ta mala do popoludnia. 3 dzieci na glowie i na pelnych obrotach prawie caly dzien i noc... szczerze? Zawsze powtarzalam, ze nie chce wiecej dzieci. Ze poswiecilam cala ta szalona mlodosc na Marti i dopiero co zaczela byc samodzielna wiec mam troche luzu. Teraz czekam na Igora, bo Pawel szalony za dzieciakami i ciagle mi gadal o dziecku wiec przemyslalam sobie to na spokojnie i przystalam na jego propozycje swiadoma tego, ze w sumie mloda juz samodzielna wiec kolejne dziecko nie bedzie zbytnim obciazeniem... nie wyobrazam sobie zajmowac sie 2 maluchow " na etat". Ja nie mam ani jakiegos instynktu mega, ani cierpliwosci tyle, jestem na to za leniwa i za wygodna. Moge pomoc ale na pewno nie do konca roku bo to jak dla mnie za duza odpowiedzialnosc...nie wiem czy tylko ja mam takue podejscie do tego?Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz racje.. niedlugo rodzisz i zajmowanie sie malym.dzieckiem.jest uciazliwe..a po porodzie sama wiesz ze.moze byc ciezko.z ogarnieciem 3 dzieci.. wiec nie przejmuj sie.Sent from my SM-J330FN using Tapatalk
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:50.

️
a tym rozowym jednorozcem sie nie przejmuj, dzidzi bedzie wszystko jedno w co ubierzesz :-P ja mam tez niektore rozowe, niektore w kwiatki... e taam
ale ma gust Twój TŻ 

. A swoją drogą to dla mnie nowość. Nie wiedziałam, że nietoperze tak sobie normalnie zyją i latają obok ludzi. Ja tam znam te zwierzaki tylko z jaskiń 

tu masz jakiś artykuł na ten temat: