![]() |
#871 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy listopadowe 2018 - część IV
Cytat:
ja rozumiem ze chce.poczuc soe.dorosly palav i wagarujac.ale.czasem.w☠☠☠ ☠☠☠☠ by mu nie zaszkodzil.. ma.za.dobrze i tyle.. Sent from my SM-J330FN using Tapatalk
![]() |
#872 | ||||||
Zadomowienie
|
[QUOTE=tetrikk;85802236]
Cytat:
![]() a jak ten kat wymierzyc? Ja mam jakis uzywany narazie no name ten fotelik. Dziewczyny moj fotelik wlasnie jest taki ubogi i zastanawiam sie czy te wewnetrzna wkladke z podtrzymaniem glowki mozna osobno dokupic nawet z innej firmy i wypelnic ten fotelik?? Cytat:
A jaki ten laktator masz? jakiej firmy Wydaje mi sie ze ten avent natural ma taka najlepsza chyba wyprofilowana miseczke bo jak patrze na te sztywne plastiki od laktatorow to uwierzcie mi moja mikro piers tam nie dopchnie sie pewnie do konca tego ujscia a avent wydaje sie taki przyjazniejszy jesli chodzi o profil Cytat:
Jestem juz 28 i 4 dni i nei robie krzywej, zawsze mialam niedocukrzenie bardziej, powinno sie niby do 26 tc wiec juz chyba u mnie bez sensu robic, jakos nie czuje potrzeby, dziecko mikro ja mikro przy cukrzycy ciazowej dziecko jest zazwyczaj wiekszych rozmiarow niz powinno, w PL robia zlecaja jako obowiazkowe te badania na zachodzie juz nie wiec kochana jak sie czujesz dobrze i nie masz mozliwosci nie sadze ze stanie sie dramat Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ciekawe co na to TZ jak wroci ![]() Choc ja bym pewnie to samo zrobila jakby jakis wielki owad czy pajak siedzial, nietoperza sie mniej boje, mialam jako dziecko pelno myszek i raz szczura pod opieka ![]() ![]() Najlepszy kot, widze ze Twoj ma podobny klimat do mojego, czyli zaden lowca haha on by jeszcze pewnie czekal zebys Ty cos z nim zrobila i by sobie patrzyl tylko Cytat:
![]() ![]() Ja dzisiaj w lux medzie stoje w wielkiej kolejce przez moja umowiona wizyta u ginekologa, i moj TZ mowi, zobacz masz pierwszenstwo jest tabliczka ja mowie daj spokoj, zjedzą mnie tu jak będę świrować, że chce iść przed kolejkę i już bylam prawie przy rejestracji na co przychodzi laska z fakt większym brzuchem niż ja taka mala szafa jak to powiedzial moj, ale na pewno byla tak jak ja w 7 moze 8 tc, ja po prostu jestem mikro cala i ona ze wchodzi przed kolejke bo jest w ciazy a ja mowie do niej bo byla moja kolej ze przepraszam ale ja stalam w kolejce 20 minut i tez jestem w ciazy i ze nie przepuszcze jej a ona "tak to ciekawe", ja tylko "fakt ciekawie wygladac dobrze w 7 miesiacu ciazy.." widzialam, ze w☠☠☠☠ila sie i zamilka i mnie pomierzyla cala, poszlam do gina dowiedzialam sie ze do szpitala mnie nie zamyka narazie bo szyjka sie wzmocnila choc nadal krotka , odetchnelam. Po wizycie poszlam na mierzenie cisnienia i wazenie i ej lapie za klamke bylam z pol metra z wyciagnieta reka do drzwi zabiegowego a ta sama laska z nikąd się wzięłą staranowała mnie z boku doslownie i sruuu do zabiegowego i dzien dobry ja na wazenie i zamknela mi te drzwi przed nosem a ja taka wryta w szoku stanęłam przed tymi drzwiami i nic nie zdążylam jej powiedziec, ze przeciez bylam pierwsza i chyba widzi ze wchodze..... ![]() ![]() ![]() ![]() Moj tylko powiedzial do mnie, ze zaraz cos kobiecie powie bo normalnie zachowuje sie jak niewychowana nastolatka na zawodach. Ja mowie spoko odpusc, usiadlam po chwili juz moglam wejsc, masakra. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#873 |
Zakorzenienie
|
Nietoperz dalej gości w moim salonie i oczekuje na powrót tż
![]() Sylvana a Twój fotelik nie jest od 0+? Powinien mieć tą wkładkę już to się chyba łupina nazywa? Lady isss ja nigdy chyba nie wagarowałam ;p ale chłopaki mają inne charaktery, może ma taki głupi wiek, co oczywiście go nie tłumaczy, ale można to nazwać dość normalnym zachowaniem ;p oczywiście nie można tego olać i pozwolić mu się tak zachowywać, ale nie stresujcie się tam za bardzo, pewnie wiele z nas to czekam skoro większość dziewczyn z wątku ma w brzuchach chłopców :p Jeśli chodzi o puszczanie w kolejce to w sumie nie zwracałam na to do tej pory uwagi, bo dobrze się czuje i jakoś nie pomyślałam nawet żeby ktoś mnie puścił ale ostatnio jak byłam w Lidlu to była taka długa kolejka i śmiać mj się chciało, bo podchodziłam akurat pod tę kolejkę i jakąś kobieta taka koło 50 była dosłownie kilka kroków przede mną i tak popatrzyła na kolejkę, na mój brzuch i jeszcze raz na kolejkę i brzuch i... Jednak wryła się przede mną ![]() A tak serio to ja by mi bardzo zależało żeby mnie ktoś puścił to pewnie bym po prostu poprosiła ;p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#874 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Chyba mi sie juz tez tryb gniazda wlaczyl. Wiecie co robilam? ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#875 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co ty zabiłabym i pewnie jak mój będzie odwalał za 13 lat to będę płakać ze jestem złą matką że do tego dopuściłam haha ;p z boku łatwo mówić Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#876 |
Zakorzenienie
|
Dews, to Ty nie lubisz wystających pępkow? Patrz na to
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#877 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#879 |
Zakorzenienie
|
Sara ja lubię, mój tż nie może ich znieść haha sama z resztą jestem posiadaczka wystającego pępka
![]() ![]() ( tak jestem cała w farbie xD) IMG_1535993189.895195.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#880 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#881 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#882 |
Wtajemniczenie
|
Ja dziś właśnie zakończyłam szkole rodzenia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#883 |
Zakorzenienie
|
A mi juz chyba nie wyskoczy , w pierwszej mialam a teraz dupa
![]() ![]() |
![]() |
#884 |
Zakorzenienie
|
Mamy listopadowe 2018 - część IV
Vicarika ścieżkę mam od 16 tygodnia :p i od tamtej pory wcale nie ciemnieje, jest taka sama, chociaż kiedyś była tylko poniżej pępka a teraz przez cały brzuch ;p
Lady isss zgadzam się, aczkolwiek ja swojemu dziecku nigdy klapsa nie dam. Moja mama nigdy na mnie nie krzyczała ani nigdy mnie nie uderzyła ( no dobra mówiła że raz mi dala klapsa bo się płakałam cały boży dzień że chce żeby mi coś kupiła, ale mówiła że miała wyrzuty sumienia przez 2 lata później) i zawsze miałam do niej mega szacunek ![]() Teraz mam 27 lat a w życiu bym np przy niej nie przeklęła :p O co do odpałów, to ja ogólnie byłam na tyle rozsądna, że jak coś chciałam przeskrobać, to zawsze tak to planowałam, żeby rodzice się nie dowiedzieli i do tej pory uważają, że ja byłam mega grzecznym dzieckiem ;p niech sobie tam myślą xD Aczkolwiek i ja miałam jedną wpadkę i to dość konkretną, bo jak się pierwszy raz w życiu postanowiłam upić, to złapała mnie policja ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez dews Czas edycji: 2018-09-03 o 19:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#885 |
Zakorzenienie
|
Czesc Dziewczyny!
Dzis malo sie udzielam, bo mialam dosc intensywny dzien. Rano upralam swoje kocyki dla Dzidzio, juz sa wyprasowane i czekaja na poleczce ![]() ![]() Bylismy dzis z piesem na myjce i go wykapalismy, korzystajac z ostatnich cieplych dni. Umylam mu siersc szamponem dla dzieci - ale teraz pachnie! A jaki miekki jest! Juz mu mowilam, ze dzis moze spac z nami w lozku ![]() Aha, zamowilam i odebralam kosmetyki dla Dzidzio - zel do kapieli i plyn do mycia ciala i wlosow z Hipp. Bede stosowac najpierw ten duet ![]() Wiecie co... dzis od rana mam taki napiety brzuch. Tzn - czuje tam Dzidzio, ale nigdy jeszcze nie bylo tak, ze w takiej pozycji spedzil caly dzien. Rozpychal sie - okej, ale dzis to naprawde przesada! Caly brzuch twardy, poznieksztalcany, caly czas skora naciagnieta. Strasznie boli... zastanawiam sie czy to normalne. Wydaje mi sie, ze on jest juz za duzy zeby lezec w poprzek, a tak caly czas zdaje sie ukladac... i chyba dlatego tak mnie dzis cisnie. Sama nie wiem... czuje sie taka wymemlana. Wszystko mnie dzis boli. Wszystko. No, i patrzcie nad czym pracuje od piatku, wstawiam foto - kto zgadnie co to jest?IMG_20180902_174806.jpeg Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#886 |
Zakorzenienie
|
Asia nie wiem co to, ale wiem że jest piękne!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#887 |
Zakorzenienie
|
Wygląda jak szumis
![]() Moja siostra na oddziale pisały się jej skurcze jak weszliśmy to lekarz się nas pytał która ma te skurcze ![]() Haha (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#888 |
Zakorzenienie
|
Mamy listopadowe 2018 - część IV
Dziewczyny nie wierze
Chyba mam drugiego nietoperza w domu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
(*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#891 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To ma byc taki kocyk-przytulanka. Podobno dzieci to lubia... Na zdjeciu jest kupna - maskotka z kocykiem, moja bedzie troche inaczej wygladac - wiadomo. Ale zamysl jest taki.kocyk-przytulanka-teddykompaniet-2.jpeg Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#892 |
Zakorzenienie
|
Teraz doczytałam
![]() ![]() Matko ja bym się zesrała na rzadko (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Ja nie mam kreski a ona musi wyjść ? (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#893 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#894 |
Zakorzenienie
|
;((
A więc brałam prysznic wychodze i słyszę ze w pokoju gościnnym kot tak miauczy jak on zawsze miauczy jak na coś poluje.. Zaglądam i kur*wa lata. A kot za nim. Zamknęłam ich oboje. Sorry kocie. Myślałam że z dołu przyleciał ale salon zamknięty ;/ musza mieć gdzieś gniazdo niedaleko Boże umrę nie chce tego w moim domu już zawsze będę się bała że jakiś wleci ;/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#895 |
Zakorzenienie
|
Sprawdź jutro jak będziesz na zewnątrz czy tam jakiegoś gniazda nie mają czy co ? A Twój kiedy wraca ?
(*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#896 |
Zakorzenienie
|
Ponoć w uk one są pod ochroną i trzeba dzwonić po ludzi którzy je łapią ;/
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#897 |
Zakorzenienie
|
To zobacz koniecznie bo szkoda co byś się co wieczór denerwowała nowymi lokatorami ;-)
(*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Walnelam sobie maseczkę i się lidze że teraz będę młoda i piękna ![]() (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dzis tez mialam "maseczke" nalozylam sobie glinke przy kapieli. Szkoda, ze pozniej musialam umyc cala wanne od tego blotka :/ Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#899 |
Zakorzenienie
|
Mnie glinka okropnie przesusza, nie wiem czy mam alergie czy co..
Dziewczyny tż wrócił przeszukał cały dom i ani śladu nietoperza.. O ile ten z góry mógł po prostu wylecieć to ten z salonu nie ma opcji że wyleciał, bo wszystko zamknięte więc nie wiem.. Tż przyjechał z prezentami dla maluszka ❤️IMG_1536011147.561682.jpg I tak patrząc na jednego bodziaka to ktoś chyba bardzo liczył na wnuczkę... ![]() IMG_1536011177.574220.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#900 |
Zakorzenienie
|
Dews śliczne
![]() ![]() Asia hehe mam lustro wiem że nie jestem, a kupiłam jakaś nawilżającą i zobaczymy jak będzie buźka wyglądała rano (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.