Mamusie majowe 2019, część 3 - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2019-02-04, 08:31   #901
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie majowe 2019, część 3

Eceaa no moja Zosia miała 57 cm a długo nosiła rozmiar 56.dzieciaki na początku przykurczaja nóżki, większość nie na tłuszczyku chociaż wiadomo, ze rozm. 62 to podstawa,ja mam duzo

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-02-04, 08:33   #902
AgataAgata9090
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Elsabel Pokaż wiadomość
Pakujecie rzeczy dla siebie i dla dziecka do jednej torby, czy do dwóch osobnych?
Jeżeli do dwóch, to spokojnie pomieszczę się do toreb sportowych, a jak jedna, to będzie musiała być walizka.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
No właśnie też zadaje sobie to pytanie zastanawiam się czy nie lepiej do dwóch. W jednej torbie rzeczy dla mnie a w drugiej dla maluszka. A Ty jak to widzisz?

AgataAgata9090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-02-04, 08:36   #903
butterfly20
Zakorzenienie

Elsabel ja zawsze do dwóch. Mam taka na siłownie i tam spokojnie mieszczę rzeczy dla dziecka i taka swoją na kółkach „weekendowa” bo zawsze mi wystarczy do pakowania na kilka dni mi jest wygodniej jak mam oddzielnie

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

U mnie w szpitalu trzeba pieluchy i krem dla dziecka,jakies chusteczki... ubranka oni dają, ale zdecydowanie wole swoje

Stary 2019-02-04, 08:42   #904
AgataAgata9090
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
Ja na pobyt w szpitalu do walizki rozkładanej na 2 strony. Na porodowke do torby sportowej Mam tak samo. Ale jednak 56 też zakładam 1miesiac Ja do jednej bo u mnie niewiele dla dziecka trzeba. Jakieś 2 awaryjne ubranka, pieluchy, muslin jakiś, kremik i chusteczki

Pozdrawiam z krzywej z palca luzik 77 więc liczę że kolejne wyniki mnie nie zaskoczą

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Pomarańczowa nie brzmi to jak ból ciążowy typu skurcze.. Ale do fizjo bym poszła bo już raczej będzie nas szybko przybywać, dziecko z 2kg musi przybrać. Raczej bym szybko się tym zajęła

A na porodowke Co trzeba ze wzięłaś do osobnej? Dużo tego?

---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Tez pozdrawiam z krzywej, ale tym razem odzież zrobiła tez kontrolnie z palca, zobaczymy jakie to ma przełożenie na krew z cytrynka tak jak ostatnio i jakoś poszło,szkoda tylko, ze dzisiaj pełno ludzi w labie i nie zebrałam się tak wcześnie jak mialam bo Zośka miała gorączkę w nocy i kaszle,musiałam ja do teściowej zawieźć...takie na urodziny...

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Agata ja nie muszę nic kupować, bo mam to i to,ale lepiej sprawdziła mi się miekka torba. Przy czym ja mam taka na kółkach i stylizowana na LV,także nosić jej nie muszę
Powodzenia na krzywej dla wszystkich kobitek!!!
Przelozenia na wynik z krwi widac po moim przypadku ze nie ma zadnego. Z palca mi wyszlo przed glukoza 117 a z zyly 77

Też myślę o sportowej właśnie. Ja myślałam żeby ogólnie się spakować w sensie ze nie osobno na porodowke i oddzial tylko razem. No bo na porodowke oprócz piżamy i jakiejś wody chyba nic nie trzeba?

Stary 2019-02-04, 08:45   #905
ania_mala
Zadomowienie

Ja też miałam torbę sportowa, większość rzeczy daje szpital, więc spokojnie wszystko się zmieściło. I oddzielnie miałam mała torbę do porodu:ręcznik, woda, przekąski, aparat fotograficzny, itp.)

ania_mala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-02-04, 08:49   #906
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgataAgata9090 Pokaż wiadomość
A na porodowke Co trzeba ze wzięłaś do osobnej? Dużo tego?

---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Powodzenia na krzywej dla wszystkich kobitek!!!
Przelozenia na wynik z krwi widac po moim przypadku ze nie ma zadnego. Z palca mi wyszlo przed glukoza 117 a z zyly 77

Też myślę o sportowej właśnie. Ja myślałam żeby ogólnie się spakować w sensie ze nie osobno na porodowke i oddzial tylko razem. No bo na porodowke oprócz piżamy i jakiejś wody chyba nic nie trzeba?

A nie wyszło Ci 20 mniej tak jak dziewczyny tu pisały że może być?
Z tego co mi się wydaje to raczej wyjdzie mniej jak więcej więc jest ok!

Wg mnie dużo. Ja miałam tak:
2 koszule do porodu
2 majtki bawelniane
Podkłady te 60x40 kilka sztuk (żeby np gola dupa na piłce nie skakać)
Podkłady bella mama paczkę.
Ręcznik duzy
Ręcznik maly
Klapki
Szlafrok gruby
Ładowarka aparat itp
Jakes kosmetyki. Na pewno woda termalna i pomadka ochornna
Woda 1l
Jedzenie dla meza/dla mnie po porodzie
Ubrania dla meza
Klapki dla męża

to tyle z głowy. No cala sportowa wyszła

Stary 2019-02-04, 09:18   #907
butterfly20
Zakorzenienie

Agata mi wyszło z palca 80,no ciekawe zobaczymy

Stary 2019-02-04, 09:39   #908
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Jak się trzymasz?

Mi naczynie pękło, cała ręką zalana, bluza na wylot orzesiakla... Bawię się świetnie

Stary 2019-02-04, 09:45   #909
AgataAgata9090
Zadomowienie

Cytat:
A nie wyszło Ci 20 mniej tak jak dziewczyny tu pisały że może być?
Z tego co mi się wydaje to raczej wyjdzie mniej jak więcej więc jest ok!

Wg mnie dużo. Ja miałam tak:
2 koszule do porodu
2 majtki bawelniane
Podkłady te 60x40 kilka sztuk (żeby np gola dupa na piłce nie skakać)
Podkłady bella mama paczkę.
Ręcznik duzy
Ręcznik maly
Klapki
Szlafrok gruby
Ładowarka aparat itp
Jakes kosmetyki. Na pewno woda termalna i pomadka ochornna
Woda 1l
Jedzenie dla meza/dla mnie po porodzie
Ubrania dla meza
Klapki dla męża

to tyle z głowy. No cala sportowa wyszła

107 miałam z palca a nie 117 pardon dziewczyny pisały żebym się nie martwiła bo z żyły wyjdzie pewnie mniej no i faktycznie wyszło mniej 88

I tyle rzeczy na sam poród czy ogólnie do szpitala??? Na poród 2 koszule? O matko... Chyba mam złe wyobrażenie o porodzie

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Cytat:
To z żyły wyjdzie ci raczej jeszcze mniej. No jestem ciekawa. Trzymam kciukasy mocno! Oby żadna z nas nie miała żadnej cukrzycy!! Ciekawe co mi lekarz powie na moje wyniki. Chyba aż tak tragiczne nie są..

Stary 2019-02-04, 09:47   #910
agadzie
Zakorzenienie

Powodzenia na krzywej!
Co do torby to biorę jedną, z rzeczami dla siebie i chusteczkami mokrymi dla malej, jakimś kremem do pupy, ubranko na wyjście tz przywiezie, a resztę daje szpital

agadzie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-02-04, 09:48   #911
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
107 miałam z palca a nie 117 pardon dziewczyny pisały żebym się nie martwiła bo z żyły wyjdzie pewnie mniej no i faktycznie wyszło mniej 88

I tyle rzeczy na sam poród czy ogólnie do szpitala??? Na poród 2 koszule? O matko... Chyba mam złe wyobrażenie o porodzie

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

To z żyły wyjdzie ci raczej jeszcze mniej. No jestem ciekawa. Trzymam kciukasy mocno! Oby żadna z nas nie miała żadnej cukrzycy!! Ciekawe co mi lekarz powie na moje wyniki. Chyba aż tak tragiczne nie są..

Tak na poród.
Ja słyszałam że na porodowce gorąco że Laski się rozbieraja. Uznałam że jak się rozbiore to chętnie założę czysta koszule... Alvo jak pójdę pod prysznic na skurcze to też może czysta. Albo jak będzie w wodach plodowych czy krwi to żeby z dzieckiem sobie leżeć to też czysta
Ja szłam z dużą świadomością przeżycia tego czasu na porodowce. Tzn nie wiem jak ubrać w słowa : chciałam ogarniać na porodowce. Nie żałować później że leżałam w zakrwawionrj koszuli itp itd
Na porodowce możesz równie dobrze zwymootowac.. To też chciałabym się przebrać. Przecież to średnio trwa 5-15h. Po 15h to ja normalnie mam ochotę się przebrać

Stary 2019-02-04, 09:50   #912
AgataAgata9090
Zadomowienie

Cytat:
Elsabel ja zawsze do dwóch. Mam taka na siłownie i tam spokojnie mieszczę rzeczy dla dziecka i taka swoją na kółkach „weekendowa” bo zawsze mi wystarczy do pakowania na kilka dni mi jest wygodniej jak mam oddzielnie

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

U mnie w szpitalu trzeba pieluchy i krem dla dziecka,jakies chusteczki... ubranka oni dają, ale zdecydowanie wole swoje
Dzwoniłam do położnej. U mnie powiedziała że muszę wziąść kilka pieluch tetrowych, rękawiczki niedrapki, linomag alantan lub bepanthen, pampersy i nawilzajace chusteczki

Edytowane przez AgataAgata9090
Czas edycji: 2019-02-04 o 09:52
Stary 2019-02-04, 10:00   #913
butterfly20
Zakorzenienie

Głowa mnie zaczęła bolec po tej glukozie hmmm

Ale ty jak widzę masz gorsze „atrakcje”.

Książkę czytam wiec jakoś leci

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

To było do sq,zapomniałam, ze nie mam cytowania...

Stary 2019-02-04, 10:17   #914
anuhaaaaaaaaaa
Zakorzenienie

I'm A ja siedzę na szkoleniu z nadużyć finansowych. Ale nudy dobrze, że chociaż ciastkami można się zapchać

Trzymam kciuki za krzywą!

Ja się pewnie spakuje w jedną walizkę do szpitala. Nawet nie wiem co trzeba do dziecka a co dają. Zawsze biorę swoje. Na pierwsze ubranie dziecka daję swojego pajaca i zostawiam go na pamiątkę. Później można po latach zrobić dziecku zdjęcie z tym pajacem i zobaczyć różnicę.

Dziewczyny łączę się w bólach, mnie dziś cała okolica Grażynki dokucza. Trochę za dużo latania, za mało odpoczywania w weekend.

I jeszcze nam się samochód zepsuł i naprawa póki co 1600 i juz by był wózek na przykład...

Edytowane przez anuhaaaaaaaaaa
Czas edycji: 2019-02-04 o 10:20
anuhaaaaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-02-04, 10:18   #915
blekitna laguna
Rozeznanie

Cytat:

koniec jedzenia, imprezka była do 19...
dramat...jeszcze zadzwoniła szwagierka, że przyjechali do nich znajomi bez zapowiedzi, więc przyjedzie tylko ona z córką, a szwagier z synem zostają w domu (i przyjechały na godzinę...). No hola hola! Ja bym powiedziała,że niestety,ale jestem zaproszona na urodziny i musimy iść, trudno.Jak ktoś wpada bez zapowiedzi, to czego się spodziewa?
Nie wspomnę o tym,że nas zaprosili na obiad z okazji urodzin tegoż szwagra w poniedziałek, a obiad był we wtorek, kiedy to ja miałam zaplanowany remanent. I ja wszystko przesunęłam,żeby iść na urodziny szwagra, bo bardzo prosili, a teraz on tak postąpił... no nic, już sobie w duchu po nim pojechałam, rodziny się nie wybiera...
Ale sie brzydko zachowali tez mnie tak ostatnio ktos wystawil. Od dawna bylismy umowieni wieksza grupa na spotkanie, a tu dzien przed okazuje sie, ze kolezanka do siebie jednak zaprosila znajomych, bo wyjatkowo mieli czas wtedy, wiec jej nie bedzie Nic to, ze z nami byla umowiona wczesniej...

Cytat:
hahaha a dzisiaj mi teściowa gadała,żebym czasem nie rodziła 12.05, bo wtedy mają urodziny jej kuzyn- Karol nota bene- i jeszcze ktoś , a mają bardzo ciężkie charaktery
No, to pamietaj. Ciekawe jak to zrobic jak np. wody odejda. Ludzie to maja wyobraznie
Cytat:
Dziewczyny kupujecie jakąś torbę do szpitala żeby pomieścić te wszystkie rzeczy czy bierzecie walizkę? Muszę coś zamówić. Przyznaję że lepsza opcja byłaby dla mnie sportowa torba ale nie wiem czy nie będzie za mała

Cytat:
Ja na pobyt w szpitalu do walizki rozkładanej na 2 strony. Na porodowke do torby sportowej Mam tak samo. Ale jednak 56 też zakładam 1miesiac Ja do jednej bo u mnie niewiele dla dziecka trzeba. Jakieś 2 awaryjne ubranka, pieluchy, muslin jakiś, kremik i chusteczki
tez sie zastanawiam. Wygodniejsza chyba na kolkach, ale z drugiej strony i tak bede z mezem... Chyba tez wariant 2 sportowych u mnie wygra
blekitna laguna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-02-04, 10:19   #916
smerfetk_a
Żona Gargamel

Mnie też pobolewają okolice miednicy, ale tak trochę. No i czasem mnie coś zakłuje w środku ale to już chyba ten czas

Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-02-04, 10:27   #917
agadzie
Zakorzenienie

Sq o cholera ale masz atrakcje wtedy... Ja mam sporego krwiaka po piątkowej glukozie ale tylko to.

Motyl miłej lektury też zawsze muszę mieć przy sobie coś do czytania

Moje jedyna bóle jakie mam to pachwina, na szczęście ostatnio mniej dokucza ale były takie okresy że i kilka dni, a co dzień to bardziej... Na szczęście chyba przeszło. Ale powolutku powolutku ciężej mi się schylać po coś - brzuch już nieco zaczyna przeszkadzać chociaż na szczęście z butami i skarpetkami jeszcze problemu nie ma puchnąć też nic mi nie puchnie, wiec dobrze jest

Stary 2019-02-04, 10:37   #918
Martita_2012
Zadomowienie

Mi ostatnio strasznie ciężko wysiada się z samochodu.
Sq, współczuję, trzymaj się tam i ogólnie powodzenia na krzywej.
Martita_2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-02-04, 10:52   #919
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Głowa mnie zaczęła bolec po tej glukozie hmmm

Ale ty jak widzę masz gorsze „atrakcje”.

Książkę czytam wiec jakoś leci

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

To było do sq,zapomniałam, ze nie mam cytowania...
Domyśliłam się
Dobrze ze juz po. Zaraz siadam do śniadania

Cytat:
Napisane przez anuhaaaaaaaaaa Pokaż wiadomość
I'm A ja siedzę na szkoleniu z nadużyć finansowych. Ale nudy dobrze, że chociaż ciastkami można się zapchać

Trzymam kciuki za krzywą!

Ja się pewnie spakuje w jedną walizkę do szpitala. Nawet nie wiem co trzeba do dziecka a co dają. Zawsze biorę swoje. Na pierwsze ubranie dziecka daję swojego pajaca i zostawiam go na pamiątkę. Później można po latach zrobić dziecku zdjęcie z tym pajacem i zobaczyć różnicę.

Dziewczyny łączę się w bólach, mnie dziś cała okolica Grażynki dokucza. Trochę za dużo latania, za mało odpoczywania w weekend.

I jeszcze nam się samochód zepsuł i naprawa póki co 1600 i juz by był wózek na przykład...
O to my w tamtym tygodniu z autem...

Cytat:
Napisane przez blekitna laguna Pokaż wiadomość
Ale sie brzydko zachowali tez mnie tak ostatnio ktos wystawil. Od dawna bylismy umowieni wieksza grupa na spotkanie, a tu dzien przed okazuje sie, ze kolezanka do siebie jednak zaprosila znajomych, bo wyjatkowo mieli czas wtedy, wiec jej nie bedzie Nic to, ze z nami byla umowiona wczesniej...

No, to pamietaj. Ciekawe jak to zrobic jak np. wody odejda. Ludzie to maja wyobraznie

tez sie zastanawiam. Wygodniejsza chyba na kolkach, ale z drugiej strony i tak bede z mezem... Chyba tez wariant 2 sportowych u mnie wygra
Ale na oddziale też z mężem? Jest jakiś szpital w pl gdzie można 24h?
Mi było łatwiej w kółkach na pół co się rozkłada bo się mieściło pod łóżko i wszystko na wierzchu. Mąż mógł byc 12-20 więc jakby nie było większość czasu byłam sama
Cytat:
Napisane przez agadzie Pokaż wiadomość
Sq o cholera ale masz atrakcje wtedy... Ja mam sporego krwiaka po piątkowej glukozie ale tylko to.

Motyl miłej lektury też zawsze muszę mieć przy sobie coś do czytania

Moje jedyna bóle jakie mam to pachwina, na szczęście ostatnio mniej dokucza ale były takie okresy że i kilka dni, a co dzień to bardziej... Na szczęście chyba przeszło. Ale powolutku powolutku ciężej mi się schylać po coś - brzuch już nieco zaczyna przeszkadzać chociaż na szczęście z butami i skarpetkami jeszcze problemu nie ma puchnąć też nic mi nie puchnie, wiec dobrze jest

Mnie też Grażyna od środka kłuję.. Ale co się dziwić jak noga Nołnejmki wystaje i mnie kopie

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Martita_2012 Pokaż wiadomość
Mi ostatnio strasznie ciężko wysiada się z samochodu.
Sq, współczuję, trzymaj się tam i ogólnie powodzenia na krzywej.
Dziękuję! I całej reszcie też.
W sumie mnie to nie dziwi, brzydzi czy coś..

Przed porodem mi babka się 4x próbowała wbic żeby dawać antybiotyk... Mhm ręką mi napuchla i cała nic na patologii bardziej się ta ręką zajmowali jak mną i okoloporodowymi sprawami. Jakieś okłady altacet i inne cuda.. :/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2019-02-04, 11:13   #920
AgataAgata9090
Zadomowienie

Cytat:
Tak na poród.
Ja słyszałam że na porodowce gorąco że Laski się rozbieraja. Uznałam że jak się rozbiore to chętnie założę czysta koszule... Alvo jak pójdę pod prysznic na skurcze to też może czysta. Albo jak będzie w wodach plodowych czy krwi to żeby z dzieckiem sobie leżeć to też czysta
Ja szłam z dużą świadomością przeżycia tego czasu na porodowce. Tzn nie wiem jak ubrać w słowa : chciałam ogarniać na porodowce. Nie żałować później że leżałam w zakrwawionrj koszuli itp itd
Na porodowce możesz równie dobrze zwymootowac.. To też chciałabym się przebrać. Przecież to średnio trwa 5-15h. Po 15h to ja normalnie mam ochotę się przebrać

Ja założyłam że będę miała bezproblemowy szybki poród a przecież może to różnie być. Kupiłam z pumy jakieś dwie. Jedna sportowa a druga taka ala skorka to tam włóże dla dziecka a do tej sportowej siebie. I udało mi się kupić dwie za 112 zł więc jestem zadowolona

Kiedy będziesz mieć wynik krzywej?

Stary 2019-02-04, 11:19   #921
sysa09
Zakorzenienie

Hej dziewczyny, jakas nerwowa dzisiaj jestem.
Powodzenia na krzywych i dla wizytujacych

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
30.06.2018
sysa09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-02-04, 11:23   #922
agadzie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sysa09 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, jakas nerwowa dzisiaj jestem.
Powodzenia na krzywych i dla wizytujacych

spoko, mnie mój tz ma dziś już dość, a dopiero południe minęło

Zaraz się za obiad zabiorę, dzis tagliatelle z warzywami i kurczakiem.

Sq jak ręka?

Czekam na swoją gofrownice i od razu wyprobuje. Zamówiłam taka na 2 długie gofry, zawsze można przekroić a kojarzy mi się z gofrownica mojej babci, jeszcze taką żeliwną...

Stary 2019-02-04, 11:26   #923
sysa09
Zakorzenienie

Cytat:

Sq jak ręka?

Czekam na swoją gofrownice i od razu wyprobuje. Zamówiłam taka na 2 długie gofry, zawsze można przekroić a kojarzy mi się z gofrownica mojej babci, jeszcze taką żeliwną...

Moj na szczescie w pracy, szkoda by mi go bylo Za to sama ze soba nie moge wytrzymac.
Ooo, super, zrob zdjecie gofrow potem A masz taka plytka czy z glebszymi wypustkamk? Nie wiem jak to nazwac

30.06.2018
Stary 2019-02-04, 11:29   #924
anuhaaaaaaaaaa
Zakorzenienie

Przyszło pismo, że mam nadpłatę za ogrzewanie 1300, to już prawie na samochód starczy
anuhaaaaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-02-04, 11:31   #925
Eceea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pomaranczowacytryna Pokaż wiadomość
Ja do jednej. Tylko że do mojego szpitala nie trzeba brać ubranek dla maleństwa (tylko na wyjście) ani pampersów, becika ani kocyka, podkładów poporodowych i tych na łóżko. Wszystko dają w szpitalu.

---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ----------

Boli mnie od wczoraj pachwina, wewnętrzna strona uda i kręgosłup. Utrudnia to chodzenie. Maluszek bardzo aktywny. Ale kurcze nie wiem czy się martwić

Tez tak miałam, ze 2 tygodnie. Przeszło. Dr mówiła, że może dziecko gdzieś uciskalo. Obecnie zmieniło położenie na miednicowe

Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka
Eceea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-02-04, 11:31   #926
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Ja założyłam że będę miała bezproblemowy szybki poród a przecież może to różnie być. Kupiłam z pumy jakieś dwie. Jedna sportowa a druga taka ala skorka to tam włóże dla dziecka a do tej sportowej siebie. I udało mi się kupić dwie za 112 zł więc jestem zadowolona

Kiedy będziesz mieć wynik krzywej?

No może. To tak jak ja trafiłam na patologie. A tam się normalnie ubiera a ja same koszule do kp... Dzwoniłam do męża że ma coś przywozic. Teraz zapakuje koszulkę i leginsy

Wyniki dziś
Cytat:

Sq jak ręka?

Dziękuję dobrze. 3cie pobrali z drugiej
Cytat:
Przyszło pismo, że mam nadpłatę za ogrzewanie 1300, to już prawie na samochód starczy
Ale doooobrze!

Stary 2019-02-04, 11:31   #927
agadzie
Zakorzenienie

Cytat:
Moj na szczescie w pracy, szkoda by mi go bylo Za to sama ze soba nie moge wytrzymac.
Ooo, super, zrob zdjecie gofrow potem A masz taka plytka czy z glebszymi wypustkamk? Nie wiem jak to nazwac

Nie wiem.. chyba głębokie ale zobaczę jak przyjdzie
O taką zamówiłam

https://www.amazon.es/dp/B07BRRKGG8/..._c5EvCbAAEM9VR

Stary 2019-02-04, 11:32   #928
Lilly Greace
Dostojna peema.

Przyszła do mnie paczka z rzeczami dla malucha - becik, poduszka do karmienia, dwa ręczniki kąpielowe i pieluchy tetrowe. Rzeczy są śliczne, jestem zachwycona
Stary 2019-02-04, 11:36   #929
sysa09
Zakorzenienie

Cytat:
Super !
Cytat:
Nie wiem.. chyba głębokie ale zobaczę jak przyjdzie
O taką zamówiłam

https://www.amazon.es/dp/B07BRRKGG8/..._c5EvCbAAEM9VR

Fajna
Cytat:
Napisane przez Lilly Greace Pokaż wiadomość
Przyszła do mnie paczka z rzeczami dla malucha - becik, poduszka do karmienia, dwa ręczniki kąpielowe i pieluchy tetrowe. Rzeczy są śliczne, jestem zachwycona
Gdzie sa zdjecia ? Od Hubiego??
A tak a'propos, ile kupujecie ręczników kapielowych? Dwa wystarcza, no nie?

30.06.2018

Edytowane przez sysa09
Czas edycji: 2019-02-04 o 11:38
Stary 2019-02-04, 11:37   #930
agadzie
Zakorzenienie

Cytat:
Super ! Fajna Gdzie sa zdjecia ?
A tak a'propos, ile kupujecie ręczników kapielowych?

Ja na początek 2, i mam jeszcze taki malutki szlafroczek po małym

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości