![]() |
#871 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowe 2019, część 3
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#872 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą się zgapilam na wyprzedażach i do kp nie kupiłam ani biustonosza ani koszulek... A tamte jednak zajechałam bardzo i muszę nowe muszę ! Cytat:
![]() Ja w ogóle lubię takie rzeczy..najbardziej mnie bawi że mam swój brzuch znowu. Tzn śmiejemy się z koleżankami że jak któraś rodzi a za chwilę (kwestia 2-3tyg)ktoras pisze ze jest w ciąży (tuż po teście) to znaczy że przejęła brzuszek.. Ja rodziłam 3.2 3.11 urodziła moja koleżanka. Idealnie 9mcy po mnie 3.8 urodziła druga koleżanka. Idealne 9 miesięcy później. Ja mam tp na 3.5.. Idealnie 9 miesięcy później ![]() Między moimi będzie 2l3m ![]() Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#873 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
super figura w każdej ciąży! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
eeeeej ja tu dietka, a wy o gofrach ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
![]() ale u producenta pewnie zamówię, Piętrus czy jakoś tak ![]() Cytat:
![]() koniec jedzenia, imprezka była do 19... dramat...jeszcze zadzwoniła szwagierka, że przyjechali do nich znajomi bez zapowiedzi, więc przyjedzie tylko ona z córką, a szwagier z synem zostają w domu (i przyjechały na godzinę...). No hola hola! Ja bym powiedziała,że niestety,ale jestem zaproszona na urodziny i musimy iść, trudno.Jak ktoś wpada bez zapowiedzi, to czego się spodziewa? Nie wspomnę o tym,że nas zaprosili na obiad z okazji urodzin tegoż szwagra w poniedziałek, a obiad był we wtorek, kiedy to ja miałam zaplanowany remanent. I ja wszystko przesunęłam,żeby iść na urodziny szwagra, bo bardzo prosili, a teraz on tak postąpił... no nic, już sobie w duchu po nim pojechałam, rodziny się nie wybiera...
![]() |
#874 |
Dostojna peema.
|
Butterfly, ale chamskie zachowanie szwagra :/
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#875 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#876 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
My na chrzest jesteśmy zaproszeni na sobote. Znaczy, trzeba kupić prezent w tym tygodniu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#877 |
Zakorzenienie
|
No właśnie, ja na imprezy zapraszam zawsze z 2-3 tygodniowym wyprzedzeniem,ale cała reszta ma w tyłkach coś takiego i zapraszają na ostatni moment. Nie znoszę tego, nie znoszę...
---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- zjadłabym coś ![]() ![]()
#878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A jedz! Na zdrowie! Co ma się marnowac ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na dodatek zgagę mam, jak żyć?
![]() |
#880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na zgagę popijając mleko albo mega zimna wodę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#881 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#882 |
Zakorzenienie
|
Heej weekendowo, ja jutro 17-30 wizyta jade bez TZ pierwszy raz. Mam nadzieję ze bedzie ok wszystko, mala byla dzis dosc aktywna od godziny leze w łóżku a ona nic
#883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#884 |
Zakorzenienie
|
Motyl fakt...
Nati dla mnie codzienność że bez tz ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#885 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
W ogóle ostatnio robili problem ze nie ma numeru lekarza (licencji czy czegoś)... Więc nie wiem czy nie pocaluje klamki bo znów go nie ma bo nie miał pieczątki... Mam podpis i pieczątkę kliniki... Eh. Ale skorzystam i oddam kilka rzeczy z wyprzedaży, uznałam że mnie poniosło ![]() Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#886 |
Zakorzenienie
|
Moj mąż tez ze mną chodził na każde usg w pierwszej ciąży. W drugiej już rzadziej , a teraz był cztery razy, wliczając w to prenatalne. Nią Lenka teraz chodzę rano, a on jest wtedy w pracy, a nawet jakbym chodziła po południu, to byłby z dziewczynkami
---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- No ale miało być, a nie jakies lenki ![]()
#887 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny kupujecie jakąś torbę do szpitala żeby pomieścić te wszystkie rzeczy czy bierzecie walizkę? Muszę coś zamówić. Przyznaję że lepsza opcja byłaby dla mnie sportowa torba ale nie wiem czy nie będzie za mała
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#888 |
Raczkowanie
|
Ja się zmieściłam do sportowej torby 3 lata temu to myślę, że teraz też dam radę i wezmę tę samą
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#889 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Ja byłam spakowana w małą podręczną walizkę i było ok. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#890 |
Zakorzenienie
|
Jak tak patrzę na dzieciaczki urodzone na dniach (jedna z grup z fb) to zdecydowana większość jednak więcej niż 56cm. Chyba dokupie ubranek na 62
![]() Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#891 |
Zakorzenienie
|
Ecea a to planowałaś nie mieć nic na 62?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#892 |
Zakorzenienie
|
Nie, mam też coś tam na 62, ale chyba dokupie
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#893 |
Zakorzenienie
|
Ja mam najwięcej na 62
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#894 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jeżeli do dwóch, to spokojnie pomieszczę się do toreb sportowych, a jak jedna, to będzie musiała być walizka. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Elsabel Czas edycji: 2019-02-04 o 07:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#895 |
Zakorzenienie
|
ja mialam wszystko dla siebie w 1 sportowej torbie
dla dziecka nic nie brałam, na początek wszystko zapewnia szpital potem maz dowiózł kilka pampersów i tyle zostawiłam jeszcze w domu fotelik + reklamówkę z rzeczami dla siebie i dziecka na wypis (polecam, bo stare ciuchy jeszcze za małe, a ciazowe za duze ![]() takze mąż byl tylko poinstruowany co i kiedy przywieźć |
![]() ![]() |
![]() |
#896 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- Boli mnie od wczoraj pachwina, wewnętrzna strona uda i kręgosłup. Utrudnia to chodzenie. Maluszek bardzo aktywny. Ale kurcze nie wiem czy się martwić ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#897 |
Rozeznanie
|
Hej 😊
Ale miałam weekend. Choroba mnie dopadła. Katar, ból gardła i kości. Masakra!! Ale dziś już w miarę ok. Ja pakuje się do 1 torby sportowej. W szpitalu dla dziecka dają wszystko za wyjątkiem pieluch. Także dam rade. Pomarańczowa mnie praktycznie codziennie w pachwinach boli. Hmmm...czytałam że to normalne. W czwartek mam wizytę, także zapytam. Powodzenia na krzywej i na wizytach 😊😊 |
![]() ![]() |
![]() |
#898 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pozdrawiam z krzywej ![]() ![]() Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Pomarańczowa nie brzmi to jak ból ciążowy typu skurcze.. Ale do fizjo bym poszła bo już raczej będzie nas szybko przybywać, dziecko z 2kg musi przybrać. Raczej bym szybko się tym zajęła ![]() Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#899 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego Moto Z2 Play przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#900 |
Zakorzenienie
|
Tez pozdrawiam z krzywej, ale tym razem odzież zrobiła tez kontrolnie z palca, zobaczymy jakie to ma przełożenie na krew
![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Agata ja nie muszę nic kupować, bo mam to i to,ale lepiej sprawdziła mi się miekka torba. Przy czym ja mam taka na kółkach i stylizowana na LV,także nosić jej nie muszę ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:15.