Panny Młode 2009 cz.II - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-15, 16:04   #901
jaga_2001
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz.II

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Najlepszy był tekst TŻa do Jagi "Wyjdziesz za mnie? haha całkiem oryginalnie!

Dziękuję. Ja kończę 21 lat, a brat 30:P Dokładnie to on jest z 13 marca a ja z 16, tylko po prostu w sobotę obchodzimy te jego (nasze)urodziny.
No fakt, ciekawy byl ten jego tekst. Zwlaszcza, ze znalismy sie od niecalych 48h

Aha, bo ja myslalam, ze miedzy wami oprocz tych kilku lat to dzieli raptem dzien
Moja znajoma sasiadka urodzila sie w dniu urodzin swojej mamy

A co do Twego TZ, to juz wiem czemu sie Tobie tak spodobal. Ladny z niego 'amancik' Pasujecie do siebie.
Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
a moja siostra miala dzis 18nastke
zdrowka i szczescia dla siostry :kwiatek:
Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
A wyobrażacie sobie jak to będzie po ślubie. Jak na przykład ktoś do Was powie przyjdź z mężem, albo jak TZ będzie mówił moja żono.
Ja sobie wyobrazam. Z reszta TZ juz od kilku lat wola za mna "moja zoneczko" Do "meza" tez sie powoli przyzwyczajam :P
Przez obraczke, ktora nosze na palcu (ktora nie jest gladka a ma wygrawerowane litery po hebrajsku, wiec wyglada to jak jakis wzorek;zdjecia obraczek zamieszczalam w poprzednim watku) wszyscy sadza, ze jestem juz zamezna. Dal sie nabrac na to moj lekarz rodzinny, ostatnio babeczka w dziekanacie tez zrobila wielkie oczy i spytala sie, czy wyszlam za maz, do tego, gdy bylismy z TZ (tez ma taka obroczke) w aptece samoobslugowej, to jedna dziewczyna reklamowala witaminy dla mezczyzn. A ze TZ juz dawno mnie o nie prosil, wiec stanelismy i zaczelismy sie zastanawiac. W koncu je wzielam. A dziewczyna na to do TZ "to naciagnal Pan zone", po czym wyciagnela z kieszeni takie breloczki, ktore maja a'la monety, ktore sie wklada do wozkow sklepowych i dajac powiedziala: "to taki bonus dla Pani i Pani meza". Ale sie z J. usmialismy. Ale z bledu tej dziewczyny nie wyprowadzalismy

Rybulka, ale to zawsze tak jest, ze albo od razu na kogos zwracamy uwage albo "wyzywamy" do od roznych a pozniej okazuje sie, ze to nasz przyszly partner. Mnie wtedy na tej imprezie, gdy podszedl TZ do stolika, ktos powiedzial, ze to moj przyszly chlopak, a moze nawet i maz to bym go wysmiala.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-15, 16:10   #902
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

My z TZ nie nosimy żadnych obrączek jeszcze (tylko ja mam pierscionek zareczynowy) wiec wszytsko przed nami

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-15, 16:25   #903
annfas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Aha, bo ja myslalam, ze miedzy wami oprocz tych kilku lat to dzieli raptem dzien
Moja znajoma sasiadka urodzila sie w dniu urodzin swojej mamy

ja się urodziłam w mamy imienimy

My sie poznaliśmy chyba najmniej typowo, bo w kościele na chórze. TŻ akurat przerwał studia i zaczął przychodzić do nas grać. Pamiętam jak miałam zaśpiewać pierwszy raz psalm i on mnie uczył potem przez długi czas darliśmy ze sobą koty i to wcale nie tak delikatnie. Do tej por wspominamy czasem jacy byliśmy dla siebie niemili. Coś okropnego, Były tez fajne momenty ale zawsze się zarzekaliśmy, że my razem - NIGDY!!!! Pierwszy przełomowy moment był dzień po walentynkach jak mój TŻ został konkretnie pobity i tylko napisał mi w nocy sms'a ze ma tak spuchnięta twarz, że nic na jedno oko nie widzi... Byłam u niego rano na drugi dzień. Jak powiedziałam mojej młodszej siostrze to płakała bo jej Szymona szkoda A później znowu darcie kotów No ale potem zaczęło się poprawiać i BUM Od 30 kwietnia jesteśmy razem W tym roku to już będzie 5 lat U nas w 100% sprawdziło się powiedzenie "kto się czubi ten się lubi" a nawet "kto się megaczubi ten sie kocha"

Always look on the bright side of life...
annfas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-15, 16:36   #904
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-15, 17:17   #905
Taverney
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
własnie zajrzałam w kalendarz slubny, ale jakos mało nas tam jest zapisanych dziewczyny podajcie swoje daty taverney lub m.a.r.c.i.e to was zapiszą

link do tego kalendarza:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=127037
a tutaj: http://www.wizaz.pl/forum/calendar.php?c=2
możecie wpisać same datę ślubu albo rocznicę
Taverney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-15, 21:01   #906
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
własnie zajrzałam w kalendarz slubny, ale jakos mało nas tam jest zapisanych dziewczyny podajcie swoje daty taverney lub m.a.r.c.i.e to was zapiszą

link do tego kalendarza:
Już dzisiaj dwie osoby dopisałam na 2009 rok a jestem pewna ze jest Was znacznie więcej
Stary 2008-03-15, 22:52   #907
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
wszystkiego najlepszego dla siostry
dziekuje

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
My mamy fotografa za 600zl (ale to tak tanio nam się trafiło) i za tą cenę mamy reportaż ślubny, od przygotowań do wesela do oczepin i jeszcze trochę + plener innego dnia. Za tą cenę dostaniemy 50 zdjęć 13x18 w albumie, własną galerię na stronie www i ponad tysiąc zdjęć na DVD. To jest dla mnie odpowiednia oferta, ale my jesteśmy maniakami zdjęć, więc dla Was 450 zdjęć też może być odpowiednią ofertą. Z drugiej strony się dziwie, że to jest dokładnie wyliczona ilość zdjęć. Straszne jest to, że za tak wysoką cenę fotografowie ograniczają ilość tych zdjęć. A co zrobią z resztą, wyrzucą? Nasza fotograf daje nam wszystkie foty, czy to będzie 1000 czy 2000zdjęć.
tak tak super jest ta oferta dlatego my też zdecydowaliśmy się na tą Panią fotograf

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość

zdrowka i szczescia dla siostry :kwiatek:
dziekuje kochana

Cytat:
Napisane przez Taverney Pokaż wiadomość
możecie wpisać same datę ślubu albo rocznicę
napisałam do Ciebie pw. z prośbą o dodanie

dalej dziewczyny wpisywać się
Stary 2008-03-16, 01:08   #908
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Już dzisiaj dwie osoby dopisałam na 2009 rok a jestem pewna ze jest Was znacznie więcej
hej ja tez bym chetie znalazla sie w tym kalendrzau moja data to 08.09.2009 to koscielny pozniej podam cywilny bo jeszcze daty nie mamy ale mysle ze to bedzie gdzies kolo wakacji tegor oku
dzieki
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-16, 01:17   #909
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Sas zrobione

Stary 2008-03-16, 01:27   #910
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
ale jestem gapa przperaszam, ale podlama zly miesiac to bedzie 08.08.09 ntak jak mam w linku ehh zle mi sie cyferka nacisnela
Stary 2008-03-16, 01:35   #911
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
ale jestem gapa przperaszam, ale podlama zly miesiac to bedzie 08.08.09 ntak jak mam w linku ehh zle mi sie cyferka nacisnela
Poprawione
Stary 2008-03-16, 01:38   #912
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Poprawione
dziekuje
Stary 2008-03-16, 07:23   #913
kalinka77
Raczkowanie

Dzień dobry Panny Młode 2009 przyjemnej niedzieli-ja mam dziś ochotę na słodkie lenistwo,czego i Wam życzę
A jeśli ja też mogę znaleźć się w kalendarzu, to bardzo proszę-moja data 3.10.2009
kalinka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-16, 08:51   #914
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Poprawione
kochana dodaj mnie 18 lipiec 2009 bo napisalam pw do Taverney ale jeszcze mnie nie dodala
Stary 2008-03-16, 10:58   #915
iwi_83
Zadomowienie

i ja i ja chce sie dodac w kalendarzu jestem ale na topiku "powiedza sobie tak" nie 22.08.2009
Stary 2008-03-16, 11:13   #916
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

A ja poważnie zastanawiam się, czy ten nasz ślub ma jakikolwiek sens.

Jest mi dziś bardzo źle.

Wszystko przez TZ. tak wiele wczoraj zepsuł.

Mam nadzieje, ze się dogadamy, bo bardzo Go kocham. Ale oprócz miłości i uczuć, mam jeszcze rozum.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-16, 11:14   #917
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:

Jest mi dziś bardzo źle.

Mam nadzieje, ze się dogadamy, bo bardzo Go kocham. Ale oprócz miłości i uczuć, mam jeszcze rozum.
Jest aż tak źle? Może to tak tylko przejściowo...
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-16, 11:24   #918
Ana***
Zakorzenienie

Strasznie cieżko nadrobić to co napisałyście, a nie było mnie zaledwie kilka dni.

anuulaa co to za fotograf? bardzo zainteresowała mnie ta oferta, a właśnie fotografa nam jeszcze brakuje.

sas podobnie jak Ty z Twoim Tż, mojego M. poznałam przez internet.
Portal, przez który się poznaliśmy to epuls.pl Nigdy wcześniej, bym nie pomyślała, że swojego przyszłego męża, poznam przez sieć.

[Nie mam dzisiaj weny do pisania. Kompletnie nie wiem jak formuować zdania . No ale spróbuję.]

Na poczatku M. nie "wpadł" mi w oko. Jego profilowe zdjęcie, jakoś dziwnie mi się kojarzyło i nie przypadło mi do gustu. Zawsze, gdy wysyłał mi wiadomość, myślałam "znowu ten". Jednak po pewnym czasie zmienił je i sprawa przybrała obrotów. Przerzuciliśmy się na gg i tak spędzaliśmy kilka godzin dziennie na rozmowach. Była zima. Mój tż, zapalony snowboardzistą (chyba tak to się piszę) chciał zabrać mnie na stok i uczyć jeździć na desce. (Oczywiście nie chciałam i do tej pory nie próbowałam, ale w przyszłym roku planuję się przełamać. )
No i tak po jakimś czasie się spotkaliśmy. Gdy tak sobie nieśmiało szliśmy przed siebie, rozmawiając pierwszy raz na "żywo", na nasze głowy spadły pierwsze krople deszczu. A że mieszkałam blisko owego miejsca, zaprosiłam M. na herbatkę, abyśmy nie zmokli (wzbudzał zaufanie ). Gdy weszliśmy do kuchni była tam moja mama, co miało znaczenie w wieczornej rozmowie na gg, w kórej M. stwierdził, że moja mama się zbytnio nie zdziwiła, gdy go zobaczyła, a oznacza to, że przychodzi do mnie dużo kolegów . (Właśnie mnie natchnęło i czytałam naszą pierwszą rozmowę na gg, haha ). Dwa tygodnie po pierwszym spotkaniu, zostaliśmy parą.
Zapomniałam jeszcze dodać, że wcześniej byłam w dość *** związku, który "zostawił na mnie trochę śladów", a ten "pan" nękał mnie jeszcze przez pewien czas (w sumie do tej pory czasem mu się coś przypomni...) Sprawa miała być nawet na policji, no ale naszczęście ucichła. A mój kochany M. zawsze mnie wspierał i wspiera.
Co robimy?
To co większość wszystkich Was tu zgromadzonych. Przytulamy się, imprezujemy, robimy seanse filmowe Jeździmy na rowerku, pomagamy sobie w pracach domowych, no i tż chcę mnie wciągnać w sporty zimowe.
Mój M. w przyszłym roku otrzyma tytuł technika informatyka, napisze maturkę , którą ja mam w tym roku, no i zamierzamy iść na studia zaoczne.

Rybulka chyba wszystkie Michały, są tak troskliwe i opieuńcze.

Cytat:

Jest mi dziś bardzo źle.

Mam nadzieje, że nie jest tak źle i się dogadacie...

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-03-16 o 20:38 Powód: post pod postem
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-16, 11:42   #919
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
anuulaa co to za fotograf? bardzo zainteresowała mnie ta oferta, a właśnie fotografa nam jeszcze brakuje.
Zależy skąd jesteś. Ta Pani fotograf jest z Bolesławca (dolnośląskie). Właściwie to młoda dziewczyna, ma 24 lata. Poza fotografią zajmuje się obróbką fotografii (wszystkie zdjęcia są po mniejszej lub większej obróbce) oraz tworzeniem stron www. Więc widać, że to jej pasja. Oto stronka z galerią ślubną http://www.fotografia.bluehorse.pl/i...enu=okol_album

a najbardziej podoba mi się galeria tej pary i na końcu to panoramiczne zdjęcie, na którym ujęła ponad 100 gości!! http://www.monikaitomasz.bluehorse.pl/
Stary 2008-03-16, 11:50   #920
Taverney
Zakorzenienie

Panny Młode 2009 cz.II

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
kochana dodaj mnie 18 lipiec 2009 bo napisalam pw do Taverney ale jeszcze mnie nie dodala
nie dodała, bo późno wstała

Cytat:
Napisane przez iwi_83 Pokaż wiadomość
i ja i ja chce sie dodac w kalendarzu jestem ale na topiku "powiedza sobie tak" nie 22.08.2009
załatwione Ale lepiej zawsze napisać na PW.

Cytat:
Napisane przez kalinka77 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Panny Młode 2009 przyjemnej niedzieli-ja mam dziś ochotę na słodkie lenistwo,czego i Wam życzę
A jeśli ja też mogę znaleźć się w kalendarzu, to bardzo proszę-moja data 3.10.2009

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2008-03-16 o 11:51 Powód: dopisek
Stary 2008-03-16, 12:25   #921
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
(...)Rybulka chyba wszystkie Michały, są tak troskliwe i opieuńcze.
Znam takiego Michała, który zostawił swoją żonę w ciąży dla innej kobiety... Także wiesz, miałyśmy po prostu szczęście trafić na tych najlepszych Michałów.

Scio, jeszcze wszystko się ułoży Głowa do góry
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-16, 12:30   #922
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:

Jest mi dziś bardzo źle.

co się stało??

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-16, 13:24   #923
katia0117
Zadomowienie

Cytat:

Jest mi dziś bardzo źle.

Ale te watpliwości z wiązku ze ślubem sa tylko twoje,a Tż nic nie wie,czy tż też je ma??Bo jesli tłamsisz coś w sobie,o czym tż nie ma pojecia,to moze warto by było pogadac...
Stary 2008-03-16, 14:48   #924
alizot
Raczkowanie

Hej! Normalnie uzależniłam się od tego forum i od was Niestety muszę zostawić kompa na parę dni. W czwartek bronie mgr wiec trzymajcie kciuki. Odwiedzę was niebawem. Buźki...
alizot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-16, 15:02   #925
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez alizot Pokaż wiadomość
Hej! Normalnie uzależniłam się od tego forum i od was Niestety muszę zostawić kompa na parę dni. W czwartek bronie mgr wiec trzymajcie kciuki. Odwiedzę was niebawem. Buźki...
Powodzenia
Stary 2008-03-16, 16:55   #926
Kora21
Raczkowanie

Ślub ma być w pażdzierniku 2009 ale zareczynyjeszcze przed nami. Mój facet twierdzi że ze wszystkim jeszcze zdązymy ale czy napewno? czytam tu ża niektórzy sa na półmetku przygotowń? A my nic.
Kora21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-16, 17:11   #927
sas
Wtajemniczenie

hej m.a.r.t.awlasnie sobie sprawdzalam kalendarzyki sie nie widze jesli mozesz wpisac slub Moni i Wojtka...'miłość nigdy nie ustaje' d
dzieki buziaki
Stary 2008-03-16, 17:46   #928
Elcia85
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kora21 Pokaż wiadomość
Ślub ma być w pażdzierniku 2009 ale zareczynyjeszcze przed nami. Mój facet twierdzi że ze wszystkim jeszcze zdązymy ale czy napewno? czytam tu ża niektórzy sa na półmetku przygotowń? A my nic.
to chyba wszytsko zalezy od tego jak wyglada sytuacja z rezerwacjami sali itd w twoim rejonie, zadzwon najlepiej do kilku restauracji/sal i popytaj i wtedy ebdziesz wiedziala ja jestem z katowic i w styczniu byl juz problem z rezerwacja terminu w niektorych restauracjach na okres czerwiec-wrzesien 2009
Stary 2008-03-16, 17:59   #929
Taverney
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
hej m.a.r.t.awlasnie sobie sprawdzalam kalendarzyki sie nie widze jesli mozesz wpisac slub Moni i Wojtka...'miłość nigdy nie ustaje' d
dzieki buziaki
sas, Marta wpisała Cię tutaj z Twoim nickiem pod Twoją datą:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...21#post2177821

możesz wpisać sama swój termin ślubu i zaznaczyć, że to ślub Moni i Wojtka
Stary 2008-03-16, 18:42   #930
*majeczka*
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Znam takiego Michała, który zostawił swoją żonę w ciąży dla innej kobiety... Także wiesz, miałyśmy po prostu szczęście trafić na tych najlepszych Michałów.
Co do tych najlepszych na których trafiłyśmy dołączam się bo mój TŻ to tez Michałtroche mnie nie było a tyle się tu dzieje.

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2008-03-16 o 19:58 Powód: domknięcie cytatu
*majeczka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości