![]() |
#901 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#902 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja nie mam problemów z byłymi bo dla mojego TŻ jestem pierwsza ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#903 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ja nie byłam zła ![]() ![]() Ja jestem taka że lubię wiedzieć, zresztą to nie były historie, których nigdy bym od Tża nie słyszała, ale ubarwione ![]() ![]() Ines ja jestem ogólnie zadrosna o Tża, a ostatnio myslałam że mi przeszło a te historie mi uświadomiły, że nie....ale ja lubię być zazdrosna bo dla mnie to skala moich uczuć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może jakby sama wyskoczyła to byłoby rzeczywiście niesmaczne,ale ja ją zaczęłam naciągać na te wspomnienia a później pytałam a ta?-jaka była i tak sobie gadałyśmy ![]() najbardziej się wkurzył Tż, że sobie temat wybrałyśmy a znając mnie to później w domu będę robić mu jazdy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#907 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
A ja dziś mam ciężki dzień. W sobotę przybalowałam za to wieczór udał się znakomicie a wczoraj poprawiłam bo jeździliśmy prosic i wszędzie coś stawiali więc dziś znów syndrom dnia poprzedniego :P
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
||
![]() ![]() |
![]() |
#908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#909 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Wtajemniczenie
|
Cześć wszystkim
![]() dawno mnie nie było. więc w skrócie co u mnie: miałam świetny weekend. (lunapark, lunapark!!! ![]() niestety teraz za szybko się nie zobaczę z TŻ-tem, bo oboje musimy się uczyć. a dla mnie dwa dni nie widzenia, to już dużo, bo zwykle widujemy się codziennie. no, ale rodzice wyjeżdżają na weekend, to coś się wymyśli :P i jeszcze się pochwalę, właśnie dostałam e-maila, że zaliczyłam ćwiczenia!! ![]() ![]() ps. Haniu gratuluję mieszkania! jeju, to musi być niesamowite uczucie. jeszcze przede mną ![]() Poemi, jeszcze a propo fajki wodnej. jak będziesz wracać, to pamiętaj wszystkie metalowe ostre rzeczy do walizki, tylko szkło i tą rurę pod rękę, żeby się nie czepiali na lotnisku. też kupiłam fajkę, tylko taką malutką. bardziej dekoracyjną niż do palenia. ale przymierzam się do nowej, dużej. paliłaś kiedyś fajkę wodną? jeśli nie, to nie mieszaj z alkoholem, bo czasami źle się kończy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#911 |
Zakorzenienie
|
Cześć, dziewczyny!
![]() Nie było mnie przez weekend tutaj, bo mi domowy komp dziwnie chodzi i często nie umiem się z niego zalogować. Przeczytałam pobieżnie, co tam naklikałyście przez ten czas, bo nie mam za bardzo czasu ![]() Dziewczyny, wczoraj kupiliśmy kuchnię i już mamy ją w domu u TŻ ![]() ![]() ![]() ![]() W niedzielę i tak naniosłam dość istotne poprawki, zjedliśmy obiad i odświętnie pojechaliśmy do Katowic ![]() Już się nie mogę doczekać, jak będziemy wybierać podłogi (raczej linoleum), malować ściany ![]() ![]() Pozdrawiam Was serdecznie i pędzę do robienia dyplomu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#912 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#913 |
Zakorzenienie
|
Heloo
![]() dopiero 11 a ja już padam na pysk... Od 7 rano na nogach, rozkręcałam szafy, ukladałam książki ciuchy w pudelkach. Pozniej biegałam z tym do dostawczaka z 2 piętra. cała zapocona popędziłam do pracy..a tu klucza brak, telefon rozladowany a dyrektora nie ma w pracy ![]() ![]() ![]() ![]() Ogólne szaleństwo...ale dziś wieczorem zasiądę z kieliszkiem wina na tarasie i będę się delektowała ciszą i spokojem. ![]() DZiewczyny dziękuję wszystkim za gratulację. Kasiu tak mamy 2 pokoje. Dori malowali nam malarze. Gdyby nie to chyba z miesiąc jeszcze by remont trwał. Na szczęscie mimo ze moi rodzice czasem dzialają na nerwy....są mega pomocni. Tato zalatwił malarzy za darmo, mama załatwiła transport na graty, tato przykręcił wszystkie nowe krany i listwy. Mama zprezentowała najpotrzebniejsze rzeczy do domu typu deska do prasowania, kieliszki do wina, szklanki bo stwierdziła ze starych gratów nie ma co zabierać. Tesciowie natomiast nawet nie zapytali czy pomóc a w sobotę na inspekcję przyjechali. Mam ochotę ich odstrzelić jak ich widzę. ![]()
#914 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Miło ze strony rodziców, że ostecznie się wykazali ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przy wyjsciu zakomunikowała ze mozemy z piwnicy wziąść stare sztućce i talerze bo jej są zbędne. Takie jest jej zaangarzowanie.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() u mnie może być odwrotnie, tzn. teście by pomagali w pocie czoła a mama by ewentualnie dyrygowała ![]() Haniu spokojnie, nie od razu Kraków zbudowano, wszystko sobie kupicie na spokojnie, wiadomo że nie urządzicie się z dnia na dzień na tip top ![]() Ja w swoim pierwszym mieszkaniu miałam, kanapę, telewizor, 2 szafki w kuchni, prowizoryczny zlew i kuchenkę, do siedzenia 2 chamskie stołeczki ....i tak pół roku i był to jeden z fajniejszych etapów w moim życiu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#917 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo to syndrom pierwszego mieszkania ![]() ![]() Ja nie mam zamiaru się spinać, nawet lubię taką prowizorkę z perspektywy czasu dostrzegam jej urok ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#919 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() melisana klosterfrau jest bardzo dobra na okres ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() My skończylismy dopiero wymieniac okna, a moja teściowa: - biedny synuś, ma uczulenie na kurz, może wrócisz na ten czas do domu...... ![]() - po kilku dniach dzwoni - pomalowaliście już????/ Ta jeszcze niewygipsowane, tylko cemencik w oknach, wymieniamy grzejniki do ogrzewania i mamy już malować. Nie ma to ja mieć pojęcie o robocie......... |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#920 |
Zakorzenienie
|
Haniu gratulacje. i zazdrosze tego urzadzania juz
![]() moja tesciowa tez palcem nie kiwnie zeby nam pomoc ![]() ale....jestem kolejny raz mile zaskoczona podejsciem TZa rodzenstwa. ciagle oferuja pomoc np. brat dal jakis material, inny zaoferowal samochod do transportu, siostra ze jak trzeba bedzie jakies prace fizyczne to swojego faceta wysle na pomoc. milo tak ![]() a my zaczynamy dzialac na dzialce za jakies 2 tygodnie. trzeba wyrownac droge ( bo sa doslownie 0,5 m koleiny ![]() TZ mowi ze juz sie nie moze doczekac az cos sie ruszy...a jak juz bedzie efekty widac to w ogole wkleje foto dzialki- mniej wiecej. pusta okolica- za nami pola beda. cale osiedle sie buduje jakby za moimi plecami i po bokach ![]()
#921 |
Zakorzenienie
|
Sanetka, a daleko do szkoły, itd jak będziecie miec dzieci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#922 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
U mnie problem jest taki, że chciałabym już mieć działkę chociaż ale kompletnie nie wiem, gdzie. Tzn. mam taką pracę, że na upartego mogłabym to robić w domu. Nie boję się też zmian, przeprowadzki itp. - jestem kosmopolitką w zasadzie. Ale jeśli chodzi o podjęcie decyzji, gdzie będzie moje miejsce na ziemi - nie potrafię się kompletnie zdecydować. Z jednej strony chciałabym mieć swoje, z drugiej jest tyle miejsc na ziemi, że nie wiem, gdzie zakotwiczyć..........taki e tam pytania egzystencjalne ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#923 |
Zakorzenienie
|
w sumie to sa 2 szkoly. ale do kazdej z nich jakies 20-25 min piechota. nic im sie nie stanie- mlodsze bede odprowadzac a starsze rowerami beda jezdzic
![]() rodzice bracia czy ja tez mielismy daleko ale jakos przezylismy ![]() podobna droga do stacji pkp jednej. do drugiej przez pola jakies 10 min. do sklepow tez daleko ![]() ale z tej drugiej dzialki co mielismy do wyboru bylo jeszcze gorzej z dojazdem Miskowa sasiada mam juz 2 dzialki obok i naprzeciwko. kolejny zaczyna 3 dzialki dalej a bardziej po prawej ale w dalszej odleglosci beda od razu 3 domy stawiac. wiec jak piszesz ani sie obejrzym a bedzie wielkie osiedle. tylko tam na wprost jak drzewa jest row i dzialki rolne ktore niepredko beda budowlane
![]() |
#924 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale Ci się sztuka trafiła haniu! Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#925 |
Zakorzenienie
|
Ale tu się dzieje ostatnio....
![]() Po pierwsze: Haniu ![]() ![]() ![]() Cześć Magda785 ![]() Lemoorko, ten tekst o alergii na kurz... ![]() PZS ![]() ![]() Sanetko, ale będziesz miała widoki z okna ![]() Jak czytam Wasze wpisy , ze juz byście chciały być w ciąży to ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mam nadzieję że będzie więcej takich dobrych wiadomości na naszym watku. |
![]() ![]() |
![]() |
#926 |
Zakorzenienie
|
U mnie też już jest, właśnie w weekend nam oświadczyli, że oni chcą żeby na weselu był stół wiejski i sami go zasponsorują
![]() Ale nie tylko o finanse chodzi ale o ogólną troskę i wsparcie. Teściowa mi powiedziała, że jest bardzo szczęśliwa że Tżet się właśnie ze mną związał, że się bardzo zmienił, wydoroślał wreszcie i że jestem jedyną kobieta z którą się w końcu liczy-bo do tej pory było wszystko tak jak on chciał.......I że bardzo kibicuje naszemu małżeństwu i zawsze będzie mnie wspierać ." Jak będziesz miała z nim jakikolwiek problem to dzwoń -ja go natychmiast sprowadzę na odpowiednie tory ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehehe ![]() Fajnie jest mieć w kimś wsparcie. Rodzice mojego TZta tez awszemóią, ze gdybysmy byli w potrzebie, to zawsze nam pomogą. natomiast moja mama nigdy mi nie powiedziala, ze gdybym nie miała pracy/ mieszkanai to mogę do niej przyjechać. Nigdy. radź sobie sama. Co dziwniejsze, im (moim rodzicom) dziadkowie pomagali, i to dużo. Dostali kase na mieszkania (tak, liczba mnoga). ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#929 |
Zakorzenienie
|
Lubicie Amy Winehouse? W sobotę oglądałam jej koncert w TV i oniemiałam...
![]() ![]() ![]() Weekend spędziłam na nauce... z zakresu kosmetyki... zamierzam kupić Active C XL, ale pytanie co jest najlepsze na sińce pod oczami? czy ten A pomoże? Kupuję w fabryce zdrowia. Dzisiaj u mnie LECZO ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#930 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No widzisz samo życie.... Moja zamiast wsparcia sugeruje mi, że mąż kuzynki w Warszawie zarabia 25000 zł. i że im to się powodzi. Nawet mieszkanie kupują za gotówke a nie jak my na raty do końca życia....i takie wiecie przykłady jakby sugerowała- że takiego, ustawionego faceta powinnam sobie poszukać na życie ![]() I ciągłe jej trucie facet musi dobrze zarabiać a kobieta na waciki itp. ![]() ![]() No na razie tak się zapowiada ![]() Cytat:
![]() Active C mam, jest super ale nie ten XL tylko zwykły, ale ja śińców nigdy nie miałam za to worki już tak ![]() Leczo bym zjadła,a robisz z kiełbaską ? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.