|
|
#901 | |
|
xoxo
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Cytat:
i opisy : no sorry ja się łasić nie bedę a gdzie Twoje rozpalone uczucia do mnie ? czy w (miejscowośc gdzie był) zostawiłes uczucia do mnie ? ejjj jestem kobietą potzrebuje częstego zapewniania o twojej miłości. może Ci coś przypasuje Arletka990 Mówią, że z pamięci człowieka najtrudniej wyrzucić strach
|
|
#902 | |
|
xoxo
|
Cytat:
ja jestem biedronką, nie pomyl mnie ze stonką nie pomyl mnie ze stonką jedyne co mi przychodzi do głowy
|
|
#903 |
|
BAN stały
|
Plotkaraaa TŻ = Towarzysz Życia, czyli partner, chłopak, mąż;p
________ `ku.*_wa mać ! - że tak powiem... ;] //( mój obecny opis )...i choć żal mi ich, nie jestem po to by się żalić ! So if it makes you happy ... Chcesz do mnie trafić? Mania, ulica Kochania. |
|
|
|
#904 | ||
|
Raczkowanie
|
Miło mi
Cieszę się w takim razie ![]() Nie ma za co ![]() Cytat:
![]() (I vice versa) * Urodziłam się po to by przegrywać. * Świat wypadł mi z moich rąk i jakoś tak wcale mi nie żal. * Gdyby Bóg zapomniał, że jestem byłoby właśnie tak. Jak teraz... * Gdy konieczność istnienia trudna jest do zniesienia * Wiesz, gdy jest bardzo smutno lubi się zachody słońca. * Kiedy ciało jest smutne, serce powoli umiera... * Życie nie jest lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest tylko zupełnie inne. * Życie jest jednym wielkim rozczarowaniem. * Życie niemal na pewno NIE ma sensu. * Nic nie da trzymanie kciuków, gdy życie leci przez palce... Może coś się przyda ![]() A tak poza, gdyby mnie chwile słabości nie docenilibyśmy szczęścia Głowa do góry...Cytat:
* Jedzie facet na rowerze, a drugi też lubi ciastka. * Let’s go! Na tańce go, go, go... * Krowa muczy, krowa buczy, w brzuchu bardzo krowie burczy, pewnie by coś zjadła. Na tańce go, go, go... Na tańce go, go, go... Zrobimy szoł. Więc dobiera się do wędlin, więc dobiera się do sadła. * -Gąski, gąski, do domu! -Boimy siebie! -Czego? -Wilka złego. -Gdzie on jest? -Za lasem. -Co robi? -Ostrzy zęby. Wybacz, raczej nie pomogłam Nie posiadam za dużo takich tekstów, ewentualnie z kabaretów.Opisy; * A kiedy prosisz o uśmiech, mam prawo odmówić. * Można latać bez skrzydeł, tylko potrzebny jest ktoś, kto szybko biega i mocno trzyma sznurek. * Dlaczego masz słuchać serca? Bo nie uciszysz go nigdy. I nawet gdybyś udawał, że nie słyszysz o czym mówi nadal będzie biło w Twojej piersi i nie przestanie powtarzać Ci tego, co myśli o życiu i świecie. * – Wierzysz w przeznaczenie? – nie. – Dlaczego nie? – Bo nie podoba mi się pomysł, że coś rządzi moim życiem. * Bo 'zawsze' nie zawsze chce trwać. * Wydaje mi się, że mogłabyś się we mnie zakochać. * Na świat trzeba od czasu do czasu spojrzeć przez łzy. * Cienie chichoczą w twoich włosach. * Tak trudno oprzeć się rozkoszy miłości. * Mam Cię na oku! * Przez sen czuję Cię i śnię, że Cię chcę! * ...Każdy pragnie miłości absolutnej, a takiej miłości nie trzeba szukać w innych, lecz w sobie. Ona drzemie w nas i tylko my możemy ją w sobie rozbudzić. Ale do tego potrzeba nam drugiego człowieka. Życie ma sens tylko wtedy, gdy mamy u swego boku kogoś, kto odwzajemnia uczucia. * W niewyobrażalnym tempie rośnie moje zainteresowanie Twoją osobą. z dnia na dzień wypełniasz coraz większą część moich myśli, mojego życia. uzależniam się od Ciebie, wiesz? * Jesteś moją kokainą.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. Edytowane przez kee Czas edycji: 2008-09-02 o 21:21 |
||
|
|
|
#905 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#906 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
PLOTKARA ![]() Kee Twe opisiki też ukradam ![]() ______________- To nie mój świat pragnę wrócić tam gdzie rodzi sie dusza...
|
|
#907 |
|
Zadomowienie
|
3martyna3
ja często piszę na koniec; buziak w dupcie.;D a ostatnio piszę co dzień ile zostało do końca rokusz szkl. [ 293 dni ;D] i takie różne. xD jakbyś weszła na mój profil i prfile kumpelek, to byś padła. ;-D pachnie grejpfrutami. ;-)
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#908 |
|
Raczkowanie
|
To troche moje radosnej twórczości
![]() 1. Włóż główke do tostera, może on Cię choć trochę opali.. ![]() 2. Wyjmij ząbki, bo cos mówisz niewyraźnie 3. Dziecko, Tobie nawet najdroższy podkład nie pomoże na tą obłude na ryju!!!!!! 4. Ciasta Ci nie obiecałam, to już wiemy, chodź to dam Ci to, co Ci obiecałam ![]() 5. Odłuż nóż, bo nabieram ochoty Ci go wyrwac i użyć ![]() 6. Masz zbyt pusto w głowie, żeby wypełniać moje życie ![]() 7. Kupie Ci młotek, najlepszy jaki jest, żebys miał sobie czym syf z głowy wybijać 8. Wart jesteś tyle, co masz w kieszeniach. Nic poza tym ![]() 9. Kochanie, jak dla mnie to możesz już wyjść i..... sp*erdalać z mojego życia ![]() 10. Buzi..? Sam se daj i w podskokach sru z mojego domu 11. Miałam zły sen.. proszę uważaj.... bo przyjdę z nożem i się spełni ![]()
|
|
#909 |
|
Przyczajenie
|
|
|
#910 |
|
Raczkowanie
|
Potrzebuje opisów typu : licza sie tylko ja przyjaciele i moje trampki ... Wiecie ze lubie nosic trampki arafatki taki luźny styl ... Pilneee
to taki skok do nibylandi na spacer po obłokach
|
#911 |
|
Raczkowanie
|
Everytime I think about you... I feel so alive... ;*
"Dzień za dniem...Szukam Cię...Szukam pomiędzy Realnością Dnia Dzisiejszego" Czas jest bezcenny...A lata Uczą Tego, Czego Dni Nie Wiedziały... Szalenie kocham troche Cie! ...ale Ty to wiesz x3 ;* A u mnie piąta pora roku - MIŁOŚĆ... <3 A Ty kochaj, kochaj co noc mnie całuj, kochaj kochaj miłości nie żałuj... ;* "Kochaj, kochaj bądź tylko ze mną..." "Gdzieś byłeś... a ja...Twoich dłoni szukałam i Twoich ust..." '"Kochaj, kochaj miłości nie załuj, kochaj kochaj bądź tylko ze mną" Tyle chciałam Ci dać, ubrać miłość w spokój snu... ![]() Bo ja przez Ciebie zginę, bo ja przez Ciebie nawet nie wiem jak żyć... :| Jedna chwila z Tobą, taka miła odmieniła całe moje życie <3 Miłość z Tobą jest cudowną drogą ![]() Jesteś kochaną osobą, myśli moje zawsze z Tobą ;* To coś ode mnie, mam nadzieję, że się spodobają I miałabym prośbę do was dziewczynki, otóź prosiłabym o jakieś opisy do chłopaka żeby mu pokazać że mi na nim bardzo zależy, ale że czekam na jakiś znak od niego czy mogę mieć nadzieje na bycie razem, pozdrawiam
|
|
|
|
#912 |
|
Zadomowienie
|
Twój głos uspokajał mnie jak święty krąg.
Gdy patrzę Ci w oczy widzisz blask tak jasny, To jest wnętrze moje, albo serce zgadnij cudo ![]() Pewnie Ty śpisz teraz sobie w świecie błękitu. Nie warty jest Twoich łez rozmytych przez wiatr.
|
|
#913 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zabiorę Cię właśnie tam gdzie słońce dla nas wschodzi Zabiorę Cię właśnie tam gdzie wolniej płynie czas Zabiorę Cię właśnie tam gdzie szczęsciu nic nie grozi ^Modlitwa wieczorna* kobiety* : Ojcze nasz, który jesteś w niebie Mam taką prośbę wielką dziś do Ciebie Daj mi faceta i ma być bogaty Ma mieć Ferrari - za cash nie na raty Duze mieszkanie, a najlepiej willę Ma mnie wciąż słuchać, nie tylko przez chwilę Ma mnie zadowalać kiedy mam ochotę śniadanie mi robić- nie tylko w sobotę Oglądać romanse, biżuterię kupić W życiu mym nie będzie mógł się nigdy upić Nie chce nigdy widzieć jego własnej matki Ja wydaję kasę - on płaci podatki On nie ma kolegów - ja mam koleżanki Kont ma mieć on wiele - okoliczne banki Złotych kart bez liku, czeków co nie miara Jak mi to załatwisz - wzrośnie moja wiara DZIEŃ DOBRY PRZYJACIELU! Zostań ze mną tak długo, Jak tylko możesz... Zostań ze mną, Bo lubię Cię szczerze... Nie wiem, co przyniesie życie, Ale będę pamiętać o Tobie, Będę się starać, By to co nas połączyło... Nie prędko się skończyło... Nie obiecuję wieczności, Nie obiecuję długości, Ale chcę byś wiedział,{a}, Że będę się starała... Jedno miejsce na ziemi, Kiedy będzie mi smutno, To Twoje dobre serce, Które jest dla mnie... bezpieczną przystanią... ^Szczęście nie jest kolorowym motylem, za którym musisz pobiec, jeśli chcesz go złapać. Szczęście jest jak cień: podąża za tobą nawet wtedy, gdy o nim nie myślisz. Phil Bosmans _________________ Nic wiecej narazie nie mam |
|
|
|
|
#914 |
|
Zadomowienie
|
Heloł
Mam prośbę. Szukałam- nie znalazłam. Chodzi o opisy, że niedawno nie mając żadnego powodzenia u płci brzydkiej, dziś mam go za dużo. Ale nie dosłowne... Bardzo proszę, chcę jeszcze sobie dziś go ustawić Buzia
|
#915 |
|
Raczkowanie
|
Podarowałeś mi coś, co nawet trudno nazwać. Poruszyłeś we mnie coś, o istnieniu czego nawet nie wiedziałam. Jesteś i zawsze będziesz częścią mojego życia. Zawsze.... ;**
You're the angel of mine, the light of my life, through all the good and bad times ![]() Hej, hej jeszcze raz zaczaruj czas, niech biegnie niech biegnie wolniej ![]() "Wszędzie jest niebo Bo śmiejesz się znów Serce mi bije Na dźwięk twoich słów" I nagle z radością na świat patrzeć chcę Gdy jesteś tak blisko mnie... Przy Tobie noc ma słońca blask <3 "Jak dobrze w Twoich ramionach zapominać się, jak dobrze czuć, że juz nic nie zatrzyma mnie." Każda nieprzespana z Tobą noc, mocniej uzależnia - czuję to... Mieszasz ból z rozkoszą, z ogniem - lód. Everything I can't be is everything you should be... <33 Zmysły mnie zawodzą, gdy jesteś mój... "Więcej, więcej, więcej, tym więcej chcesz. Mocniej, mocniej, mocniej pragnę Cię." Kocha się za nic. Nie istnieje żaden powód do miłości... ![]() "W niebezpiecznym tańcu z Tobą... Sama przed sobą już się nie obronię." If your love is all I have in this life that will be enough until the end of time ![]() "Unieś swą twarz i obetrzyj już łzy, dużo jest gwiazd więc je opisz mi... wiem jak jest ich wiele i że mnienią się, gdy jesteś tak blisko mnie.." ;** Schowaj mnie ... głęboko ... na dnie Swojego Serca ...... Mamy Siebie, Mamy Tak Wiele ... Mamy To Szczęście że Mamy Siebie....
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#916 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ustaw się w kolejce. Czyżby z dnia na dzień przybyło mi sexapilu, panowie? Teraz to tylko przebierać i odrzucać odpadki ![]() Ty mi tutaj nie tutaj ![]() I tak odpadniesz w przedbiegach... Czy coś się zmieniło, coś mi umknęło? Ciut przysłodko... Niczym w kiepskiej, brazylijskiej telenoweli... ![]() Łee... Mam nadzieję że pomogłam chociaż w małym stopniu...
|
|
#917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
boooooski opiss _________________________ ____________ wymiana spojrzeń, tematy, uśmiechy ich twarz to płomień dusisz jak astma wiesz, sex pachnie jak vanilia widać po oczach że kochasz czasem tracić kontrolę tracisz oddech ale wcale nie chcesz wzywać karetki |
|
|
|
|
#918 |
|
Zadomowienie
|
Serdeczne dzięki
Pomogłaś
|
#919 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kiedyś dziewcęta coś kojarze że Cie naskoczyły za to Twoje opisy ironiczno-śmieszne ale widze powracasz z nimi i moim zdaniem bardzo dobry pomysł, bo niewiem jak to robisz że takimi hasłami z głowy rzucasz ![]() Cytat:
![]() 1.Yyyy....zaraz...moje feromony się nagle obudziły? ![]() 2.Od przybytku głowa nie boli prawda chłopaki? ![]() 3.Nooo...i takie życie mi pasuje.Zapraszam kolejnych ![]() 4.Spokojnie chłopaki nie tak natrętnie ![]() 5.Antena z feromonami działa jak nigdy! ajjjĆ... ![]() 6.Do kolejki prosze pana,pana i pana też ![]()
|
|
#920 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziewczynyy jestescie Cudowneeee! <3333333! Dziekuje wam bardzo i zabieram czerwone! Kee - moze i tak ale ja przez cale zycie cierpie jak na razie, i wgl. nic mi sie nie udaje, wszystko sie wali. ![]() Dziekuję. <33 Opisy; by isc prosta linia zycia. w pogoni za lepszej jakosci z y c i e m .. a zycie nieskonczony kreci film. Próżno uciec, próżno sie przed miłością schronić, Bo jako lotny nie ma pierwszego dogonic? Jakoby też rok bez wiosny mieć chcieli, Którzy chcą, żeby młodzi nie szaleli.
|
|
|
#921 |
|
Rozeznanie
|
sub
![]() świetny wątek ![]() już skradłam opis jednej z Was
|
|
#922 |
|
Zadomowienie
|
- Plotkaraaa
- kee - r0zunia Dziekuje. ;* Roz0nia: no tak nie wątpię jak się ma dobry humor to glupie, śmieszne i dziwne teksty same przychodzą. Ja np. ostatnio na profilu kumpeli napisałam:Nie oczekuje wiele po prostu bądź.. Nie musisz mieć oka po prostu bądź.. Haha ![]() ![]() ;*Po czym kumpela mi odpisała: Pamiętam to, pamiętam! Haha- Nie musisz mieć ręki w łokciu, na kolanie zgiętej, po prostu bądź (to moja wersja hahaha ;P) ;** Tak wogóle to polecam piosenke Korpuch - Nie musisz http://divan.wrzuta.pl/audio/l3xVchvWK9/kopruch_nie_musisz A opisiki dodam po szkole, bo teraz już nie zdążę.. ;* buziaki w pysiaki.
|
|
|
|
#923 |
|
Rozeznanie
|
ukryłam swój smutek pod wibrującą sukienką.
zamykam się i odchodzę,zanim pojawi się bliskość.
|
|
#924 |
|
Rozeznanie
|
Wizażanki potrzebny mi opis na temat szczerości... a raczej jej braku u osób które nazywa sie przyjaciółmi... chodzi mi o to ze takie niedomówienia i milczenie są śmieszne w tak bliskich kontaktach. Coś o tym ze cenie ludzi tylko szczerych niekoniecznie dosłowne
bede bardzo wdzieczna bo nic nie znalazłam wczesniej
|
#925 |
|
Raczkowanie
|
Kochaneee . ! macie może coś w stylu: `bo to właśnie są czary ; D <3 ` , ` Zaczarowana jestem;* ` . megaaa megaaa potrzebuje ; DD z góry dzięki ;**
majne: _ ułamek sekundy niech nie decyduje o moim patrzeniu na świat ! - A jak latem mnie kochasz? - Jak treść lata <3 Nasze życie to nie bajka, to taka mała wojna (: Bo fantazja jest od tego, aby bawić się, aby bawić się, aby bawić się na całego... Jeśli przeczytasz ten opis zginiesz w ciągu 7 dni c(;
|
#926 |
|
Zakorzenienie
|
Posągi moich marzeń strącam z piedestałów
Mylisz krzyk bólu ze śmiechem.. ` migocą złote pomarańcze.. ` Nasycić się gwiazdami, pożerać lazury.. |
|
|
|
#927 |
|
Zadomowienie
|
Widzieć to, co niewidzialne,
Dotknąć to, co nietykalne... Trzeba wyciągnąć tą rękę, by dotknąć parę rzeczy dobrych. Zatem odrzuć maskę, pokaż klasę, pokaż. Włącz głośnik, zarządź watem, połknij tekst. Świat jest dobry, tylko czasem troche boli.
|
|
#928 |
|
Zakorzenienie
|
ja w potrzebie
Baaardzo proszę o jakieś opisy o tym, że wyjażdżam na weekend na biwak, że będę się bosko bawić ze świetną ekipą, dwa dni imprezowania pod rząd z muzyką i alkoholem, a do tego grillowanie, wypady na plaże (w dzień i w nocy ) i nie myślenie o facecie, który mnie olał. Jakieś takie, żeby się wkurzył, że się tak wspaniale bawię bez niego Bardzo, bardzo proszę |
|
|
|
#929 |
|
Zadomowienie
|
Kochane Me.! :P Mam PROŚBĘ a zapomniałam wczoraj poprosić. Dziś wieczorem moja mama wyjeżdża do Włoch (do pracy.) Potrzebuję jakiś opisów właśnie do tej sytuacji..nie że rozpaczam, jestem załamana..bo wyjeżdżała już wcześniej a po drugie jedzie tylko na półtorej miesiąca. Więc chciałabym jakieś opisy, że wyjeżdża, że wiem, że na krótko..że szybko przeleci..ale mimo wszystko wolałabym żeby została i że będę tęsknić. PILNE.!
* xxxJuanaxxx ;* * Domiiniisiia ;* * Plotkaraaa ;* * kee ;* * agattee ;* * R0zunia ;* * czekoladka66 ;* * Frizz ;* i reszta. ;*
|
|
|
|
#930 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Teraz dodam coś dla Ciebie, mam nadzieje ze sie spodoba: Myśli plączą się w mojej głowie, niedaleko poza mną umarł dzień ... Nastała głucha cisza, niebo zalało się łzami, promyk powoli przygasł ... Deszcz zmywa resztki uczuć do pajęczej sieci smutków. Ludziom przydałby się czasem dzień wolny od życia. Wszystko jest mgnieniem oka. Ironicznym. Podobno szczęsciem można zarazić się jak chorobą. Jakoś nie widzę epidemii. I nieważne, że swiat na którym przyszło ci żyć, lepszym wydawał się być ... W powietrzu drży pożegnalny list. Tych kilka słów i szara łza ... Miało pójść po mojej myśli, plan bez wad i strat na koncie .. W piruet śmierci zamieniasz łagodny balet życia ... ... jak często się boję i czuję się nikim ... Okrutny los znów śmieje się. Jest mi niedobrze, jest bardzo źle .. Już nawet nie potrafię udawać, że jest dobrze ... Zobaczysz, jeszcze z tego wybrnę. Pamięć jak szybę wytrę. Nie mam już ochoty nic naprawiać ... To nie jest sen. Rzeczy naprawdę dzieją się ... Może coś wybierzesz. I nosek do góry, będzie dobrze
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:54.

Dajemy sobie właśnie takie śmieszne komentarze ale ja już nie mam pomysłu. Najlepiej jakieś żeby były skierowane do niej ale niekoniecznie. Wiem, że tutaj daje się opisy na gg i nie powinnam prosić no ale jeśli miałybyście coś takiego to bardzo proszę i będę wdzięczna. ;*
)