|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy jesteś w stanie wybaczyć zdradę? | |||
| TAK |
|
216 | 19,22% |
| NIE |
|
603 | 53,65% |
| NIE WIEM |
|
305 | 27,14% |
| Głosujący: 1124. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dlaczego zdradziłaś?
Cytat:
Uciekam od tych,którzy próbują mnie gonić i gonię tych,którzy uciekają przede mną ![]() wredny_krasnal no to i tak,ze znalazlas tego własciwego.Ja po kazdym nieudanym zakochaniu,związku itp wątpie w to,ze znajde tego odpowiedniego...
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
|
|
|
|
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
;/
Edytowane przez biiibiii Czas edycji: 2008-07-11 o 16:06 |
|
|
|
|
#903 |
|
Konto usunięte
|
kurcze nadawalobysie na scenariusz do filmu biiibiii
|
|
|
|
|
#904 |
|
Zadomowienie
|
biiibiii wspolczuje takiej sytuacji,uwazam,ze bardziej boli świadomość,ze kogoś się rani,niz ze ktos zranił nas
Ja niestety tez bawię się uczuciami innych (nie chcący) a pozniej cierpię,ze kogoś zranilam swoją postawą
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
|
|
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
;/
Edytowane przez biiibiii Czas edycji: 2008-07-11 o 16:06 |
|
|
|
|
#906 |
|
Zadomowienie
|
biiibiii ale jestes przekonana,ze to z TŻ chcesz być?
|
|
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
aniolko tak,
z tżtem i tylko z nim Edytowane przez biiibiii Czas edycji: 2008-07-11 o 16:06 |
|
|
|
|
#908 |
|
Rozeznanie
|
Ja zdradziłam, bo poczułam przeogromną chemię i wiedziałam, że jak nie spróbuję to będę dłuugo żałować.. Dopóki nie poznałam Jego wydawało mi się, że jestem naprawdę zakochana, byliśmy szczęśliwi, wszystko robiliśmy razem, aż pewnego dnia pojawił się On i życie obróciło mi się o 180 stopni, jeszcze zanim cokolwiek zdążyłam zrobić, zanim się z Nim po raz pierwszy spotkałam sam na sam mój tż zaczął mnie strasznie drażnić, automatycznie się odsunęłam..
Dziwna kobieca natura... |
|
|
|
|
#909 |
|
Raczkowanie
|
hej Kobietki.tak czytam i czytam Wasze wypowiedzi i postanowilam sie podzielic moimi przezyciami. otoz jestem z moim TZ ponad 5 lat.ale jakis rok temu poczulam taka pustke jakbym byla sama , nie bylo takiej chemii jak kiedys chyba wiecie o co chodzi...mialam kumpa ktorego bardzo lubilam i nie krylam ze mi sie podobal.jescze jak nie bylam z TZ to chcialam aby cos wyszlo z tej naszej przyjazni..niestety on mial dzieczyne a ja pozniej zwiazalam sie z obecnym TZ. ten moj kumpel poszedl do wojska i tak pewnego dnia napisalam do niego eske, wiedzialam ze on nie powie swojej dziewczynie no i moj boy tez nie bedzie o tym wiedzial..no i tak sie zaczelo pisalismy do siebie codziennie czasami i przez cala noc jak on nial sluzbe .. najgorzej bylo jak moj TZ byl u mnie bo wtedy nie moglam byc w kontakcie z tamtym ( Bartkiem). Bartek przyjezdal na przepustki wiec od czasu do czasu sie spotykalismy...bylo fajnie gadalismy jak starzy przyjaciele ...gdy Bartek wyszedl z wojska ja przez pewien czas nie bylam z TZ. i wtedy sie wszystko rozkrecilo..spotykalismy sie kiedy tylko sie dzialo,przewaznie w nocy, siedzielismy w jego samochodzie calowalismy sie i nic wiecej (niestety) bylo mi jak w niebie , czulam (przynajmniej mi sie tak wydawalo ze on mnie kocha)niestety sie pomylilam. BYlam glupia bo zwierzylam sie z tego wszytskiego mojej kumpeli . chcialam sie podzielic z nia moim SZCZESCIEM , no i stalo sie tak ze ona powiedziala wszystko swojejmu chlopakowi a ten powiedzial o tym mojemy TZ,na poczatku mowilam ze nie wiem o co mu chodzi ze to nie prawda...Bartek okazal sie zwyklym palanten,myslalam ze to co nas laczy przetrwa a on gdy sie tylko dowiedzial ze moj TZ (wtedy byly) wie o wszytkim zawinal d... i nie mialam pozniej juz z nim kontaktu..dzwonilam do niego, pisalam eski ale zero odzewu...po jakims miesiacu stalo sie tak ze zeszlam sie ze swoim TZ, powiedzialam mu o wszytkim ze spotykalam sie z bartkiem itd.
powiem Wam tak szczerze ze nie zaluje tego co zrobilam ,przezylam z Bartkiem naprawde fajne chwie chociaz byl zwyklym tchorzem a ja naiwna idiotka.. ale coz ... czasami sie zastanawiam dlaczego tak postapilam moze dlatego ze razem z moim TZ mielismy bo 14 lat jak zaczelismy chodzi...nie mielismy przed tem takich przygod a ja czulam ze chce poczuc jak to jest byc z kims innym.. teraz mam lekkiego dola bo pzrypomnilam sobie o Bartku ale ciesze sie ze wygadalam sie komus i dziekuje jesli przeczytalyscie moja historie
Kocham mojego SIERŚCIUSZKA http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200305183338.png Zareczyliśmy się http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200808020929.png Powiemy "TAK" http://s6.suwaczek.com/20100619310113.png |
|
|
|
|
#910 |
|
Konto usunięte
|
Tak jak juz która dziewczyna wcześniej powiedziała, zadziałała chemia, niesamowita fascynacja, chęć przebywania z tą osobą cały czas, chęć podobania się jej, zwłaszcza jeśli jest ona odwzajemniona.
Czy pocałunki można nazwać zdradą, nie wiem. Ja uważam że zdrada to pójście do łóżka, pocałunki natomiast określam mianem nieposzanowania wierności. Może to to samo, a może jest jakaś granica pomiędzy tymi stwierdzeniami, a może sama siebie w ten sposób usprawiedliwiam. W każdym razie zdradą u mnie były tylko pocałunki, a może aż... |
|
|
|
|
#911 |
|
Zadomowienie
|
chicka oj dziwna nasza natura,ale szczerze uwazam,ze faceci wcale nie są lepsi,ja przezywa aktualnie wewnętrzną wojne swoich mysli na ich temat,ale to juz zupelnie inna historia
![]() natalucha7986 dziękuje,ze zechcialas się z nami podzielić.A jestes teraz z TŻ którego zdradziłaś? Dziewczyny jestem pod wrazeniem,ze moj wątek zebrał az tyle odpowiedzi.Dziękuje Wam bardzo
|
|
|
|
#912 |
|
Raczkowanie
|
tak jestem z nim ,i uklada sie nam wspaniale
Kocham mojego SIERŚCIUSZKA http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200305183338.png Zareczyliśmy się http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200808020929.png Powiemy "TAK" http://s6.suwaczek.com/20100619310113.png |
|
|
|
|
#913 |
|
Zadomowienie
|
tylko pozazdrościc
gratuluje
|
|
|
|
#914 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje
|
|
|
|
#915 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez animuska Czas edycji: 2011-12-22 o 02:07 |
|
|
|
|
#916 |
|
Rozeznanie
|
Zdradziłam bo miałam dość pustaka od którego byłam uzależniona, chciałam coś pokazać - okazało się że swoją głupotę bo nie zastanowiłam się nad tym co robię ani przez moment. Zdradziłam z moim byłym który jak się okazało po 5 latach od rozstania nie może mnie zapomnieć i nadal kocha a ja poszłam z nim do łóżka, robiąc wielką nadzieję a następnego dnia odbierając ją.
|
|
#917 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaczęłam chodzić z TŻ jak mielismy po 16 lat, nie mielismy wczesniej nikogo i ja sie teraz zaczelam zastanawiac jak to byloby z innym facetem. Nie mowie o sexie ale o zwyklych pocalunkach, o tym wszystkim co sie przezywa na poczatku, motyle, i wszystkie inne ceregiele ktore sprawiają ze jestesmy "w niebie". Boje sie ze jakbym sprobowala z kims innym to u mnie TŻ by mi nie wybaczyl i nie wrocilabym do niego juz. Chociaż juz sie schodzilismy 2 razy i on mowi ze bedzie mnie zawsze kochal do konca swojego zycia, ale wiem ze nie wybaczylby mi. A ja sie boje ze do konca zycia bede zalowac ze nie sprobowalam z kims innym zeby zobaczyc jak to jest A mam wrażenie ze chce sprobowac z czystej ciekawosci, nie dlatego ze kocham tego drugiego. I ze nawet jezeli do czegos by doszlo to chcialabym byc i tak z moim facetem dalej. Jestem z nim juz prawie 4 lata. Co robić?Biiibiii ja chyba wlasnie tez zaczne skakac na bungee bo t adrenalina mnie podkreca najbardziej. ehh taki charakterek mam.
|
|
|
#919 |
|
Zadomowienie
|
Jennuś kochana
Cholernie cięzka sytuacja..z jednej strony czy warto ryzykować utratę faceta,z którym chcesz być dla przygody?..ale z drugiej strony jesli coś Cię kusi,to jednak idealnie nie jest a poza tym uwazam,ze jesli się nad czyms zastanawiasz to,to coś nie da Ci spokoju dopoki,dopoty tego nie zrealizujesz.I obojętnie czy chodzi tu o zdradę,szalony pomysl czy kupno torebki.
|
|
|
|
#920 |
|
Zakorzenienie
|
jennus ale takie chce sporobować....
Powiedz czy masz masz faceta, z ktorym moglabys zdradzic TZta? czy tylko narazie planujesz? bo moim zdaniem zdrady sie nie planuje... ja nie planowałam. to sie poprostu stało. niczym grom...jakas fala ktorej nie moglam powstrzymać... |
|
|
|
|
#921 |
|
Przyczajenie
|
Muszę przyznać,że czuję pewną ulgę jak czytam dziewczyny Wasze historie.... Do mnie jeszcze momentami nie dociera,ze mogłam zrobic cos takiego,zawsze wierna,tylko z jednym facetem,a tu nagle wszystko pęka jak bańka mydlana..Czuje się podle krzywdząc TZ ale rozum mi się wyłacza,wydaje mi sie ze kocham ich obu,tylko kazdego inaczej,TZ bardziej po przyjacielsku..(strasznie to brzmi),jak rodzine...JEGO..tak ze wszystko wokół przestaje istniec...
|
|
|
|
|
#922 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#923 |
|
Przyczajenie
|
Ja zdradziłam tylko dlatego zeby sie zemscic... Bylismy ze soba 2.5 roku... poszedl na dyskoteke pocalowal sie z jakas dziewczyna, ja za tydzien zrobilam to samo... Po jakis 2 tygodniach postanowilismy dac sobie szanse, jestesmy nadal razem i jest super
W sumie to tez byla chęc jak to jest z innym. On nie ma zbyt fajnie bo trenuje z tym chlopakiem piłke i go codziennie musi ogladac a ja na szczescie nie mam tego problemyu, nawet przez dluzszy czas nie wiedzialam kto to byl (moze i lepiej bo jakbym odrazu wiedziala kto to to bym jej wszytkie wlosy wyrwala ) , dopiero niedawno sie dowiedzialam.
|
|
|
|
|
#924 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hmm ja przez te 5 lat rozchodzilam i zchodzilam z moim TZ..jak to bywa chtba w kazdym zwiazku ....ja nie zaluje tego co zrobilam ale kazda dziewczyna jest inna..teraz jestesmy szczesliwi planujemy budowe domu i slub chociaz ja mam niecale 20lat a moj TZ 19
|
|
|
|
|
#925 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oj ale wydaje mi się,ze prawdziwa miłość to właśnie ta,która sprawia,ze wszystko przestaje istnieć...jennuś Czy ja dobrze rozumiem...czy Ty się troszkę boisz prawdy?I tego,ze wasza miłość z TŻ nie zwycięzy wszystkiego?Okaze się tylko przedsmakiem tej prawdziwej miłości? Tego,że ten trzeci może stać się ... tym pierwszym,jedynym?
|
|
|
|
|
#926 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() A co do tego drugiego zdania..to zaczynam się obawiać ,że wlasnie tak jest........ ....nie wiem jak to będzie,na razie naiwnie czekam na "rozwój wypadków" ....każda decyzja niesie za sobą dość poważne konsekwencje i czyjeś cierpienie....oj nie fajnie jest i naprawdę współczuje kazdemu w podobnej sytuacji choc wczesniej zupełnie tego nie rozumiałam,wszystko było dla mnie czarne albo białe - kocham,więc nie zdradzam,nikt inny mnie nie interesuje...zycie troche zmodyfikowało moją teorię....
|
|
|
|
|
|
#927 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pomysl o sobie.Co będzie najlepsze dla Ciebie?Przez chwile zapomnij o TŻ i tym trzecim.Mas zracje,kogoś mozesz zranić...to nieuniknione,dlatego zastanow się nad tym co zmienić mozesz...mozesz zmienic swoje zycie.Siebie nie musisz ranić...mozesz to zmienic.Dlatego co jest najlepsze dla Ciebie?Czego pragniesz? O kim myslisz zasypiając?
|
|
|
|
|
#928 |
|
Przyczajenie
|
Wszystko co wymieniłaś.....
Wydawało mi się,że kocham tak jak powinno się kochać tego jednego jedynego..byłam bardzo młoda jak się poznaliśmy,praktycznie żadnych doswiadczen,porównania... było nam dobrze,rok za rokiem lecial,bylismy razem...potem wydawało się ze następnym krokiem powinien byc slub...no i był..tyle ze ja czułam ze w dniu slubu powinno sie czuc inaczej,mega szczescie,itp a nie tylko zeby ten stresujący dzien sie skonczył i zyc sobie dalej.... Jeszcze jedna rzecz...sprawy łózkowe....były i są ze tak powiem lajtowe.....wydawało mi się,że ja nie mam zbytnich potrzeb,ze mnie nie ciagnie do tego itp....jak jest to ok,ale nie z mojej inicjatywy i nie dlatego ze patrze na Niego i tak bardzo go pragne..nic z tych rzeczy... Natomiast z NIM....jest magia,extaza..nie wiem jak to nazwac..nie znałam się z tej strony..pragnę go całą sobą,kazdy jego dotyk sprawia ze odlatuje po prostu bo nie wiem jak inaczej to nazwac....to jest cos niesamowitego,...pieknego ...co sprawia ze załapuje czesto wielkiego doła kiedy zdaje sobie sprawe ze jesli zostane aby nie ranic męza to nigdy wiecej nie przezyje czegos takiego bo po prostu mimo wielkich checi nie czuje tego przy nim..wiem ze tez go tym krzywdze...wszystko wiem.....ale jest cudownym czlowiekiem....sama nie wiem za co kocha mnie....i sama mysl co mu robie albo jeszcze chce zrobic mnie dobija..wiem ze to durne co powiem....ale mam czasami nadzieje ze kogos pozna i on to zakonczy...glupie co......
|
|
|
|
|
#929 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przeczytałam swojego poprzedniego posta do Ciebie i musze przeprosić,bo zadaje za duzo pytan,trudnych pytań.
|
|
|
|
|
#930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.