|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#901 | |
Raczkowanie
|
Dot.: brak własnego Tż ;(, czy tylko ja jestem sama ...
Cytat:
![]() ja też na imprezę już umówiona, przed wtorkiem(Dzień Sądu Ostatecznego xD) zdecydowanie muszę się 'odprężyć' ![]() A wczoraj znowu rozmowa z NIM... ![]()
![]() |
#902 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dziś idę do kosmetyczki ![]() i w ogóle zaraz Wam coś opowiem, haha ![]() a mianowicie śnił mi się mój hiroł ![]() wchodzę sobie do pokoju w moim domu, patrzę, widzę łóżko, a na nim ... on z jakąś panną ![]() ![]() ![]() ![]() wiem, rozwalił mnie ten sen. to wystarczający znak, że za dużo o tym myślę i wszelkie scenariusze już w mojej głowie się narodziły ![]()
![]() |
#903 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ja zaczęłam wychodzić na imprezy dopiero po maturze w zasadzie ![]() teraz postanowiłam nadrobić stracony czas ![]() ![]() niezły sen, nie ma co ![]() ja też za dużo o tym myślę xD
![]() |
#904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#905 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() też raczej odwiedzam kluby od 21 lat ![]() bo w niektórych, gdzie wpuszczają 'szalone 16stki' to jak się popatrzy na to wszystko, to odechciewa się czegokolwiek...
![]() |
#906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#907 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hehe lansik legitymacją ![]() (Powiedz mi, moja droga, bo gdzieś wyczytałam, ze ty studiujesz inżynierie środowiska ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jeśli będziesz się pilnie uczyć, to możesz na tym skorzystać i wybrać mój ![]() czytaj tą żółtą ramkę ;P --> http://www.wggios.agh.edu.pl/
![]() |
#909 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() hmm... a znalazłam jakieś informacje, że na tym wydziale były w tamtym roku najwyższe progi xD (jeśli chodzi o Inżynierie Śr. i Ochrone Śr. ;p) ![]() ale możliwość takiego stypendium jest naprawdę kusząca ![]() ![]() ![]()
![]() |
#910 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry!
![]() Mnie do wczoraj trzyma sters rekrutacyjny, doszłam do wniosku, że nie wiem, czy gdześ mnie przyjmą, ktoś mi coś mówił, że w rocziku 90, jest mniej ludzi niż w 89, ale nie wiem, czy jest sens liczyć na taki łut szczęścia??? White Cherry i Elemanana Ja właściwie też nie wychodziłam z domu przez całe liceum, może ze dwie 18nastki były, ale ja swojej nie robiłam, uznałam, że to i tak strata pieniędzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#911 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A czemu nie ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety, ale stypendium ciężko będzie dostać, zwłaszcza że to dla najlepszych więc nie wiem nawet od jakiej średniej ![]() ![]()
![]() |
#913 |
Raczkowanie
|
Elmanana Chyba to mi pozostaje, a jak to jest, mogę dostać wyniki już w poniedziałek? (Zastanawiałam się, czy nie zadzwonić do sektetariatu, na kiedy w końcu przyjść)
WhiteCherry A kiedy wracasz do domku? |
![]() ![]() |
![]() |
#914 |
Zakorzenienie
|
#915 |
Raczkowanie
|
O to super pytanie Ci dałam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#916 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#917 |
Raczkowanie
|
Dzien dobry
![]() ehh dziewczyny ja tez mam problem z wyborem kierunku, juz podjelam decyzje ze ide na polibude gdanska i caly czas sie trzymalam wersji ze na geodezje ale wczoraj uzyskalam inf od kilku geodetow i mi odradzili ![]() ![]() nie wiem co mam robic... WhiteCherry - jak jest na tym kierunku? jest ciekawy? z tego co czytalam na polibudzie opiera on sie na technicznym obiegu wody w zyciu czlowieka. a tak btw nie wiem czy pamietacie kolesia ktorego poznalam na domowce i pisalismy esy i on odrazu chciał sie spotkac... to nadal z nim rozmawiam i on znow zaproponowal spotkanie znow! ale jest taki problem ze on moze tylko po 23 sie sptokac ze wzgledu na prace i ja wtedy mam zly dojazd do domu i on... zaproponowal wczoraj ze bede mogla u niego spac ( podkreslil ze w innym pokoju). ja go tak no... wysmialam. wiec wogole chyba lipa z naszego spotkania ;| nie wiem jak mu moglo takie cos przyjsc do glowy. to jest w sumie obcy dla mnie chlopak ( kolega mojej przyjaciolki). ehh.. faceci..
ujędrniam się nie załamuje się nie poddaje się Czas spełnienia marzeń. Czas uczestniczenia wraz z innymi w cudach wszechświata. Czas samoświadomości i świadomości wszystkiego, co Cię otacza. Edytowane przez brzoskwiniowa Czas edycji: 2009-06-25 o 11:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie na pierwszym semestrze były właściwie te same przedmioty, co na kilku innych kierunkach na tym samym wydziale, np. na Ochronie środowiska. Matma, chemia, geometria wykreślna itp. Praktyki terenowe też mieliśmy ![]() w sumie sama nie wiem, co mnie czeka na kolejnych latach ![]()
![]() |
#919 |
Raczkowanie
|
Brzoskwiniowa Przykro mi, ze musiałas tarfić na takiego cudaka, któremu się wydaje, że zaraz będziesz chetna u niego nocować
![]() Czasem mi się wydaje, że oni wszyscy sa tacy sami i nigdy nie spotkam kogoś taktownego, rozsadnego itp... Elmanana Czyli muszę sie wstrzymać z bólami do wtorku? ![]() A nie ma tu nikogo, kto się rejestrował na UAM-ie, Uwr, lub UŁ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#920 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() musimy być cierpliwe ;p
![]() |
#921 |
Zadomowienie
|
Cześć kochane! ;* ;]
odnośnie wyników: ja słyszałam, że w poniedziałek można na necie sprawdzić jak się ma ten kod, co to go dawali ;P a odnośnie kierunku, to złożyłam na dwa. ale dalej nie wiem co mam robić ;( czy walczyć o te studia, czy na tamto studium iść... męczy mnie to strasznie, chcę, żeby już wszystko było wiadome i jasne! ;/
#922 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Przyjmowanie na studia...ehh kiedy to było ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#923 |
Raczkowanie
|
Madziu, mi się coś wydaje, że to lato nie przyjdzie, koniec czerwca i żeby ciągle trzeba było w błocie lgnąć
![]() Moniq No właśnie, mnie to tak truje od środka to czekanie, niepewność co ze mną będzie, najchetniej nic tylko bym sobie połakała... Kodu ni mom ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#924 |
Zakorzenienie
|
a u mnie już dziś pojawiło się słoneczko, kawałeczki błękitnego nieba, strasznie duszno jest. Ale deszcz oczywiście jest, nawet pada jak słońce świeci
![]() łoo, jutro idę na imprezę orientalną ;D pokazy belly dance, a później impreza. I właśnie w związku z tym mam problem. Jak się ubrać? ![]() Nie mam żadnych ciuchów takich typowych ... no wiecie - długie spódnice, staniczki z brzęczącymi błyskotkami i tak dalej ![]() Jedynie dziś byłam na hennie, żeby ich jutro zaskoczyć rzęsami do nieba. hahaha ![]() Jak Wy byście się ubrały na moim miejscu? ![]()
#925 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Mnie także to czekanie dobija, ale staram się o tym, AŻ tak nie rozmyślać. Co ma być, to będzie ![]() szarlotko, nie płacz, bo na razie nie ma o co ![]() ![]() Mam ten głupi kod... ale co z tego...raczej z niego nie skorzystam, zbyt bardzo bym się denerwowała przy wpisywaniu hasła ![]() ![]() Cytat:
![]() Skoro mówisz, że będą ludzie ubrani 'normalnie', to nie wymyślałabym niewiadomo czego na Twoim miejscu ![]() ![]()
![]() |
#926 |
przyczajony tygrys
|
szarlotko nie martw się
![]() Dziewczyny co sądzicie o facecie, który jest barmanem i oprócz tego pracuje jako menedzer firmy zajmującej się samochodami? jak myślicie czy jesli pracuje jako barman w klubie może mieć jakieś 'skoki w bok' ?
#927 |
Zadomowienie
|
NieznajomaO ja bym nie zakładała, że ma 'skoki w bok' ;]
~~~ ja to w ogóle stworzyłam sobie świat bez przemocy, zdrady itd. ciekawe, kiedy się to na mnie odbije ;p trudno mnie uświadomić, że świat tak naprawdę jest.. brutalny. może dlatego taki ze mnie wrażliwiec (?) co to się potrafi wzruszyć nawet jak widzi starszą osobę, która sobie nie radzi..
![]() |
#928 |
Raczkowanie
|
odwołałam wczoraj to spotkanie jednak bo ciągle padał deszcz, umówilam sie z nim dzisiaj, i jestem juz po spotkaniu
![]() muszę przyznać że pozytywnie sie zaskoczyłam, chłopak jest miły, nie pije, nie pali, chciał mnie odprowadzić do domu ale się nie dałam ![]() ![]() od razu po spotkaniu umówiłam się z nim na następne, a najgorsze jest to że ja sama nie wiem czego chce... tak więc dziewczyny do boju ![]() ![]()
#929 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() fajnie, że okazał się całkiem w porządku ;] jak ja dobrze to znam ![]()
![]() |
#930 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.