Rozstanie z facetem - czy któraś z Was to przeżywa? Część 7 - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-24, 18:10   #901
201605051001
Konto usunięte

Dot.: Rozstanie z facetem - czy któraś z Was to przeżywa? Część 7

Hohoho! Nowości.
Moje kochanie się przyznało, że było ze mną głównie dla seksu.
Urocze.
201605051001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 18:47   #902
naftalia1990
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Racuszek Pokaż wiadomość
Hohoho! Nowości.
Urocze.
Szok! Tak Ci powiedział?

Stanisław Jerzy Lec

7.05.2011
5.04.2012 - prawko za pierwszym razem

zapuszczam odrosty - ostatni raz farbowane 14 września 2012

25.10.2011 [*] w moim sercu na zawsze
naftalia1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 18:53   #903
201605051001
Konto usunięte

Tak jest.
i dodał: "dobra jesteś"
śmiać się czy płakać?
Stary 2009-06-24, 18:57   #904
Onazyje
Rozeznanie

Cytat:
Hohoho! Nowości.
Urocze.
Współczuję Ci że byłaś z takim chamem ;/
przynajmniej nie ma kogo żałować...

ile z nim byłaś?

Onazyje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 19:03   #905
201605051001
Konto usunięte

3 miesiące.
a ja głupia dalej go kocham.
Stary 2009-06-24, 19:05   #906
Cynamonkaa
Cytrynka

Zagadałam do niego na gg. Stwierdziłam że mam dosyc. Albo mu wejdzie do tego tępego łba że ja też chce z nim rozmawiać albo nie wejdzie już za cholere.
Nie jestem z tej rozmowy do końca zadowolona bo na początku była bardzo sztywna. Tzn. tak mi się wydaje. No i mój żart o piwie też nie przeszedł. Nie wiem czy można ale wkleiłabym tu tą rozmowe a wy byście mi powiedziały co o tych żałosnych naszych wypocinach sądzicie.
Oceni ktoś jak wkleje?
Cynamonkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 19:06   #907
sofiadanseuse
Raczkowanie

Cytat:
Hohoho! Nowości.
Urocze.
oj tego bym nie chciala uslyszec straszne naprawde brak slow na takich facetow

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Cynamonkaa Pokaż wiadomość
Zagadałam do niego na gg. Stwierdziłam że mam dosyc. Albo mu wejdzie do tego tępego łba że ja też chce z nim rozmawiać albo nie wejdzie już za cholere.
Nie jestem z tej rozmowy do końca zadowolona bo na początku była bardzo sztywna. Tzn. tak mi się wydaje. No i mój żart o piwie też nie przeszedł. Nie wiem czy można ale wkleiłabym tu tą rozmowe a wy byście mi powiedziały co o tych żałosnych naszych wypocinach sądzicie.
Oceni ktoś jak wkleje?
ja z checia ocenie
sofiadanseuse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 19:09   #908
Onazyje
Rozeznanie

Cytat:
Oceni ktoś jak wkleje?
ja też mogę ocenić

Stary 2009-06-24, 19:42   #909
Cynamonkaa
Cytrynka

Ok to wklejam. Dodam że starałam się jakoś podtrzymywać tą rozmowe i prowadzić ją na luzie oczywiście bez tematów " o nas "

Rozmowa usunięta!

ŻAL

Edytowane przez Cynamonkaa
Czas edycji: 2009-06-25 o 22:35
Stary 2009-06-24, 19:56   #910
Onazyje
Rozeznanie

Hmmm...ja podobnie teraz rozmawiam ze swoim byłym chłopakiem...Ale tak to już jest...na razie trzeba powolutku do siebie "docierać" od nowa, rozmawiać na luzie..
Nie ma czym się martwić moim zdaniem

Stary 2009-06-24, 20:26   #911
paula-zla
Zakorzenienie

Nawet ja po rozstaniu zaczęłam idealizować eksa jako najlepszego faceta pod słońcem, za to zorientowałam się, że mnie należą się klapsy w dupkę. Czasem czuję się jakbym to ja zerwała. Myślę, że to stało się głównie z mojej winy. Wiedziałam, że nie będziemy ze sobą zawsze, to on sugerował wspólne zamieszkanie, nawet w żartach wspominał o dzieciach [sic!]. Nie patrzyłam w przyszłość, nie wybiegałam za daleko, ale wiedziałam, że to nie będzie miłość na całe życie. Przecież jesteśmy tacy młodzi...
i don't want to get over you

wymienię
paula-zla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 20:28   #912
ilo16na
Zakorzenienie

Hej,mam fajnego faceta w pracy ale nie wiem czy wolny a ja niesmiala jestem

A tak w ogole ten gnojek odpisal kolezance:zadalysmy pytanie czemu jest na tym portalu:nie szukam przyjaciol,ale tej 2 polowki tez nie szukam na sile..obecnie mam sesje(a na mojego smsa o sesje nie odp...pare dni temu)
ALe sama do niego nie pisze.

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 20:30   #913
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Napisane przez naftalia1990 Pokaż wiadomość
Bardzo mądrze piszesz... Ja też idealizuję, widzę tylko dobre chwile. Bardzo mi go brakuje i nie wiem co mam sądzić o tym co mi teraz pisze..
Z mojego punktu widzenia - uloz sobie zycie na nowo. Z nowym kolega. Niekoniecznie musisz ukladac z nim zycie - ale spotykaj sie z nim, jesli masz na to ochote.

A bylego, hmm sama nie wiem co bym zrobila, pewnie cholernie Cie do niego ciagnie. Ale nie rozumiem jednego - co go obchodzi to ze sie z kims spotykasz, ze jest zazdrosny. A niech sobie bedzie! Ludzie sie rozstaja i ukladaja sobie zycie, od nowa, strasznie nie lubie kiedy ktos z przeszlosci sie wtraca, tym bardziej jesli to jest ktos, kto nas kiedys skrzywdzil.

Przypomnij mi, on Ciebie zostawil?

Cytat:
Hohoho! Nowości.
Urocze.
o kur!

Nie zycze tego nikomu. Przezylam ostatnio to samo. Z tym, że nie bylam z chlopakiem, to byla tylko znajomosc ale dosc bliska. Na poczatku on chcial bardziej niz ja, duzo mowil, pisal. Potem jakos mu uwierzylam i juz bylo po mnie, nawet o tym nie wiedzialam kiedy zaczelo mi zalezec. Kiedy zrobilo sie naprawde milo, stwierdzil ze chce byc sam.

Ogolnie na dzien dzisiejszy jest miedzy nami przepasc, jestesmy na "czesc" a powinien dostac w ryj za to co zrobil. Kiedy zobaczyl mnie pierwszy raz stwierdzil "ona bedzie moja" i wiecie co, dopial swego. Wiem wszytsko od jego najlepszego kumpla i innego kolegi.

To taki typ faceta, cholernie mnie to boli do dziś. I czuje do niego cos czego sama nie rozumiem. Cholera jasna tak mnie potraktowal, no coz od poczatku mialam do niego slabosc

Trzymaj sie kochana, nie rozmyslaj o tym a w przyszlosci badź ostrozniejsza, chociaz nie wiem jak sie przed tym ustrzec
Stary 2009-06-24, 21:04   #914
sofiadanseuse
Raczkowanie

Cynamonkaa uwazam ze rozmowa wyszla dobrze naprawde nie ma sie czym stresowac z tym piwem tez dobrze rozegralas.Buziak na koniec byl czyli obojetny nie jest tak trzymaj i nie rob nic na sile bo to go odstraszy. Wszystko powolutku malymi kroczkami a bedzie dobrze zobaczysz
sofiadanseuse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 21:54   #915
Cynamonkaa
Cytrynka

Cytat:
Napisane przez sofiadanseuse Pokaż wiadomość
Cynamonkaa uwazam ze rozmowa wyszla dobrze naprawde nie ma sie czym stresowac z tym piwem tez dobrze rozegralas.Buziak na koniec byl czyli obojetny nie jest tak trzymaj i nie rob nic na sile bo to go odstraszy. Wszystko powolutku malymi kroczkami a bedzie dobrze zobaczysz
bardzo dziękuje za takie słowa otuchy, naprawdę baaardzo
Stary 2009-06-24, 21:59   #916
sim
Raczkowanie

GG do sim

Buziak nic nie znaczy... ja tam bym sobie zadnych nadzieji nie robiła... Cynamonka to fajna laska i juz za długo myśli wg mnie o tym facecie... Koniec z tym, dziewczyno!!!! Jesteś piekną, młodą wartościowa osoba, nie widzisz tego?! Znajdz sobie porzadnego kolesia, który bedzie o tobie snił po nocach, stać Cie na to!!! Helllllllllooooooo... dziewczyny, no!!! Wakacje sa... Faceci rzucaja dziewczny... czego jestesmy przykładem... ale to znaczy ze jest wiecej wolnych facetów, najprawdopodobniej bardziej wartościowych, którzy moze juz cos rozumieja, hehe... MOŻĘ... i trzeba sie za nich brać... a jak???

Zapominamy o przeszłości, co??? Najwyższy czas...

Waga: Start: 62 kg (4.01.2012) ->60.1kg(14.01.2012)->59.3(21.01.2012) ->
-> 58.5
(28.01.2012)

Cel: 55kg
sim jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 22:05   #917
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sim Pokaż wiadomość
Buziak nic nie znaczy... ja tam bym sobie zadnych nadzieji nie robiła... Cynamonka to fajna laska i juz za długo myśli wg mnie o tym facecie... Koniec z tym, dziewczyno!!!! Jesteś piekną, młodą wartościowa osoba, nie widzisz tego?! Znajdz sobie porzadnego kolesia, który bedzie o tobie snił po nocach, stać Cie na to!!! Helllllllllooooooo... dziewczyny, no!!! Wakacje sa... Faceci rzucaja dziewczny... czego jestesmy przykładem... ale to znaczy ze jest wiecej wolnych facetów, najprawdopodobniej bardziej wartościowych, którzy moze juz cos rozumieja, hehe... MOŻĘ... i trzeba sie za nich brać... a jak???

Witaj sim, długo nie zaglądałaś.
Co u Ciebie? Po Twoim poście domyślam się, że coraz lepiej.

wymienię
Stary 2009-06-24, 22:06   #918
Cynamonkaa
Cytrynka

Cytat:

nie nie nie żadna nadzieja tak, za długo, przyznaje Ci w pełni racje. Ale ja mam takie napady, to nie jest non stop. Miesiąc potrafie o nim wgl nie myśleć potem on napisze i widzisz. Dziękuje za miłe słowa
wiesz ja mam taką zasade że ja za facetem latać nie będe żebym mu się spodobała. Któremuś się spodobam on mi coś poczuje, ok bede chciała z nim być. Nie mówie nie. Będe starała się kochać, pielęgnować związek itp.
Nie siedze w domu, jeżdże na imprezy, poznaje nowych ludzi. Ale póki co strzała Amora mnie nie trafiła więc jak dziecko wracam do starych zabawek, wierząc mimo wszystko że kiedyś kupie sobie nowe i lepsze
Stary 2009-06-24, 22:10   #919
Niezmienna
Wtajemniczenie

Sim Kochana
Masz całkowita rację!!

Cynamonka powinnaś dać sobie spokój z tym facetem.Mineło tyle czasu,za długo żebys nadal walczyła...odbudowywała to co jest juz zakończone.
Naprawdę czasem warto zamknąc pewien etap i iść dalej.Tym bardziej,że tyle czasu minęło od rozstania.
Jesteś młoda i nie jedno przed Tobą
Jak dla mnie ta rozmowa była zwykła- koleżeńska...wręcz bym powiedziała,że"utrzymywan a" przez Ciebie...Nie widze w niej niczego co mogłoby sugerować coś więcej niż koleżeństwo.
Skoro on nie zrobił nic co mogłoby Was do siebie zbliżyć to czemu Ty masz walczyc za Was dwoje??
Zajmij sie sobą ....a jeszcze będziesz szczęśliwsza z kimś innym,kto na to zasługuje tak jak TY
Niezmienna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 22:23   #920
sim
Raczkowanie

GG do sim

Hehe... CZeść dziewczyny... Miło ze ktos mnie jeszcze pamieta... Czytam was codziennie... Wiecie jak ze mna jest, raz lepiej raz gorzej, ale ja juz wiem, ze nie ma co wracac do przeszłości... Nie zamierzam przegapić nowej wspaniałej miłości, tylko dlatego ze jakis dupek mnie zostawił

I uważam że nie warto o nich myśleć!!! Bo wiecie co? naprawde nie warto... i bardzo dobrze ze zostawili nas na wiosne, teraz jest o wiele weselej i łatwiej jest z tego wyjść, choć wiele z was wcale w to teraz nie uwierzy... Nie móie ze czasem nie zrobi mi sie smutno, bo zrobi... ale to jest takie uczucie smutku spowodowane tym ze cos sie skończyło...
Ale czy to znaczy ze juz nic sie nie zacznie??? WATPIE, hehe..
Ja tam miłości nie szukam, niech mnie sama znajdzie ale to nie znaczy ze sie zamkne w 4 scianach i bede rozpaczac, wystarczajaco długo to robiłam, a to było bez sensu... SERIO...

Najchętniej to bym was wszystkie zebrała w jedno miejsce i bym wam pokazała ilu jest fajnych, samotnych, przystojnych, czułych facetów
No!!! i czekaja na was... codziennie... tylko trzeba im wyjść naprzeciw!!!

Waga: Start: 62 kg (4.01.2012) ->60.1kg(14.01.2012)->59.3(21.01.2012) ->
-> 58.5
(28.01.2012)

Cel: 55kg
sim jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 22:25   #921
Cynamonkaa
Cytrynka

Cytat:
Napisane przez Niezmienna Pokaż wiadomość
Cynamonka powinnaś dać sobie spokój z tym facetem.Mineło tyle czasu,za długo żebys nadal walczyła...odbudowywała to co jest juz zakończone.
Naprawdę czasem warto zamknąc pewien etap i iść dalej.Tym bardziej,że tyle czasu minęło od rozstania.
Jesteś młoda i nie jedno przed Tobą
Jak dla mnie ta rozmowa była zwykła- koleżeńska...wręcz bym powiedziała,że"utrzymywan a" przez Ciebie...Nie widze w niej niczego co mogłoby sugerować coś więcej niż koleżeństwo.
Skoro on nie zrobił nic co mogłoby Was do siebie zbliżyć to czemu Ty masz walczyc za Was dwoje??
Zajmij sie sobą ....a jeszcze będziesz szczęśliwsza z kimś innym,kto na to zasługuje tak jak TY
widzieć to ja w niej też nic nie widze...Nie będe sie upierać przy swoim, nie będe się zachowywać jak dziecko wiem jak to wygląda, wiem jak może być odbierana laska która rok myśli o jednym facecie. No cóż ja tak mam pierwszy raz w życiu choc nie jest to mój pierwszy że tak powiem poważny związek. Cóż myśle że wszystko to jest kwestią zastąpienia go kimś innym ale jak na razie to mi sie zupełnie nie udaje. W każdym razie dziękuje. Każda opinia jest dla mnie ważna i każda cos mi pokazuje nowego
Stary 2009-06-24, 22:29   #922
naftalia1990
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
Z mojego punktu widzenia - uloz sobie zycie na nowo. Z nowym kolega. Niekoniecznie musisz ukladac z nim zycie - ale spotykaj sie z nim, jesli masz na to ochote.

A bylego, hmm sama nie wiem co bym zrobila, pewnie cholernie Cie do niego ciagnie. Ale nie rozumiem jednego - co go obchodzi to ze sie z kims spotykasz, ze jest zazdrosny. A niech sobie bedzie! Ludzie sie rozstaja i ukladaja sobie zycie, od nowa, strasznie nie lubie kiedy ktos z przeszlosci sie wtraca, tym bardziej jesli to jest ktos, kto nas kiedys skrzywdzil.

Przypomnij mi, on Ciebie zostawil?

o kur!

Nie zycze tego nikomu. Przezylam ostatnio to samo. Z tym, że nie bylam z chlopakiem, to byla tylko znajomosc ale dosc bliska. Na poczatku on chcial bardziej niz ja, duzo mowil, pisal. Potem jakos mu uwierzylam i juz bylo po mnie, nawet o tym nie wiedzialam kiedy zaczelo mi zalezec. Kiedy zrobilo sie naprawde milo, stwierdzil ze chce byc sam.

Ogolnie na dzien dzisiejszy jest miedzy nami przepasc, jestesmy na "czesc" a powinien dostac w ryj za to co zrobil. Kiedy zobaczyl mnie pierwszy raz stwierdzil "ona bedzie moja" i wiecie co, dopial swego. Wiem wszytsko od jego najlepszego kumpla i innego kolegi.

To taki typ faceta, cholernie mnie to boli do dziś. I czuje do niego cos czego sama nie rozumiem. Cholera jasna tak mnie potraktowal, no coz od poczatku mialam do niego slabosc

Trzymaj sie kochana, nie rozmyslaj o tym a w przyszlosci badź ostrozniejsza, chociaz nie wiem jak sie przed tym ustrzec
On mnie zostawił, 5iąty raz, 4 dni przed maturą, miesiąc później był już z przyjaciółką do której go puszczałam na nauki, z której chłopakjiem się kumplował i którego ona po 5 latach zostawił i nadal z nim mieszka (studiują)..
A on mi pisze, że jak fantazjuje to o mnie! Co ja mam myśleć sobie?;/

Stanisław Jerzy Lec

7.05.2011
5.04.2012 - prawko za pierwszym razem

zapuszczam odrosty - ostatni raz farbowane 14 września 2012

25.10.2011 [*] w moim sercu na zawsze
naftalia1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 22:48   #923
Niezmienna
Wtajemniczenie

Cytat:
Najchętniej to bym was wszystkie zebrała w jedno miejsce i bym wam pokazała ilu jest fajnych, samotnych, przystojnych, czułych facetów
A gdzie jest to miejsce??Podaj namiar znajdę na mapie i wyruszam

Cynamonka ja Ciebie doskonale rozumiem.Wcale nie jest to dla mnie dziwne ,że nadal nosisz go w sercu,bo tak jak napisałaś...najlepszym lekarstwem na zapomnienie jest kolejna miłość.
Tylko trzeba sobie pomóc i otworzyć się na innych facetów.Dobrze,że nie siedziesz w domu tylko żyjesz

naftalia1990 Kolejny mężczyzna który mnie "rozwala"!Twój eks ma chyba nie po kolei w główce skoro pisze Tobie takie rzeczy.Najlepiej olać jego słowa.Dobrze radzę...
Niezmienna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 23:28   #924
Cynamonkaa
Cytrynka

Cytat:
Napisane przez Niezmienna Pokaż wiadomość
Cynamonka ja Ciebie doskonale rozumiem.Wcale nie jest to dla mnie dziwne ,że nadal nosisz go w sercu,bo tak jak napisałaś...najlepszym lekarstwem na zapomnienie jest kolejna miłość.
Tylko trzeba sobie pomóc i otworzyć się na innych facetów.Dobrze,że nie siedziesz w domu tylko żyjesz
Tak jak mówiłam już tutaj wiele razy nosić w sercu będe go zawsze. Nawet jak będe mieć faceta, nawet jeśli będe z nim szczęśliwa to on nadal będzie skryty tam głęboko Nie chce go nigdy zapomnieć, nie o to w tym chodzi. Zostawił mnie to prawda. Ale najpiękniejsze wspomnienia naeży zachować w sercu do końca. Tak jak nauczoną miłość, szacunek do drugiej osoby i trud jaki włożyliśmy oboje w to by ten związek nie tylko powstał ale i przetrwał tak długo jak było mu dane

trzeba mieć miejsce w sercu dla wszystkiego co się stworzyło i o co się dbało.

Edytowane przez Cynamonkaa
Czas edycji: 2009-06-24 o 23:29
Stary 2009-06-24, 23:41   #925
Paperlove899
Raczkowanie

aaaa dawno nie pisalam bo w sumie nie mam o czym nie ma zadnych nowych rewelacjiii
ale widze,ze tu jak zwykle sporo sie dzieje )
pozdrawiam dziewczynki*
Paperlove899 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 23:45   #926
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe... CZeść dziewczyny... Miło ze ktos mnie jeszcze pamieta... Czytam was codziennie... Wiecie jak ze mna jest, raz lepiej raz gorzej, ale ja juz wiem, ze nie ma co wracac do przeszłości... Nie zamierzam przegapić nowej wspaniałej miłości, tylko dlatego ze jakis dupek mnie zostawił

I uważam że nie warto o nich myśleć!!! Bo wiecie co? naprawde nie warto... i bardzo dobrze ze zostawili nas na wiosne, teraz jest o wiele weselej i łatwiej jest z tego wyjść, choć wiele z was wcale w to teraz nie uwierzy... Nie móie ze czasem nie zrobi mi sie smutno, bo zrobi... ale to jest takie uczucie smutku spowodowane tym ze cos sie skończyło...
Ale czy to znaczy ze juz nic sie nie zacznie??? WATPIE, hehe..
Ja tam miłości nie szukam, niech mnie sama znajdzie ale to nie znaczy ze sie zamkne w 4 scianach i bede rozpaczac, wystarczajaco długo to robiłam, a to było bez sensu... SERIO...

Miło się czyta zadowoloną sim.

Moja droga, fajnych facetów to ja na Open'erze będę wyłapywać wzrokiem (mam mocniejsze szkła, bo wada się odrobina powiększyła ). Szkoda tylko, że pewnie na patrzeniu się zakończy...
Zazwyczaj wzdycham do facetów nie z mojej ligii. Jak narazie eks był wyjątkiem, sama się dziwiłam, że zwrócił uwagę na kogoś takiego jak ja.

Co się dzieje z Paper? O, właśnie się pojawiła.

wymienię
Stary 2009-06-24, 23:47   #927
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Napisane przez naftalia1990 Pokaż wiadomość
On mnie zostawił, 5iąty raz, 4 dni przed maturą, miesiąc później był już z przyjaciółką do której go puszczałam na nauki, z której chłopakjiem się kumplował i którego ona po 5 latach zostawił i nadal z nim mieszka (studiują)..
A on mi pisze, że jak fantazjuje to o mnie! Co ja mam myśleć sobie?;/

co masz myslec? kopnij go w dupe

ze jest niedojrzaly, nie bede wyklinac na forum, ale jak mozna sobie na to pozwolic skoro zostawil Cie 5 raz!

Prosze Cie nie pisz o Nim, bo przestane tu wchodzic, dziewczyny gdzie Wasze poczucie wlasnej wartosci? Nie mozna sobie pozwalac!!!!!!

raz bym zrozumiala ale tyle?!

wiesz za kogo Cie ma? chyba doskonale wiesz, za kogos, do kogo moze przyjsc kiedy źle sie robi, kiedy ma potrzebe pogadac czy cos w tym stylu. A Ty go zawsze przyjmujesz z otwartymi ramionami. Skoncz z tym, napisz ze to koniec i tyle. Odetnij sie.

On sie swietnie bawi.
Stary 2009-06-24, 23:50   #928
Cynamonkaa
Cytrynka

Cytat:

ze jest niedojrzaly, nie bede wyklinac na forum, ale jak mozna sobie na to pozwolic skoro zostawil Cie 5 raz!

Prosze Cie nie pisz o Nim, bo przestane tu wchodzic, dziewczyny gdzie Wasze poczucie wlasnej wartosci? Nie mozna sobie pozwalac!!!!!!

wiesz za kogo Cie ma? chyba doskonale wiesz, za kogos, do kogo moze przyjsc kiedy źle sie robi, kiedy ma potrzebe pogadac czy cos w tym stylu. A Ty go zawsze przyjmujesz z otwartymi ramionami. Skoncz z tym, napisz ze to koniec i tyle. Odetnij sie.

On sie swietnie bawi.

niestety ale popieram
Stary 2009-06-24, 23:54   #929
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

dziewczyny, coraz bardziej jestem za wspolnym spotkaniem
juz to widze jak uderzamy razem na impreze

paula nie wiem czy wiesz, ale moj rodzinny dom 40 km na poludnie od Lubina

---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ----------

Cytat:
niestety ale popieram
cynamonka, a Ty jak mi racje przyznajesz, to sie w Twoim temacie tez wypowiem, zebym sie uspokoila kochana, bo jak facet nie chce to nic nie poradzisz.

Ogolnie nie wierze w powroty do siebie - sama to przerabialam, zawsze zostaje zal, wyrzuty. Jesli nie chce spotkania, przykro mi, nic z tym nie zrobisz.

Glowka do gory, ja tez sie ucze wszytskiego od nowa
Stary 2009-06-24, 23:56   #930
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:

On sie swietnie bawi.
Właśnie przeczytałam post Naftaliny. Przypomniałam sobie tą historię, wybacz, dużo się tutaj dzieje.

I całkowicie podpisuję się pod Ewelką. Po prostu zamknęłabym ten rozdział za sobą. No chance, no way. On gra na Twoich uczuciach.

Postanowiłam odezwać się do eksa. Za długo nie pogadaliśmy, musiał uciekać. Niebawem wyjeżdża do Kołobrzegu, będzie pracował jako instruktor tańca na kolonii przez całe 3 turnusy. Rozmowa nie różniła się niczym od poprzednich, standardowe pytania, standardowe odpowiedzi. Nic nowego.

Dzisiaj znajomi dali mi znać, że jutro spotykamy się w knajpie obgadać sprawy związane z Open'erem. Poza tym nie odzywamy się do siebie, jutro będzie okazja do rozmowy...

wymienię
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości