![]() |
#901 |
Rozeznanie
|
Dot.: Atomizery, atomizery, atomizery i inne akcesoria perfumeryjne
|
![]() ![]() |
![]() |
#902 |
Zadomowienie
|
ja też bym była chętna na zakup
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#903 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Mam pytanie do organizatorek rzutów :
czy nie lepiej byłoby dla każdego rzutu zakładać nowy wątek ? na zasadzie : cbr organizuje rzut - zakłada wątek pisząc pierwszego posta tak, jak to się robi przy wspólzakupowaniu perfum. Jeśliby zebrała niezbędną do zamówienia atomków ilość napisałaby KONIEC i wiadomo by było, czy jeszcze można się załapać czy nie.
#904 |
Zakorzenienie
|
BigMama dobrze prawi
![]() Można by się było wreszcie połapać w tych rzutach. Może Blue coś wymyśli -ona mądra kobita ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#905 | |
BAN stały
|
Cytat:
Poza tym to wy dziewczyny wprowadzacie tu nieporządek pisząc teraz, że jesteście chętne na rzut i ile sztuk byście chciały. I tak jeśli ktoś go zorganizuje, to nie będzie się cofał do Waszych postów! Zamówienia składamy gdy jest rozpoczęty rzut! W tym bałaganie organizatorki nie mają przejrzystego wątku i nie wiadomo do kogo doszła paczka z atomizerami itd. Trochę cierpliwości, na pewno niedługo będzie kolejny rzut. Edytowane przez kasiaa91 Czas edycji: 2010-01-10 o 14:07 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#906 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#907 | |
never say no to panda
|
Cytat:
![]() inna sprawa, że się Tobą zgadzam - największy bałagan robi się przy zapisach "na zaś" z nadzieją, że Organizatorka przejrzy wcześniejsze posty i będzie pw słała, czy się Dziewczyny nie rozmyśliły ![]() a w sprawie pomysłu BigM - jestem jak najbardziej ZA ![]() w jednym wątku jest makabryczny chaos (jak to kiedyś na wątku wspólnozakupowym ![]() ![]() *edit - pozostaje tylko kwestia techniczna, bo boję się, że zakupy atomkowe mogą zaginąć w gąszczu wspólnych zakupów można byłoby np. podpiąc temat "zakupy atomizerów" i każda z Organizatorek przy rozpoczęciu nowych zakupów wpisywałaby tam posta z linkiem do tematu odpowiedniego (po zakończeniu akcji oczywiście obowiązkowa edycja posta - ZAKOŃCZONE) inne posty w styly "kiedy będą następne zakupy" albo "zamierzam w nieokreślonej przyszlosci zorganizować zakupy, szukam chętnych" etc etc byłyby z miejsca kasowane ale to jest moja chora wizja
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-01-10 o 14:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To i ja dodam swoje trzy grosze: oddzielne wątki byłyby rewelacyjnym rozwiązaniem ![]() Doszukanie się czegoś tutaj - zakrawa czasem na absurd! Można śledzić nowe wpisy - ale to jak syzyfowe prace, kiedy każdy dodaje: "ja też czekam na nowy rzut..., pamiętajcie o mnie..., potrzebuję 10 piątek na już..." a co mnie to obchodzi, za przeproszeniem.... ![]() Gdyby każdy atomkowy rzut był osobno - byłoby jasne do kiedy zapisy, kiedy wysyłka i potwierdzenia osób otrzymujących paczki też byłyby w jednym miejscu ![]() Blue, kolejna prośba do Ciebie - zastanów się nad pomysłem BigM., bo jest rozsądny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#909 |
Zadomowienie
|
Big M. genialny pomysł. Z kilkoma wątkami na pewno nie zrobiłby się bałagan, bo wszystkie nowe wątki są przecież wyświetlane chronologicznie jako lista pod każdym z wątków wspólnozakupowych.
Ponadto w tytule wątku można napisać nicka organizatorki, żeby rozróznić je już po tytule, bez konieczności sprawdzania kto załozył wątek. Jak ktoś się gdzieś wpisze, to wystarczy, że będzie śledził tylko swój wątek. Super cudowna sprawa - nareszcie każdy będzie wiedział kiedy zaczynają się i kończą zapisy bez konieczności przekopywania się przez kilka stron tego wątku. I jakie ułatwienie dla organizatorki - co jest w tym wszystkim najważniejsze ![]() edit: Przyznam, że teraz zastanawiałam się czy się nie zgłosić do zrobienia najbliższego rzutu. Ale ktoś pisał, że koło 10 stycznia gwaika miała cos organizować i nie chciałam się wtryniać. No i szczerze się przyznam, że troszkę obawiałam się pogubienia w tych wszystkich postach.
![]() Edytowane przez Agnieszka32 Czas edycji: 2010-01-10 o 15:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zmiana bylaby na plus ![]() Blue pomysl nad ta propozycja ![]()
![]() |
#911 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
że spowoduję zaśmiecenie wątku, bo przecież będziecie się chciały do niej odnieść. Bardzo Was proszę - jeśli chciałybyście pisać na ten temat , to róbcie to w wątku dotyczącym pomysłów na funkcjonowanie forum.
![]() |
#912 |
Konto usunięte
|
![]()
Witam was kobitki
![]() Jestem tutaj nowa i jak tak czytam co piszecie to niezłe bagno idzie zrobić z mózgu ![]() Mam pytanie kiedy ten zrzut będzie i czy można się zapisywać już ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#913 |
BAN stały
|
[1=6ea7c67d3d5db57261b65fd 1cb7def92a60e7b7a_611c3f7 282485;16378982]Witam was kobitki
![]() Jestem tutaj nowa i jak tak czytam co piszecie to niezłe bagno idzie zrobić z mózgu ![]() Mam pytanie kiedy ten zrzut będzie i czy można się zapisywać już ![]() To chyba czytałaś nieuważnie - na rzut można się zapisać, gdy zostanie ogłoszony. |
![]() ![]() |
![]() |
#914 |
Konto usunięte
|
Pozwolę sobie nieśmiało zapytać kiedy będzie następny zrzut ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#915 |
Zakorzenienie
|
[1=6ea7c67d3d5db57261b65fd 1cb7def92a60e7b7a_611c3f7 282485;16380316]Pozwolę sobie nieśmiało zapytać kiedy będzie następny zrzut ?
![]() mój będzie w lutym, czy ktoś zorganizuje coś wczesniej tego nei wie nikt btw. rzut a nie zrzut ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#916 |
Zakorzenienie
|
[1=6ea7c67d3d5db57261b65fd 1cb7def92a60e7b7a_611c3f7 282485;16380316]Pozwolę sobie nieśmiało zapytać kiedy będzie następny zrzut ?
![]() ![]() Jak jakaś Organizatorka ogłosi, ze robi rzut. To naprawdę tak ciężko pojąć? ![]()
![]() |
#917 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co by nie zasmiecac watku wyraze jedynie poparcie dla pomyslu BigM-nowe watki dla organizatorek rzutu.. oraz czekam z niecierpliwoscia na jakis, bo ceny z allegro mnie powalily z deczka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#919 |
Witchdoctor
|
Dziewczyny Blue poparła dzisiaj pomysł osobnych wątków
![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=349 zasady tworzenia wątków takie jak rozbiórkowych
#920 |
BAN stały
|
Dziewczyny ogłaszam,że dzisiaj dotarły atomki
![]() Przesyłki pójdą jutro/jeśli nie dam rady to ostatecznie pojutrze ![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Dziewczyny atomki już zapakowane, powinny jutro pójść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#921 | |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Cytat:
Super, dziękujemy ślicznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#922 |
Zadomowienie
|
Słuchajcie, z tymi rzutami to trzeba jakoś ustalić. Bo chętnych na organizowanie nie brakuje. Ja się trochę zapuściłam jesli chodzi o śledzenie wątku. A w zasadzie to prawie wcale ostatnio nie śledziłam.
Zaraz prześledzę troszkę wątek i może z Bluegirl coś ustalę. Edit: O widze, że coś się dyskutuje konstruktywnego. Mnie ten (a przecież mój własny) wątek własnie też już przeraża od dawna straszliwie, jak własne dziecko które wyrosło na łobuza. Edit: Też jestem za tym, żeby coś usprawnić. I jeszcze jedno: full chętnych na organizowanie, a ja nie wiem, czy to dobry pomysł żeby za każdym razem organizował kto inny. Może żeby była jakaś stała brygada?
próbki na wymianę https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4743 szukam, chcę https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=68887936&p ostcount=4633 http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/7334/# Edytowane przez gwaihally Czas edycji: 2010-01-11 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#923 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny z pomysłami odnośnie zakupów atomizerowych zapraszam do wątku Pomysły i sugestie dotyczące funkcjonowania podforum, tam coś wymyślimy, tutaj i tak jest wystarczający bałagan.
![]() |
#924 |
BAN stały
|
Ogłaszam że atomki zostały dzisiaj wysłane
![]() Cbr, Virtual, Asiu i Marto - wypatrujcie przesyłek i proszę dajcie znać gdy dojdą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#925 |
BAN stały
|
Dziewczyny, czy doszły do Was atomki?
![]() proszę o info ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#926 |
never say no to panda
|
do mnie jeszcze nie, ale mam awizo na paczkę (chociaż cały czas w domu matka z babcią siedzą, nie wychodzą, ale paczkonosz "nie zastał nikogo w domu")
![]() dam znać jutro, jak odbiorę
![]() |
#927 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Swoją drogą mój jest bardzo miły, teraz w zimie nosi taką śmieszną czapę z pomponami i mówi, że niedługo będzie musiał samochodem przywozić wszystkie moje paczki - teraz śmiga na rowerze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#928 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#929 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#930 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, pisałyście wcześniej o przeciekających stożkowatych 5-tkach, w rozbiórce Miracle korzystałam z nich teraz pierwszy raz i 2 Wizażanki otrzymały odlewki z ubytkiem 0.5-1 ml
![]() Mam pytanie odnośnie tego, jak postępujecie w razie wystąpienia takich sytuacji. Z jednej strony dziewczyny płacą za to pieniądze i tracą je nie z własnej winy, ale też nie z winy Organizatorki, która wadzie fabrycznej atomka nie jest winna, w jaki sposób rozwiązać tę kwestię? Oddajecie pieniądze, czy mililitry ze swoich flaszek, czy może wpisujecie to w ryzyko "wspólnozakupowania" i nie oddajecie? Prosiłabym o rady. ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez martasdz Czas edycji: 2010-01-16 o 10:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:10.