|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Cytat:
Idę do mej lubej chociaż posiedziałabym z Wami. ![]() Miłego popołudnia & wieczoru. xD
|
|
|
#902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ech. szczerze to nie pamiętam, kiedy ostatnio mi wychodziło... ani razu... ani razu nie wyszło.. z nerwowego też bym napisała tak, jak Ty
|
|
|
|
|
#903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny, pogońcie mnie do Młodej Polski
|
|
#904 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na korki też sobie pojadę, ale wygoda z tym prawkiem jest. ![]() Cytat:
Cytat:
Przecież to jedno i to samo. |
|||
|
|
|
#905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.ona w ogole jest dziwna (dziewczynom kiedyś pokazywałam jej profil na nk ). ZAWSZE nosi swoje komplety, wiecie takie tuxedo in English ![]() czyli marynarka + spódnica/spodnie do kompl(i)etu. + oczy pod kolor, rajstopy pod kolor, bluzka pod kolor, buty pod kolor. torebka zresztą też -.- ale to chyba przypadlość wszystkich mlodych nauczycielek. moja od matmy (drugi rok po studiach), to zawsze oczy pod kolor paznokci i bluzki maluje, w sumie to nawet skarpetki ma pod kolor bluzki i cienia do powiek. najlepiej jak sobie pomaluje fioletowym. Jak panda wygląda ![]() jakby jej ktoś oko pod.pier.dolił a kiedyś miałam taką od matmy (3kl gimnazjum i 1 LO), że sama sobie swetry na drutach robiła i miała zawsze buty, torebkę, sweter, cień do powiek, FROTKĘ (tak, frotkę, nie gumkę do włosów), korale, bransoletkę i lakier do paznokci .. wszystko w jednym kolorze bajka po prostu. no właśnie, ta matura to durna jest. mimo, że dobrze myslisz, to Ci punkty urżną bo nie trafisz w klucz
|
|
#906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nie mogę. Aż mi się pani Celinka przypomniała Albo głośno jesteśmy, ona 'idę po dyrektora' wyszła za drzwi, chwilkę postała 'właśnie przechodził No i jeszcze jej ceratka pod tyłek, nie wiem jakie ona miała zadanie, ale zawsze na fotelu kawałek ceratki kładła i na tym siedziała.
|
|
|
|
|
#907 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma co smarkać, będzie dobrze. ;*Odcinek jest genialny, prawda? A ta zmiana uzębienia, szok! Też to widziałaś czy mi się przyśniło?! Ale Justyna przecież wie, że ja żartuję i że to tak pieszczotliwie. ![]() Mam nadzieję,że nie, wolałabym dożyć matury. ![]() "Pojadę sobie na korki" skojarzyło mi się z tym,jakbyś mówiła, że pojedziesz sobie postać w korku ulicznym. ;p (PSP - Przedmaturalne Skrzywienie Psychiki, wybacz) Cytat:
Ja się z takimi ewenementami nie spotkałam w swoim mało ekscytującym życiu. ^^
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||
|
|
|
#908 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja w gimnazjum miałam taką od biologii. Ktoś rzucił pytanie "a jakim oczkiem pani zrobiła ten sweterek?" i lekcji już nie było ;D Gdy mieliśmy sprawdziany, dziewczyny podrzucały jej katalog Avonu albo krzyżówki i już sprawdzian z głowy blue_apple Ty masz niedługo egzamin na prawko? ;> |
|
|
|
|
#909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czemu nie, to mogło by być ciekawe A ja mam taką, co się zawsze uśmiecha. Zawsze !
|
|
|
|
|
#910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest gorsze ![]() chyba, ze się z Ciebie śmieje, że masz ciotowate oceny, to jej przyjemność sprawia, to wtedy się śmieje. A tak to zawsze zakapiorna morda. ja miałam w 1kl LO od biologii taką starsza babkę, co sobie brwi malowała kredką.. w sensie, że swoich nie miała.. i sobie robiła takie kreski.. ale perfidnie.. prawie od nosa przez caly łuk brwiowy i kiedyś sobie rozmazała.. i jak podeszła do mojej ławki.. i tak zbliżyła twarz do mnie i do koleżanki..to nie wytrzymałyśmy ze smiechu xDD ona w ogole nieogranięta była. albo jest nowa babka od matmy w szkole. mnie nie uczy.. ale mówią na nią ZAPAŁKA bo jest strasznie chuda, dosyć wysoka.. a na czerepie ma taki fryz jakby ją prąd popieścił. Śmieją się z niej, że wstaje o 4:00 rano, żeby sobie te włosy postawić dużo u mnie takich wynalazków ogólnie.
|
|
#911 |
|
Konto usunięte
|
no i mój zaje.bisty humor poszedł się ***.ac za przeproszeniem ;/
normalnie niewiem skąd się biorą niektóre osoby , tak bardzo ograniczone wrrrr. Boże. a jutro nie idę do szkoły , nie opłaca się ;] i pójdę sobie na mecz, o! |
|
|
|
#912 | |||
|
Zakorzenienie
|
no właśnie, Martyna, ja z tych Twoich nauczycielek to nie mogę
a jej zdjęcia to w ogóle, leze i kwiczę ![]() Cytat:
Cytat:
no, niezły już go widziałam kiedys, ale tak niedokladnie.widziałam ząbki, widziałam ![]() szkoda ze na plejadzie nie ma niani ![]() Cytat:
jutro. |
|||
|
|
|
#914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja od biologii chyba była podobna do tej od matmy... (ta cała Filipska z resztą, od tych zadań maturalnych )fryz taki, jakby hełm na łeb zarzuciła... lakier to chyba cała butelka na raz. choc w ogole to nie wiem czy myla te wlosy? takie suchary od tego lakieru. twarz jak GRINCZ eeeheee. spoko. ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14928597]no i mój zaje.bisty humor poszedł się ***.ac za przeproszeniem ;/ normalnie niewiem skąd się biorą niektóre osoby , tak bardzo ograniczone wrrrr. Boże. a jutro nie idę do szkoły , nie opłaca się ;] i pójdę sobie na mecz, o![/QUOTE] eejejeeje, co jest ![]() wagarowicz ![]() koleżanka która Cie wozi tez pewnie nie idzie ?
|
|
|
|
|
#915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Martyna, genialne nauczycielki ![]() a z tym ubieraniem się pod kolor to znam ;P jest/była u mnie w LO taka jedna, ale niedługo będzie rodzić i jest na zwolnieniu:P a w gimn była u mnie taka, która wyprzedziła modę xD już kilka lat temu chodziła w getrach/leginsach, takich tak to teraz dziewczyny noszą ;P z tym, że były to getry w różne wzorki, mniej lub bardziej normalnie a sorka od geo z liceum to znowu miała odjechany mejk ap ![]() oczy na różowo z niebieskimi kreskami i na policzkach pomarańczowe trójkąty wyglądało to jakby wzięła gąbkę od podkładu, nabrała różu w kolorze pomarańczowym i paćnęła na policzki aaaa no i fryzura - klasyczy hełm ![]() koleżanka mi przed chwilą wysłała >>> http://www.youtube.com/watch?v=DaVCf...layer_embedded końcówka najlepsza
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2009-10-26 o 16:59 |
|
|
|
|
#916 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a maskotka jaka
|
|
#918 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Ja też już po szkole, jutro nie idę będę jeździć cały dzień w ogóle, jeśli by się ktoś modlił, to proszę za moich 5 kumpli, mieli wypadek, dwóch już nie żyje, trzech w ciężkim stanie... Przerabiała któraś z was już Granicę? ma ktoś notatki o życiu Zenona, ocenie postępowania, moralności itd.?
A Bóg map nie rozdaje, nie wiesz dokąd iść... Edytowane przez expectation Czas edycji: 2009-10-26 o 17:18 |
|
|
|
#919 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
stracilam wiare w siebie. jesli ja jutro zdam, to bedzie cud. myslalam ze dam rade nie denerwowac sie tak jak za 2 razem, no, ale juz wiem ze po moich wczorajszych wyczynach raczej nie dam. raczej na pewno. o 20. pierwszy wymusilam, drugi na górce. Cytat:
|
||
|
|
|
#920 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja już skończyłam Granicę (jestem w trakcie przerabiania Ferdydurke) o Zenonie miałam tylko w kontekście znaczenia granic (tych moralnych psychologicznych itp.) ale pewne gdzieś w internecie będzie jego charakterystyka ![]() Cytat:
Przeanalizuj swoje błędy i pamiętaj by ich więcej nie zrobić Trzymam kciuki za Ciebie
Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2009-10-26 o 17:40 |
||
|
|
|
#921 |
|
Zadomowienie
|
Tak, wypadek...
Charakterystyk jest pełno, ale bez uwzlędnienia takich drobnostek jak np. stosunek polityczny, wraz z cytatami itd;d
|
|
#922 |
|
Zakorzenienie
|
Szatek, Ciastolino, gdzie jesteś ?! weź na gadu wejdź i do mnie napisz bo
|
#923 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() niezłe przypały z tych Waszych nauczycielek np takie, które w szafce mają tylko błyszczyki, pudry poukładane kolorami i oczywiście lusterko i na każdej przerwie są coraz ciemniejsze na pysku a co do kolorów to z dwojga złego chyba lepiej wszystko w jednym niż wszystko w innym dziewczyna nie ważne jak się ubrała zawsze była wylepiona niebieskim cieniem (tak jakby gazetowym ) i miała czerwone paznokcie do tego koszulka w zupełnie innym kolorze, jakaś bluza w innym i torba też w innym Cytat:
w ogóle to cześć łeee... ja też nie chce jutro do szkoły![]() nie uczę się... idę na pierwszą miłość
Edytowane przez karolajn91 Czas edycji: 2009-10-26 o 17:59 |
||
|
|
|
#924 |
|
Zadomowienie
|
Ależ się wkurzyłam !!
Rozpisałam się jak nie wiem i musiałam przez przypadek wcisnąć przejście do poprzedniej strony. Grrrr, idę do matmy. Później się zamelduję
|
|
|
|
#925 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Cytat:
Cytat:
że sie tak wyraże, lol.hahaha, podejscie maturzystki |
|||
|
|
|
#926 |
|
Zakorzenienie
|
eee, nie będę cytować, bo za dużo by było. Skomentuję hurtowo.
![]() Nauczycielki Martyny i Kasi niezłe. Też mam jedną, która uwielbia nadużywać kosmetyków upiększających. Ma z 1 cm fluidu, całe policzki w różu i oczy jakimś ciemnym cieniem. ![]() Emilka, przykro mi z powodu kolegów. Ja też oglądałam 'Pierwszą miłość' . A teraz idę znowu do chemii. Przylazłam zobaczyć jak tam kierowniczki. ![]() Zjawię się jeszcze na chwilę później. ;*
|
|
#927 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() też nie idzie nie opłaca się, bo mamy na 9.45 o 10 jest otwarcie orlika. potem sa normalnie lekcje ale co tam ,idę na mecz![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja jestem w trakie czytania. Cytat:
|
|||||
|
|
|
#928 |
|
Zakorzenienie
|
żeby to raz
![]() zapisałam się do fryzjera na następną środę ![]() wchodzę do mojego boskiego Pawła ![]() i mówię, że chciałabym się zapisać i mówię.. "grudzień, co nie?" a on się brechta, że specjalnie dla mnie zostawił w przyszlym tygodniu godzinę bo wiedział, że w końcu się pojawię okazało się, że fart miałam bo ktoś chwilę przede mną zadzwonił i zrezygnował po prostu, także fajnie ![]() ochlastam sobie grzywkę prostą ! a co !
|
#929 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Widziałam ten odcinek. Ogólnie bardzo ciekawy program, podoba mi się Szalejesz ![]() Nie wiedziałam, że aż takie zdolne jesteśmy ![]() Cytat:
![]() A siooooo! ![]() ![]() Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14928597]no i mój zaje.bisty humor poszedł się ***.ac za przeproszeniem ;/ normalnie niewiem skąd się biorą niektóre osoby , tak bardzo ograniczone wrrrr. Boże. [/QUOTE] Nie warto się przejmować ![]() Cytat:
![]() -- Cześć Żbiki. Nie zacytowało mi wszystkiego Weronika, chciałam się jeszcze zapytać o te książki z angielskiego, głównie chodzi mi o tę do CAE i CPE Side&Wellman, fajna jest? Ile za nią dałaś? Dziewczyny, muszę przyznać, że dopadł mnie dziś nieoczekiwany przypływ mobilizacji i motywacji Nie żebym narzekała, ale dziwne to jest Wracam do czytania 'Ferdydurke'. To jest takie pokręcone, że aż mi się podoba Czytała któraś?Miłego wieczoru
|
|
#930 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może większymi? ![]() Nie mów, w drugiej też był ![]() ![]() Cytat:
![]() Od tego masz mnie: ![]() ![]() ![]() ![]() A co, byciem Małżystką zobowiązuje Moja też Cytat:
Moja dyrektorka z podstawówki na super ważne okazje (jakieś apele, akademie, wizytacje) zawsze sobie je.bła fioletowy cień do powiek ![]() Ej, czym się różni frotka do włosów od gumki? Bo ja używam tego słowa zamiennie ![]() Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14931448]też nie idzie nie opłaca się, bo mamy na 9.45 o 10 jest otwarcie orlika. potem sa normalnie lekcje ale co tam ,idę na mecz [/QUOTE]Wow, też będzie mieli orlika? Jak co dwa tygodnie mam poniedziałek z historią Zjednoczenie Włoch, Niemiec, coś tam jeszcze |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.

bo właśnie zamówiłam sobie :P
Nie ma co smarkać, będzie dobrze. ;*

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)