![]() |
#901 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
Cytat:
![]() a co do przelewu to cos jest nie tak nie powinnas tak dlugo czekac tak mi sie wydaje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#902 |
Rozeznanie
|
Mam pytanko, czy taka zwykła konsultantka musi sie rozliczac z Urzedem Skarbowym? Jak to wyglada?
|
![]() ![]() |
![]() |
#903 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#904 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
lepiej zwróć się z tym do swojej oms a na pewno masz umowę z randstad? Edytowane przez red rose Czas edycji: 2009-11-14 o 16:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#905 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() No i wlasnie wczoraj dostalam paczke z 17 i na szczescie wszystko przyszlo a nawet 2 kremy do ciala Pur Blanca za duzo ![]() ![]() Dla siebie zamowilam ta cyfrowa ramke i musze przyznac ze jest fajna, dla meza Full Speed - boski ![]() Katalog 18 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() do tego jest jeszcze minikatalog z przecenami na 24 strony... - mam nadzieje ze zamowionko bede miala duze ![]() W demo: nowoscia w katalogu 2/2010 bedziekrem pod oczy Anew reversalist illuminating eye system, z naturals nowa seria rozano-brzoskwiniowa, nowe opakowania Kids, z senses nowa seria magical oraz duzo ciekawych produktow po niziutkich cenach ![]() Normalnie pierwszy raz odkad jestem w avon jestem az tak zachwycona katalogiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#906 |
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny, chciałabym się przyłączyć do Avonu i w zwiazku z tym szukam konsultantki z Warszawy która przyjełaby mnie do swojej grupy.
![]() |
#907 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak więc ponawiam prośbę, jeśli ktoś posiada to proszę o wrzucenie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#908 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#909 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, chciałabym złożyć zamówienie, jestem z Warszawy. Mogę u którejś z Was?
![]()
![]() |
#910 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#911 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Koniecznie przyślij nam linka, abyśmy też mogły się chociaż pozachwycać ![]()
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#912 |
Raczkowanie
|
No właśnie a co trzeba zrobić żeby zostać liderką i na jakiej zasadzie to działa, albo gdzie to jest dobrze wyjaśnione żebym mogła się zapoznać?
|
![]() ![]() |
![]() |
#913 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#914 |
Zakorzenienie
|
no musze się pochwalić, ze z 16-stki mam zamówienie na ponad 1000zł
![]() ![]() ogólnie jednak oceniam ten katalog niekorzystnie, bo sa 2 klientki, które mają zakupy na 200 zł i to w sumie jedna nowa a druga, co zamawia tylko co pewnien czas, a moim stałym zawsze zamawiającym klientom to jakoś tak średnio się podobał, bo wyjątkowo małe zamówienia dały ![]() ![]() szczerze mówiąc myślałam, że bedzie lepiej, chociaż i tak nie narzekam, bo znowu załapię się na prezent z programu lojalnościowego ![]() ![]() jeszcze musze swoje zamówienie dorzucić, ale tym razem mało ... chyba ... bo jak dojdzie do zamawiania, to pewnie sie rozkręce ![]() ![]()
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2009-11-15 o 10:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#915 |
Konto usunięte
|
U mnie właśnie słabizna, wszystkie stałe klientki zamówiły od 20 do 50zł, jakieś 300zł tylko uzbierałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#916 |
Raczkowanie
|
mnie także się udało tym razem
![]() ![]()
#917 |
Zakorzenienie
|
Mnie też się udało chociaż trochę w tym też mojego było, ale i tak się opłacało. Ale przed świętami mam co roku wyższe zamówienia. A tak to przeważnie ok 500zł. Ale zamawiam na wszystkie 3 terminy przeważnie więc i z K16 może coś będę zamawiała jeszcze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#918 |
Zakorzenienie
|
Ja w tym katalogu będę miała po raz pierwszy w swojej karierze chyba ponad 1000 zamówienia. Mam nadzieję, że klientki się rozkręcą z racje tego, że ostatnie katalogi kiepskie zamówienia dawały
![]() Czasem jak czytam ile razy Wy macie takie duże zamówienia to aż Wam zazdroszczę, bo sama mimo wszelkich prób podejmowanych mam problem, żeby zrobić zamówienie większe niż 600-700zł... ![]() Mam kolejne pytanie do liderek (świeża jestem i co chwile mi się coś nasuwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#919 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz miałam puścić nową kk , jednak miała troche za mało w zamówieniu, pójdzie na 2 termin. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#920 |
Zakorzenienie
|
W sumie nie zamawiałam ostatnio pakietów do mianowań, dlatego nie mam formularzy. Ale zastanawia mnie jedno - mam jedną kk, która zamówienia mi dziś nie da, a jutro jadę zawieźć umowy. Nie wiecie może czy jeśli dam im do działu samą umowę to mi ją wprowadzą czy nie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#921 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mozesz jedynie pozostawić uowę u swojej OMS, a ja tylko bedziesz miala zamowienie , to przeslesz do niej mailem i te zamówienie wysle dalej. To co ja wiem ,moja OMS zawsze wysyła komplet dokumentów, tak było do teraz, moze ostatnio cos sie zmieniło.... A warto zamawiać pakiet do mianowań i zawsze mieć przynajmniej 1 kpl w zapasie, wiesz ,ze nam oddają te 3 zł , wartosc tego pakietu za mianowanie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#923 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a mam takie pytanie dlaczego kosmetyki na allegro mozna kupic o wiele taniej niz z katalogu z nawet najwiekszym opustem? Chwilami sie zastanawiam czy jest sens zamawiania z katalogu skoro przez allegro mozna jeszcze wiecej zarobic (sama jestem konsultantka)
|
![]() ![]() |
![]() |
#924 |
Raczkowanie
|
Drogie Wizażanki mam pytanie.
Czy zegarek Eternal Love wlicza się do wartości zamówienia ? Pewnie nie...
#925 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
wlicza sie ale dopiero jak bedzie zafakturowany czyli nie predzej niz w kat17 teraz trzeba wpisac do zamowienia ile sztuk a dostarczane beda w 17 a i nie podlegaja zadnemu opustowi mam nadzieje ze zrozumiale napisalam....
|
![]() ![]() |
![]() |
#926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Przypominamy, że zamówione, w katalogu 16/2009, ilości zegarków będą weryfikowane i przesłane wraz z zamówieniem z kampanii 17/2009. Wartość zegarka - 24,90 zł doliczy się do bazy opustu w katalogu 17/2009. Prosimy o zwrócenie na to uwagę wyliczając wartość obu zamówień." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#927 |
Raczkowanie
|
w HT 17 są te magnesy, można ich zamówić 2x? bo na formularzu zamowien nie widzialm wogule a w HT nic nie pisze? czy bedzie to traktowane jako demo?
![]() |
#928 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#929 |
BAN stały
|
Dziewczyny mam pytanie
![]() ![]() Dziwne trochę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#930 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:43.