|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć V
|
|
|
|
#902 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczynki. Jestem tylko na chwilkę, bo mam nawrót choroby i jest ze mną jeszcze gorzej niż było niestety. Oboje z Grześkiem się bardzo męczymy i całymi dniami leżymy w łóżku. Już myśleliśmy wczoraj, że będzie lepiej, bo jemu temperatura spadła poniżej 38 a mi kaszel już mijał, ale wieczorem strasznie się pogorszyło. Dostałam takich ataków kaszlu, że nie mogłam oddychać cała się trzęsłam i skończyło się bliskimi spotkaniami z muszlą klozetową
. A Grześkowi temperatura znowu podskoczyła do 38,9 i tak się przemęczyliśmy kolejną już nieprzespaną noc. Teraj czuję się bardzo śpiąca ale usnąć nie mogę. Jeszcze dzisiaj nic nie jadłam i w ogóle jestem słaba. Wpadłam tylko na chwilę bo szukałam telefonu i zaraz spadam. Nie wiem czy jutro nie wybierzemy się z powrotem do lekarza. Na dwór w ogóle nie wychodziliśmy - mama Grześka donosi na leki co się kończą i jedzenie. Także pewnie jeszcze nie trochę nie będzie na forum.
|
#905 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczynki
Ja właśnie produkuję rosołek Wczoraj podpisaliśmy umowę z orkiestrą Pan rewelacyjny ma miliony pomysłów a moje Kochanie od wczoraj chodzi taki naładowany weselem że szok chyba ten pierwszy podpis na umowie mu pokazał że to już tak blisko Teraz powoli wybierzemy zaproszenia i obrączki Oby poszło sprawniej iż z suknią
|
|
|
|
#906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Agus trzymajcie sie, niech Wam przejdzie szybko to chorobsko.
Ja juz po obiadku i moge posiedziec troche z Wami ![]() Wowczyk suknia ebro mi sie podoba, ale góre bym zmienila. |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#908 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem jeszcze na chwilkę
![]() Chyba trochę lepiej z nami bo jest wieczór a ja głodna jestem . Kaszel mnie męczy okropnie ale przynajmniej katar się trochę uspokoił. I najważniejsze - Grzesiek nie ma wysokiej temperatury i pić syrop. A do lekarza i tak rano idziemy.Kurcze nie chorowałam coś koło 10 lat i może dlatego tak ciężko przechodzę to grypsko.
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
Ale pusto, nikogo nie ma?
![]() Ciekawe czy Michel poszła do lekarza ![]() Ostrowczanka a jak twój brat się czuje. Lepiej już? |
|
|
|
#911 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, na szczęście, ale co pochorował to jego - gorączka mu dochodziła do 40 stopni. Niestety zaraził mamę, a ona to gorzej znosi.
|
|
#912 |
|
Rozeznanie
|
I zaczynamy kolejny tydzień... dla mnie wypełniony strasznie pracą. Jak pomyślę ile jej mam to odechciewa się strasznie.
No i za miesiąc święta. W Warszawie już świątecznie - choinki, światełka... nastrój już jest Miłego dnia Wam życzę
|
#913 |
|
Zadomowienie
|
jestem i ja. Jade do Tradisa obczaic ceny wódeczki. Od dzis jest nowa gazetka z promocjami. Może w koncu cos kupimy.A po 14 idę z siostrą na przejrzenie naszych salonów ślubnych. Moze cos mi wpadnie w oko?? Zobaczymy.Aga zdrowiej szybko. Jej, ja się tak jedną dobę męczyłam i myślałam,że padnę a ty juz kilka dni. Okropność.
|
#914 |
|
Zakorzenienie
|
Hej wszystkim wróciłam z weekendu u rodziców TŻta i ze ślubu znajomych również. Zaraz nadrobię zaległości
Czy nie wiecie może o kimś kto by przygarnął szczeniaczka lub dwa na jakiś czas lub na stałe? Mojej znajomej w Ostrowcu podrzucono dwa szczeniaczki pod drzwi. Musimy im pilnie znaleźć lokum bo nie mamy możliwości same się nimi zająć. Malce z tego co wiem zostały już odrobaczone. Potrzebujemy pomocy, nawet jeśli ktoś może się nimi w Ostrowcu zająć przez krótki czas - my w tym czasie będziemy je ogłaszać i szukać domków. |
|
|
|
#915 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!!!
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was i ja
![]() Ogladałam wczoraj z Tztem program o slubach w wedding tv. I powiem Wam, ze fajne rzeczy tam pokazuja. Nawet TZ cos mruknał, ze moze i na kurs tanca sie zdecydujemy
|
|
|
|
#917 | ||
|
Zakorzenienie
|
A co to za pies? Wózeczek różowy?
Cytat:
![]() Cytat:
Zdrówka życzymy. |
||
|
|
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
Ja widziałam niebieski wózek dla tego psa, a kobitka mieszka na Ogrodach.
---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Dziewczyny powiedzcie mi czy opłaca sie jechac teraz np.do Kielc w poszukiwaniu sukni czy wstrzymac sie i jechac po nowym roku? Bo ja sie boje ze nie znajde tej jedynej i bede musiała wziasc cokolwiek
|
|
|
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie wróciłam od lekarza i mam przedłużone zwolnienie. Na pewno w tym tygodniu do pracy nie pójdę ale jakoś wcale mnie to nie cieszy. Dzisiejsza noc była po prostu tragedią. Mam nadzieję, że teraz się coś trochę zdrzemnę. Okazało się, że mam zapalenie oskrzeli więc czeka mnie jeszcze kilka dni leżenia i antybiotyk. Tym razem mam syrop pinio - ciekawe czy pomoże na ten mój cholerny kaszel bo prawoślazowy nie pomógł. A może pomógł a bez niego byłoby o wiele gorzej.
My z Grześkiem czasem oglądamy Wedding Tv w ramach poprawienia humoru, bo według nas ta stacja jest z tych raczej mało poważnych - Chociaż rzeczywiście czasem fajne pomysły mają na wesela.
|
#921 |
|
Zakorzenienie
|
A co sie stało? Praca?
|
|
|
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
Mmm, nie ma to jak kobiece dolegliwosci
![]() Jutro sa targi pracy, wybiera sie któras? Ja ide. |
|
|
|
#924 |
|
Zadomowienie
|
Witam i ja.
Po weekendzie zamiast wypoczęta to bardziej zmęczona drogą i w ogóle psychicznie. Jak czytam o tym co mowisz Viris o psiakach to mi sie serce kraje. Wchodziłam na stronke tego schroniska co pisałaś w innym wątku i przeryczałam cały wieczór. Mam nadzieje ze kiedys bede miec dom i mozliwość przygarniania biednych psiaków. Wszystkie sa takie kochane... Ninuska jak wrócisz to zdaj relacje jak z wódka i sukienkami. Moj TŻ powiedział ze wódke kupimy przed samym weselem. Troche mi sie to nie widzi no ale cóż... Niech mu bedzie. Moze najwyzszy czas zebym i ja sie zaczeła powaznie rozgladać za sukienką... A poza tym t tu straszna pustka... |
|
|
|
#925 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny,
Wpadłam, żeby pogratulować wątkowym mamusiom: Aniu, Estrello, gratulacje!!Spokojnych już pewnie niespełna 8 miesięcy Mam przeczucie, że u Ani będzie chłopiec a u Estrelli dziewczynka, ciekawe![]()
|
|
|
|
#927 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
ty już w Kielcach czy w Ostr? Dostałaś @? ![]() zwykły kundelek a wózek taki granatowy jak ten pierwszy co zdjęcie wstawiłam. Raz ją widziałam na Słonku a drugi raz przy Pułankach. Cytat:
Cytat:
Cytat:
mój mąż idzie szuka nowej pracy---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
Dawno cię nie było Kasiu Gusiak targi są o 11. |
||||
|
|
|
#928 |
|
Rozeznanie
|
Witam i ja Nastrój - średnio :/ znów Wawa i pierwsze zaliczenia przede mną
|
|
|
|
#930 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie poszłam
Od piątkowego popołudnia jestem już w Kielcach. W sobotę rano dostałam @
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:43.

. A Grześkowi temperatura znowu podskoczyła do 38,9 i tak się przemęczyliśmy kolejną już nieprzespaną noc. Teraj czuję się bardzo śpiąca ale usnąć nie mogę. Jeszcze dzisiaj nic nie jadłam i w ogóle jestem słaba. Wpadłam tylko na chwilę bo szukałam telefonu i zaraz spadam. Nie wiem czy jutro nie wybierzemy się z powrotem do lekarza. Na dwór w ogóle nie wychodziliśmy - mama Grześka donosi na leki co się kończą i jedzenie. Także pewnie jeszcze nie trochę nie będzie na forum.

Ja właśnie produkuję rosołek

się razem od
....

Mam przeczucie, że u Ani będzie chłopiec a u Estrelli dziewczynka, ciekawe