Naszych TŻtów mocno kochamy i cierpliwie sobie czekamy, a w międzyczasie gadamy, cz.2 - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-04, 22:32   #901
Maripossa
Zakorzenienie

Dot.: Naszych TŻtów mocno kochamy i cierpliwie sobie czekamy, a w międzyczasie gadamy

No kurka stracic Was na pare godzin z oczu i juz jedna w ciazy jest!! GRATULUJE!!
opowiadaj co i jak? jakie masz objawy? jak dlugo okres Ci sie spoznial czy co tam wogole?
ja w srode jade do gienki, ale to na badania wszelakie zapewne

Nie jestem w dobrym humorze... wrecz w fatalnym... M.przeginal przez caly weekend, ale dzis przeszedl samego siebie ale nie bede sie o tym rozpisywac, nie mam ochoty poprostu...wiec jesli ktoras bedzie dopytywala, to wybaczcie nie chce pisac. Chcialam tylko powiedziec ze mam okropny nastroj, mam same zle mysli, nie mam ochoty na nic, jestem zalamana i najchetniej przespalabym z tydzien i nie wychodzila z lozka...
Maripossa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 22:48   #902
Moon91
Zakorzenienie

Dot.: Naszych TŻtów mocno kochamy i cierpliwie sobie czekamy, a w międzyczasie gadamy

Cytat:
Napisane przez Kohnelia20 Pokaż wiadomość
a niby czemu sama przecież zareczone tez pisza a poza tym przychodza nowe
fakt czuje sie pocieszona
You allure me
I am the blind sky
You are the starlight
Feeding a flame
Through the shade of midnight"

Kuba
Moon91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 00:36   #903
solll
Zakorzenienie

Maripossa, wiem, że się nie znamy ale później będzie lepiej, teraz Ci się wydaje, że jest strasznie i jesteś smutna ale już za parę dni będzie jak dawniej i nie będziesz nawet pamiętała czemu byłaś smutna Twój TZ na pewno żałuje, cokolwiek by nie zrobił i na pewno się dogadacie

solll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 07:43   #904
Dagunia
Komplikatorka

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka2009 Pokaż wiadomość
Trzymaj się Daguniu i powodzenia na egzaminach
Cytat:
uwielbiam przyjezdzam dziś do ciebie

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

powodzenia
Cytat:
Napisane przez solll Pokaż wiadomość
emancypantka, ja też do Ciebie przyjezdzam! krokieciki mniam mniam

Daga, powodzenia
Dzięki dziewczyny Przydało się, bo 5 dostałam
Cytat:
Napisane przez daafnee Pokaż wiadomość
ja już mam wakacje dziś zdałam ostatni egzamin i jako jedna z bardzo nielicznych osób na roku mam już wszystko pozaliczane
i zabrakło mi 0,1 do stypendium
TŻ też dziś zdał ostatni egzamin
tak jakoś chciałam się pochwalić, bo wy też piszecie o sukcesach więc w końcu ja też mam czym się pochwalić

nie bede mieć już raczej czasu żeby tu pisać, bo teraz będziemy kończyć remont, pakować sie, i cieszyć sobą, a za tydzień wyjeżdżamy tak więc będe wpadać, ale czasami..

aa i jutro idziemy na obiad, rodzice zaprosili studentów do restraucji a potem opijamy sesje, zaczynamy od ok 16 i nie wiem kiedy skończymy

udanych wakacji
Gratuluje Od jakiej średniej macie stypendium ?
Cytat:
Napisane przez emancypantka Pokaż wiadomość
Laseczki muszę się wam pochwalić iż jestem dumną posiadaczką pierścionka zaręczynowego. Ja jeszcze nie ochłonełam po tych oświadczynach tak, że szczegółów nie napisze w tej chwili.
Jedyne co poprosilam NARZECZONEGO<jupi> by poszukał fotki tego pierścionka bym mogła się chwalic wszem i wobec w sieci. Niestety nie mam aparatu a telefonem nie wychodziło.
Dobrze, że istnieje Internet.
Tak więc o to moje brylanciki
Gratuluje
Cytat:
kurde a co nas ostatnio tak mało Montii, Dagunia, Rodzynka i nowe laseczki gdzie wy jesteście

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

hmmmm......... tego jeszcze nie było
Jestem Tylko w weekend byłam w szkole Ale juz koniec Tzn. 2 wpisy za 2 tyg i wakacje
Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
No dobra, chciałam wam napisać jutro ale pisze dzisiaj
będę mamą jutro jeszcze jadę potwierdzić to badaniami krwi, ale 3 testy pozytywne i zaczynam mieć objawy

Kohnelia słonce wiem,ze nie lubisz dzieci ale moje pokochasz;D
Wstręciucho ! Czemu nie mówiłaś nic ?! GRATULACJE Aż mi łezka poleciała - będziesz cudowną mamusią
Stary 2010-07-05, 08:46   #905
gwiazdeczka2009
Zadomowienie

Czesć dziewczynki. Nie było mnie na weekend (jakbyście nie zauważyły) bo odpoczywałam nad jeziorkiem z Tż i znajomymi. Wypad był rewelacyjny, dawno się tak nie wybawiłam, a w sobotę poszłam spać tak jak stałam, w całym opakowaniu tak zabalowałam.
Patrze,ze tu się działo,a działo, jedna zaręczona, druga w ciąży, a reszcie tylko jedno w głowie
Gratuluje Emancypantce tego co było wiadome, masz piękny pierścionek, taki nie typowy moim zdaniem, ale cudny
Montii musisz być najszczęśliwszą dziewczyną pod słońcem (też bym była) a Tż z dumy pewnie pęka
Gratuluje wam kochane (i tak skrycie zazdroszczę).
Stary 2010-07-05, 08:58   #906
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yoona Pokaż wiadomość
łoooooooooo gratulacje!!:roz a:

i po cichu zazdraszczam
dziękuję
Cytat:
ooooo kurde szooook naprawdeeeeee??? nie wierze!!!!
ale super kochana ja lubie ale tylko te "swoje" z rodzinki ale twoje to jak "moje" hehe i napewno pokocham jak tż na to? opowiadaj!! ty pipko nic nam nie pisnęłaś mam nadzieje że badanie potwierdzi w 100% i będziemy opijać
Bo nie chciałam zapeszać i w ogóle sama w to nie wierzyłam..aha i wybieram Cię na wirtualną matkę chrzestną
Cytat:
Napisane przez Moon91 Pokaż wiadomość
tzn wy bedziecie opijac. Montii pic nie moze Monti bedzie pic soczek ^^
gratuluje Kochana tz to chyba najszczesliwszy na swiecie prawda?
On już wie gdzie wózek postawić wczoraj w pracy obliczał budżet co i jak, itp itd i mówi do mnie w liczbie mnogiej

Cytat:
cześć dziewczyny jakbyście mnie nie pamiętały to jestem jedną z nowych więc serdecznie grstuluje nowej narzeczonej- emancypantce no i Tobie Montii- równiez grsatuluję i szczerze to trochę zazdroszczę... ile masz lat, jeśli moge wiedziec? wiem, że pewnie wszystkie dziewczyny wiedzą, ale ja nowa jestem to się nei orientuję troszkę
tak jak Kohnelia napisała 20 urodzę troszkę przed 21

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
Suuper Gratulejszyn

Cytat:
Napisane przez arletka13 Pokaż wiadomość
hej śliczne wybaczcie ale was nie nadrobię, tyle napisałyście że nie dam rady.
monti jest w ciąży??????????? oooo matko ale super!!!cieszę się bardzo i zazdroszczę, bo też bardzo bym chciała być w ciąży!!!
dziekuje

Cytat:

Jestem ciekawa jak tam Montii
wróciłam z badania krwi i o 13 mam wyniki boje sie strasznie chociaż w 99,9% jestem pewna już ale ja to taka panikara

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 08:58   #907
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maripossa Pokaż wiadomość
No kurka stracic Was na pare godzin z oczu i juz jedna w ciazy jest!! GRATULUJE!!
opowiadaj co i jak? jakie masz objawy? jak dlugo okres Ci sie spoznial czy co tam wogole?
ja w srode jade do gienki, ale to na badania wszelakie zapewne
spóźniał mi się 4 dni i zrobiłam dwa testy i nic wróciłam do łzienki po 3 min i patrzę kreski ..szok teraz nie ma @ już 8smy dzień, lekkie bóle brzucha, ogromny ból cycuszków podwyższona temp,i ciągle śpie

Cytat:
Napisane przez Dagunia Pokaż wiadomość

Wstręciucho ! Czemu nie mówiłaś nic ?! GRATULACJE Aż mi łezka poleciała - będziesz cudowną mamusią
Nie mogę się już doczekać

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka2009 Pokaż wiadomość
Montii musisz być najszczęśliwszą dziewczyną pod słońcem (też bym była) a Tż z dumy pewnie pęka
Gratuluje wam kochane (i tak skrycie zazdroszczę).

TŻ jak się dowiedział to kupił mi ogromnego misiaaaaaaa, zrobił sok ze świezych owoców i dba o mnie strasznie
nie chce zapeszać.. ja to taka jestem ze musze miec wszystko na papierze, wiec o 13 bede znac wyniki..ale to nie moze byc nic innego

[LEFT]
Stary 2010-07-05, 09:09   #908
Dagunia
Komplikatorka

Teraz tylko odpoczywaj i dbaj o siebie ! ZERO alkoholu, piwa, wina nic a nic. Rodzicom mówiłaś ?
Stary 2010-07-05, 09:10   #909
Montii
Zakorzenienie

Alkoholu nie piję ani grama już od 1,5 tygodnia już przed czułam ,że nie powinnam a jak mnie ciągnie do piwka z soczkiem.....

Nie, jeszcze nie, bo chcę mieć to potwierdzone, czekam do 13 potem zadzwonie do gina się umówić i powiemy rodzicom

[LEFT]
Stary 2010-07-05, 09:12   #910
gwiazdeczka2009
Zadomowienie

Jejku wy macie po 20 lat i już pozaręczane, w drodze bobaski. jak fajnie taka stara się przy was czuje haha.
A wiecie co na biwaku jak byliśmy to do mnie mama dzwoniła i mówi,ze z rodzicami Tża gadała co to z naszym ślubem robić!! I ja oczywiście po % zaraz to wypaplałam jeszcze przed wszystkimi, to już moi znajomi żyć dla Tż nie dali,że na co on czeka!! Gdzie pierścionek, wszyscy znajomi albo już o ślubie, albo chociaż zaręczeni. Ale ja szybko ich uspokoiłam,bo nie chce,żeby ktoś jakąś presję wywierał na Tż, to ma być jego świadoma decyzja, a nie wymuszona. Z drugiej zaś strony Tz na to nic nie odpowiadął, odciął się od tematu.Ehhh
Stary 2010-07-05, 09:14   #911
Montii
Zakorzenienie

Może planuje coś i nie chciał mówić

[LEFT]
Stary 2010-07-05, 09:16   #912
Dagunia
Komplikatorka

Cytat:
Alkoholu nie piję ani grama już od 1,5 tygodnia już przed czułam ,że nie powinnam a jak mnie ciągnie do piwka z soczkiem.....

Nie, jeszcze nie, bo chcę mieć to potwierdzone, czekam do 13 potem zadzwonie do gina się umówić i powiemy rodzicom
Będziesz baty dostawała na samą myśl o piwku

A jak będziecie jechali do rodziców to kupcie maleńkie buciki zapakowane i tak im "powiecie" Kuzynka tak zrobiła, jej synek ma dzisiaj 14 lat a jej rodzice do dzisiaj mają te buciki i traktują je jak świętość
Stary 2010-07-05, 09:18   #913
gwiazdeczka2009
Zadomowienie

A co on tam może planować, mówiłam wam już,że jak tydz temu na weselu byłam, to na drugi dzień Tż nagle stwierdził,ze po wakacjach musi na pierścionek zbierać. Ale może tak powiedział,żebym zeszła z tematu tylko, żeby mnie uspokoić . Nie wiem, jakoś dopiero jak nie będę mieć pierścionka na palcu to nie jestem niczego pewna....
Stary 2010-07-05, 09:20   #914
Montii
Zakorzenienie

Dagunia no ani łyczka nie wezmę ale jak tak słonko praży to aż mnie ściska ale ratuje się Kroplą Beskidu
ps: kupiłam te baleriny z H&M wiesz coś nowego o wyprzedażach?

[LEFT]
Stary 2010-07-05, 09:25   #915
gg22
Zakorzenienie

Montii kochana gratuluję! wspaniale!!!! będziemy w wirtualnej ciąży razem z Tobą czekamy do 13...

Cytat:
---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

a my własnie wróciliśmy z jeziorka
i co Kohnelia była okazja do wodnego gwałtu?

Cytat:
ojj no to super ja tez bym chciała dziecko, ale kurcze nie mamy mieszkania wiec odpada no a poza tym ciężko by było studia pogodzic z opieką nad bobaskiem itede. I dlatego zazdroszczę

ja w ogóle piwa nie lubię, wino ujdzie, za to lubię wódkę zwłaszcza żołądkową gorzką miętową mmm

hmmmm mniaaammm!!!!! rewelacyjna jest ta wódeczka!!!!

Cytat:
---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

[/B]
jak to się mówi typowe babskie piwa ja wole cos mocniejszego lecha, żubra, tyskie wszystko co ma %
Kohnelia zostajesz moim wizazowym kompanem do picia bo widze ze Ty nie tak po babsku

a w ogole to dzien dobry
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 09:27   #916
Montii
Zakorzenienie

dzień dobry

[LEFT]
Stary 2010-07-05, 09:34   #917
Dagunia
Komplikatorka

Cytat:
Dagunia no ani łyczka nie wezmę ale jak tak słonko praży to aż mnie ściska ale ratuje się Kroplą Beskidu
ps: kupiłam te baleriny z H&M wiesz coś nowego o wyprzedażach?
Podobno druga tura już ruszyła,ale nawet nie byłam nigdzie więc nie powiem czy coś ciekawego. Wczoraj tylko szybko poleciałam do CCC i Daichmana bo chciałam zwykłe klapki z czarnymi paseczkami i nie maaaa Aktualnie poszukuje stroju kąpielowego... marzy mi się czerwony ale ciężko znaleźć ;/ Ten z załącznika nawet mi się spodobał. Co myślicie?
Latem zawsze jestem brązowa i brązowe włosy więc kolorystycznie chyba będzie... ehh sama nie wiem
Stary 2010-07-05, 09:57   #918
gg22
Zakorzenienie

oj ja tez chcialam czerwony, ale lipa, nie znalazlam:/ a ten jest fajny- gore ma boska!!!! ale ja nie lubie gory innej i dolu innego. troche tak jakby nie byly od kompletu, a teraz to takie modne

Dagunia a patrzylas na allegro? albo tutaj http://www.intymna.pl/c92,92,0,0,0,na-plaze
Stary 2010-07-05, 09:59   #919
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
Podobno druga tura już ruszyła,ale nawet nie byłam nigdzie więc nie powiem czy coś ciekawego. Wczoraj tylko szybko poleciałam do CCC i Daichmana bo chciałam zwykłe klapki z czarnymi paseczkami i nie maaaa Aktualnie poszukuje stroju kąpielowego... marzy mi się czerwony ale ciężko znaleźć ;/ Ten z załącznika nawet mi się spodobał. Co myślicie?
Latem zawsze jestem brązowa i brązowe włosy więc kolorystycznie chyba będzie... ehh sama nie wiem
Kochana miałam go, powiem Ci,że dwa razy zjechałam na zdjeżdżalni w Tunezji i już się zrobiły ''kulki'' na gaciach i przecierki to jedyny -

[LEFT]
Stary 2010-07-05, 10:08   #920
daafnee
BAN stały

A ja się pochwale, że od kilku dni nic tylko leje się miód-nie zapeszając..
Spędzamy z TŻ tak wspaniałe dni raze ostatnio, że to masakra jakaś
W sobote oboje mieliśmy egzaminy, o 8 razem taki językowy, to nawet obok siedzieliśmy potem on o 9 z C++, ja o 10 z systemów.. I czekałam z Nim na jego, jak poszedł pisać ja poszłam panikować do moich.. Siedze już na auli, a tu TŻ przyleciał dać mi buziaka i życzyć powodzenia, szczęsliwy, zadowolony, bo dobrze mu poszło..
I potem oboje czekaliśmy na wyniki, ja miałam o 11.30 on 12 i tak nawzajem się dopingowaliśmy
Wczoraj byliśmy na obiadku z Moimi rodzicami, potem pojechaliśmy przewozić rzeczy najpierw sobie odpoczęliśmy, normalnie zasnęliśmy razem na małym materacu, bo te mieszkanie już puste jest.. sukces bo ja nigdy nie umiałam z nikim spać.. w ogóle on był taki czuły jak spaliśmy, jak sie przebudził to mnie pogłaskał albo przytulił, pocałował, eh i potem stało się coś niemiłego.. w trakcie znoszenia jak już weszłam do góry (4 piętro) po kolejną partie złapał mnie tak cholerny, przeraźliwy ból brzucha, że stękałam z bólu zgięłam sie w pół padłam na kolana, w momencie byłam cała zlana potem, chciało mi się wymiotywać i w ogóle nie wiedziałam co robić, gdzie iść.. na początku myślałam, że to taki skurcz z okresu, bo akurat miałam 1 dzien, ale 3mało mnie to 20 minut, myślałam, że po ścianie bede chodzić.. tż chodził ciągle, martwił sie, a ja sie chowałam, bo mi było tak strasznie źle, a wiedziałam, że mi nie pomoże..
Chciał już karetke wzywać ale zadzwoniłam po mame.. przyjechała, wleciała na 4 piętro tak szybko, że masakra.. powiedziała, że narazie spokojnie, że to może być skurcz z okresu.. dała mi tabletke, kazała pić, wlewała we mnie wode litrami, tż zimny okład na czoło, mama gorący okład na brzuch i po jakieś 1,5 godziny męczarni mogłam już normalnie oddychać.. ten ból z brzucha zszedł na "modą"..
I sobie wyobrażam, że poród boli tak, albo jeszcze gorzej, ale paskudne naprawde..
Potem mała dała mi wybór, że albo jade z nią, albo zostaje z TŻ, że już mi to mineło i już bedzie dobrze.. to zostalam z TŻ, taka cała spłakana itd hehe, pojechaliśmy remontować dalej dom.
TŻ tam coś robił, malował, a ja wzięłam się za sprzątnie łazienek.. i co tż przchodził obok, to całował mnie w ramiona ciagle pytał jak sie czuje i mówił, że już nigdy nie mam mu tak robić, bo on taki nerowowy jest, tak sie martwi, nie umie patrzeć jak cierpie (a zdarzyło sie nam to 2 raz, wcześniej wylądowałam na tydzień w szpitalu pisąłam już o tym)..
No a potem oblewaliśmy sejse.. kupiliśmy alkohol i zupki w kubkach, bo po całym dniu warto coś zjeść.. ale nie było łyżek.. i co? tż wziął wieszak, przełamał na pół i tak jedliśmy te zupki wieszakiem
siedzieliśmy w pustym mieszkaniu, z jednym materacem pod ścianą, piwami i zupkami z wieszakami,przed nami laptop i tak wyglądał wieczór potem zrobiło się bardzo miło, pomimo okresu i tż stwierdził, że słyszał Nas cały blok ten materac i w ogóle, po alkoholu jakoś sie nie panuje, a że było grubo po 24 to fakt, połowa sąsiadów napewno słyszała..
Ja wypiłam mało, bo ten brzuch ciągle mnie pobolewał, ale TŻ sobie nie szczędził i wracając do domu był tak wesolutki, że po 2 w nocy poszedł do piekarni po 10 bułek i mi dzwoni czy ma wpaść na uczte dziwie sie że takiego pijaka wpuścili tam : cojest:
no a ja przez cała noc jeszcze męczyłam sie z tymi skurczami.... nadal mam, ale mniejsze...
nie wiem dlaczego tak mi sie stało, eh..
no ale skróciłam wam ostatnie dni bo troche Was zaniedbuje
daafnee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 10:08   #921
Dagunia
Komplikatorka

gg tak patrzyłam i niestety nic
Montii to super że mówisz! Dziękuje W takim razie nie zamawiam, bo ja lubie szaleć na plaży i na zjeżdżalniach i pewnie po 2 dniach by się rozleciał :/
Macie pomysł na jakiś kolor ? Czarnego, białego nie chcę. Turkusowy mam, zółto-pomarańczowy mam.
Stary 2010-07-05, 10:09   #922
Moon91
Zakorzenienie

dzien dobry Kochane jak tam poranek mija?
You allure me
I am the blind sky
You are the starlight
Feeding a flame
Through the shade of midnight"

Kuba
Moon91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 10:15   #923
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
gg tak patrzyłam i niestety nic
Montii to super że mówisz! Dziękuje W takim razie nie zamawiam, bo ja lubie szaleć na plaży i na zjeżdżalniach i pewnie po 2 dniach by się rozleciał :/
Macie pomysł na jakiś kolor ? Czarnego, białego nie chcę. Turkusowy mam, zółto-pomarańczowy mam.
Kochana no ja mam właśnie turkus, taki a'la błękit wygląda super ale skoro już masz... hmm... a beżowy ? chociaż może sie zlewać z opalenizną potem

[LEFT]
Stary 2010-07-05, 10:23   #924
Dagunia
Komplikatorka

Daafnee ale mieliście wrażeń

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Montii no właśnie... musze poszukać może taka śmietanka będzie. Nie biały a lekko kremowy. Dzisiaj pochodzę po sklepikach i zobaczę co jest
Stary 2010-07-05, 10:23   #925
Montii
Zakorzenienie

No wrażenia niezłe a jak się jadło z wieszaków ?

Dagunia już wiem jaki kolor dla Ciebie fiolet

[LEFT]
Stary 2010-07-05, 10:27   #926
gg22
Zakorzenienie

Daafnee tak czytam i to po porstu miod na moją duszę bardzo się cieszę Waszym szczęściem tylko ten Twój brzuch....takie bóle sa okropne...mam nadzieję że nie będzie Ci się to powtarzać, a jakie to cudowne że Tż się tak martwił.

ja wczoraj znalazłam u siebie kleszcza (!!!!)jestem panikara, totalnie nieodporna na bol i mam psychoze maniakalna na punkcie kleszczy i go mialam. czulam jak mam cos obrzydliwego w swoim ciele, jak mi wpyszcza jad i niewiadomo co jeszcze,bleeeeee!!!!:mdle je:
byłam na grillu w b.krotkich spodenkach i musial mnei gnoj wtedy dopasc.
o 24jechalismy do szpitala zeby mi to g**** wyjeli,odeslali mnie do przychodni, tam nie chcieli mnie przyjac bo jestem z innej kasy NFZ, a ubezpieczenie przeciez mam. ale w koncu poszlo. napanikowalam sie, naplakalam, nakrzyczalam, na zawal prawie przeszlam, ale zyje uffff no i 5dni musze brac antybiotyki tak na wszelki wypadek.
i Tż mnie tak cudownie wspierał- przytuluł, pogłaskał po głowie, uspokajał, trzymał cały czas za rękę. i jeździliśmy po całym miescie żeby znaleźć aptekę. i napisał od rana juz chyba 3smsy jak się czuje- od razu zrobilo m isie lepiej

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Cytat:
Daafnee ale mieliście wrażeń

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Montii no właśnie... musze poszukać może taka śmietanka będzie. Nie biały a lekko kremowy. Dzisiaj pochodzę po sklepikach i zobaczę co jest
Dagunia a nie boisz sie ze taki kremowy Ci zzielenieje albo zzółknie? bo to tak fajnie wygląda na zdjęciach. mnie tez sie zawsze takie podobały, ale po wodzie w jeziorze i chlorze na basenie to od razu do wyrzucenia
Stary 2010-07-05, 10:27   #927
Montii
Zakorzenienie

gg - biedna..nie wyobrazam sobie tego..

a ja na miejscu dafne zrobilabym usg chociaz latwo sie mowi komus a jak ja mialam podobnie to to olałam

[LEFT]
Stary 2010-07-05, 10:28   #928
Dagunia
Komplikatorka

Oooo o tym nie pomyślałam Może być bomba Dziękuje Wiedziałam że na Was można liczyc
Stary 2010-07-05, 10:29   #929
Montii
Zakorzenienie

Dagunia o ile się nie mylę to na mailu miałaś zdjęcie w fioletowej kiecuszce i wyglądałaś super

[LEFT]
Stary 2010-07-05, 10:31   #930
Dagunia
Komplikatorka

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
Daafnee tak czytam i to po porstu miod na moją duszę bardzo się cieszę Waszym szczęściem tylko ten Twój brzuch....takie bóle sa okropne...mam nadzieję że nie będzie Ci się to powtarzać, a jakie to cudowne że Tż się tak martwił.

ja wczoraj znalazłam u siebie kleszcza (!!!!)jestem panikara, totalnie nieodporna na bol i mam psychoze maniakalna na punkcie kleszczy i go mialam. czulam jak mam cos obrzydliwego w swoim ciele, jak mi wpyszcza jad i niewiadomo co jeszcze,bleeeeee!!!!:mdle je:
byłam na grillu w b.krotkich spodenkach i musial mnei gnoj wtedy dopasc.
o 24jechalismy do szpitala zeby mi to g**** wyjeli,odeslali mnie do przychodni, tam nie chcieli mnie przyjac bo jestem z innej kasy NFZ, a ubezpieczenie przeciez mam. ale w koncu poszlo. napanikowalam sie, naplakalam, nakrzyczalam, na zawal prawie przeszlam, ale zyje uffff no i 5dni musze brac antybiotyki tak na wszelki wypadek.
i Tż mnie tak cudownie wspierał- przytuluł, pogłaskał po głowie, uspokajał, trzymał cały czas za rękę. i jeździliśmy po całym miescie żeby znaleźć aptekę. i napisał od rana juz chyba 3smsy jak się czuje- od razu zrobilo m isie lepiej

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Dagunia a nie boisz sie ze taki kremowy Ci zzielenieje albo zzółknie? bo to tak fajnie wygląda na zdjęciach. mnie tez sie zawsze takie podobały, ale po wodzie w jeziorze i chlorze na basenie to od razu do wyrzucenia
KLESZCZ ?!?!?!?!
Jedyne co czego nienawidze, brzydze sie itp Miałam raz w życiu w pachwinie ! Kolega o 24 jechał 60 km żeby mi to wyciągnąć ! Okropieństwo ! Do tej pory mam wstręt do lasów i nie wejde póki się nie wypsikam czymś. Brrrrrrr

Nie pomyślałam o tym... hmm fakt że ja nie wchodzę do polskiego morza i do jezior no ale z tym basenem nie ciekawie może wyjśc. Teraz dzięki Montii będę szukała fioletu

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości