|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytuł prrrawie narzeczonych - część 10!
A tak, pamiętam
dla mnie spedalony ![]() Może ma koleś schizofrenię ![]() Kurde, jakoś zamulaście dziś na forum ![]() Ej, ja się chyba starzeję. TŻ nie widziałam od wczoraj rano. Teraz tak siedzę i stwierdzam, że mam potrzebę przylepienia się do niego. matko droga, co się ze mną dzieje
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-04-28 o 21:14 |
|
|
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
to ja znów dziś mialam malaprzygode
![]() poszlam z tz na zakupy do kauflandu , i chodzimy chodzimy a tu nagle przez ten megafon komunikat: szanowni klienci z przyczyn technicznych jestesmy zmuszeni do zamkniecia sklepu , prosimy o pozostawienie zakupów i wózkow z zakupami i udanie sie do wyjsc ewakuacyjnych , prosimy o zachowanie spokoju oczywisc ie ludzie panika , zaczeli wybiegac ze sklepu :P. ale to chyba nie zaden alarm bombowy itd bo potem slzismzy sklep dalej zamkniety a zadna straz itd nie przyjechala , a zawsze musza przyjechac..w 3 lo u mnie w szkole byl alarm 2 dni pod rzad...no i ciekawa jestem co sie stalo
|
|
#903 |
|
Zadomowienie
|
Gaja czemu nie widziałaś TŻ tak długo?
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
Jaaa, ale bajerancko. Adrenalinka
Nie dowiedzieliście się w końcu czemu Was wyprosili? ![]() W google albo gdzieś ![]() Aq, bo wczoraj rano wychodziłam do pracy i wróciłam, jak TŻ był w pracy. Po pracy pojechał na sesję RPG, a z niej dziś rano na uczelnię. W tym czasie ja wybyłam do pracy i wróciłam ok 18:30. Do 22:00 TŻ pracuje, więc pewnie będzie za jakieś 2 godziny ![]() Długo? To dwa dni ledwo
|
|
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
no nie dowiedzieliśmy się :P
no ale wiesz Gaja jak mieszkacie razem to dlugo:P , ja z tztem nie mieszkam a widzimy sie dzien w dzien , nawet jesli ma to być 5 minut
|
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda. Może jakiś szalony Teddy Bomber chciał wysadzić sklep w powietrze
![]() No, jak na mieszkanie razem to sporo. Nikt mi nie chciał wierzyć, że się mijamy to teraz macie empiryczny dowód ![]() Aż tak blisko siebie mieszkacie? My przed wyprowadzką widywaliśmy się dwa razy w tyg i styknęło
|
|
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
my mamy do siebie 200 -300 m
doslownie przez ulicę i przez garaze tak dokladnie najdlzej odkad jestemy razem nie widzieliśmy się 3 dni.. :P
|
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
Wow, szacun! Żadne nigdy nie wyjeżdżało na dłużej bez drugiego?
|
|
|
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
nieee
, zawsze wakacje to razem , a te 3 dni to bylo Boże Narodzenie w 2008roku a tak to jak ja generalnie jak jade na święta to góra 2 dni , tż tak samo , ale z reguly siedzimy na święta w domu i razem spędzamy ( tak jak np na Wielkanoc teraz pojechalam w sobote rano , a w niedziele po poludniu wrocilam...a babcie w sumie mam prawei 200 km od siebie , wiec blizutko nie jest , ale moja mama nie lubi zbytnio przesiadywać tyle na święta itd ) ogladal tz teraz te suknie i powiedzial , że jutro pogadamy dokladnie czy cos z tym robimy , bo spodobaly nam się ze 2 czy 3
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-04-28 o 21:37 |
|
|
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
To podziwiam, serio
My zaliczyliśmy jedną rozłąkę na 1,5 miecha, jedną na miech, takich na 2 tygodnie i mniej to nie zliczę. Cieszę się z tego, bo nie "teeeskniam za mojim misiulkiem" jak jadę do koleżanki na weekend albo cos takiego
|
|
|
|
#911 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym tyle nie wytrzymala chyba..nie wyobrazam sobie takiej rozlaki..
.Jak sie nie widzimy te 2 dni , to jakoś to przezywam spokojnie ale i tak ''teskniaaam za moim misiulkiem''od momentu gdy tylko sie rozstajemy ![]() kupilam sobie ten tusz maybelline one by one ,ale na razie nie używam bo doslownie pare tyg temu kupilam ''mój''Collosal ciekawa jestem efektów ![]() zmienilam se podpis
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-04-28 o 22:02 |
|
|
|
#912 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#913 |
|
Wtajemniczenie
|
Nogi mi do
niby mało km dziś zrobiliśmy bo ledwie 20, ale prawie cały czas góki-i to nie tyle, że wysokie, ale dłuugie i zabójcze![]() Wysmarowałam ryjek kolejną maścią-oby coś pomogło ![]() Sylvi nom niestety drogie;/ tez to przeklinałam, ale jak patrzyłam przed kupnem na 14letni rower Tż-który trzymał sie bardzo dobrze jak na taki wiek, to pomyślałam, że warto ![]() oby na gadaniu się skończyło, oby że tez ten gość musiał Tż powiedzieć no![]() Jlys kiedyś pewno go awansują co tak wolno ? Ty to masz przygody ciakwe o co chodziło ja jeszcze jak pracowałam to cały Real ewakuowali bo był alarm-Ci bardziej wtajemniczeni wiedzieli że bombowy właśnie-a co się okazało jakieś chłopaczki sobie żarty zrobiły piona za codzienne widywanie z Tż nawet na 5min ale bliziutko macie-my mamy 1.5km do siebie a max nie widzieliśmy się 8dni jak na wakacjach byłam![]() Isabelle dziękuje w imieniu Tż ![]() Hajja ojj te uroki zakochania ![]() Asiaczek jeszcze masz siłę jeść po świętach ? spróbuj odstawić tusz-może to od tego-moja mama tak miała od tuszuAlunia pierwsza rysa boli najbardziej ![]() Gaja ojj to szkoda no nie dziwię się, jaka radocha a takie rowerki mi się nie podobają babcie tak mają-to samo mam. Ja już nie mogę na jedzenie patrzeć-a ona żebym jadła bo ona dokładkę niesiewciska mi pieniądze-ja mówię-nie tzreba-zostaw dla siebie-to mi do kieszeni wpycha oj to się mijaliście łaa przez 1.5miecha to bym chyba uschła![]() Studi to bym się wkurzyła-nie dość ze pracowałaś za dwie to nawet nie dołożyli do wypłaty...
|
#914 | |||
|
Zakorzenienie
|
ciemny brąz
Cytat:
![]() Kamea, ładny pierścień! o boy o boy, nie mogę sie doczekać jak zobaczę zdjęcie na Twojej rączce ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale takie fajne rowerki to faktycznie wydatek koło 1000zł ![]() tylko teraz, jak się sezon zaczął to ciężko będzie kupić coś fajnego w dobrej cenie najlepiej na koniec sezonu kupować na wyprzedażach.PIONA też mam kellysa i dałam za niego 1100zł bo kupowałam w październiku na przecenie, w trakcie sezonu kosztował koło 1600zł ![]() A u mnie, ja dopiero wróciłam do domu. Po pracy poszliśmy ze znajomymi na piwko, trochę drętwo było
|
|
|
#915 |
|
Wtajemniczenie
|
Mutny to ładny kolor
ee jak drętwo to nie fajniepróbuję Tż wyciągnąć 3maja na wystawę psów do Świerklańca ma wtedy nocki to moze bedzie mu się chciało
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
No i generalnie poszliśmy do takiej trochę burżujskiej restauracji, gdzie nawet spaghetti kosztowało 30zł
Poczułam się jak z niższej kasty, bo im to w ogole nie przeszkadzało, brali sobie lampki wina po 15zł dania za 30zł, drinki jakieś, ja pierdziu a ja przy skromnym piwie... ![]() A jaka rasa na tej wystawie będzie? w sumie to nigdy nie byłam na żadnej wystawie psów
|
|
#917 |
|
Wtajemniczenie
|
noo to faktycznie ładne ceny
też bym pewno przy piwie siedziała![]() a rasy to chyba wszystkie jakie mogą ja tez nigdy na żadnej nie byłam-a ze chcę kupić psiaka z rodowodem to chcę zobaczyć jak to na wystawach jest a wstęp jest za darmo wiec akurat![]() Dzień dobry ![]() a co tutaj taka cisza od rana? Wszystkie przed tv czekają na ślub?
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-04-29 o 10:20 |
|
|
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
oooo widze ze wszystkie dokładnie slubik ogladaja..... jak dla mnie kate wyglada pięęęęęknie.. ale sam slub w trymiga.. tylko teraz ta mszaaaaa... masakra
|
|
|
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
też sie zdziwlismy wlasnie , że tak ledwo weszli i już
.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#920 |
|
Zakorzenienie
|
o jaaa
pieknie wyglada ale jakos mi tak za nia smutno jest... mam wrazenie, ze monarchia ja przytloczy...
|
|
|
|
#921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale może co do tego czasu wykombunuję, hehe.Kate wygląda ślicznie! Patrząc na nią mam ochotę stanąć przed ołtarzem choćby i jutro
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
|
|
|
|
#922 |
|
Wtajemniczenie
|
Powiem Wam, ze przez te rozmowy tutaj o tym ślubie-aż go obejrzałam
Kate mnie wyglądem nie powaliła-sukienka mi się nie podobała, jedyne co to makijaż miała ładny Rozumiem, że intercyza w takim wypadku to normalna sprawa, ale podpisywanie dokumentów, w których zgadza się na to że nie może wychowywać ich dzieci-to dla mnie paranoja widzę, że wygląd Kate tylko mnie nie powalił ![]() nic idę podgrzać obiad bo Tż za 10min z pracy wraca, potem pranko i czas wolny zajrzę koło 22 bo Tż ma jutro na rano, wiec już pewno będzie chrapał miłego popołudnia
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-04-29 o 14:42 |
|
|
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
Paczek mnie tez wyglad nie powalil jakoś specjalnie
ale makijaż miala ladny to fakt
|
|
#924 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem Kate bosko wygladala! Nawet mozna powiedziec, ze skromnie
fajna dziewczyna!W pracy znalazlam na stronie tvn24 relacje minuta po minucie i co jakis czas dawali filmik to ogladalismy ![]() A ja bylam z mama na zakupach i w efekcie mam buty i 4 miski (bedzie na zlot)
|
#925 |
|
Wtajemniczenie
|
Alunia oo tak-skromnie na pewno
![]() wpadłam na troche bo Tż siedzi na swoim forum to mam chwilkę
|
#926 |
|
Zakorzenienie
|
Butki takie zwykle do latania bo moje ukochane juz czas wywalic
|
#927 |
|
Wtajemniczenie
|
butki ładniutkie
a miski fajne-nie dość, że kolorowe to różne rozmiary
|
#928 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Wreszcie upragniony weekend ![]() Ja niestety nie oglądałam ślubu ale widziałam zdjęcia w internecie i jak dla mnie to Kate wyglądała ślicznie aż się rozmarzyłam bo też bym już chciała swój
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomnialam sie wypowiedziec w kwestii swiadkow tej samej plci
bylam na slubie gdzie bylo dwoch facetow swiadkow i nikt nic nie gadal. To kosciol wymysla jakies durne "tradycje", a tak na prawde co oni do tego maja? Nigdzie nie jest napisane, ze nie moga byc dwie swiadkowe na przyklad. Tak samo jesli chodzi o chrzestnych. Przyjelo sie, ze rodzice chrzestni czyli matka i ojciec, a ja czytalam, ze jak nie ma kogo wybrac to moga byc dwie matki albo dwoch ojcow ![]() A kosciol jesli chce byc blizej wiernych to powinien byc bardziej na czasie i dopuszczac rozne konfiguracje
|
#930 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:48.

dla mnie spedalony 

oczywisc ie ludzie panika , zaczeli wybiegac ze sklepu :P. ale to chyba nie zaden alarm bombowy itd bo potem slzismzy sklep dalej zamkniety a zadna straz itd nie przyjechala , a zawsze musza przyjechac..w 3 lo u mnie w szkole byl alarm 2 dni pod rzad...no i ciekawa jestem co sie stalo

My zaliczyliśmy jedną rozłąkę na 1,5 miecha, jedną na miech, takich na 2 tygodnie i mniej to nie zliczę. Cieszę się z tego, bo nie "teeeskniam za mojim misiulkiem" jak jadę do koleżanki na weekend albo cos takiego
.

babcie tak mają-to samo mam. Ja już nie mogę na jedzenie patrzeć-a ona żebym jadła bo ona dokładkę niesiewciska mi pieniądze-ja mówię-nie tzreba-zostaw dla siebie-to mi do kieszeni wpycha