Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3 - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-16, 22:33   #901
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
http://www.essence.eu/pl/produkty/pa...il-polish.html
Ja mam hex hex!
I teraz znowu mam dylemat... Niedobra Ty
Sarunieczko, dziś podczas ich oglądania pomyślałam o Tobie
http://allegro.pl/max-obuwie-szalowe...773157223.html
ciekawi mnie ten lakier
oo jak miło że myślisz o mnie ja o Was też myślę często
Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
a nie szkoda ci kasy co wydałaś na pasemka poczekaj na efekt końcowy a jak ci za długo to ściągnij kolor od razu z całości
pewnie że szkoda,jeszcze raz pjdę na ściąganie,a potem niech się dzieje co chce mam kilka farb na oku (innych niż to na zdjęciu) więc coś pewnie wybiorę raz już ściągałam z całych włosów i wytrzymałam niecałe 2 miesiące

wszystkim śpioszkom dobrej nocki
Ja jeszcze posiedzę do północy
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 22:37   #902
mistress88
Zadomowienie

Witam i ja
dziś miałam szkolenie z praktyk... 1,5h bhp a później ćwiczenia integracyjne i jakieś tam pitolenie o wartościach banku dostałam kubek, jakąś magnetyczną zabawkę i notesik
Cytat:
Napisane przez cheneelle Pokaż wiadomość
Ja używam tylko tamponów, bo z podpaskami nie czuję się komfortowo i dodatkowo mam wrażenie, że wszyscy wtedy widzą że mam okres
ja też, ale na noc używam podpasek
Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość

Już się tego nie robi, przynajmniej w nowoczesnych szpitalach. Nie ma golenia, lewatywy, nacinania - a zamiast tego jest ochrona krocza - masowanie olejkami. W dobrych szpitalach z nowoczesnym podejściem i ze standardem na europejskim poziomie. Z tego co zauważyłam już coraz więcej się do tego stosuje, przynajmniej w moim mieście. Ja właśnie sobie taki "ludzki" wybrałam i mam bardzo dobre wspomnienia z porodu.
o to mnie pocieszyłaś
Cytat:
Napisane przez cheneelle Pokaż wiadomość
Nie chcę mieć dzieci. Dawida to irytuje, a ja po prostu uważam, że nie i tyle. Cenię sobie swobodę jaką mam, to, że nie muszę wstawać co chwila w nocy ani nie muszę patrzeć pod kątem co z dzieckiem?
Jestem egoistką i bardziej nad dziecko wolę siebie.
Zlinczujcie mnie tu, ale ja nigdy się nie bawiłam w dom, miałam 2 lalki, które siedziały na takiej pufie i zbierały kurz.
I wiecie...nawet ostatnio się cieszyłam, że wtedy ten wypadek, że poroniłam.
Tak wiem...Zlinczujcie mnie...
Chciałam tylko się wyżalić
hmm ja kiedyś też tak myślałam, ale dojrzałam do tego kiedyś nawet myślałam że jakbym wpadła to bym usunęła, ale od paru lat do głowy by mi to nie przyszło chcę mieć dzieci, ale jak będzie na to dobry moment. póki co skończę studia, parę lat kariery, a jak znajdę męża i będę miała stały byt to się zdecyduję
Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość

też mdleje przy pobieraniu krwi
też kiedyś prawie mdlałam, ale odkąd się na to nie patrzę i proszę żeby mi pobierały z leżanki to jest ok tzn. bardziej niż mdlenie to na wymioty mi się zbierało
Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Eee tam,nie będzie linczu ja sama nie mam dzieci,jakbym bardzo chciała to pewnie miałabym już dawno tyle że ja lubię dzieci,lubię się pobawić,poobserwować,są takie słodkie i kochane Wydaje mi się że jestem opiekuńcza,nawet trochę za bardzo,ale boję się odpowiedzialności....nie tego że zajmie mi mój czas,ale tego że będzie chorować,koszmarnie boję się pójścia do szkoły,żeby ktoś mu nie dokuczał,i się boję czy wychowam na zdrowego dobrego człowieka...Podejrzewam że już dziecka nie będę mieć-po pierwsze jestem trochę już stara...Mimo że kocham dzieci,jak nie będę mieć swojego,nie będę płakać,co ma być to będzie
kochana nie obraź się ale jak tak wszystkiego będziesz się w życiu bała to nie będziesz z tego życia za dużo miała. moja mama ma podobnie jak Ty - boi się wielu rzeczy, już nawet jej mówię że najlepiej przecież nie wychodzić z domu bo samolot może spaść na głowę
Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość

Ja dziś kupiłam gazetę "Dziewczyna" z japonkami....zawsze noszę zapasowe w razie urwania, a te są leciutkie(niestety to już taka moja fobia...)moja siostra oczywiście jak zobaczyła tą gazetę to zapytała czy cofam się w rozwoju czy pomyliłam tytuły...
hehe też właśnie miałam zapytać
Cytat:
Ja kiedyś kupiłam też młodzieżową gazetę dla jakiegoś dodatku,tylko nie pamiętam tytułu ogólnie najbardziej lubię Cosmopolitan i Świat Kobiety
a ja Wam powiem że w ogóle nie lubię głupich babskich pism, no czasem na wakacjach biorę coś od mamy, albo jak kupujemy jadąc za granicę polską prasę. ale kiedyś kupiłam to cosmo czy inny joy to były tam dla mnie porady jak w twiście którego kiedyś kupowałam, tylko że jak dla młodych kobiet, a nie nastolatek w ogóle rzadko kupuję gazety ale jak już to coś w stylu polityka/wprost/newsweek albo focus
Cytat:
Ostatnio babcia kupiła sobie składaną laskę, więc pytam po co jej a ona że idzie na imprezę zwiazku niewidomych...mówie że jak to przecież ona widzi, zrobiła w tym roku moim dziewczynkom 11sweterków na drutach, a ona na to że ma orzeczenie i musi iść bo niby z kim ma wódkę pić jak nie z niewidomymi... Potem opowiadała, że była w centrum zainteresowania, wszyscy opowiadali kawały i jak nadeszła jej kolej stanęła na krzesło i puściła bąka...84latka...masakra!

Cytat:
Ostatnio zadzwoniła do mnie babcia małża ok.7 rano i taka przejęta"Słuchaj Weronika ja właśnie niedawno oglądałam program i wiesz najnowsze badania przeprowadzili..."Ja:"Bab ciu jakie badania...jest 7 rano" B:"No właśnie wiem dlatego nie dzwoniłam wcześniej...bo wiesz zbadali że jak facet często ucieka to jest narażony na nerwicę i impotencje"Ja:"Babciu ale jak ucieka...nie kumam..."B:"No jak to jak no Wackiem w bok"....i weź tu zrozum starszą panią...
wacuś
Cytat:
Jeśli atrakcje nie zaowocują za 9 miesięcy, to Tż dostanie Chociaż jemu to pewnie na rękę takie ciągłe ćwiczenie
eee na rękę chyba nie
mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 22:46   #903
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
kochana nie obraź się ale jak tak wszystkiego będziesz się w życiu bała to nie będziesz z tego życia za dużo miała. moja mama ma podobnie jak Ty - boi się wielu rzeczy, już nawet jej mówię że najlepiej przecież nie wychodzić z domu bo samolot może spaść na głowę
Nie obrażam się ale podejrzewam że każda matka i przyszła matka ma pewne obawy jak to będzie gdy pojawi się dzieckoa ja nie mam jakiegoś obsesyjnego strachu i że tylko to mnie powstrzymuje przed macierzyństwem no i tak jak napisałam-będę mieć dziecko lub nie,jak nie będzie mi dane,nie będę płakać Ty się niczego nie boisz?

Plecy mnie bolą cały dzień dziś przed kompem a jutro muszę się wybrac na jakiś długi spacerek,wezmę słuchawki i sobie połażę,osiedle mam takie duże,że nie znam nawet całego dobrze to poznam
Stary 2011-08-16, 22:53   #904
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Nie obrażam się ale podejrzewam że każda matka i przyszła matka ma pewne obawy jak to będzie gdy pojawi się dzieckoa ja nie mam jakiegoś obsesyjnego strachu i że tylko to mnie powstrzymuje przed macierzyństwem no i tak jak napisałam-będę mieć dziecko lub nie,jak nie będzie mi dane,nie będę płakać Ty się niczego nie boisz?

Plecy mnie bolą cały dzień dziś przed kompem a jutro muszę się wybrac na jakiś długi spacerek,wezmę słuchawki i sobie połażę,osiedle mam takie duże,że nie znam nawet całego dobrze to poznam
Idź do h&m, to może znajdziesz moją sukienkę na wyprzedaży Chociaż nie mam pewności czy tam jeszcze są W croppie i housie jest dosłownie kilka wieszaków na krzyż z resztkami Jednak można upolować koszulkę za dychę
Średnio na jeża chce mi się spać, ale muszę jutro wstać wcześniej niż zwykle, więc zmykam

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ----------

I cholernie chce mi się do KFC
A teraz spać!
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 22:57   #905
Sarunieczka

Cytat:
Idź do h&m, to może znajdziesz moją sukienkę na wyprzedaży Chociaż nie mam pewności czy tam jeszcze są W croppie i housie jest dosłownie kilka wieszaków na krzyż z resztkami Jednak można upolować koszulkę za dychę
Średnio na jeża chce mi się spać, ale muszę jutro wstać wcześniej niż zwykle, więc zmykam

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ----------

I cholernie chce mi się do KFC
A teraz spać!
Kurczę tylko chwilowo jestem bez kasyza tydz.będę mieć,to wtedy pojadę do H&M
ja wolę McDonalda od KFC

tez idę spać,rano zapraszam na kawkę

dobranoc
Stary 2011-08-16, 23:17   #906
mistress88
Zadomowienie

Cytat:

pewnie że się boję! obecnie to najbardziej dorosłego życia i czy sobie poradzę na ścieżce zawodowej. ale moja mama się różnych głupot boi, jakbym się tak wszystkiego bała, to nie jeździłabym na snowboardzie, bo przecież można się połamać, nie chodziłabym po klubach, bo przecież ktoś mi może poderżnąć gardło, itd.
mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 23:30   #907
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Hej Sheryl,zmęczona po pracy?

a tam próbki są zawsze? chyba nie miałam nigdy tej gazety...zawsze chytrzę i kupuję tańsze
A nie, króciutko byłam, tylko jedne zajęcia
Ja kiedyś częściej kupowałam Twój Styl, zawsze coś tam do poczytania było, ale teraz moim zdaniem (i nie tylko) zepsuł się, zrobił się sztampowy, komercyjny.... Próbki są niemalże zawsze, albo jakiś (durny) dodatek typu moda dla faceta...
W tym roku kupiłam sobie do poczytania na plażę, ale jakoś nie było okazji posiedzieć

Cytat:
Napisane przez ArnicaMontana Pokaż wiadomość
Czyżby to początek jesieni??? .
No i to przynajmniej od połowy lipca

Cytat:
Ostatnio zadzwoniła do mnie babcia małża ok.7 rano i taka przejęta"Słuchaj Weronika ja właśnie niedawno oglądałam program i wiesz najnowsze badania przeprowadzili..."Ja:"Bab ciu jakie badania...jest 7 rano" B:"No właśnie wiem dlatego nie dzwoniłam wcześniej...bo wiesz zbadali że jak facet często ucieka to jest narażony na nerwicę i impotencje"Ja:"Babciu ale jak ucieka...nie kumam..."B:"No jak to jak no Wackiem w bok"....i weź tu zrozum starszą panią...

Niezła babcia A z tym uciekaniem, nie wiem czy o to samo nam chodzi, ale jeśli o odchylenie na bok, to większość penisów ma w zwodzie odchylenie w lewo bodajże.

Cytat:
Chciałam drinka a małż mi kupił jakąś wódkę brzoskwiniową w Lidlu i sobie z Pepsi rozrobiłam...pycha...może ktoś chętny...???
I ja, i ja, ale nie wiem czy nie przyszłam za późno
Film na Ale Kino oglądałam.
Stary 2011-08-17, 06:10   #908
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

dzień dobry przy kawce

Cytat:
Nawet mi nie mów, że nie bawią Cie wesela...ja uwielbiam a nikt mnie nie zaprasza...
ja nie na widzę wesel nie lubię i już
za to mój mąż - pierwszy tancerz

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 06:15   #909
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Nawet mi nie mów, że nie bawią Cie wesela...ja uwielbiam a nikt mnie nie zaprasza...
Pójdziesz ze mną ja nie lubie i od lat konsekwentnie nie chodzę ale tu chyba trza będzie się zebrać w sobie i iść

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 06:46   #910
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Pójdziesz ze mną ja nie lubie i od lat konsekwentnie nie chodzę ale tu chyba trza będzie się zebrać w sobie i iść
Cześć dziewczynki
Ja na weselach bawię się najlepiej tylko nie lubię oczepin i całej tej atmosfery"przed"...co mam ubrać? jakie dodatki? itp. Jak poznałam męża przez pierwsze dwa lata non stop na jakieś wesela chodziliśmy, ale wszyscy znajomi już się połączyli i się skończyło...liczę jeszcze na moją siostrę i męża rodzeństwo, ale coś się nie zanosi...
Ja Twój Styl lubie i kupuje regularnie...ale w tym miesiącu się wyłamałam...zdenerwowało mnie że oni dają dodatki(teraz płyta)i nie ma wyboru czy się kupi samą gazetę czy z dodatkiem...w innych pisemkach jak Olivia czy Świat Kobiety można wybrać dowolną opcję...
Narobiłyście mi ochoty na KFC....niedobre dziewczyny...
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 07:02   #911
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Cytat:
Joluś jak maluje paznokcie często myślę o Tobie...zupełnie nie wiem czemu...
O mnie??

Cytat:

Ja znowu kocham Peppermint Leaf,jest boski,musze kupić jeszcze jeden na zapas bo ciągle przy nim wykrzykniki

ja tez kocham peppermint leaf i mimo, że miałam pół buteleczki to teżprzez wykrzyknik kupiłam kolejną

Cytat:

[/COLOR]I cholernie chce mi się do KFC
A teraz spać!
Ja wolę donaldsa
Doberek z druga kawunią!!!
Słonko świeci, więc dzień zapowiada się świetnie

---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ----------

Cytat:
Ja Twój Styl lubie i kupuje regularnie...ale w tym miesiącu się wyłamałam...zdenerwowało mnie że oni dają dodatki(teraz płyta)i nie ma wyboru czy się kupi samą gazetę czy z dodatkiem.
Ja myślę, że jak daja dodatki to powinny być one za darmo... Tak jak w uk, przecież im zależy żeby pismo się sprzedawało..

Edytowane przez jolkag78
Czas edycji: 2011-08-17 o 07:12
jolkag78 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-17, 07:36   #912
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
O mnie??

ja tez kocham peppermint leaf i mimo, że miałam pół buteleczki to teżprzez wykrzyknik kupiłam kolejną

Ja wolę donaldsa

---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ----------

Ja myślę, że jak daja dodatki to powinny być one za darmo... Tak jak w uk, przecież im zależy żeby pismo się sprzedawało..
No pewnie, że o Tobie...lakierkowa Avonomaniaczko i nawet zaczynam lubić malowanie pazurów
U mnie póki co pochmurno, ale ma być ładnie.
Tak byłoby najlepiej, a jak teraz jest płyta w TS to musiałabym zapłacić ok.5zł więcej za film którego nie lubie.
Stary 2011-08-17, 07:37   #913
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
dzień dobry przy kawce

ja nie na widzę wesel nie lubię i już
za to mój mąż - pierwszy tancerz
Cytat:
ja tez nie lubie wesel, tymbardziej że już nie uczęszczam na nie jako osoba towarzysząca tylko "gość od którego oczekuje się wypchanej koperty" - pod tym względem to nawet Sylwester w pałacu lub w Gołębiu byłby tańszy - po prostu odbieram już te zaproszenia jako ktoś od kogo oczekuje się strasznej roboty - i jesli to bliska rodzina to nie odmawiam i z bólem serca wypycham tę kopertę, a jesli dalsza lub znajomi to zazwyczaj "obowiązki mi nie pozwalają" czyli mam np ważną delegację w tym czasie której nie mogę przełożyć i bardzo mi przykro hihi
Cytat:

Ja wolę donaldsa
ja tak kupiłam żółty lakier ostatnio

Witam z kawą u mnie pochmurno ale ciepło, synek zaraz chce iść nad jezioro więc rozważam tę myśl
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 07:48   #914
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

ale mi się przypomniało

RESSCUE STO LAT!! STO LAT!!

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 07:56   #915
jolkag78
Zakorzenienie

Cytat:
No pewnie, że o Tobie...lakierkowa Avonomaniaczko i nawet zaczynam lubić malowanie pazurów
U mnie póki co pochmurno, ale ma być ładnie.
Tak byłoby najlepiej, a jak teraz jest płyta w TS to musiałabym zapłacić ok.5zł więcej za film którego nie lubie.
OOoo jak mi miło Mam nadz, że mąż nie będzie zadrosny
Fajnie, ze zaczynasz lubieć, to bardzo fajna sprawa
Aż sie uśmiecham po nosem

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

dzisiaj urodziny naszej maminki Justynki... Ja juz zyczenia na fb wysłałam
Stary 2011-08-17, 07:57   #916
8katharina8
Rozeznanie

GG do 8katharina8

dobry!!
a ja w pracy po długim weekendzie nie mogę się rozbujać
pogoda ładna, cieplutko, słoneczko a ja w pracy kierowniczka nawet się zaśmiała, że ja do pracy a tu pogoda się robi i że mam wracać z powrotem na urlop
no nic trzeba zaraz zrobić sobie drugą kawusię i do roboty

miłego dnia dziewuszki

a Resscue!!!!!!!!!!!!! Wszystkiego Najlepszejszego !!!!!!!

https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png

Edytowane przez 8katharina8
Czas edycji: 2011-08-17 o 07:59
8katharina8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 08:10   #917
zalotnica83
Zakorzenienie

Wszystkiego Naj Justynko...oby Ci mała fasolka przewróciła świat do góry nogami...pozytywnie oczywiście!!! Sto lat!

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Cytat:
OOoo jak mi miło Mam nadz, że mąż nie będzie zadrosny
Fajnie, ze zaczynasz lubieć, to bardzo fajna sprawa
Aż sie uśmiecham po nosem

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

dzisiaj urodziny naszej maminki Justynki... Ja juz zyczenia na fb wysłałam
Jola mąż mało zazdrosny, a ja jak w tytule coraz więcej kupuję przez to forum...niekoniecznie Avonowych rzeczy...dziś sprawie sobie ten matowy top coat z Twojego bloga...wygląda super! A te brokatowe lakierki to w miare dobrze się rozprowadzają...zawsze się bałam że jeden paznokieć będzie mega błyszczał, a drugi prawie wcale...??? No i czeka mnie jeszcze poszukiwanie jagodowej cappucino
Stary 2011-08-17, 08:30   #918
sheryl
szeryfcio

Witam
Jeszcze nie wiem co do picia wezmę, chyba kakao.

Cytat:
Koniecznie daj znać jak ta baza się sprawdza, bo z demo biorę podkłąd i tusz
O, i ja też jestem ciekawa Musso Chociaż nie wiem czy jest sens kupować w moim przypadku, bo już niejedną bazę miałam i tylko leżały, nie chciało mi się ich używać.

Cytat:
mnie też pobolewał, taki co juz 3 razy był robiony, a jest zdrowy.. Teraz tez bolał i znowu rentgen i znowu zdrowy, prawdopodobnie nerwobóle
A od czego są te nerwobóle? Bo ja też miewałam nieuzasadnione bóle przy zdrowym zębie.

Cytat:
Sarunieczko, dziś podczas ich oglądania pomyślałam o Tobie
http://allegro.pl/max-obuwie-szalowe...773157223.html
O jakie fajniutkie ja bym takie na na niższym chciała.

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2011-08-17 o 08:33
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 08:34   #919
jolkag78
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]
Jola mąż mało zazdrosny, a ja jak w tytule coraz więcej kupuję przez to forum...niekoniecznie Avonowych rzeczy...dziś sprawie sobie ten matowy top coat z Twojego bloga...wygląda super! A te brokatowe lakierki to w miare dobrze się rozprowadzają...zawsze się bałam że jeden paznokieć będzie mega błyszczał, a drugi prawie wcale...??? No i czeka mnie jeszcze poszukiwanie jagodowej cappucino
Wiesz, te małe brokatowe są super... gorzej z tymi z duzym brokatem.. Przynajmniej niebieski , jak malowałam to miałam po 2, 3 brokatowe kawałki... Srebrnego jeszcze nie próbowałam, bo się zniechęciłam;(

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Cytat:

A od czego są te nerwobóle? Bo ja też miewałam nieuzasadnione bóle przy zdrowym zębie.
Nerwobóle jak nazwa wskazuje najczęściej pojawiają się z nerwów, przy zwiekszonym stresie... Może nawet sie pojawić dłuzszy okres po jakiejś stresowej sytuacji... U mnie zacżło się 6 lat temu jak brat miał wypadek i według lekarzy umierał... A teraz to chyba wiecie tak mi powiedziało 2 innych stomatologów

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-17, 08:42   #920
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Nerwobóle jak nazwa wskazuje najczęściej pojawiają się z nerwów, przy zwiekszonym stresie... Może nawet sie pojawić dłuzszy okres po jakiejś stresowej sytuacji... U mnie zacżło się 6 lat temu jak brat miał wypadek i według lekarzy umierał... A teraz to chyba wiecie tak mi powiedziało 2 innych stomatologów
Aha. Dziękuję . Nie spotkałam się z nerwobólami przy zębie i jakoś nie wpadłam no ale teraz będę brała i to również pod uwagę.

Cytat:
.
Serio? Wcześniej było do wyboru. Tylko czasami "gołych" egzemplarzy nie było na stanie.

Dobra, idę robić sobie i maluchowi śniadanko.
Stary 2011-08-17, 08:58   #921
malutka84
Zakorzenienie

Rescue kochana nasza Wszystkiego naj, naj, zdrówka dla Ciebie i już chyba fasoli a nie fasolki Szczęscia kochana!!!!

Ale mnie dawno nie bylo Tzn czytalam ale wypowiadac sie nie bylo kiedy. Wrocilam juz wczoraj do pracy, a ze mam teraz popoludniowki to nie ma lekko
Nie pisalam Wam, jakie avon robi nie potrzebne problemy.
Zamowilam sobie do paczki 2 zestawy te ze strefy (perfum, krem anew, kosmetyczka i mini szampon za 19,90 jesli wydalo sie 100 zl w katalogu - oferta podlega wielokrotnosci). A ze mailam zamowienie na ponad 700 zl to mowie a zaszaleje i z 3 komplety sobie zamowie, kazdy po jednym. Zamowilam czekam podniecona na fakture a tu Nawet śludu po tych zestawach nie ma na fakturze. Mowie sobie, o nie, ja je chce miec! Jade sobie do coku, prosze o podanie mi tych zestawow. Pani bez mrugniecia okiem wydala mi je bez najmniejszego problemu. To ja sie pytam, po co robia mi niepotrzebny zachod?! Wkurzylam sie, zwlaszcza ze byla nieziemska kolejka i niby braly malo, ale marudzily tak ze szok. Jedna babka np uparla sie ze wezmie tester jakiegos podkladu, i nie przyjmowala do wiadomosci ze jego nie mozna kupic. Wrrr.....

Stary 2011-08-17, 08:58   #922
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:

.
Taki ból w "zdrowym zębie" może byc tez od zatok. Wiem to dziwne ale tak mi z kolei powiedział stomatolog, są 2 rodzaje zatok i to ten drugi. Po kilku tabletkach apap zatoki jak ręką odjął.

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 09:18   #923
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Kurczę tylko chwilowo jestem bez kasyza tydz.będę mieć,to wtedy pojadę do H&M
ja wolę McDonalda od KFC
A ja wolę KFC i B. też

Cytat:
O jakie fajniutkie ja bym takie na na niższym chciała.
Też wolałabym, żeby były na niższym. Jednak bardziej odstrasza mnie niestandardowy rozmiar wkładki

Miałam dziś jechać do B., ale moje Maleństwo źle się czuje. Skoro odwołał to naprawdę musi być bardzo źle Tyle, że on ma takie "szczęście", że pochoruje dzień (max 2) i jest zdrowy, a ja się kiszę z choróbskiem tydzień

Justyno! Wszystkiego najlepszego Szybkiego porodu, zdrowego i grzecznego dziecko wymarzonej płci Żeby Twoja Fasolka odziedziczyła po rodzicach tylko te najlepsze cechy, Tomek był grzeczny i wyrozumiały, samych pogodnych dni i szalonych nocy. Sto lat!
Stary 2011-08-17, 09:35   #924
musso4
Zakorzenienie

witam

Justynko wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, zdrowego bobasa i samych szczęśliwych dni.

Cytat:
I nie zastygną zanim je nałożysz na paznokcie?
wylewam trochę więcej niż zużyję, więc nie zdąży zastygnąć
Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
ja tez nie lubie wesel, tymbardziej że już nie uczęszczam na nie jako osoba towarzysząca tylko "gość od którego oczekuje się wypchanej koperty" - pod tym względem to nawet Sylwester w pałacu lub w Gołębiu byłby tańszy - po prostu odbieram już te zaproszenia jako ktoś od kogo oczekuje się strasznej roboty - i jesli to bliska rodzina to nie odmawiam i z bólem serca wypycham tę kopertę, a jesli dalsza lub znajomi to zazwyczaj "obowiązki mi nie pozwalają" czyli mam np ważną delegację w tym czasie której nie mogę przełożyć i bardzo mi przykro hihi
no ja też na weselu mogę się pobawić tylko też nie lubię pchać w tą kopertę jeszcze do dalszej rodziny to spoko, a teraz do siostry tża trzeba dać trochę więcej niż do kuzynki czy koleżanki
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 09:42   #925
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez malutka84 Pokaż wiadomość
Zamowilam sobie do paczki 2 zestawy te ze strefy (perfum, krem anew, kosmetyczka i mini szampon za 19,90 jesli wydalo sie 100 zl w katalogu - oferta podlega wielokrotnosci). A ze mailam zamowienie na ponad 700 zl to mowie a zaszaleje i z 3 komplety sobie zamowie, kazdy po jednym. Zamowilam czekam podniecona na fakture a tu Nawet śludu po tych zestawach nie ma na fakturze. Mowie sobie, o nie, ja je chce miec! Jade sobie do coku, prosze o podanie mi tych zestawow. Pani bez mrugniecia okiem wydala mi je bez najmniejszego problemu. To ja sie pytam, po co robia mi niepotrzebny zachod?! Wkurzylam sie, zwlaszcza ze byla nieziemska kolejka i niby braly malo, ale marudzily tak ze szok. Jedna babka np uparla sie ze wezmie tester jakiegos podkladu, i nie przyjmowala do wiadomosci ze jego nie mozna kupic. Wrrr.....
Ale co Cię zdenerwowało, bo przepraszam nie zrozumiałam z tym zachodem To, że pani bez problemu wydała? Bo tak zabrzmiało... Czy że kolejka? Czy że nie przysłali (pewnie to ).

Cytat:
Taki ból w "zdrowym zębie" może byc tez od zatok. Wiem to dziwne ale tak mi z kolei powiedział stomatolog, są 2 rodzaje zatok i to ten drugi. Po kilku tabletkach apap zatoki jak ręką odjął.
No właśnie, ja do tej pory kojarzyłam to z zatokami jak mnie zawiało, to i jakiś ból w zębie był, ale łączyłam to z zatoką zębową.

Cytat:
A ja wolę KFC i B. też.
I ja też Ta ich panierka
Stary 2011-08-17, 09:45   #926
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
I ja też Ta ich panierka
O nie! Koniec tematu! Mam przez Was coraz większą ochotę
Stary 2011-08-17, 09:50   #927
wrrxd
Rozeznanie

Cytat:
[/COLOR][/SIZE]

Nie bardzo rozumiem
To właśnie Ty robisz problem, bo pani Ci normalnie wydała

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Cytat:
O nie! Koniec tematu! Mam przez Was coraz większą ochotę
ja tez, a u mnie w miescie nie ma kfc ani maka
wrrxd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 09:52   #928
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
Ale co Cię zdenerwowało, bo przepraszam nie zrozumiałam z tym zachodem To, że pani bez problemu wydała? Bo tak zabrzmiało... Czy że kolejka? Czy że nie przysłali (pewnie to ).
Cytat:
Napisane przez wrrxd Pokaż wiadomość
Nie bardzo rozumiem
To właśnie Ty robisz problem, bo pani Ci normalnie wydała
Sheryl mnie zrozumiała, to że nie przysłali i musiałam specjalnie po to jechać.
Stary 2011-08-17, 09:56   #929
wrrxd
Rozeznanie

Cytat:
Sheryl mnie zrozumiała, to że nie przysłali i musiałam specjalnie po to jechać.
Aa, to przepraszam.
wrrxd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 09:58   #930
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Dziewczyny, co zrobić z dynią??? sąsiadka mi w niedzielę przyniosła, a raczej przytargała wielką dynię.. i ona leży u mnie na stole w kuchni do dziś, ja na nią patrzę ten 4ty dzień i zaczynam się jej bać... co z nią zrobić można dobrego??
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości