![]() |
#901 | |
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XXXV
Cytat:
czemu ma sie nie nadac? cukinie mroze a to troche podobne
![]() |
#903 | |
Zakorzenienie
|
nei znasz mnie - to się nie może udać - chyba ze ktoś by mi to zrobił - ale good idea
ale nie przetworzoną? taką świeżą? hmmmm no własnei czemu nei ? nie wiem czemu nie - spróbuję - bo mam dostać od matki chuopa dynię wielkości piłki lekarskiej no i raczej sie nie zmieści do zamrażalnika najchętneij bym w kawałkach mroziła jako gotowy półprodukt senkju ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Cytat:
![]() jestem, uratowana na zimę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#904 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Rejcz, ja dynie zamroziłam w kostkach, moja babcia tez mroziła w kostkach (do zupy) a mama startą na grubej tarce bo robi z niej mufinki, jest ok, bardzo fajnie sie mrozi. można też zamrozić zupę. albo zapasteryzować jak się umi.
postanowiłam pójść dziś do wetek osiedlowych a nie tam gdzie jeżdżę od zawsze ![]() ![]() i się fogle denerwuję łapaniem kota, bardzo niepotrzebnie bo wiem że kota to wyczuje i będzie uciekać i się schowa i jej nie złapię, przez co się jeszcze bardziej denerwuję.... ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#905 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
zeby miec ![]() Cytat:
oszalała ![]() a potem bedziesz siekierą rombac? ja całe leczo se mrozeu ![]() ![]() potem takie zamarzniete sru do gara, czy tam patelnie łotewa ![]() mozna tez gotowa zupe zamrozic-ale po ciul zajmowac se zamrazalnik mrozona woda... ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- zastanawiam sie czy istnieje warzywo ktorego sie nie da sktecznie zamrozic ![]() ![]() ![]()
![]() |
#906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
otóż to - wolę półprodukt bo nie wiem jak go będę miaął ochotę zrobić cukinie mrozeu w leczu bo tylko tak ją jadam z reguły i niepoczebna mi inna Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-07 o 15:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Wpisz tu zomzing
|
rzodkiewka też się nie nadaje
|
![]() ![]() |
![]() |
#908 |
grozi wypollizowaniem
|
ejno dobra-chodziło mi o taki warzyw co sie potem gotuje
![]()
#909 |
Nindżopesz
|
Widzę dziś w Barze poważne rozkminki.
Ja tymczasem planuję przyszłą opcję pracy. TŻ proponuje mi niecny plan przejścia na 5/8 etatu i korzystanie z przerwy na karmienie, po dwóch latach powiedzmy zajście, przejście na cały etat, wzięcie urlopu a potem zniknięcie na zwolnieniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana ja bym nie miała najmniejszych skrupułów wobec takiego pracodawcy jakiego masz - nie ma sie nad czym zastanawiac tylko dobrze wyliczyć i się "westrzelić" w terminy ode mnie masz zielone światło ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-07 o 16:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#911 | ||
perfumowy zawrót głowy
|
![]() narożnik mnie nie przytłoczył ![]() fajnie wygląda ale ślizgi, muszę gdzieś wyszukać narzuty antypoślizgowe kota wącha na razie, drapać nie próbowała ad. 1 na sztuce dla dzieci ![]() ad. 2 no wiem, masz jeszcze w podpisie w sumie to jakaś mała pojemność by mi stykła, ale te małe RM drogie są ![]() Cytat:
![]() w sumie mam jedną kotę mco na oku na adopcję ale chyba nie chcę drugiego kota na razie ![]() Cytat:
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#912 | |
Zakorzenienie
|
![]() Czy jakichś bakterii nie ma... ![]() ![]() Chyba się nadaje, może ja też zamrożę ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#913 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
aaaaaaa...bedziesz karmic potfora do 3 rż? ![]() i 5/8 mnie fascynuje-widac ze TZ umysł ścisły ![]()
![]() |
#914 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#915 | ||
Zakorzenienie
|
Dziękuję za typy ambrowe
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#917 |
grozi wypollizowaniem
|
#918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w małych, prywatnych firmach lub działach to już zależy od wewn relacji oraz specyfiki pracy itp, no nie wiem bo niestety nie posiadam i sie prędko nie dowiem ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-07 o 18:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#920 | ||
Nindżopesz
|
No tak nieelegancko wobec pracodawcy
![]() Cytat:
![]() 2. ![]() W zasadzie nie ale... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#921 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
skomplikowane to Twoje dziecię z czego rży ![]() nie chciałbyś być ze mną w tym lesie ![]() ![]() widziałam, b. fane fotki ![]() Cytat:
![]() papkę rozgotowaną można mrozić ![]() Cytat:
zamrożę kostki też Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
na surowo ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale w sumie rup swoje ![]() Cytat:
i teraz sobie wyobraź, że ja miałam taką pracownicę, która pracowała ze mną na zmiany w sklepie ![]() ![]() czy muszę pisać, że następnym pracownikiem był już facet ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#922 | |
grozi wypollizowaniem
|
ale po co ![]() ja chce miec surowe pomidory ![]() a jak bede potzrebowac np pół pomidora? to co? poza tym po co sie meczyc ze słojami? kupuje pomidory, wrzucam do zamrazalnika i po sprawie-najszybsze przetworstwo jakie znam ![]() Cytat:
czyli teoria ogorkowa obalona ![]() niech ktos jesczze obali rzodkiefkeu ![]()
![]() |
#923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie w firmie dali etat na zastępstwo za macierzyńską koleżankę z widokami, że jak wróci, to już osoba zastępująca zostanie prawdopodobnie na własnym etacie. Koleżanka wróciła, a Maję wywalili ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#924 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale własciwie to nie wina pracownicy tylko pracodawcy ze nie zorganizował kogos na jej zastępstwo..bo nie moze byc tak ze ktos chory ale do roboty musi przyjsc zeby ktos inny nie siedział po 12 g ![]()
![]() |
#925 | |||
Panaroja
|
Cytat:
Najlepiej zrób ten mocz przy gorączce i dobrze byłoby też posiew zrobić i USG jamy brzusznej . Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mam Nikitę ![]() ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#926 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#927 |
grozi wypollizowaniem
|
zreszta np u nas szef sam wywalał na l4, bo laska w ciazy moze siedziec na kompie tylko 6 godzin a płacic jej trzeba za 8....t osie nie kalkuluje a stanowisko pracy sie marnuje bo jakis nawiedzony student chetnie by na nim posiedzi 12 godzin na dobe
![]()
#928 | |
Panaroja
|
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#929 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
moj did ma 10 lat ![]() ![]() co do ziemniaka- jak sie nie nada jak w sklepowych mrozonkach jest ziemniak????? a frytki???? na studiach w zamrazalniku miałysmy same zimioki ![]() ziamniak obalony! poprosze o następne warzywo ![]()
![]() |
#930 |
Panaroja
|
To nie szkodzi , jeżeli zawsze tak did miał i nigdy go nie diagnozowali w tym kierunku , to to też należy sprawdzić .
I w ogóle sprawę podrążyć , bo to nie jest normalne , że się co i rusz gorączkuje .
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.