![]() |
#901 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacje nad Baltykiem- zbiorczy
Cytat:
uwielbiam Chłapowo! Na pewno będziecie się dobrze bawić! Chłapowo całkiem spokojne, ale nie dające się nudzić. Super miejsce wypadowe w różne zakątki. A obok Władysławowo, gdy zapragniecie nieco więcej szaleństwa ![]() Oby Wam tylko pogoda dopisała! Życzę Wam tego najserdeczniej! My w tym roku przez zobowiązania zostajemy w domu, ale w przyszłym roku na pewno wybierzemy się nad morze. Mamy w planach tydzień + tydzień w różnych miejscowościach ![]()
![]() |
![]() |
#902 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzięki ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#903 |
Zakorzenienie
|
km nie wiem, ale tak spacerkiem na nogach w około 10 do 15 minutek (w zależności gdzie będziecie mieszkać) dojdziecie spokojnie. No chyba, że wybraliście te dalsze rejony niż: Żeromskiego, Piracka, Albatrosa, Korsarska, tzn. "za Rudnikiem", to wówczas do 20 minutek spokojnym spacerem będziecie.
Polecam odwiedzenie: - Rozewia (około godziny, godziny z hakiem plażą), - Helu (około godzinki pociągiem z Władysławowa), przy okazji można odwiedzić te mniejsze miejscowości, które są po drodze, - Trójmiasta (do Gdyni też około godzinkę pociągiem, a później z Gdyni przemieszczać się SKM). No i zwiedzenie samego Władysławowa: "wieży", portu itd.
Edytowane przez nadia07 Czas edycji: 2011-06-18 o 16:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#904 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ok,dzięki za cenne rady. Wiesz gdzie jest pole namiotowe HORYZONT?, bo tam właśnie będziemy nocować ![]() ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#905 |
Zadomowienie
|
A jaka jest cena noclegów ( prywatne kwatery) w sezonie? I czy jest szansa znalezienia czegos bez rezerwacji bo ja wybieram sie na slepo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#906 |
Zakorzenienie
|
Niedaleko może 1-1,5 km (zależy z którego zakatka Chłapowa)- 15 minut spacerkiem. Bedziesz zadowolona, wracam tam od 6 lat tak mi sie w tym zakatku spokoju podoba. Dobrze zaopatrzone sklepiki, kilka zejść na plażę- niekoniecznie schody na które wszyscy narzekają, piękny wąwóz Rudnik.
Świetna baza wypadowa- niedaleko Rozewie, Jastrzębia Góra, dobre połączenie do Gdańska, jest na prawdę cudnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#907 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tu jest mapka z zaznaczonym polem http://www.pole-horyzont.pl/index6.php widac ze do Wladka niedaleko ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ależ Ci zazdroszczę.. z miłą chęcią znów bym tam wróciła ![]() Dziewczyny ewentualnie mielibyśmy z narzeczonym czas dopiero od 20 sierpnia, myślicie, że jest wtedy jeszcze sens jechać nad polskie morze? Przyznam, że nigdy o takiej porze roku nie byłam (zazwyczaj czerwiec/lipiec).
Edytowane przez nadia07 Czas edycji: 2011-06-18 o 21:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#909 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja juz się nie moge doczekac ![]() ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- Cytat:
![]()
'Ironia kiedy płacząc przez niego, tylko do Niego chciałabym się przytulić...' `Nawet w snach na Jego widok mam motylki w brzuchu. Co On takiego w sobie ma, że poszłabym za Nim na koniec świata?` 27.12.10 <3 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#910 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też o tej porze nie byłam jeszcze ale myślę że warto... wakacje są krótkie więc warto z nich skorzystać ![]() Dzięki dziewczyny za odpowiedz ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#911 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogę jeszcze dodać że w ostatnim tygodniu mnóstwo rzeczy przeceniają w budach we Władysławowie ( na pasażu)- zarówno ciuchy jak i biżuterie- za małą kasę można się obkupić na cały rok- np. w namiocie Big Stara- od cen już niskich- np. dżinsy za 80 zł było jeszcze 50% |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#912 | |
Wtajemniczenie
|
hłapowo
Cytat:
W tym roku też Chłapowo? ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#913 |
Zakorzenienie
|
Tak. Pisałam , że byłam tam raz jak byłam dzieckiem, teraz od 6 lat z rodziną tam wracam. Znalazłam fajną kwaterę, blisko morza, z sympatycznymi wlaścicielami. Poza tym na co dzień zyję w bardzo szybkim tempie więc na urlop potrzebuję spokojnego miejsca, daleko od domu i wszystkich problemów. Tu to zawsze znajduję, a jak chcemy się zabawić to mykamy do Władka.
Obowiązkowo też jesteśmy w fokarium na Helu bo moja córa jest miłośniczką fok i na jakiejś inscenizacji na D-Day Hell- bo są super. Gdańsk, Gdynia czy Sopot- piękne najbardziej podoba mi się Gdańsk- dziś mogłabym tam zamieszkać. W tym roku planujemy bo już córa interesuje się trochę historią wyruszyć na Westerplatte i do Malborka. Szkoda tylko że jeszcze dwa miesiące.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#914 |
Rozeznanie
|
Tani nocleg - Ustka!!
Witam wszystkie dorgie Wizażanki,
chce jechać z mamą do Ustki w terminie początku sierpnia na 7 dni. Wszędzie gdzie dzwoniłam ceny były powyżej stu złotych, pomimo że w ogłoszeniu cena była do 40. Znacie moze takie miesjca lub namiary gdzie bym dotała tani nocleg w Ustce? cena w granicach do 45 zł.Pozdrawiam i porszę o szybką pomoc ![]() elle elle
![]() |
#915 |
Rozeznanie
|
dziewczyny a co mozecie powiedziec o Łebie? polecicie jakies fajne knajpki, miejsca warte zwiedzenia?
![]() |
![]() |
#916 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#917 |
Raczkowanie
|
W Łebie byłam w zeszłym roku..muszę przyznać, że miasto nie zrobiło na mnie wrażenia! Ale muszę przyznać, że wydmy to coś pięknego
![]() ![]() ![]() ![]() Podsumowując...miasto mi się nie podobało.. jakieś takie ciemne... w mojej opinii nie zachęcające do ponownego przyjazdu... ale wydmy - rewelacja ![]() ![]() ale oczywiście to moja subiektywna ocena..może Tobie to miasto się bardziej spodoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#918 |
Konto usunięte
|
honey ja uważam, że wszystkie kurorty wygladają tak samo, jak dla mnie niczym szczególnym się nie różnią, wrażenia na mnie nie robią, może dlatego że jestem praktycznie znad morza i dla mnie to widok od dzieciństwa każde wakacje to samo, więc mnie się te miejscowości wcale nie podobają. Na wakacje jestem za Gdańskiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#919 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, polecicie jakąś małą, spokojną wioskę/miasteczko w okolicach Międzyzdrojów, z miarę bliskim dostępem do morza?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#920 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#921 |
Zakorzenienie
|
a odległość do ilu km??
5.06.10-poznałam Cię ![]() 12.07.10-prawko zdane za 1. razem ![]() 26.07.10 prawko w kieszeni, kierowca oficjalnie ![]() Nie ma odwrotu z drogi obranej wierność do końca i tak będzie. Amen. Mój ukochany M. ![]() Razem od 8.08.10 licencjat 08.2011-Dziadek[*]![]() 02.2012-Ciocia[*] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#922 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() w sumie odległość do Międzyzdrojów już nieistotna, nie będę się przy nich upierać, chodzi mi ogólnie o zachodnie wybrzeże ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
5.06.10-poznałam Cię ![]() 12.07.10-prawko zdane za 1. razem ![]() 26.07.10 prawko w kieszeni, kierowca oficjalnie ![]() Nie ma odwrotu z drogi obranej wierność do końca i tak będzie. Amen. Mój ukochany M. ![]() Razem od 8.08.10 licencjat 08.2011-Dziadek[*]![]() 02.2012-Ciocia[*] |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#924 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tani nocleg - Ustka!!
Cytat:
![]() swoją drogą kolejki w nadmorskich biedronkach są gigantyczne, Ustka, Stegna, Władysławowo - kolejki przez cały sklep Edytowane przez _czarny_kot Czas edycji: 2011-06-26 o 10:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#925 |
Raczkowanie
|
Dot.: Tani nocleg - Ustka!!
Dziewczyny czy w Rewalu bądź Niechorzu widziałyście może stoistko z ciuchami "Mega clothing for you"? Przepraszam, że tak może nie na temat, ale wyżej ktoś pisał o przecenach w big starze, a w tym sklepiku fajne ciuszki mają i ceny również dobre
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#926 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ale mieli chyba przerwe techniczną około 3-4 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#927 |
Zadomowienie
|
Hej
Szukam pokoi do wynajęcia w okolicach Darłowa, Dąbki itp . Mozecie cos polecic za cene do 55 zl?
![]() |
#928 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#929 |
Jnes
|
hej dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#930 |
Konto usunięte
|
agucha powiem, że z roku na rok w kurortach jest coraz mniej ludzi, jeśli chcesz wybrać się pod koniec sierpnia, na pewno nie będzie tłumów, przedwczoraj byłam w Łebie i dosłownie pustki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:20.