![]() |
#901 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXV
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#902 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mowil Ci wszystko to co chcialas slyszec a pomijal troche prawde,ze wczesniej nie bylo przy zadnej takiego zaangazowania,ale czasami takie rzeczy sa nam potrzebne,jak w Twoim wypadku ten filmik,napewno duzo Ci uswiadomil. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#903 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, zebrałam się w sobie, usunęłam te ostatnie smsy (i znalezione w tym samym folderze jego foto bez koszulki
![]() Zgodziłam się iść na drugie spotkanie z chłopakiem z portalu randkowego. Pierwszy raz widziałam się z nim w niedzielę, nawet fajny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#904 |
Zadomowienie
|
nie mam tej gazety bo to byla kolezanki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#905 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#906 |
Raczkowanie
|
Zrobiłam sobie 1,5 miesięczną żałobę, długo jak na tak krótki związek. Szczególnie, że wcześniej przechodziłam praktycznie ze związku w związek... i tak przez całe dorosłe życie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Zadomowienie
|
ja mam najnowszego glamóra!
![]() koziorożec - życie potoczy się spokojnie. samotne koziorożce zachwyci zainteresowanie wielu adoratorów. od ciebie zależy który będzie twoj ![]() pogódź się z kimś z rodziny. puść w niepamięć kłótnie. wysłuchasz kgooś kto potrzebuje wsparcia. a potem coś o biznesowych rzeczach ![]()
![]() |
#908 |
Zakorzenienie
|
Ja na pierwszą randkę tak na serio pójdę po 4 miesiącach od rozstania.
![]()
#909 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() charlie charlie Możesz sprawdzić i napisać też na strzelec ![]()
![]() |
#910 |
Zadomowienie
|
ja czytam, ale zaraz zapominam...
![]() ![]() ![]() strzelec grudzien sprzyja dbaniu o zdrowie i urode. znajdz czas, by zastanowic sie nad swoimi pragnieniami. szukaj dobrego towarzystwa, ktore pomoze ci utrzymac pogodny nastroj. strzelcow po przejsciach czeakaja zmiany na lepsze. przypadkowo poznasz kogos na kim bedzie ci zalezalo. rozsadnie skladaj obietnice. i wzmianka, ze sylwester bedzie niezapomniany ![]() sorry, ze bez polskich znaków, ale spieszyłam się pisząc to ![]() jak któraś z Was lubi horoskopy to tu jest ich sporo ![]() http://magia.kobieta.pl/horoskopdzienny.php
![]() |
#911 |
Raczkowanie
|
Niby nie wierzę w horoskopy, nigdy do nich nie przywiązywałam większej wagi, ale co do znaków zodiaku to mam takie dziwne spostrzeżenie i nie wiem co z nimi takiego jest, ale wszyscy, w 100 % moi byli faceci byli zodiakalnymi rakami. Ja jestem skorpionkiem, więc niby astrologicznie powinniśmy do siebie pasować, a tu niewypał goni niewypał. Miałyście coś podobnego? Że przyciągałyście podobny typ charakterologiczny?
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#912 |
Zakorzenienie
|
Ja nie wierzę. Btw ja dzisiaj też skasowałam smsy od eksa z telefonu. Te wszystkie "tak się cieszę, że cię mam", "nie mogę się doczekać, aż będziesz moją żoną". Pitu pitu.
Ale mój Zagraniczny Wielbiciel jest po prostu cudem. CHCĘ GO. <3
#913 |
Zadomowienie
|
ja jestem introwertyczką trochę (może nie w 100%, ale więcej we mnie introwertyka niż ekstrawertyka) i przyciągam ekstrawertyków
![]() ![]()
![]() |
#914 |
Raczkowanie
|
Tak na marginesie, bo tutaj sobie rozmawiamy też o znajomościach z byłymi facetami. To nie jest tak, że się nie da.
Ja byłam w związku prawie 5 lat. Pierwsze miłości, itp. Ale zawsze przez cały związek mieliśmy do siebie ogromny szacunek. Mija jakieś 3 lata od rozstania i my się przyjaźnimy cały czas, utrzymujemy kontakt ze swoim rodzeństwem również. Ale i rozstaliśmy się w zgodzie. Stąd wiem, że nasz były nie musi być naszym wrogiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#915 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ogólnie chłopak się nie pali do roboty. Od września aż do połowy listopada nie skalał się robotą. Włącznie z wakacjami a od pazdziernika studiuje zaocznie;] Teraz podobno się za coś wziął ale też nie wiadomo czy to prawda... Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Seph Czas edycji: 2012-11-27 o 20:13 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#916 | ||
Raczkowanie
|
Taaa, zapisałam się tam parę tygodni temu
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Za ile zobaczysz wielbiciela? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#917 | |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Cytat:
ja jestem bliźniakiem w stu procentach, mój były panną☠- też☠idealną! znaki to jednak nie lipa ;] a smsy? NIE KASUJCIE! zagrzebcie tylko gdzieś w czeluścia telefonu. alen ie kasujcie ![]() ![]() ja zostawiłam wszystko, i lubię sobie czasem poprzeglądać. wiadomo, przykro i smutno, ale mimo wszystko to był piękny okres. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#918 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Mam tyle obowiązków, że po prostu zaniedbałam Was :-( I nadrobić nie dam rady :pała: Napiszę skrótowo: mój EKS pokazał dziś klasę - udając przez X godzin, że mnie nie zna :brawo: I co wchodzę sobie na portale różne i widzę, że ze wszystkiego jestem usunięta ![]() ![]() Co ruszyło Go, że z kimś też mogę być szczęśliwa? Zreszto i tak nie mam nikogo :jezyk: Opisy na komunikatorach, to tylko opisy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#919 |
Nie depcze krokusów
|
Ja wywaliłam smsy od byłych. Wolę tworzyć nowe wspomnienia
![]() Znaki zodiaku to bzdura. Jestem Panną, mój brat też - najwięksi bałaganiarze na świecie.
![]() |
#920 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja nie wiem czy wierze, jako tako lubie czytac i czesto wtaczam je w zycie ![]() A dzis caly wieczor mialam zamiar sie dobrze bawic, kazdy zaczynal temat bylego TZ, ze popelnil blad, ze nie umie sie przyznac, ze , ze to tamto. Mowie im NIE CHCE O NIM ZLYSZEC MAM GO GNIES ALE NIE CHCE SLYSZEC MACIE NIE MOWIC, CHCE ZAMOPNIEC !!!!! co jakis czas ktos cos zaczal a ze R... ja od razu bylo fajnie ale nie chce go znac i tyle... Niektorzy jak wypija nie rozumia ze nie chce sie sluchac... Pierwszy raz tak mam, ze rozmawiac nie chce no i tez pierwszy raz mam tak silne uczucie do niego, ale inaczej nie zapomne, wiec ludzie musza zrozumiec, ze maja nie mowic o nim bo choc mowie, ze nie interesuje mnie on to mnie to boli, te wspomnienia ---------- Dopisano o 01:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- Ejjj ;( Juz dawno mi pisal ze rzyga krwia, ze cos. Dzis mi napisal, ze lekarz mu powedzial, ze ma raka ;( nie wiem co robic ;( Wybaczcie, wymieklam, wydusilam mu wszystko, on tez, nie wiem czym jest prawda ale strasznie boli. Mysle, ze bedzie wszystko okej ale nie moge go zostawic. Mialam wszystko gdzies i go po tym co wyczytalam ale teraz? rozumiecie prawda ? ;( nie chce miec wyrzutow ze nie bylam gdy cos sie dzialo. Jezu , oby wszystko sie skonczylo dobrze;(
W życiu nie ma powrotów, czas przecież nigdy nie zawraca... Edytowane przez Kwiatuszek133 Czas edycji: 2012-11-28 o 01:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#921 | |
Zadomowienie
|
dziewczęta..właśnie wróciłam z imprezy.przez godzinę całowałam się z mega facetem pod drzwiami mpojego mieszkania i nie mogłam się dosłownie odkleić od jego ust. MA SA KRA! Mój eks to już leży na dnie czeluści moich wspomnien:P Ojacie...jak ja chcę usta tego dzisiejszzego chłopaka...ehh....;d
---------- Dopisano o 05:08 ---------- Poprzedni post napisano o 05:07 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#922 | |
Zakorzenienie
|
![]() spędziłam wczoraj przemega wieczór/noc z kolegą z roku ![]() ![]() ![]() co znaczy, że zapomniałam na dobre o ostatnich załamkach i jest mi dużo dużo lepiej ![]() ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#923 | ||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Wiesz, ilu dziewczynom po rozstaniu nagle spóźnia się okres i powiększa brzuch? ![]() Cytat:
![]()
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2012-11-28 o 09:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#924 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dokładnie, u mnie tak było, odstawiłam tabletki, tutaj zerwanie a ja okresu nie mam. Panika w oczach,ze na odchodnym bobas by sie pojawił. To byłaby kaszana ![]()
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#925 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Chłopak z imprezy.Najpierw tanczyliśmy pół wieczoru, potem drugie pół rozmawialiśmy, wziął mój numer telefonu, odprowadził mnie pod samiutkie drzwi i tak całował....o matko xd |
|
![]() ![]() |
![]() |
#926 |
Nie depcze krokusów
|
Ale imię pamiętasz?
![]()
![]() |
#927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() achh ![]() ja jakoś po wszystkich świętych miałam podobną sytuację ![]() ![]() No i właśnie: Jezu jak on całował ![]() ![]() uwielbiam takie pytania ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#928 |
Zadomowienie
|
Wszystko wiem gdzie studiuje, nawet nazwisko znam:P ą ztaka pijana nie byłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#929 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Powaznie takie sytuacje mialy miejsce. Mowil mi to juz jak jeszczs byl tam w tej pracy ja w tedy powiedzialam, ze poczytam o tych objawach i wyczytalam, ze to pierwsze objawy raka ktore mozna wyleczyc! Mama jego tez sie mnie pytala, w jego rodzine wszyscy mieli ;( Jego tata, mama... Nie wiem jakie dostal wyniki, ale na pewno lekarz mu nie powiedzial, ze umrze! Jest za mlody i na pewno ta jest poczatek! Wydaje mi sie, ze moze panikowac, ze wyolbrzymil bo lekarz go o tym pinformowal. Okej i jesli jest chory wezme go tez do mojego lekarz , wszystkiego sie dowiem ![]() ![]() ![]() Rano mowil mi mi gdy powiedzialam, ze nie wracam do polski, ze mam se zostac ale on nie czeka i mozemy zostac tylko kolegami. A wieczorem zaczal mowic, ze mu zalezy i mam przyjechac ale on nie chce umierac na moich barkach... ;(
W życiu nie ma powrotów, czas przecież nigdy nie zawraca... Edytowane przez Kwiatuszek133 Czas edycji: 2012-11-28 o 09:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#930 |
Raczkowanie
|
Ja wykasowałam wszystko w cholerę dotyczące mojego byłego, smsy, wiadomości na fb, zdjęcia.
Po co mi je trzymać? Przecież nie pokażę przyszłym dzieciom tego Pana na zdjęciu i nie powiem- to ten ku.as co mnie x lat temu wkurzył ![]() A posiadanie takich "pamiątek" jest mi niepotrzebne, tylko by kusiły do oglądania, itp. ![]() Owszem, były piękne wspomnienia- ale one i tak będą w mojej głowie. For ever. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.