|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III
Martyna, dobrze ze mnie rozumiesz... Cusik mnie wizaż dzisiaj nie lubi, wywala mnie co chwila.. ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Zgadnijcie co mam dzisiaj na obiadek.. ![]() Kluski parowe.. Pyyyycha ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Z masełkiem i cukrem...
|
#902 | |
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
Moja skóra jakoś szczególnie wrażliwa nie jest, ale po prostu nie znoszę gdy z nieba leje się żar, a ja czuję się jak grzanka Przypomniało mi się, że krótko po sylwestrze kupiłam na przecenie, po całe 4zł , 2 piękne, złoto-czarne pudełka - oczywiście z zamiarem zapakowania w nie prezentów na przyszłe Boże Narodzenie |
|
|
|
|
#903 |
|
Zadomowienie
|
Ja też takie chcę!! Dzisiaj kupiłam świeczki o zapachu pomarańczy i wanilii. Świąteczny zapach...
|
#904 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też nie znoszę upałów i takiej ilości słońca jaka jest w lato... Prawdę mówiąc to taka pogoda jak dziś mi się podoba - chłodno, ale nie zimno, pochmurni i delikatny wietrzyk
No, ale niestety ponoć w przyszłym tygodniu znowu wracają upały. Chyba najwyższa pora pochodzić po sklepach i pokupować sobie jakieś lżejsze ubrania, bo w sumie wszystkie mam takie stare, sprane...Cytat:
|
|
#905 |
|
Bang Bang Bang
|
O... A może ta moja wizja była skutkiem wieloletniego oddziaływania Kevina na moją podświadomość?
![]() Wiecie co... Ja wiem, że mamy maj - wiosna, kwiatki, motylki, pszczółki i te sprawy... Ale u mnie od wczoraj pogoda całkiem do niczego, deszcz nie przestaje padać, a ja dziś jak opętana myślę o świętach O prezentach, choince, śniegu, zakupach, ozdobach, tłumach w sklepach... Przede wszystkim o tej cudownej atmosferze - pomieszania radości i spokoju, ciepła i serdeczności Popijam gorącą czekoladę, przeglądam świąteczne fotki, oglądam świąteczne reklamy i jest mi jakoś tak błogo... Musiałam się Wam wygadać, tylko Wy mnie zrozumiecie
|
|
|
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
Wątek stworzony dla mnie
![]() Uwielbiam Święta i zawsze planuję wszystko z wyprzedzeniem... po czym wkurzam się, że jeszcze nie ma nic w sklepach Zupełnie odwrotnie do większości, która narzeka, że za szybko świątecznie się robi Tym krótkim wstępem witam się i proszę o przyjęcie do grona
|
#907 | |
|
Elwirka-Elmirka :D
|
Cytat:
Jest nas trochę, niektóre na stałe, inne dziewczyny uaktywniają się na okres świąt. W zeszłym roku chciałam pozamawiać lampki od września, ale to było za późno
|
|
#908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A gdzieś Ty się uchowała tyle czasu? ![]() Co do pogody - ja lubię każdą porę roku, więc na upały też nie narzekam. Choć akurat w tym roku to marzę, żeby już była końcówka nowego roku, bo tyyle rzeczy się będzie działo
|
|
|
|
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za miłe przyjęcie
![]() Sama nie wiem gdzie się uchowałam, pewnie gorliwie przeglądałam dział świąteczny na allegro zamiast na wizażu poszaleć ![]() Ja też lubię i wiosnę i lato... za jesienią i zimą nie przepadam, ale z drugiej strony właśnie Święta osładzają mi deszcz, chlapę itd. Kończy się lato i powtarzam sobie... nooo to teraz do świąt już bliżej niż dalej i od razu humor lepszy W zeszłym roku straszliwie zaszalałam przy kupnie dodatków, girland, lampek, ozdób, myślałam, że mnie mąż z domu wyrzuci Stwierdziłam, że to co mamy to po pierwsze jest stare, po drugie mi się opatrzyło i po trzecie miałam nową wizję w głowie do zrealizowania Szkooooooooda, że nie było mnie w wątku, nie miałybyście wątpliwości, że mam świątecznego bzika
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
Masz pole do popisu w tym roku
![]() Martyna - Ty mnie zrozumiesz, mam mało kasy w tym miesiącu a właśnie zakupiłam duży słój Happy Christmas zadziwia mnie swoja głupota![]() Na usprawiedliwienie mój kochany zapach wycofują, ledwo gdzie można go ustrzelić, taak
|
|
|
|
#911 |
|
Zakorzenienie
|
W tym roku już nie będzie aż takiego szaleństwa, ale na pewno coś wpadnie, nie wierzę, że nie
![]() Ja moje świąteczne Yankee wypaliłam wszystkie... i póki co nie szukam, proszę nie kusić
|
#912 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() witaj nicole'_ Ja bardziej o swietach mysle tak we wrzesniu, bo wtedy zawsze sie w domu siedzi wieczory zimne, a latem to jednak są inne zajecia i tyle sie o tym nie mysli
|
|
|
|
#913 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też od września pełną parą, latem nie myślę o tym codziennie, chociaż nie powiem... myśli gdzieś tam krążą, bo już zastanawiam się nad kolorem lampek na balkon
|
#914 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie zima zawsze podobaja choinki w sklepach, zawsze sa ladnie ozdobione
|
|
|
|
#915 | ||
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
Ja mam w ogóle taką teorię, że kupiłaś ten słój głównie z myślą o innych Bo zobacz: to Twój ukochany zapach, w dodatku świąteczny, a Ty przecież kochasz święta... I teraz co... Gdybyś go nie kupiła, przyszłyby te upragnione święta, ale Ty bez Happy Christmas nie potrafiłabyś się nimi w pełni cieszyć, czegoś by Ci brakowało, wciąż wygarniałabyś sobie, że nie kupiłaś świecy, kiedy miałaś taaaakąąą okazję, a teraz już nigdy nie uświadczysz jej cudownego zapachu - cały ten zły nastój i nerwy odbijałyby się na Twoim chłopie i rodzinie, niszcząc wyjątkową atmosferę radości i miłości. Dlatego właśnie, mając na uwadze szczęście najbliższych, musiałaś kupić ten słój! ![]() ![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nigdy takiej swiecy nie mialam, musze przejrzec watki od poczatku i moze cos wyczytam ktore sa fajne i sobie kupie...
|
|
|
|
#917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteś genialna ![]() klaski :
|
|
|
|
|
#918 | |
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
![]() Niech Twój chłop będzie dumny, że poświęcasz własne finanse dla zapewnienia radości i spokoju innym
|
|
|
|
|
#919 |
|
Zadomowienie
|
Witamy nową świetomaniaczkę!!
Motylki? Pszczólki? U mnie jak na razie kupa błota jak okiem sięgnąć.
|
#920 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do świec, u mnie niestety nie ma sklepu z YC an przez internet jakoś boję się zamawiać.
|
|
#921 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak sobie myślę, że w sumie to nie taki głupi pomysł teraz kupować świąteczne rzeczy, bo teraz jest taniej niż tuż przed świętami
Ale też wszystkiego jest dużo mnie i można tylko na allegro albo sklepach internetowych szaleć...martyna_tina, niestety to chyba Kevin tak na Ciebie oddziałuje tak jak i na moje skojarzenia, jeżeli chodzi o leczenie oparzeń ![]() Nicole`_, witaj wśród swoich Tu same maniaczki świąt, które o świętach cały rok plotkują
|
#922 | |
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
Mąż pracuje w budowlance, więc w tym okresie bożonarodzeniowym/noworocznym zwykle wypada trochę dni, a co się z tym wiąże - wypłata też mniejsza. Zbierając fundusze wcześniej (choćby wrzucając codziennie skromne 2zł do skarbonki) nie mam później jakiegoś większego stresu związanego z dodatkowymi wydatkami na prezenty itd. ![]() A co do YC - ja też nie mam w pobliżu sklepu i zamawiam wszystkie zapachy w ciemno. Już wyobrażam sobie, jak umilą mi okres świąteczny te wszystkie przyprawowe i słodkie zapachy ![]() |
|
|
|
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
Dlatego ja teraz kupiłam sobie świecę, i mam podzielone woski na zimowo-jesienne (przyprawowce) i wiosenno-letnie (świeżaki)
No i czekam na Happy Christmas. Ja w ogóle nie mogę sobie pozwolić na przedświąteczny szał w tym roku, bo się hajtamy, więc każda kasa pójdzie w tamtą stronę A potem bierzemy psa, więc już teraz oszczędzam na psa![]() I jeszcze właśnie wczoraj się dowiedzieliśmy, że nasz dostawca energii elektrycznej ma światły sposób przesyłania rachunków - RAZ DO ROKU Nie mogę się doczekać czerwca, jak będę musiała wykaszleć kilka tysi
|
|
|
|
#924 |
|
Zakorzenienie
|
sugarfree, ale fajnie, że bierzecie pieska
Macie jakąś hodowlę upatrzoną? Rasę? Czy ze schroniska bierzecie?
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
I kiedy slub bierzecie?
|
|
|
|
#926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam dwa psy ( jeden odszedł w lutym, drugi mieszka z rodzicami) i cztery fretki z adopcji - uznałam, że raz w życiu mi się należy szczeniak Owczarek australijski, miot styczniowy ![]() Tuż po świętach - 28 grudnia
|
|
|
|
|
#927 |
|
Zakorzenienie
|
Fantastycznie!
Zazdroszczę potwornie... ale bym brała pieska to tym razem też z hodowli
|
#928 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym chyba po swietach odrazu slubu nie chciala, bo cale swieta bym to przezywala
Swieta bym juz chciala spedzic z mezem
|
|
|
|
#929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#930 | ||
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
No przecież rozpływam się kiedy widzę jak pies wielkości dobrze zbudowanego owczarka niemieckiego trąca nosem moją starutką, schorowaną szczurkę, próbuje ją lizać, a ona odpycha go swoimi malutkimi łapkami Cytat:
Wigilia i 25 grudnia upłynęłyby mi w błogim spokoju (ja z moim Sebą byliśmy jak oaza spokoju, to miał być nasz dzień, a w razie gdyby ktoś był niezadowolony - nikt go na siłę na weselu nie trzyma ), gdyby nie mamuśka i babcia, które bez przerwy miały jakiś ślubny temat do dyskusji, podczas go ja próbowałam zjeść uszka z grzybami ![]() ![]() Cieszę się, że nie jestem osamotniona
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.

Moja skóra jakoś szczególnie wrażliwa nie jest, ale po prostu nie znoszę gdy z nieba leje się żar, a ja czuję się jak grzanka
, 2 piękne, złoto-czarne pudełka - oczywiście z zamiarem zapakowania w nie prezentów na przyszłe Boże Narodzenie
No, ale niestety ponoć w przyszłym tygodniu znowu wracają upały. Chyba najwyższa pora pochodzić po sklepach i pokupować sobie jakieś lżejsze ubrania, bo w sumie wszystkie mam takie stare, sprane...

klaski : 

Nie mogę się doczekać czerwca, jak będę musiała wykaszleć kilka tysi