|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#901 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, Mamy, Wizażanki - rozgadane koleżanki PM2012
woda, tarty imbir, cytryna i miód. Justii z tego co pamiętam pije na ciepło a ja rano z braku czasu na zimno pije- pomaga
#902 |
Zakorzenienie
|
Magnusia w jakich to proporcjach?
|
![]() ![]() |
![]() |
#903 |
Zakorzenienie
|
osobiście stosuję "na oko" - trochę imbiru- tak ok 1 łyżeczki, pół małej cytrynu i łyżka miodu na taką większą szklankę wody- taką do drinków (ooooo mniam...... drineczek )
#904 |
Zakorzenienie
|
dzięki, z pewnością skorzystam z przepisu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#905 |
Rozeznanie
|
Cześć i czołem
![]() Wpadam do Was w kiepskim nastroju, ale nie będę marudzić... Na początek spóźnione, ale bardzo szczere życzenia dla jojli: spełnienia marzeń kochana ![]() ale fajnie, że pojawi się u Was kociak ![]() ![]() dziękuję też za życzenia rocznicowe ![]() wprawdzie Mąż pracował tego dnia, ale skończył dużo wcześniej niż zwykle (o 15:15) i udało nam się spędzić przyjemnie czas. podobnie jak niki świętowaliśmy międzynarodowy dzień sexu ![]() ![]() poza tym Mąż zrobił mi niespodziankę - wstał rano przed budzikiem i nie budząc mnie wymknął się z łóżka, sam zrobił sobie śniadanie (to się nie zdarza ![]() ![]() ![]() magnusia a ten Wasz celibat to tak do końca ciąży czy tylko teraz-na początku? cieszę się ciężaróweczki, że znalazłyście magiczny napar, który pomaga Wam w ciążowych dolegliwościach! mam nadzieję Małgoś, że na Ciebie też tak dobrze podziała ![]() Viollet i jak sobie radzisz osamotniona? jestem pewna, że dajesz radę! super, że Wasze mieszkanko już prawie gotowe ![]() bardzo się cieszę, że weekend z koleżankami był tak udany! niki mam nadzieję, że egzamin poszedł Ci gładko! super, że to już ostatni! Małgoś cieszę się, że wypoczęłaś ![]()
Zapracowany Paidos Agogos ![]() ex-Damonowa Aparatka ![]() 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. ![]() Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. ![]() Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... |
![]() ![]() |
![]() |
#906 |
Zakorzenienie
|
Kasiu- piękne kwiaty, małżonek się postarał widać
![]() byłam dziś na USG- junior ma 8mm ![]() ![]()
#907 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Super, że jednak udało się świętować rocznicę ![]() ![]() A skąd gorszy nastrój? ![]() ![]()
![]() |
#908 |
Zakorzenienie
|
Kasioonya - jeśli chcesz możesz nam się tu wygadać, pamiętaj, że po to tu jesteśmy, żeby wysłuchać i doradzić jeśli potrafimy
![]() do pracy wracam dopiero w poniedziałek ![]() Muszę poszukać imbiru i też będę piła magiczny napój ciążówek ![]() Magnusia - słyszałaś już serduszko? ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- zamieściłam zdjęcia z wakacji w klubie ![]() Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2013-06-11 o 22:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#909 |
Zakorzenienie
|
no
![]()
#910 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() ![]() w sobotę przewozimy nasze meble ![]() Pięknie się mąż postarał z okazji rocznicy ![]() Super! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#911 | ||
Zadomowienie
|
Hej
Super Małgoś ,że urlop się udał i wypoczęłaś ![]() zaraz lecę do klubu oglądać zdjęcia ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jutro mają być wyniki i jadę po wpis przy okazji umówiłam się z koleżanką która ma przyjechać z 6 miesięczną córeczka ![]() Super ![]() ![]() Edytowane przez niki19 Czas edycji: 2013-06-12 o 07:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#912 |
Rozeznanie
|
Jojla- spóźnione, ale szczere życzenia
![]() ![]() Kasiu- jaka miła niespodzianka ![]() ![]() ![]() Małgoś, Magnusia, Justi- mam nadzieję, że szybko przejdą wam mdłości. A faktycznie słyszałam, że napój z imbirem szczególnie pomaga ![]() Magnusia- świetne uczucie słyszeć serduszko i widziec malutkie dzidzi w brzuchu, prawda? ![]() Ja też mialam wczoraj USG- w 12 tyg wykluczające pierwsze wady rozwojowe. Dzidziuś sie tak wiercił, że gin nie mogł go zmierzyć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Jesteś dla mnie prawdziwym powietrzem..." Szczęśliwa żonka ![]() Edytowane przez katie99kasia Czas edycji: 2013-06-12 o 08:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ależ to szybko leci - a za "chwilę" przeczytamy, że to już 8 cm ![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#914 | ||
Zakorzenienie
|
Kurczę ale to musi być super przeżycie, słyszeć bicie serca takiego małego człowieczka...
---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
Cieszę się że małż się postarał i tak miło cię zaskoczył bukietem gerberów... Super że uczciliście swoją rocznicę. Trzeba takie świeta pielegnować bo inaczej to życie powszednieje ![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
7 cm to już spora osóbka z bobasa!!! Kiedy będzie wiadomo czy dziewczynka czy chłopiec??? ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Teraz trochę co u mnie. Wybieramy się z małżem dziś do kilku komisów samochodowych bo już pora kupić coś nowego... Także dziś wychodzę wcześniej i wyruszamy. Ponadto muszę szukać nowych najemców, gdyż obecni stają się coraz bardziej nie wypłacalni i sami stwierdzają że nie mogą nam płacić w ratach więc się wyprowadzają. Dodatkowo coś ostatnio nie najlepiej się czuje... To chyba przez to że biorę tabletki wspomagające zajście w ciąże a mianowicie duphaston i clostybegyt. Mam nadzieje że już wkrótce będę mogła się do naszych cieżarówek dopisać ![]() Zmykam zrobic jeszcze parę rzeczy i o 15 zmykam.
![]() |
#915 |
Zakorzenienie
|
Justynaa - powodzenia w polowaniu na autko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#916 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Cytat:
no powiem Wam, że serce zasuwa jak dzikie- tak łopocze szybciutko Kurcze niedobrze, że masz niewypłacalnych najemców.... mam nadzieję, że szybko znajdziesz nowych z zasobnym portfelem ![]() Jaki samochodzik chcecie kupić? Ja też się zasadzam na własne autko- małż obiecał że kupi ![]()
![]() |
#917 |
Zakorzenienie
|
Magnusia - a na co polujesz? tzn masz jakieś typy aut?
wypiłam sobie napój z imbirem i zdecydowanie jest mi lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#918 |
Zakorzenienie
|
coś małego na miasto, na początku myślałam o C1, VW UP lub Peugeot 107 ale w końcu nie wiem czy nie skończy się na 2 letniej fieście. Dla mnie autko musi spełniać kilka warunków- musi być małe, automat, klima, czujniki parkowania lub kamera, komplet poduszek no i to główne wymogi ![]()
#919 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Gin powiedział, że jak się nam pokaże z dobrej strony to już na następnym USG powinno być coś widac ![]() ![]() A jakiego samochodu szukacie? Też jeździmy za 'nowym' autkiem... Choc nie nowym bo na takie nas nie stać. Sprzedalismy VW Passata a teraz szukamy czegoś mniej skomplikowanego i tańszego, bo teraz inne wydatki będą ![]() TŻ już wariuje (pozytywnie oczywiście) bo chce już kupowac wózek, łóżeczko, ubranka i zabawki ![]() ![]() Mnie dopadła okropna angina ropna ![]()
"Jesteś dla mnie prawdziwym powietrzem..." Szczęśliwa żonka ![]() Edytowane przez katie99kasia Czas edycji: 2013-06-13 o 07:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#920 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znów delektuję się napojem bogów ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#921 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak klimatronic musi być ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#922 | |
Zadomowienie
|
Hej
W końcu piękna pogoda ![]() Cytat:
![]() Ja jestem właśnie u rodziców , nazbierałyśmy z mamą 3 wielkie wiadra truskawek ![]() Za chwilę zbieram się do domku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#923 |
Zakorzenienie
|
Niki - daj z wiaderko! chętnie przyjmę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#924 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj po pracy jadę na zakupy (m.in. po czarne szpilki, bo moje 5-letnie już powoli na wykończeniu, i po prezent dla koleżanki na jutrzejszy panieński), potem do przyjaciółki (tej która jest w 30 tygodniu ciąży ![]() ![]() ![]() ![]() a Wy jakie macie plany na weekend? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też dziś jadę na piknik firmowy, jutro co rodziny do Częstochowy bo chrześnica małża roczek kończy, w niedzielę mamy rocznicę, we wtorek jadę do Gdańska ![]()
![]() |
#926 | ||||
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny,
powracam do Was znowu po "poście" z internetem......tak mnie wkurza ten nasz "limit" ![]() Cytat:
![]() wózek wybrany, parę ciuszków kupionych.....teraz mam obsesję.......a jak nie będę mogła mieć?? w psychiatryku chyba wyląduję ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu! Obyście do konca życia mocno się kochali, nigdy w siebie nie wątpili i byli zawsze szczęśliwi!! ![]() ![]() Mężuś się ładnie postarał........ciekawe czy mój będzie pamiętał ![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
![]() kiepsko z tą anginą ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- ja jutro zabieram 2 młodszego rodzeństwa i jadę na firmowy "dzień dziecka"...potem koleżanka z pracy do mnie ma przyjechać......trochę posiedzimy, poplotkujemy...... a w niedzielę chyba pojadę na żużel...tzn. mój małż chce jechać a ja może skoczę do kolezanki (ma 5-mies. córkę) na ploty ![]()
mój suwaczek [img]//www.suwaczki.com/tickers/p19uyx8d6i1d1j97.png[/img] Edytowane przez monika860902 Czas edycji: 2013-06-14 o 18:40 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#927 |
Zakorzenienie
|
Monika - z tym netem to rzeczywiście nie fajnie, tym bardziej, że w tych czasach to dość nienormalne te limity.
A co do chorób, to rzeczywiście lekarz niech najpierw zobaczy ale powiem ci że na wątku mamusiowym są i takie co mają Hashimoto, więc głowa do góry! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a internet mnie normalnie wkurza. le jeszcze "tylko" rok i kończy nam sie umowa. wtedy na bank zmieniam operatora.
![]() |
#929 |
Zakorzenienie
|
Monika - po prostu nie martw się na zapas, bo może wcale nie jest tak źle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#930 | |||
Zakorzenienie
|
super
![]() dziękuję ![]() Cytat:
![]() trzymam kciuki za starania ![]() Cytat:
![]() ![]() ja dziś wróciłam ze Szczyrku ![]() ![]() Cytat:
![]() Przedstawiam wam jeszcze bezimienną nową członkinię naszej rodziny ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:58.