|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXVI
laseczki mam pytanie w starankach
|
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
wiem ze macie racje ale to lezenie tutaj mnie dobija...wczoraj wkrecilam sobie ze chyba rodze bo troche sluzu mi pocieklo
no ale sprawdzili i jest oki... Poprostu dobija mnie ze niektore ciaze przebiegaja bezproblemowo a u mnie ciagle cos...no i wlasnie obserwuje mamuski na wrzesniowkach i pomimo wieeeelu problemow, krotkich szyjek, przedwczesnych skurczy itd wszystkie sa w domu i nic sie nie dzieje...tak wiem wiem ze moze sie wydarzyc dolka mam i tylko tyle wszystko mnie boli od lezenia i pot sie leje bo tak cieplo a ja uwiozana do kroploy nie moge isc pod prysznic wrrrr
|
|
|
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
Samba, mysle ze wiele tych mam przezywa stres przez to ze sa w domu. moja kolezanka lezala owszem w domu ale z krazkiem..(bo wolala w domu a nie w szpitalu) i codziennie martwila sie czy ok.. cos ja zakuło zabolalo nie kopalo i stres.. mowila ze na 2 raz da sie polozyc.. owszem psychicznie gorzej ale przynajmniej stresu mniej
wez ksiazki neta filmy odpoczywaj!
|
|
#904 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A ja Sambę rozumiem Też leżałam w szpitalu w czasie ciąży, niby 5 dni, potem przy skróconej szyjce miałam groźbę kilku tygodni w szpitalu i byłam chora na samą myśl. Mówiłam, że mogę leżeć plackiem, nawet do góry nogami, jeździć co 3 dni na kontrolę ale do szpitala nie pójdę. I nie chodziło o to, że w szpitalu była zła opieka, wręcz przeciwnie, ale szpital choćby najlepszy to nie dom, łóżko szpitalne to nie własne, a mężowych ramion nic nie zastąpi. W ciąży dobra opieka jest bardzo ważna, ale spokój psychiczny mamy jeszcze ważniejszy. Mnie też wszyscy mówili, że jak trzeba to muszę iść, kit z moim samopoczuciem, co tam 2-3 tyg w szpitalu, tylko że każdy dzień w szpitalu ciągnie się jak tydzień, a leżenie na "obserwacji" w czasie której we wczesnej ciąży nie robi się nic jest naprawdę koszmarne ![]() Dzień dobry! Ale skwar
|
||
|
|
|
#905 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem z Ciebie dumna!!! dasz radę! Cytat:
Trzymaj sie tam dzielnie!!! Cytat:
Mam nadzieje, że buty przestaną obcierać! Cytat:
szkoda, że zdjęć nie będzie Cytat:
No to ciekawa jestem co wybierzecie! ![]() Dzień dobry, ja to już chyba zniknę w tym tygodniu... muszę się oddać pracy. wrócę za 3 tygodnie. Ale postaram się Was podczytywać i pisać raz za raz. W końcu nie podejrzewam, że aż tyle bez Was wytrzymam ![]() ![]()
|
|
#906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#907 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() edit Mamuski czy wasze dzieci mają Pamiętnik małego dziecka A.Geddes ? Myślę żeby kupić na chrzciny, bo damy pieniążki i coś za nie rodzice kupią, a pamiętnik pozostanie na zawsze. Fajny ten pamiętnik czy może polecacie inne Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2013-07-22 o 09:55 |
||
|
|
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
Bajuś Marcelinka ma taki http://www.empik.com/album-mojego-dz...0351,ksiazka-p - bardzo polecam! Jest świetny
|
|
|
|
#909 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bylam podlac kwiaty potem na spacerze zaraz ogarne kuchnie zrobie szybki obiad i chwila spokoju
|
|
|
#911 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#912 |
|
Zakorzenienie
|
Rosiiiiii czemu? nie chcesz zapuszczac?moze jakis bob?
|
|
#913 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#914 |
|
Zakorzenienie
|
obcinaj
|
|
#915 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
i do mnie też!
![]() obcinaj! marta matko z córką, chcę stąd już pójść!!!
|
#917 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
czekam na maila!!!!
![]() ![]() juz juz juz teraz juz ![]() ![]() ja mam dzis dziwny dzien jestem cala polatana.. tzn trzesa mi se rece czuje niepokoj w ogole dziwnie.. czyzby wczorajsza kawa mnie trzyma hahahahaha ![]() ![]() przypuscilam zmasowany atak na znajomych na fb w celu udostepnienia mojej terapii ciekawe czy ktos udostepni dalej ![]()
|
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
Marta właśnie widziała peugeota 307 kombi z panoramicznym dachem
zreszta to podobny styl co scenic prawda? podobaja mi sie takie auta...ps. chyba pojedziemy na wakacje |
|
|
|
#920 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#921 |
|
Zakorzenienie
|
no niestety dolek mi nie minal, dzis rano niby byla gadka ze bede miala usg i jak bedzie dobrze to po nim zmniejsza mi kroplowke...w ogole dzis mialam ja miec ostatni dzien...a tu dupa bo znowu ktg swirowalo i dalej leze pod ta sama dawka
w ogole to nawet pod prydznic mnie puscic nie chcieli a jest chyba z 40 stopni i leje sie ze mnie...ale zobaczyli moje krokodyle lzy i moglam isc na 5 minut...a przed chwila lekarka opieprzyla mnie bo wstalam umyc noz a ona akurat weszla (kran mam przy lozku i stalam 30 sekund) nio na prawde mam dosc bo nawet bluzki nie moge zmienic bo cala jestem okablowana a kroplowka sie konczy co 10h srednio...chcialo mi sie ryczec ale pogadalam z mezem i troche przeszlo...probuje cos czytac o dzieciach ale jakos nic nie daje mi przyjemnosci...
|
|
|
|
#922 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
Samba przytulam
łatwo się mówi ale Bartuś Ci wszystko wynagrodzi
|
|
#924 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piekny jest ![]() ![]() ![]() dzieki ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() bierzemy renulat scenik bo jest tansze bo jest sprawdzone bo wiemy co w nim musimy zrobic a co bylo zrobione bo ogladalismy go brudnego nie odpicowanego takiego z marszu wiec nikt nam nic nie wciska bo to bedzie rozsadniejsze ![]() tylko teraz nie wiemy kiedy bo wlasciciel auta w niemczech ale juz zjezdza wiec mam nadzieje ze do konca tygodnia bedzie nasze
|
|
|
#925 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
cześć
Mieliśmy się zacząć pakować, więc komisyjnie zdecydowaliśmy się na plecak na aparat a nie torbę Będziemy znowu jak potuptani latać w piątek w nocy. Cytat:
Koszulek nie znalazłam, pewnie już wyprzedane, szortów tak samo, ale reszta jest :http://www.newlook.com/shop/shoe-gal...lls-_280356940 http://shop.mango.com/NL-en/p0/mango...=1374507346034 http://shop.mango.com/NL-en/p0/mango...=1374507346034 (tylko tył nie na guziki, ale taki sam jak przód) Cytat:
![]() Rosi przy takiej argumentacji ja bym obcięła ![]() Cytat:
Cytat:
tylko tak sobie myślę, przy Twoim szczęściu nie prościej było wziąć udział w jakimś konkursie i je po prostu wygrać?
|
|
#926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko na reko menduj nie dają aut
|
|
#927 |
|
Wtajemniczenie
|
Śliweńka - z Marty szczęściem we wszystko uwierzę
![]() Mamuśki - myślicie, że książeczka o Pipi nada się dla 4,5 latki?
|
#928 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie ma tak latwo![]() ![]() fajnie sie spakowalas ![]() hahha na street tez ![]() Cytat:
|
|
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
iwka fajne zakupy! Pipi nadaje sie
![]() Czy mozecie polecic jakies fajne trampki, tenisówki? musze sobie kupic do wygodnego spacerowania na urlopie ![]() ogladalam na all i tam fajne ceny sa ale nie wiem jak z jakoscia a np w deichmanie duzo wieksze ceny Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2013-07-22 o 22:12 |
|
|
|
#930 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rosi ja własnie jutro ide moje podciąć, bo już mam straszne "chudzielce" ![]() a Tobe już tak ładnie odrosły? moze dasz się namówić na foto. w krotkich bardzo dobrze Cię pamiętam ![]() ja mogę udostęponic w kuj-pom ![]() Cytat:
Cytat:
![]() sympatyczne trampki, ja ostatnio podobne nosiłam w podstwówce a może liceum i ostatnio nawet miałam ochote sobie kupić, bo pamietam, że były wygodne ![]() dziś przyszła mi bardzo podobna tunika w paski a ostatnia wygląda na fajną tkaninę i ten kolor ogólnie dziś dostałam paczkę z vinted, wzbogaciłam się o śliczny płaszczyk jutro wrzucę
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:27.

no ale sprawdzili i jest oki... Poprostu dobija mnie ze niektore ciaze przebiegaja bezproblemowo a u mnie ciagle cos...no i wlasnie obserwuje mamuski na wrzesniowkach i pomimo wieeeelu problemow, krotkich szyjek, przedwczesnych skurczy itd wszystkie sa w domu i nic sie nie dzieje...tak wiem wiem ze moze sie wydarzyc
wszystko mnie boli od lezenia i pot sie leje bo tak cieplo a ja uwiozana do kroploy nie moge isc pod prysznic wrrrr

Też leżałam w szpitalu w czasie ciąży, niby 5 dni, potem przy skróconej szyjce miałam groźbę kilku tygodni w szpitalu i byłam chora na samą myśl. Mówiłam, że mogę leżeć plackiem, nawet do góry nogami, jeździć co 3 dni na kontrolę ale do szpitala nie pójdę. I nie chodziło o to, że w szpitalu była zła opieka, wręcz przeciwnie, ale szpital choćby najlepszy to nie dom, łóżko szpitalne to nie własne, a mężowych ramion nic nie zastąpi. W ciąży dobra opieka jest bardzo ważna, ale spokój psychiczny mamy jeszcze ważniejszy. Mnie też wszyscy mówili, że jak trzeba to muszę iść, kit z moim samopoczuciem, co tam 2-3 tyg w szpitalu, tylko że każdy dzień w szpitalu ciągnie się jak tydzień, a leżenie na "obserwacji" w czasie której we wczesnej ciąży nie robi się nic jest naprawdę koszmarne 

w ogole to nawet pod prydznic mnie puscic nie chcieli a jest chyba z 40 stopni i leje sie ze mnie...ale zobaczyli moje krokodyle lzy i moglam isc na 5 minut...a przed chwila lekarka opieprzyla mnie bo wstalam umyc noz a ona akurat weszla (kran mam przy lozku i stalam 30 sekund) nio na prawde mam dosc bo nawet bluzki nie moge zmienic bo cala jestem okablowana a kroplowka sie konczy co 10h srednio...chcialo mi sie ryczec ale pogadalam z mezem i troche przeszlo...probuje cos czytac o dzieciach ale jakos nic nie daje mi przyjemnosci...
łatwo się mówi ale Bartuś Ci wszystko wynagrodzi 
jutro wrzucę