|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: U niektórych dzidzie w brzuszkach, reszta nadal działa w łóżkach - cz.II
Nie wiem Aniu, co Ci odpowiedzieć
![]() ja na takie mniej więcej patrzyłam ![]() http://allegro.pl/a-l-b-anew-alumini...274946733.html http://allegro.pl/raf-pol-wozek-wiel...259249554.html http://allegro.pl/raf-pol-wozek-wiel...259249554.html Kolory wklejałam na chybił trafił ![]() Żaneta Paranienormalnych też kocham
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny!
Przepraszam za brak odzewu przez ostatnie dni, ale TŻ od piątku już był w domu, więc jak przyjechałam tak na komputer prawie w ogóle nie zajrzałam...Tak jak Wam pisałam w piątek kupiliśmy tą naszą działeczkę, więc w sobotę były szybkie zakupy i cały dzień spędziliśmy na niej walcząc z chwastami i próbując ją jakoś doprowadzić do względnego porządku, a dzisiaj znowu po kolei odwiedzaliśmy wszystkie dzieciaki w rodzinie i też chcieliśmy trochę czasu razem spędzić, nadrobić te ostatnie 3 tygodnie bezigraszkowe ![]() ![]() ![]() Co do wózków, to mi się marzy Bugaboo Cameleon i zrobię wszystko, żeby znaleźć na niego środki. Wiem, że strasznie drogi, ale ma wszystko co wydaje mi się niezbędne, a uważam że skoro chcemy mieć więcej niż jedno dziecko to będzie to dobra inwestycja. Jak myślicie? Justynka - super, że panieński się udał, ja chyba nie będę miała w ogóle - ten wcześniej planowany musiałam odwołać ze względu na sprawy rodzinne, a teraz już nie będzie kiedy i komu robić, skoro się semestr na uczelni kończy...No trudno, TŻ za mnie nadrobi dwoma kawalerskimi - w PL i w DE ![]() Kocuro - ja można powiedzieć, że na Ciebie poczekam ze staraniami, tzn. doszliśmy z TŻ-tem do wniosku w weekend, że startujemy od sierpnia na spokojnie, ale to już niecały miesiąc różnicy, więc myślę że będziemy w zbliżonym okresie w dwupaku ![]() Ksuwko - dobrze, że tak szybko znaleźli przyczynę, bo jednak takie zawirowania z ciśnieniem mogą być niebezpieczne dla zdrowia ![]() Dziewczyny zafasolkowane - współczuję Wam strasznie tych mdłości, ale wierzę, że jeszcze trochę i Wam się wszystko ładnie pokończy
|
#903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do wieczoru panieńskiego to mój wieczór zapamiętam na długo
|
|
#904 |
|
Rozeznanie
|
a my mieliśmy wieczór panieńsko - kawalerski
z naszymi najlepszymi wspólnymi znajomymi i rodzeństwem i była meeeeeeega impreza ![]() co się na niej działo, to hoho najlepsza jaką mogliśmy mieć i nie zamienilibyśmy się na osobne wieczory
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli jak dla mnie można powiedzieć, że się nie zabezpieczacie, bo ja nie uznaję stosunku przerywanego jako jakiegokolwiek zabezpieczenia - super
|
#906 | |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ja już zmykam.
Kolorowych snów ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
![]() na razie udawało się mojemu wyjść przed finałem ale zobaczymy jak będzie dalej
|
|
#907 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
martwiłyśmy się.Super ,że mąż wraca,Teraz ostro do dzieła ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
|
|
#908 |
|
Wtajemniczenie
|
aniulka ten zielony jest calkiem spoko ja mojemu tez mowie ze moze dwoje bedzie to przeciez gondolke zostawie w pl zapakowana i bedzie jak znalazl
ja widzialam jeden z mamas& papas ze spacerowka calkiem na plasko sie rozklada wiec naprawde zaczne szukac ja bym chciala zmiescic sie w 2000 bez fotelika bo pewnie po siostrze bedzie na ten czas a do samolotu nie pozwola mi wpakowac wszystkiego ja z kabaretow to lubie ani mru mru i moralnego niepokoju a noi tego co gra mariolke nie pamietam dokladnie ![]() ---------- Dopisano o 05:23 ---------- Poprzedni post napisano o 04:39 ---------- powiem CI ania ze ja mysle o tym caly czas codziennie ze jego nie bedzie przy mnie no ale co moge zrobic nie wyobrazam sobie meczyc sie tu przy upalach cala ciaze sama jak on w pracy musze myslec o dziecku co dla niego bedzie dobre i jakos tak sobie to tlumacze a w sumie to szybko zleci bo 4 miesiace noi pozniej caly miesiac z moim noi z dzidzia juz wtedy
moje szczęście Navidek 02.12.2014 Edytowane przez dorotape1987 Czas edycji: 2014-06-02 o 04:40 |
|
|
|
#909 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczyny
u mnie juz sie chyba wszystko uspokoilo. Idę zaraz do lab zrobie progresteron. Stwierdziłam ze nie będę czekać do następnego cyklu, bo to bez sensu skoro juz jeden wynik mam z początku cyklu a lekarz prosil zebym zrobila na początku cyklu i drugi pod koniec, wiec zrobię. Ja na temat wózków, to ciemna masa jestem. Nie znam sie wogule. Wiec jak juz cos będzie w planie, będę Was pytac o zdanie i opinie
|
|
#910 |
|
Wtajemniczenie
|
idz idzi guerka niema co cyklu marnowac
oby bylo wsio oki ![]() tak jak obiecalam koniec 12 tyg jest zdjecie ![]() ---------- Dopisano o 06:25 ---------- Poprzedni post napisano o 06:21 ---------- znacie moze jakis dobry przepis na kurczaka z makaronem ryzowym?? kurde lezy mi makaron mojemu bym zrobilam chociaz jak ja nie moge
|
#911 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
![]() przepraszam, że cały weekend się nie odzywałam, ale wiecie dom robota, trochę mieliśmy załatwień, jeszcze znajomi przyszli. Ale już jestem dostępna przez cały tydzień ksuwka super, że już dobrze no i jeszcze lepiej, że mężu wraca teraz to będziesz czerwcowa Aniutka debesciaszko gratulacje torta Dorotka fajny brzunio aż Ci zazdroszczę troszkę ![]() Lara ciesz się tym czasem ja to normalnie oddałabym wszystko żeby wrócić do czasu tydzień przed ślubem i do samego ślubu ależ było cudownie ![]() kocuro nie jesteś sama niektóre (czyli ja też) też się starają A może jednak mąż nie zdarzył na czas wyjść ![]() ![]() ja to jak zdecydowaliśmy się pierwszy raz bez zabezpieczenia to tak się wystraszyłam, ze sama go wywaliłam ale później już było tylko lepiej ![]() Nati to będziecie się budować? ![]() Guerka idź na badania nie ma co tracić czasu. Co do wózków to ja jak Guerka - zielona więc będę was pytać
|
|
|
|
#912 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
no to faktycznie miał chlopak refleks ![]() jak sie nie uda nam teraz to od wrzesnia idziemy na całość wieć spoko ![]() Cytat:
|
|
#913 |
|
Wtajemniczenie
|
masz racje przerejestruj sie i zobacz co to tam sie porobilo
zoobaczysz ze Ci zleci juz czerwiec wakacje przeleca i huhuh zacznie sie szal
|
#914 | |
|
Wtajemniczenie
|
ksuwka jak pewnie dopadła swojego męża to jej ze 3 dni nie będzie
---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Cytat:
a na pewno jak zaczniecie już tak na całość to nie mam mowy, żeby @ przyszła
|
|
|
|
|
#915 |
|
Zakorzenienie
|
Melisko - nie nie, to taki ogródek działkowy, żeby w bloku przy pięknej pogodzie nie siedzieć
Ani mi, ani TŻ-towi dom się nie marzy, jesteśmy typem mieszkaniowym jednak
|
#916 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to już wiem u nas też są takie w mieście - super rozwiązanie dla tych co mieszkają w bloku. Ja mam taką dużą działkę, ze czasami ręce mi opadają - tyle roboty ale przynajmniej dzieci będą miały gdzie biegać |
|
|
|
|
#917 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro mam dzwonić i może Pani doktor zgodzi sie mnie gdzieś wpisac w jakiś termin ![]() a jak nie to pojde do niej prywatnie. Cytat:
![]() Tasi tatusiowie to nas namawiali żebysmy się budowali ale ile by to trwalo a ile kasy ![]() a tak mamy swoje M3 i jest super ![]() Cytat:
już sie doczekac nie moge
|
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie, M3 dla nas też jest wystarczające, zwłaszcza że i tak kupę pieniędzy pochłonęło...A do tego działeczkę mamy niecałe 5 minut od nas spacerkiem, więc można powiedzieć, że mamy przydomowy ogródek
a działka duża, 6a prawie, więc jak wszystko tam porobimy i doprowadzimy ją do porządku to będzie super
|
#919 |
|
Wtajemniczenie
|
ojjj to ja jestem typem domownika cale zycie mieszkalam w domu z ogrodem noi teraz szok bo w bloku
i nima gdzie wyjsc sie poopalac i wogole ale do wszsytkiego sie idzie przyzwyczaic jak bedziemy w pl to w domku albo wystawimy albo bedziemy mieszkac w domu moich rodzicow bo bedzie pietro
|
#920 |
|
Zakorzenienie
|
ja i mój TŻ też pochodzimy z domów prywatnych ale jakoś chyba jesteśmy za wygodni żeby zajmować się koszeniem trawnikow paleniem w piecu itp....
Ogódeczek mam na swoim balkonie na kafelkach mamy rozłożoną sztuczna trawke na barierkach wiszą kolorowe doniczki z kwiatuszkami więc prawie jak ogrodzie ![]() a do rodziców mam 10 minut rowerkiem wiec kiedy chce to prawdziwy ogód mam na wyciagniecie ręki
|
#921 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jupi............ spalam do 18 prawie hihi---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Cytat:
kurcze to juz w ta sobote a mi sie wydaje ze to jeszcze kupa czasu hihi ![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
|
|
#922 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
na pewno dam znac co i jak bylo... mam nadzieje ze ta malpa nie przyjdzie ... zreszta dalej nie odnotowalam skoku tempki...hmm...
|
|
#923 |
|
Wtajemniczenie
|
eee no to nadrobilas ze spanie
ja dzis jestem taka jakby mnie ktos w glowe czyms walnal jeeezu zazdroszcze slubbbb mam nadzieje ze ja kiedys tez bede miec koscielny a jesli nie no to weselicho bardzo dobrze ze juz masz urlop calkiem to inaczej jak wiesz na luziku podejdziesz bo bedziesz miec czas na dopracowanie wszsytkiego nono i dzialac tam ostro jak @ seee pojdzie---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- aaa jeszcze jej niema zeby CIe nie zalalo na sam slub
|
#924 |
|
Zakorzenienie
|
ja w środe przed weselem byłam jeszcze na szkoleniu
![]() urlop miałam dopiero od czwartku. Może i lepiej bo nie miałam czasu sie denerwować. Pamiętaj o butach żebyś miała ładną pogode ![]() i prosimy o szybkie zdjęcie Panny Młodej
|
#925 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam was kobietki
![]() Dorotko a brzusio sie zaokrągla super Justynko ostatnie dni i wielki dzień cie czeka,aż ci zazdroszczę,bo ja podobnie jak Dorotka kościelnego nie miałam...ale kto wie może kiedyś ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Guerko kciuki za dobre wyniki ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Cytat:
zdjęcia
|
|
#926 |
|
Wtajemniczenie
|
muszę się was coś poradzić tylko nie wiem jak to opisać. Miałyście może w dole brzucha kiedyś takie jakby pulsowanie ?
bo ja mam tak od przedwczoraj, że co jakiś czas czuje takie pulsowanie i nawet jak rękę sobie przyłożę to czuje Chyba odkryłam jakieś nowe objawy owulacji |
|
|
|
#927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#928 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to jak dzidzia bedzie to zrobcie sobie weselicho wiem ze to sie latwo mowi ale moj kolega tak wlasnie zrobil... akurat w sobote mieli slub koscielny i weselicho...---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
no dodam zdjecia na pewno szybko po slubie jak tylko znajde chwile ja sie juz caly tamten tydzien denerwuje to co bedzie teraz / ?---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
nic straconego jeszcze slub koscielny zawsze mozna wziac zdjecia beda wiem ze mi nie odpuscicie ich a ja sie chetnie pochwale :P---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
|
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam do samego dnia ślubu praktyki, więc pewnie nie będę miała czasu się denerwować
![]() Chociaż jak mam być szczera to wolałabym sam ślub, bez wesela... Dorotka - brzuszek coraz piękniejszy
|
#930 |
|
Wtajemniczenie
|
Justa dziekuje za przepisik
napewno skorzystam dzis zrobie mu bardziej cos na cieplo bidok caly dzien w trasie Ja uwieeeelbiam takie salatki
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:11.