|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#901 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offopowe Zapuszczanie, część 50!
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#902 |
Zakorzenienie
|
Nie daj się, żadna praca nie jest tego warta, wiesz ![]() Pij meliskę albo rumianek i postaraj się myśleć dobrze, nie nakręcaj się i uwierz, że odwalasz dobrą robotę ![]()
#903 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo widzisz, leki na alergie to często takie złośliwce, które działają dopiero po kilku tygodniach regularnego stosowania. I druga sprawa, wiele leków jest za słabych na porządne alergie. Nie tak łatwo dostać dobre ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#904 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Potem ze znajomymi wiecznie wyjazdy na piwaki ![]() A my kupiliśmy forda transita i w żółwim tempie TŻ przerabia go na kampera. Łóżko już jest, więc możemy jeździć na kempingi nawet w angielską pogodę. Za tydzień chyba znów jedziemy na 2 dni. Ponieważ jeszcze wiele mu brakuje do bycia skończonym kamperem, my spaliśmy w namiocie, a mała w samochodzie. Cytat:
Primani ma naprawdę coraz lepszą jakość. Pamiętam, jak przyjechałam do UK, to kupiłąm tam pościel i przez wiele lat więcej tam nie weszłąm. To była niewyobrażalna szmaciarnia. Ciuchy były beznadziejne. Jakość jeszcze bardziej beznadziejna. A teraz, to zupełnie inna bajka. Ciuchy moze nadal nie są w moim stylu, ale trendy sa takie jak wszedzie. Często coś p[ojawia się najpierw w Primanim, a potem dopiero w River Island czy Top Shopie. Jakość jest zdecydowanie lepsza. Na przykład dużo lepsza niż w New Look, a o połowę taniej. Ale jakość skarpetek im się pogorszyła ![]() A zapomniałam wspomnieć, ze u mnie otwierają największy Primani w UK ![]() Cytat:
![]() Narzekamy na tą nasza Polskę, ale tak naprawdę w państwa zachodnie robią wszystko, aby tylko uniemozliwić ludziom zrobienie czegokolwiek, bez dokładania do skarbu państwa. I tak Francja zabrania nawozu z pokrzyw, zeby nawóz kupić, zapłacić vat. Rączka rączkę myje. Mnie trzyma to, ze poznałam na siłowni świetnych ludzi i mamy fajną ekipę jest miło. Gdyby nie znajomi, to pewnie bym rzuciła siłkę. Bo teraz mam daleko.
![]() |
#905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolejny Skalpel za mną ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#907 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Musze sobie kupic jakies botki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#908 |
Zakorzenienie
|
Cierpliwości. Stopniowo dojdziesz do lepszej formy i dasz radę. Najpierw musisz wyrobić odrobinę mięśni. A za jakiś czas będzie z górki.
#909 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nowości ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze fajny ten tusz z Avonu, podoba mi się efekt mimo, iż zawsze kupuje tusze wydłużające. ![]() A teraz czekam na mój naszyjnik i coś cicho ![]()
![]() |
#911 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() byłam na pielgrzymce, co prawda, jeden dzień, ale niewykluczone, że pójdę jeszcze od środy.
Edytowane przez Celestyn3k Czas edycji: 2014-08-09 o 09:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#912 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe Zapuszczanie, część 50!
Hej
![]() Wczoraj bylam na warsztatach z lindy hop i bylo swietnie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Spaliśmy prawie do 10 i tak mnie głowa boli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#914 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale się wkurzyłam. Zamówiłam ten naszyjnik i przysłali inny, który w ogóle mi się nie podoba ![]() ![]() Wiecie co, Seboradin balsam i Wax Rainforest do blondu bardzo poprawiły stan mojego ombre ![]() ![]() Czekam na pieniądze jakieś i zamawiam dwa litry Kallosa ![]() ![]() Ja się codziennie budzę już po 8 czasem po 9 ![]()
Włosomaniaczka z kilkuletnim stażem ![]() 09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat ![]() Przyszła Pani Magister ![]() Edytowane przez Asia19x Czas edycji: 2014-08-09 o 10:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja po 6, czasem po 7 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#917 |
Konto usunięte
|
Cześć Dziewczyny
![]() ![]() ![]() Wkurzyłam się wczoraj na Siostrę. Przez przypadek podpatrzyłam jak wysyła do szwagra sms-a z tekstem ''że Anka mnie wkur***. Nic jej nie pasuje, na wszystko narzeka. Masakra.'' Czy coś takiego. A raz się tylko odezwałam bo zobaczyłam, że ich prześcieradło jest brudne i powiedziałam, że mogliby je wrzucić do pralki. Wiem, że jest w ciąży ale takich nieuzasadnionych pretensji nie cierpię ![]() Edytowane przez 60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed Czas edycji: 2014-08-09 o 11:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To nieźle ![]() Ja mam tylko jeden naszyjnik, o taki http://img.szafa.pl/ubrania/1/012680...apan-style.jpg ten chcę zamówić http://allegro.pl/modny-naszyjnik-ko...452359269.html ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Niech Asia się wysypia póki może ![]() Ja najbardziej lubię wstawać tak między 7-8. Jak wstaję później to źle się czuję i chodzę przymulona cały dzień. [1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;47631919]Cześć Dziewczyny ![]() ![]() ![]() Wkurzyłam się wczoraj na Siostrę. Przez przypadek podpatrzyłam jak wysyła do szwagra sms-a z tekstem ''że Anka mnie wkur***. Nic jej nie pasuje, na wszystko narzeka. Masakra.'' Czy coś takiego. A raz się tylko odezwałam bo zobaczyłam, że ich prześcieradło jest brudne i powiedziałam, że mogliby je wrzucić do pralki. Wiem, że jest w ciąży ale takich nieuzasadnionych pretensji nie cierpię ![]() [/QUOTE] ![]() Wczoraj robiłam blok czekoladowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#919 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny!
Potrzebuję założyć blog, bo brakuje mi coś "poza" ocenami do stypendium. Tylko nie wiem, jaki! Podoba mi się DIY, ale musiałabym robić coś, malować, przerabiać, a mam mało czasu na to (a przynajmniej, tak mi się wydaje). Nie chcę pisać o polityce, choć mogłabym, bo coś się na tym znam, ale ostatnio w ogóle mnie to nie interesuje. Mało zwiedzam, jeżdżę, mało "mam". Mogłabym pisać o tym, jak jestem wkurzona, że muszę w polu siedzieć, ale kto by chciał to czytać ![]()
#920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten z allegro też widziałam, ale mam już kilka kolorowych, więc nie chcę ![]() Teraz to już ciężko się wyspać z takim brzuchem ![]() Wszystko mnie boli, w nocy duszno, w ciągu dnia jestem bardzo często śpiąca, ale rzadko kiedy zasnę ![]()
![]() |
#921 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bo Ty jesteś szalona. Ja teraz 8.30, bo tak do szpitala jeżdżę to już wole w pozostałe dni tego nie zmieniać ![]() [1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;47631919]Cześć Dziewczyny ![]() ![]() ![]() Wkurzyłam się wczoraj na Siostrę. Przez przypadek podpatrzyłam jak wysyła do szwagra sms-a z tekstem ''że Anka mnie wkur***. Nic jej nie pasuje, na wszystko narzeka. Masakra.'' Czy coś takiego. A raz się tylko odezwałam bo zobaczyłam, że ich prześcieradło jest brudne i powiedziałam, że mogliby je wrzucić do pralki. Wiem, że jest w ciąży ale takich nieuzasadnionych pretensji nie cierpię ![]() [/QUOTE] Nieładnie. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Przecież doskonale wiesz-patrzymy tylko w dobrą stronę! Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2014-08-09 o 14:39 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#923 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mnie w nocy strasznie kopała ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oj ostatnimi czasy w ciągu dnia aż zdarzy mi się krzyknąć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Celestynka ja też proponuję pisanie o czymś, z czego miałabyś frajdę,a nie musiała robić tego na siłę ![]()
![]() |
#925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idziemy zaraz na spacer ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#926 |
Zakorzenienie
|
Mnie to raczej nie boli, może piecze, ale czuję taki dyskomfort, że z automatu łapię się za krocze jakbym się bała, że coś zgubię
![]() Ja tam nie wiem co to spacer już, w upale nie dałabym rady, ale wieczorem z chęcią bym przeszła 20 m i z powrotem ![]() Boli mnie dzisiaj niesamowicie kręgosłup ![]()
#927 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za rady
![]()
![]() |
#928 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dziś pospałam. ![]() ![]() Teraz siedzę od 40 minut z henną na głowie, wcinam owsiankę z orzechami i bananem. Mama zrobiła wczoraj domową czekoladę z mleka w proszku,z herbatnikami wzięłam sobie kawałek do śniadania, przeeesłooooooooodkieeeee eeee, ale taki ma fajny posmak mleczny ![]() Kupiłam sobie wkładki amortyzujące do butów do biegania i mam odciski. ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Mam straszną ochotę na cukinię ![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Mam teraz dostęp do pakietu MediCover i to jest jak jakaś magia. Dziwne, chcę sie zarejestrować do lekarza specjalisty i słyszę w słuchawce, zę wizyta dzisiaj ![]() ![]() Edytowane przez Bellitudoo Czas edycji: 2014-08-11 o 08:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#929 |
Zakorzenienie
|
Wpadaj do mnie, mam jeszcze dwie duże, cukinie w lodówce
![]() Stwierdzam, że po porodzie idę zrobić grzywkę. Tzn. taką dłuższą bym chciał, by włosy zaczęły przy twarzy bardziej falować, wiecie taką rodem z Hollywood ![]() Tylko jak myślicie będzie mi pasować? Myślałam nad tego typu grzywką, ale oczywiście dłuższą od tej na zdjęciu przynajmniej o 5cm. Tylko długo walczyłam by zjeść z grzywki i trochę się boję ![]() ![]()
#930 |
Zakorzenienie
|
Ja też z chęcią zrobiłabym coś z włosami, ale nie mam pomysłu co. Najprędzej to pewnie pomaluję, bo mam już tyle siwych
![]() https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=23880 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.