|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#901 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 28
|
Dot.: Jak zrobiæ tak± fryzurê? W³osy zaczesane do ty³u
Powiem, ¿e nawet wychodzi, ale mam problem z utrwaleniem tego na d³u¿szy czas :P heh
|
![]() ![]() |
![]() |
#902 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 104
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#903 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 92
|
Wymodeluj w³osy na szczotce.Pó¿niej mniej wiêcej od po³owy g³owy tapiruj w³osy pasmo po pa¶mie(zacznij od ty³u g³owy i kieruj siê do przodu,im mocniej natapirowane tym lepiej)Ka¿de natapirowane pasmo spryskaj lakierem do w³osów.Nastêpnie tak natapirowane pasma zaczesz do ty³u i nadaj kszta³t taki jak ci najbardziej odpowiada.Na koniec utrwal ca³o¶æ lakierem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#904 |
Przyczajenie
|
Dziêkujê Wam! Jutro kolejna próba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#905 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 418
|
Tylko pamietaj ¿e tapirowanie i lakier niszcz± w³osy, powodzenia
#906 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 182
|
Mia³am podobn± fryzurkê na studniówce i powiem,¿e trzyma³a mi siê ona przez ca³± noc i nawet jak siê obudzi³am kolejnego ranka. Tylko,¿e mi robi³a j± fryzjerka. Pamiêtam,¿e w³osy by³y strasznie mocno tapirowane i wyl±dowa³o na nich strasznie du¿o lakieru. Z ty³u by³y z³apane dwoma wsuwkami. Pamiêtam jeszcze,¿e kilka kosmyków zosta³o zostawionych, nie poddanych tapirowaniu, a pó¼niej zosta³y one na³o¿one na te tapiry.
Powodzenia
#907 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 39
|
du¿a g³owa, cienkie w³osy...jaka fryzura?
Drogie Wiza¿anki, pomó¿cie...
Jestem niska, mam kilka kg nadwagi (to tak ¿eby zarysowaæ kontekst) i mam du¿± g³owê - nie tylko du¿± w kontek¶cie mojego wzrostu, po prostu... du¿±. Wysokie i szerokie czo³o, szeroka twarz, taka jakby wypuk³a (uch, to zaczyna brzmieæ horrorystycznie ![]() Chwilowo nie odwa¿ê sie zamie¶ciæ du¿ego zdjecia, pozostaje avatarek ![]() Z góry dziêki za rady ![]()
#908 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
![]()
przy twojej twarzy pomyslalam o fryzurce rihanny z grywka lub wersje bez czyli ta fryzurka na boba!! ja tez bede sobie obcinaca ale wersje z grzywk± biore dla siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#909 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 74
|
Dot.: du¿a g³owa, cienkie w³osy...jaka fryzura?
Kurcze moze ja ¶lepa jestem ale na avtarku widzê ³adn± dziewczynê, która wcale nie ma "du¿ej g³owy".
A jaki masz kszta³t twarzy? |
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Przyczajenie
|
Czêsto nie tapiruje i nie u¿ywam lakieru za du¿o, wiêc raz na jaki¶ czas mam nadziejê, ¿e nie zaszkodzi bardzo. Dochodzê ju¿ do wiêkszej wprawy, wiêc dziêkujê dziewczynki za rady
![]() P.S Tupters88 masz jakie¶ zdjêcia jak mia³a¶ te w³oski zrobione? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#911 |
Wtajemniczenie
|
Ja ostatnio na weselu mia³am tak± fryzurê. Fryzjerka wydzieli³a mi na gorze g³owy taki pas w³osów i zaczynaj±c od ty³u tapirowana kolejne pasma i pryska³a lakierem, potem przy pomocy grzebyka je k³ad³a jedno na drugim, a ostatnie pasmo nie tapirowa³a i wygladzi³a mi tego "koguta"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#912 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 69
|
Jaka Fryzura do TEJ SUKIENKI
Witam Was bardzo serdecznie. Kupila sobie sukienke bardzo podoba do tej na fotce:
http://www.sukniemaja.pl/_galeria/sukniaw7.jpg Mozecie mi doradzic jaka mozna do niej zrobic fryzure? |
![]() ![]() |
![]() |
#913 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 361
|
Dot.: Jaka Fryzura do TEJ SUKIENKI
To jeszcze zalezy od tego jakie masz w³oski
![]()
#914 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 69
|
Blond, do ramion + grzywka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#915 |
Raczkowanie
|
Proste? hmmm a mo¿e jakiego¶ ³adnego koka
![]() ![]()
#916 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 880
|
Ja tak srednio lubie koki, bo choc eleganckie to mlode dziewczyny czesto wygladaja w nich jak stare matrony. Chyba,z e znajdziejsz jakiegos fajnego fryjzera, ktory zrobi ci naprawde jakiegos ladnego koka.
Ja bym czesciowo jakos ladnie upiela wlosy, a reszte rozpuscila i pofalowala. Mozesz tez calkiem rozpuscic, ale mysle, ze bedzie ci mnie wygodnie i fryzura szybciej zacznie sie rozpadac. |
![]() ![]() |
![]() |
#917 |
Zakorzenienie
|
fale
![]() ![]() ![]() ![]() bardzo ³adna kompozycja ![]() dla kolezanki tako robi³am ![]()
#918 |
Raczkowanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=1174107
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=1187292 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=1226235 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=1232274 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=3082291 mo¿e co¶ z tych? ![]()
#919 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W ka¿dym razie co do fryzurki to albo popodpinaæ w³oski i zostawiæ jakie¶ lu¼no opadaj±ce np. na kark albo uczesaæ jak na drugim zdjêciu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#920 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 258
|
jaka fryzura dla mnie?? proszê pomó¿cie!
Czy kto¶ móg³by mi doradziæ dobr± fryzurê dla mnie? Próbowa³am kilku i ci±gle jestem niezadowolona, a w moim mie¶cie fryzjerki tylko pytaj± jak obci±æ w³osy i nie potrafi± same nic doradziæ... Normalnie mam w³osy proste, cienkie i wiecznie oklapniête (tu na zdjêciu wygl±daj± inaczej, bo s± po trwa³ej, ale chcia³abym im daæ odpocz±æ). Mam do¶æ dziecinny wygl±d i fajnie by by³o gdyby fryzurka doda³a mi powagi. My¶la³am o grzywce i prostych w³osach do ramion, ale nie wiem czy taka fryzura do mnie pasuje... A mo¿e co¶ innego? Bardzo proszê o pomoc.
|
![]() ![]() |
![]() |
#921 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 852
|
Dot.: jaka fryzura dla mnie?? proszê pomó¿cie!
Na Twoim miejscu zrobi³abym prost± grzywkê, mocno wycieniowa³a w³osy na ca³ej d³ugo¶ci i wyprostowa³a
![]() P.S. I wyregulowa³a brwi (zrobi³abym rzadsze). |
![]() ![]() |
![]() |
#922 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#923 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 18
|
Grzywka? My¶lê, ¿e posiadasz zbyt 'niskie' czo³o. Chocia¿ gdyby grzyweczkê mocno wycieniowaæ... do tego proste w³osy z prostym przedzia³kiem a'la Afrodyta... By³oby nie¼le
![]() Ale ja Ciê widzê w uko¶nej grzywce ³adnie wycieniowanej od po³owy czo³a ³±cz±cej siê z reszt± w³osów. ![]()
#924 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 258
|
Dziêkujê Wam za szybkie i konkretne odpowiedzi
![]() KrokDoNieba: co¶ podobnego ju¿ próbowa³am i problem w tym, ¿e w³osy opada³y mi na okulary i nie do¶æ ¿e niezbyt ³adnie to wygl±da³o, to okulary by³y ci±gle zapaskudzone mimo czystych w³osów. Dlatego chyba pójdê w tê prost± d³ug± grzywkê i zobaczê co z tego wyjdzie, plusem takiej grzywki jest to, ¿e w razie nienajlepszego efektu bêdê j± mog³a zaczesaæ czy upi±æ i jako¶ siê przemêczyæ a¿ odro¶nie :P Póki co, jestem dobrej my¶li. Jeszcze raz dziêkujê Wam za rady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#925 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 4
|
jaka fryzura dla mnie?
Moim problemem jest poci±g³a twarz do której nie pasuje za wiele fryzur zreszt± nie s± one ³atwe do uk³adania bo lekko siê krêc± prosi³abym o doradzenie jekie¶ supr fryzur niwymagaj±cej du¿ego po¶wiêcenia ale za to efektownej. A na zdjêciu jestem w br±zowej bluzce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#926 |
Przyczajenie
|
Dot.: W³osy
niestety nie uda³o mi siê do³±czyæ zdjêcia ale pls napiszcie co psuje do takiej twarzy i pó³d³ugich w³ósów jakie teraz mam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#927 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 025
|
przeszukaj forum z fryzurami.. jest tego mnóstwo
#928 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 431
|
Do pociag³ej twarzy idealnie pasuja fryzurki z grzywkami ( niestety w wiêkszo¶ci wypadków grzywki trzeba prostowaæ, by jako¶ wygl±da³y), poniewa¿ optycznie skraca to twarz. Jesli do tego buzia jest chuda, odci±gnie od tego wzrok strzêpienie.
#929 |
Przyczajenie
|
Moje fotki wreszcie uda³o mi siê je znale¼æ
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#930 |
Przyczajenie
|
I mam jeszcze jedno pytanie czy takie fryzury mog³y by do mnie pasowaæ? (bardzo mi siê podobaj±) je¶li tak to jak mam je u³o¿yæ ¿eby tak wygl±da³y
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:26.