![]() |
#901 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciężarówki po przejściach :)
Danuś a ktore wziac?
Jedne od 8 doby a te drugie od 2tyg? Od kiedy podaje sie te witaminy? http://www.aptekagemini.pl/kid-vitum...twist-off.html http://www.aptekagemini.pl/bioaron-w...twist-off.html Nad wózkiem jeszcze sie zastanawiamy. Chcemy w sklepie pojeździć i wtedy zdecydujemy. Wizualnie podobaja nam sie Baby Design lupo Adamex Camarelo Bebetto |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#902 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#903 |
Zadomowienie
|
Mnie pojedynczy bardzo podoba sie tako junama impuls, a co do blizniaczych to fajnych jak na lekarstwo, a obejrzec w sklepie to juz graniczy z cudem. Zdecydujemy sie raczej na jeden za drugim, bo te obok siebie to bardzo szerokie sa, ale z drugiej strony dzieciaki razem na oku. Bardzo mi sie podoba tako junama ale dla blizniakow, cudny jest ale dostepny tylko na stronach czeskich i slowackich i cena prawie 900 euro bez nosidelek, pewnie kupimy bebetto 42 cena przystepna, a z takich obok siebie to tako alive duo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#904 |
Zakorzenienie
|
Mi się podoba Mutsy Igo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#905 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Co do Adamexów to słyszałam, że na nie się trochę czeka. W Camarelo mi kompletnie nie odpowiadał sposób mocowania i zdejmowania gondoli. Bebetto nawet nie oglądałam. Mam Baby Design Lupo Comfort i po trzech miesiącach używania spokojnie mogę polecić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#906 |
Zadomowienie
|
http://markas.koszalin.pl/sklep/wozk...-kol-grey.html
---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- http://babystork.pl/wozek-2w1-junama...pars-line.html ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- http://www.aladdin.sk/dvojickove-a-s...2015-eko-koza/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#907 |
Zakorzenienie
|
O, tak podoba mi się jeszcze Baby Design i Recaro, ale nie pamiętam modeli.
![]() |
#908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A twoj od razu wpadl mi w oko na zdjeciu ![]() Bebetto ostatnio jezdzilam od kolezanki i tez dosc fajnie sie prowadzil a to chyba najwazniejsze Mieszkamy w domu wiec nie musi byc jakos specjalnie lekki do wnoszenia. Motylku chyba jeden za drugim najlatwiej sie prowadzi,pamietam jak znajoma urodzila blizniaki i kupili ten z siedziskami obok siebie...nawet po chodniku nie mogla sie zmiescic a przy podjezdzaniu pod kraweznik to miala serdecznie dosc.. Te pojedyncze co wkleilas ladne ale troche drogie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#909 |
Zakorzenienie
|
Motylek, a takie rozwiązanie ?
Chociaż trochę to dziwne tak przy ziemi dziecko wozić ![]() http://www.babyland.pl/pl/product/45...dla-blizniakow
![]() |
#910 |
Wtajemniczenie
|
Kochane przepraszam za zaniedbanie, jestem jestem. Tylko ten czas tak jakoś przecieka mi przez palce i ucieka gdzieś, sama nie wiem gdzie...
Dziś u mnie 34 TC, byłam u lekarza, mała waży prawie 2,100, obróciła się już główką do dołu, więc jest dobrze. Kręgosłup boli mnie coraz bardziej, a w toalecie to mogłabym chyba zamieszkać, taki słaby pęcherz teraz mam :P Niebawem dokończę pokoik córci, po nowym roku zabieram się za pranie i prasowanie ubranek córeczki... Już tak blisko do poznania jej ![]() Pisałyście o wózkach - my zamawiamy w połowie stycznia, po długim namyśle zdecydowaliśmy się na Bebetto Holland, w pełni mi odpowiadał jak widziałam go na żywo, więc już nie szukam żeby nie namieszać sobie w głowie :P
![]() |
#911 |
Zakorzenienie
|
Albo taki, można dokupić gondolę
![]() http://www.babyland.pl/pl/product/45...duo-sport-luxe ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Kanwa, moja Sis ma Mutsy ale nie pamietam modelu ![]() Była baaaardzo zadowolona ![]() Dwójkę dzieci powoził i dalej go ma. I nawet mi go proponowała, tylko, że ja bym chyba wolała nowy ![]() Przeżyć te dylematy i wogle. A z punktu widzenia ekonomicznego, to wiadomo lepiej używka.
![]() |
#912 |
Zadomowienie
|
Ten pierwszy to dziwnie nisko gondolka lezy i cena masakrystyczna, mnie najbardziej na gondolkach i nosidelkach zalezy, bo spacerowke to pewnie kupimy jakas lekka, a nie z takiem tukiem sie meczyc ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#913 |
Zakorzenienie
|
Tyle, że ma koła pompowane.
I tutaj każda z Mam mi doradza, że jak wózek to tylko koła pompowane ![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Motylku, to fakt gondola tak dziwnie na ziemi. A cena nooo podwójna ![]()
![]() |
#914 | |
Zadomowienie
|
Ja nie mam zielonego pojecia na co zwrocic uwage, kupimy pewnie bebetto. A co do pojedynczych, to dziewczyna od nas z wioski miala teraz junama impulse pars line i naprawde cudny, te rysuneczki pod spodem i wysciolka w rysunki, szaro bialy, naprawde cudo.
---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- I wozek ladniutki :-D |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#915 |
Przyczajenie
|
Hej, jak urodziłam, ciężko mi było wrócić do normy... problemy były na każdym kroku przez cały dzień ale nie tylko.... obolała męczyłam się, nawet w nocy nie umiałam się odprężyć, więc postanowiliśmy zacząć od łóżka do sypialni, jako że mój mąż jest stolarzem, ramę zrobił sam po godzinach. Ja natomiast szperałam w sieci.... głowiłam sie nad strefami, kokosami, lateksami... czarna magia.... bo przecież wszyscy są najlepsi. Ale znalazłam fajną stronę z materacami, zadzwoniłam, dostałam fajne wskazówki i postanowiłam zakupić materac z xx Od tego czasu zaczynam się wysypiać, nie tylko ja ale my! teraz jak Franek się w nocy kręci, ja tego nie odczuwam. Jestem naprawde zadowolona, i szczerze polecam
![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2015-12-29 o 12:15 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#916 |
Zakorzenienie
|
Mordsith super że się odezwałaś.
Jejku to już zaraz z bombką rodzicie.Ale ten czas leci. Eve jak możesz to zapytaj sister jaki miała model.Może będzie pamiętała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#917 |
Wtajemniczenie
|
Czas pędzi jak szalony, to fakt
![]() Na specjalne życzenie fotka brzuszka z dziś ![]()
![]() |
#918 |
Zadomowienie
|
1. ja dostalam razem z lozeczkiem materac lateksowy z ikea
2. butelke: mam medela calma, mam jakas malutka z aventu ktora dostalam w gratisie i z gemini z canpolu (zalaczam screen swojego zamowienia, aspargin i acard dla mojej mamy) 3. plan porodu mozna wziac stad, teoretycznie szpital powinen sie go trzymac, bo tu zawierasz swoje oczekiwania http://www.rodzicpoludzku.pl/Plan-Po...an-Porodu.html co to majtek to ja jednorazowe L zmierzylam i niby dobre, ale takie na styk, nie zmieszcze w nie podkladu poporodowego, wiec dokupilam XL. Mam tez wielorazowe L, sa bardziej rozciagliwe, ale wolalabym nie prac, gdzie to potem suszyc w szpitalu :/ tych witamin, kropelek, lekow itp w ogole nie bralam. Bede kupowac na biezaco z polecenia lekarza. tu wyjasniony "fenomen" leku sab simplex http://tatowymokiem.blogspot.com/201...n-bobotic.html bombka, znasz bloga sroki? http://www.srokao.pl/search/label/An...20dla%20dzieci ja wozek mialam od reki, bo uzywany jedo memo fyn za 550 zl ![]() ![]() evelinke, ja bym brala ten od siostry ![]() ale to wózki blizniacze dziwne, przynajmniej gondole :| Mordsith, toz ty zaraz rodzisz ![]() ![]() nas dzis moj dr z luxmedu zaprosil na borowska do kliniki na ktg bo ma dyzur ![]() ![]() a to ja i moje brudne lustro ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#919 |
Wtajemniczenie
|
Eleo no nie tak zaraz :P Zaraz to Ty będziesz rodziła, ja mam termin na 12 lub 14 luty, także jeszcze troszkę mi zostało
![]() Jak dużą torbę/torby musiałaś spakować, żeby wszystko pomieścić? Piękny brzusio ![]()
![]() |
#920 | |
Zakorzenienie
|
Witaj zgubo
![]() Mordsith 2100 to juz fajne dzieciatko ![]() Kregoslup tez juz odczuwam na kazdym kroku,dzis sie tak zmachalam przy wycieraniu kurzu ze teraz leze ![]() Pokazesz pokoik Amelki ![]() Cytat:
![]() Ja jeszcze w lesie ze wszystkim ![]() Eve ja bym brala od siostry wozek jesli wyglada dobrze i sprawdzony to nie zastanawiaj sie,zawsze to troszke kasy na inne rzeczy w kieszeni zostaje. Wiem ze fajnie miec nowy swoj,ale jesli ci sie podoba to bier ![]() Eleo dziekuje bardzo za skan i info ,zaraz zerkne co tam jeszcze masz czego nie mam ![]() Sroke odwiedzam od jakiegos czasu bo widze ze duzo dziewczyn poleca jej blog. Wozek super moja kolorystyka i ta cena ![]() Tylko nowe chyba ok 2tys kosztuja. Daj znac kochana jak po wizycie ![]() ![]() Widzialam ze zaczely sie ciezarowki rozpakowywac. Ewusia byla z mojej kliniki i termin miala chyba tez na styczen a juz tuli Konradka. Piekne macie brzuszki ![]() A tak Apropo czyszczenia noska, bo widzę Eleo ze masz jakiś Aspirator w zamówieniu. Czytałam ze najlepszy jest katarek ten podłaczany do odkurzacza ewentualnie Canpol. Co wybralyscie mamusie? Edytowane przez bombka666 Czas edycji: 2015-12-29 o 21:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#921 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pokoik pokażę jak skończę ![]() Pokazuj swój brzuszek ![]() Ja jeszcze aspiratora do noska nie kupiłam, ale coraz bardziej nastawiam się właśnie na ten katarek do odkurzacza.
![]() |
![]() |
#922 |
Konto usunięte
|
Na katar zdecydowanie katarek! Nic innego.
Mordsith i inne - wyślijcie mi wiadomość z linkiem do swojego profilu na fb to Was dodam do grupy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#923 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#924 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#925 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja dziś wizytuję, ciekawe co dr powie na ten mój progesteron ![]() Pewnie będzie marudził. Czy to normalne, że leci ze mnie dużo wydzieliny ? Jest ona bez zapachu i bez koloru, ale jest jej trochę, dzisiaj po nocy to miałam mokrą podpaskę jakbym się zsikała ![]() A, podpasek używam bo wypcham Lutinusa także @ nie mam a muszę używać ![]()
![]() |
#926 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#927 |
Zakorzenienie
|
Motylku już teraz ci powiem, że jeszcze nie pozwoli mi odstawić Lutinusa ani luteiny
![]() Zapytam, zapytam czy to normalna wydzielina czy to może coś niepokojącego.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Brzucho wklejalam na początku grudnia nowego nie zrobiłam jeszcze,ale wkleję ;-) za tydzień 30 tc to zrobię napewno.. Dziękuję zastanawiam się tylko czy mój odkurzacz nie jest za głośny bo mamy taki stary i cały huczy jak go włączam ![]() Eve wydzielina jest normalna z czasem jest jej coraz więcej. Przynajmniej u mnie,non stop chodzę z wkładka bo inaczej mokra bielizna... Motylku Eve pokażcie brzuszki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#929 |
Zakorzenienie
|
Bombka mi to się wydaje, że ja mam cały czas ten swój brzuszek z tłuszczykiem zbędnym
![]() Chociaż TŻ i ciuchy mówią co innego ![]() Zrobię focię to się pokaże.
![]() |
#930 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A tymi wagami się nie przejmujcie. Znam sporo osób które panikowały, bo niby dziecko duże, bo przecież dużo przybiera, bo to, bo tamto, a w końcu rodziły dzieci o normalnej wadze. Mój mały ma ostatnio fazę jedzenia pt. nie patrz na mnie matka! Zasłania oko ręką i tak wcina. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.