![]() |
#901 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasza najgorsza randka ;)
Cytat:
![]() nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e. powiedz, ze to nieprawda. Ze tylko to sobie wyymslilaś ![]() O dżizas ![]()
![]() |
![]() |
#902 |
Raczkowanie
|
"mam pełne jelita" to już kultowy tekst wśród moich znajomych
![]() Ale ja do dziś w głowę zachodzę, do czego on tych jelit chciał uzywać? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#904 |
Raczkowanie
|
Dzięki! Tytuł bierę na klatę, aczkolwiek nie wiem czy to taki powód do dumy
![]() Boooniu, jakie my jesteśmy cierpliwe! A chłopy mówią co innego... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#905 |
Zakorzenienie
|
potwierdzam!
![]()
![]() |
#906 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dzięki za oświecenie mnie ;O ![]()
![]() |
![]() |
#907 |
Zadomowienie
|
Kochane uwaga! Wlasnie wybieram się na randkę, jadę sobie do kina i na zakupki (sama!) ażeby chłop nie pomyślał, żem tylko zakupoholiczka i ażeby go nie ciągać po tych wystawach. Potem się spotykamy, trzymajcie kciuki, żebym nie musiala się tu wpisywać! :P
PS chłop z neta!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#908 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() chłop z neta nie musi być zły, wiem coś o tym... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#909 |
Zadomowienie
|
OFFTOP
Wiem, teraz już wiem! Ten był boski! Wysoki, błekitnooki, dobrze wychowany, przystojny miły i nieskąpy! !! !! ![]() ![]()
------------------------------ wege ![]() happy, happy, happy, happy! always so cheerful xxx ![]() Edytowane przez quadra616 Czas edycji: 2010-12-29 o 08:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#910 |
BAN stały
|
Jako , że przez przypadek tu trafiłem delikatnie mówiąc przy-chorowałem. A mój stan nie nadaje się dziś na nic więcej niż wodzenie oczami po monitorze, a czytając to nieźle się uśmiałem(Ha przeczytalem wszystkie posty w tym temacie) i przypomniały mi się moje "kabarety" założyłem konto , żeby się nimi podzielić
![]() ![]() Żeby byc Subiektywnym czy tam Obiektywnym - moje szare komórki zaznaczam nie działają najlepiej w temperaturze prawie 39C. Podzielę te moje historie na dwie części 1 - Kiedy to ja dałem D...y ![]() Aha spróbuje to w miarę chronologicznie poustawiać i na początku coś o mnie, żeby łatwiej było wczuć się w historie ![]() No więc w wieku lat nastu byłem swoim zdaniem "Najbardziej nieśmiałą osobą na świecie " wyprowadzenie jakiekolwiek rozmowy z dziewczyną poza tą alfabetem morsa kiedy się cały czas zająkiwałem, robiło mi się sucho w gardle i totalnie nie wiedziałem o czym rozmawiać było jak gra polskiej reprezentacji w nogę totalna porażka, cóż pewnie tez temu , że jedyna krągłość której codziennie się dotykało to była piłka do nogi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1.WTF-Me Akcja rozgrywa się w klubie do którego przyrosło powiedzenie " jak zrobić sałatkę z buraków ? wrzucić tam granat" ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- 1.WTF-Me Uniwerek ,składanie dokumentów na studia, kolejka jak za meblami w PRLu, wywołująca odruch ja może wrócę tu poźniej. Ale , że musiałem te dokumenty złożyć akurat w ten dzień nie wiem czy to nawet nie był ostatni. To pozostało mi dzielnie w niej stanać. Miałem o tyle farta , że przed mną stała fajna dziewczyna, nie jakaś wytapetowana jak Hotel Sheraton laska z mniemaniem o sobie większym niż Kim Dzong Il taka ładna blondynka z okularami na nosie sprawiała wrażenie sympatycznej. No to 30 minut pewnie gdzieś zbierałem Odwage ![]() ![]() ![]() Kumpel załatwił zaproszenia na jakaś studencka potupuje poszlismy w kilku chłopa, a to z przed jakichs 3 lat. Troche popiliśmy ale wtedy to jeszcze było naprawde troche, poźniej szybko szło do więcej. Spodobała mi się taka malutka brunetka, która jak rozdawali piersi musiała stać gdzieś na poczatku kolejki ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- WTF-Me Kiedyś tez gdzieś z 4 lata temu kiedy rozstałem sie z dziewczyna a ona ze mną, ogólnie irytacja sobą totalna przez głupoty, ale utrzymujemy kontakt do dziś, spotkać się pogadać wypić coś . Postanowiłem zakosztować magii internetu i znaleźć sobie gorącą napaloną dziewczynę w wiadomym celu... sprawdzenia prawa tarcia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- No dobra teraz czas na te Tragiczne ![]() ![]() WTF-Her Przełom tych wakacji nudziło mi się i postanowiłem umwoić sie z jakaś dziewczyna/kobietą z netu, ale wykorzystałem do tego nie jakis specjalistyczny portal tylko , miejski. Znalazłem ogłoszenie które najbardziej przypadło mi do gustu ( bez zdjecia ![]() ![]() ![]() x:czesc J(wielkie Jot ![]() x:długo już czekasz ? - ona zaczyna schodzic z tych schodow w Japoni powstają tzresienia ziemi o sile 2.1 J:Przyjechałam z dwadziescia pięć minut temu bo tak miałam autobus. X: To trzeba było zadzwonić , przyszedł bym wczesniej mieszkam niedaleko. J:Nie chciałam cie kłopotać, to co moze pojdziemy do pubu ? - I rusza skwerem nonszalancko zarzucajac na ramie torebke , widze łzy przerażenia w oczach 2 metrowych karkow ktorzy maja po 90 cm w bicepsie. X:wiesz ja mysle , że nic z tego nie bedzie jednak nie jesteś w moim typie. J:No coż, to może odprowadzisz mnie na przstanek ( akurat był po 2 stronie ulicy to sie zgodziłem) Idąc tak na ten przystanek brała mnie co raz wieksza irytacja po kazdym jej wywodzie. Okazało się , że ona siebie taką lubi i jest fajna ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#911 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#912 |
Rozeznanie
|
MrX82 - BOSKA NARRACJA!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#913 |
BAN stały
|
WTF-Her
No to cofnijmy sie w przeszłość. Prekambr ani Paleistocen to nie bedzie tylko jakies 9-8 lat temu czy cos takiego. Fotka.pl chyba a może to był irc nie pamiętam. W każdym razie mieliśmy zimę i to musiało być w kafejce których wtedy było jak na lekarstwo. No więc mam jej zdjecie fajna brunetka szczupła długie włosy ogólnie mówiąc niezła dupa z twarzy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#914 |
Copyraptor
|
Uroczo, jak widać za "wpadki" dziewczyn uznajesz to, że nie odpowiadał Ci ich poziom atrakcyjności...żenada. Dla nich to też były najgorsze randki, pocieszę Cię. Nie wiem czemu sprawia Ci taką satysfakcję przedstawianie się jako ostatniego buca.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#915 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
![]() No jest się czym chwalić ![]() Dziwisz się? ![]() Edytowane przez wiefiulecka Czas edycji: 2011-03-08 o 17:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#916 |
BAN stały
|
WTF-Her
To było z 5 -6 lat temu , ta akcje dobrze pamietam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#917 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#918 |
BAN stały
|
Uroczo, jak widać za "wpadki" dziewczyn uznajesz to, że nie odpowiadał Ci ich poziom atrakcyjności...żenada. Dla nich to też były najgorsze randki, pocieszę Cię. Nie wiem czemu sprawia Ci taką satysfakcję przedstawianie się jako ostatniego buca.
--------------------------------------------------------------------------- A jak zamiast czajnika zamowionego na Allegro przyślą ci samowar to bedziesz tak łaskawa i napomnisz o ich błedzie ? w koncu i w jednym i wdrugim mozna wode zagotowac ![]() W pierwszym przypadku zachował bym sie jak buc , gdybym sie zmył ze spotkania nawet nie podchodzac, a pozniej albo nie odbierajac od niej telefonow albo wciskajac jakas żałosną wymówke ![]() Co do tej panny z fotka.pl to było jej oszustwo i jej wina bo ta fotka była ostro przerobiona co sama przyznała , no i dostała nauczkę, zresztą jeśli była by na tyle inteligentna i pewna siebie to po kilkunastu minutach spaceru olała by mnie i sobie poszła do domu. Niestety nie wpadła na ten genialny pomysł ![]() A co do kobiet to nie jest tak bardzo stereotypowo, że - ładna = głupia brzydka w okularach = mądra bywają i ładne i mądre ,zdarzają się brzydkie i Ego wylewa im sie z tkanką tłuszczową na brzuchu.( zresztą to sie tyczy i facetów i kobiet) I to nie chodzi o to czy ktoś ma czegos za dużo , za mało etc. ale o osobowość ktoś normalny kto wie jak wyglada i to zakceptuje bedzie umiał sie smiac z samego siebie, czy to wzrost czy waga czy kolor włosów i tacy ludzie sa czesto duszami towarzystwa bo wtedy wyglad schodzi na odlegly plan- Jest takie afrykanskie przysłowie " Nie bądz głupi smiej sie z siebie" ![]() A co do tego , że wygląd jest ważny bo jest ale najwazniejsza jest komunikacja. Że niby co ja jestem instytuacja charytatywna na świecie jest wiecej kobiet niż jedna do wyboru, wiec warto dokonywać wyborów , a nie żyć nadzieją - że zmieni się na lepsze. A to czym sie ludzie sugeruja przy wyborze jest bardzo rozne... Jedne kobiety przecież patrzą na inteligencje, inne na ciało jeszcze inne na kase markowe ciuchy , inne na poczucie humoru , inne na zaradnosc ,a inne na opiekuńczość. Btw przypomniało mi się hasło z Family Guya - "Fat chicks need love too... but they gotta pay!" I nie bucem a egoistą czasami ![]() ![]() PS. A twój poziom kultury jest wysoki jak zapowiadana emerytura w 2030. Nazwać kogoś kogo się nie zna i nie widziało Ostatnim Bucem ![]() ![]() Edytowane przez MrX82 Czas edycji: 2011-03-08 o 18:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#919 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem, ze randki w ciemno czesto okazuja sie wielkim rozczarowaniem ale sposob w jaki opisana zostala ta wieksza dziewczyna, to zwykle prostactwo... ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
Umowiles sie na randke w ciemno i co? Zakladales, ze same supermodelki Ci sie trafia bo ty taki 'lucky' jestes? Tak, wyglad jest wazny. Umiejetnosc prowadzenia konwersacji rowniez. Nikt Ci nie kaze wiazac sie i tworzyc zwiazkow z kobietami 'wyrwanymi' na czacie. Masz prawo isc na randke i rozczarowac sie, masz prawo nie miec ochoty kontynuowac znajomosci. To nie o to chodzi, chodzi o sposob w jaki wypowiadasz sie o tych dziewczynach. Przerobione zdjecie Ci wyslala! Jak smiala! Jasnie pan jak ukaral... Dziwie sie tylko z jakim uporem umawiales sie na randki w ciemno po takim 'pasmie niepowodzen'. Zawsze mozna poznac kogos w pubie/klubie, zagadac, zatanczyc. Jak sie jest mega odwaznym 'hardkorem' to mozna nawet podejsc do kobiety na...trzezwo! Wiem, szalony pomysl... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Watek ma byc, z zalozenia, humorystyczny, wiec w ten sposob to przedstawil. Mnie sie tam podoba ten sposb narracji ![]()
![]() |
![]() |
#921 |
Zadomowienie
|
Zgadzam sie z hecate.
A poza tym jak dla mnie chlopak proboje byc na sile smieszny, ta ilosc dziwnych porownan i powiedzonek. Pojedynczo moze smieszne, ale nie w takiej ilosci.
![]() |
![]() |
#922 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny wyluzujcie. ![]() Chłopak opisał swoje najgorsze randki, subiektywnie, bo o to przecież w tym temacie chodzi.
![]() |
![]() |
#924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sama w tym czy innym temacie opisywalam moje super ekstra randki, z chlopakiem ,ktory wydawal sie ksieciem a okazal sie zaba ![]() wiecej luzuuu ![]() Ale zeby nie bylo, ze tak sobie mowie. Bylam kiedys na randce z chlopakiem, ktory na zdjeciach wygladal bardzo fajnie. W ogole super nam sie rozmawialo, myslalam, ze w koncu trafilam na tego jedynego. Kiedy w koncu sie spoktalismy ja go w pierwszej chwili w ogole nie poznalam. Nie dosc, ze kulawy, to jeszcze zeby zolte i krzywe, twarz pelna pryszczy, ubral sie jak zwykly lump ![]() Odbebnilam jakos te 3h randki (bo glupio mi bylo powiedzie, ze totalnie mi sie nie podoba i jakos me wyobrazenia o nim zupelnie odbiegaly od rzeczywistosci) i poszlam do domu. Juz nigdy wiecej sie do niego nie odezwalam, on w koncu przestal pisac...
![]() |
![]() |
#925 |
BAN stały
|
Heaters Gonna Hate
Madzik08 Zgadzam sie z hecate. A poza tym jak dla mnie chlopak proboje byc na sile smieszny, ta ilosc dziwnych porownan i powiedzonek. Pojedynczo moze smieszne, ale nie w takiej ilosci. Odp: No tak zadania z algebry z dużą liczbą niewiadomych też były łatwe tylko dla tych inteligentniejszych ![]() puszka_pandory a dla mnie wyśmiewanie się z czyjegoś wyglądu nie jest zabawne, i ciekawe czy gdyby, któraś z tych dziewczyn w podobny sposób opisała osobę MrX82, (bo to, że on uważa się za przystojniaka, nie znaczy, że wszyscy tak go postrzegają) to byłoby mu do śmiechu ? Odp: Jak gdzies napisałem , że jestem przystojny i mi to znajdziesz to bede za ciebie caly rok wyżucał śmieci ![]() ![]() ![]() ![]() hecate Faceci piją bo z niektórymi kobietami na trzezwo wytrzymac sie nie da ![]() Ja sie wychowałem na Monthy Pythonie , Benny Hillu i Family Guy ![]() ![]() Rozumiem, ze randki w ciemno czesto okazuja sie wielkim rozczarowaniem ale sposob w jaki opisana zostala ta wieksza dziewczyna, to zwykle prostactwo... Nie wypada sie smiac z czegos czego czlowiek juz zmienic nie moze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trzeba Cie wyslac na kurs czytania ze zrozumieniem ![]() ![]() A co do tego , że wygląd jest ważny bo jest ale najwazniejsza jest komunikacja. Że niby co ja jestem instytuacja charytatywna na świecie jest wiecej kobiet niż jedna do wyboru, wiec warto dokonywać wyborów , a nie żyć nadzieją - że zmieni się na lepsze. A to czym sie ludzie sugeruja przy wyborze jest bardzo rozne... Jedne kobiety przecież patrzą na inteligencje, inne na ciało jeszcze inne na kase markowe ciuchy , inne na poczucie humoru , inne na zaradnosc ,a inne na opiekuńczość. To było odnosnie wygladu nigdzie nie widze zebym napisał randka w Ciemno ![]() Tak, wyglad jest wazny. Umiejetnosc prowadzenia konwersacji rowniez. Nikt Ci nie kaze wiazac sie i tworzyc zwiazkow z kobietami 'wyrwanymi' na czacie. Masz prawo isc na randke i rozczarowac sie, masz prawo nie miec ochoty kontynuowac znajomosci. To nie o to chodzi, chodzi o sposob w jaki wypowiadasz sie o tych dziewczynach. Przerobione zdjecie Ci wyslala! Jak smiala! Jasnie pan jak ukaral... *Co do tej panny z fotka.pl to było jej oszustwo i jej wina bo ta fotka była ostro przerobiona co sama przyznała , no i dostała nauczkę, zresztą jeśli była by na tyle inteligentna i pewna siebie to po kilkunastu minutach spaceru olała by mnie i sobie poszła do domu. Niestety nie wpadła na ten genialny pomysł - ja ją ukarałem ? a co ja łancuchem przywiazalem do hydrantu czy jak ? ![]() Dobra inny przykład ;p Kupujesz motocykl cos jak na zjeciu sukasz go na necie znalazlas , daleko w ch..j zimno ale jedziesz zajerzdzasz a tam stary rupiec, i ktos Ci zacznie wciskac ale on tez niczego sobie , to Ty grzecznie sie usmiechniesz skomplementujesz i kupisz ![]() Jak sie coś robi to trzeba byc gotowym na konsekwencje ![]() Co do tego jak sie o nich wypowiadam - przeklenstw nie uzylem dla Ciebie one praktycznie nie istnieja , nawet nie wiadomo czy wszystkiego nie wymyslilem bo nawet nazwy miasta nie ma ani imion ![]() zacytuje Ci na koniec kazika ![]() Trzeba być gorszym, by potem stać się lepszym Trzeba być głupim, by móc stać się mądrzejszym ![]() o tym kazdy zapomnial ;p I to nie chodzi o to czy ktoś ma czegos za dużo , za mało etc. ale o osobowość ktoś normalny kto wie jak wyglada i to zakceptuje bedzie umiał sie smiac z samego siebie, czy to wzrost czy waga czy kolor włosów i tacy ludzie sa czesto duszami towarzystwa bo wtedy wyglad schodzi na odlegly plan- Jest takie afrykanskie przysłowie " Nie bądz głupi smiej sie z siebie" I teraz zakladajac ze kobiety obgaduja sie za plecami i jest w tym ziarenko prawdy to ktora z was nie powiedziala z przekasem o wygladzie innej czy to z zazdrosci czy z zawisci ![]() PS. Co do gadki to pisalem ze na trezwo mam o wiele lepsza ![]() PS2.Ja tu jako jeda osoba z nielicznych napisalem schrzanienia sprawu z [erespektywy piszacego ale zdaje sie ze tez nie zauwazylas ze potrafie sie jednak z siebie i swojej glupoty swiac ![]() Edytowane przez MrX82 Czas edycji: 2011-03-08 o 22:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#926 | |
Copyraptor
|
Cytat:
W każdym razie na miejscu tych dziewczyn byłabym szczęśliwa, że musiały przebrnąć tylko jedną randkę z takim niesympatycznym, powierzchownym człowiekiem. Zresztą fakt, że natychmiast większość z nich zaczynała mówić o swoim byłym/innym facecie też o czymś świadczy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#927 |
BAN stały
|
Tak swiadczy , ze jak kobieta sie zakocha to wtedy nic jej do rozsadku nie przemowi
![]() Anamojeliterowki bedziesz niestety skazana jestem kretynem cwiercintrigentem moje IQ wynosi 7 ledwo nauczylem sie alfabetu ,a trzecia klase podstawoki powtarzalem 18 razy ![]() ---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ---------- WTF-Her Dzien byl sloneczny i goracy srodek lata 35.5 ide chodnikiem i wtedy zobaczylem ja. To byla milosc od pierwszego jedzenia. faldki tluszczyku splywaly z pod jej ciasno opietego topu, chociaz najbardziej krecily mnie jej kuczo czarne wlosy na rekach. Nie byla gruba wazyla moze 350 kilo ta atletyczna muza. Stala juz przed wejsciem do Mc Donalda. Zatrzymalem na niej wzrok, obialem ja pozniej tym wzrokiem cala, a byla tak szeroka ze dostalem zeza rozbierznego. Nie namyslajac sie dlugo podbieglem do niej jej przepocone cialo wydawalo tak zmyslowy fetor , ze moje zmysly wariowaly. Powiedzialem do niej - To nie ty wygralas ostatni Top Model Look ? odpowiedziala - Tak slodko pochrzakujac i beknela mi prosto w twarz , ten zapach bigosu pomieszany z zapachem sledzi w musztardzie mnie na chwile oszolomil. Po zgarnieciu ze swojej twarzy tych resztek bigosu i sledzi ktore przy tym soczystym beknieciu wylecialy spojezlismy sobie gleboko w oczy i zaczelismy sie calowac. Byla boska. Powiedzialem do niej chodz kupie ci 100 hamburgerow i happy meal , musze cie lepiej poznac. Weszlismy do srodka , jak dzentelmen wpuscilem ja pierwsza , wtedy moj wzrok zatrzymal sie na jej tyle miala mini i slodkie rozstepy doslownie wszedzie. przysunalem jej 5 krzesel zeby sobie na nich usiadla , poszedlem do kasy wyjalem moja wlasnie co pobrana wyplate zucilem na lade i mowie - 100 hamburgerow i happy meal dla mojego skarba . Usiadlem kolo niej , bo to byl maly Mc Donald i jak ona usiadla to juz wszyscy kolo niej siedzieli, przylozylem glowe do jej ramienia i znow moglem rozkoszowac sie zapachem jej potu. Gdy przyniesli hamburgery zaczela jesc jeden za drugim tak slodko wpychajac po piec na raz do buzi , resztki rozkosznie spadaly na jej cialo, to mlaskanie i przezuwanie brzmialo rozkosznie. Po 70 dostala strasznych gazow po prostu muzyka dla ucha i uczta dla nosa. Ja zafascynowany nia zdarzylem zjesc zaledwie pol hamburgera. Powiedziala , ze musi isc do toalety za potrzeba , wiec ja grzecznie czekam , az tu slychac huk dochodzacy z toalety. szybko tam zbieglem razem z pracownikami Maca patrze a tam w miejscu 40 cmtrowego okienka , dziora o srednicy dwoch metrow , patrze a pod sterta gruzu kartka podnosze ja czytam a tam : " Jestes najcudowniejszym facetem na swiecie <3 kocham Cie i chciala bym miec z Toba 48 dzieci , ale niestety mam meza ktory jest jockejem , jestesmy razem od 40 lat i nie chce tego zmarnowac " aha bo ona wygladala na jakies 60... Troche dziwnie sie zachowala ,a ja wciaz mam nadzieje ,ze sie jeszcze spotkamy chociazby przypadkowo i ciagle o niej mysle... Czyli caly czas od 15 minut... Eat This ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#928 |
Raczkowanie
|
Drogipanie MR82x....najbardyiej w Twoich wywodach wkurzylo mnie to,ze piszesz o tych dziewczynach jak o rzeczach...porownani do motocyklu pozostawie bez komentarza...TY nie kupiles tych kobiet,nawet gdyby byly prostytutkami z agencji towarzyskiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#929 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wiem dlaczego człowieka porównujesz do rzeczy? Zardzewiały motor do dziewczyny, która wyglada nie do końca tak pieknie, jak na zdjęciu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poznajac kogos przez internet po to wysylamy sobie zdjecia zeby okreslic czy dana osoba nam pasuje, czy jej wyglad mi odpowiada. Ja sie poczulam oszukana gdy przyszlam na randke myslac, ze zobacze Don Juana a zobaczylam Gargamela. to jest dokladnie to samo jakby np. chlopak pisal, ze jest po studiach, ma prace i intertesuje sie filmem i cwiczeniami, a na miejscu okazaloby sie, ze edukacje zakonczyl na podstawówce, jego praca to kradziez mamie pieniedzy z torebki i picie piwa, a zainteresowania ograniczaja sie do ogladania pornosow i cwiczeniu reki, same wiecie w czasie jakich czynnosci. I zeby nie bylo, poznalam takiego gostka.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:53.