![]() |
#901 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Ponowne starania po t. Zaczynamy
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#902 |
Raczkowanie
|
Ja robilam Harmony zanim się jeszcze dowiedzieliśmy, że mały ma wadę letalną, genetycznie było ok i znaliśmy płeć w 13 tygodniu dzięki temu... Nie dopiero po zabiegu
![]() ![]() |
![]() |
#903 |
Przyczajenie
|
Nina co 2 dzień
![]() I się udało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#904 |
Raczkowanie
|
Jak tak czytam te obydwa fora to mam wrażenie ze wszytskim do około się udaje szybko zajść w ciaze a mi nie
![]() ![]() Edytowane przez Smutek88 Czas edycji: 2017-09-25 o 16:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#905 |
Raczkowanie
|
O to sporo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#906 |
Raczkowanie
|
Nina to mogą być objawy ciążowe choć ja nie mam żadnych poki co. no może trochę ziewam a to 5 tydz. Robiłaś test? jeśli masz ze 3-4 dni do miesiączki to pewnie już coś wykryje.
Smutek fakt zatrzęsienie ostatnio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Raczkowanie
|
Aha i do poprzedniego posta-jeszcze latam częściej siku
![]() Smutek88 domyślam się co możesz czuć. Ja właśnie najbardziej boję się tego, że będziemy się długo starać i wtedy to chyba w jakąś depresję popadnę. Nie będę Ci pisać, że w końcu na pewno się uda, bo wiem, że to nic nie da i tylko denerwuje. Życzę Ci tylko, żeby wszystko się ułożyło ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Pchelka właśnie boję się, zrobić teraz test, bo boje się, że się rozczaruje. Wiem, że to głupie podejście, ale narazie czekam czy ta miesiączka przyjdzie czy nie |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#908 |
Raczkowanie
|
Pchełka zamówiłam paski czekam aż przyjdą od tego cyklu zacznę ..
|
![]() ![]() |
![]() |
#909 |
Raczkowanie
|
Nina, o jaaa. Ja to bym jajo zniosła;P tym bardziej jakbym objawy miała jakieś. No ale ja taka jestem, że wolę wiedzieć niż nie wiedzieć
![]() Smutek, to super! Jeśli masz regularne cykle to pewnie złapiesz moment owulki w pierwszym. Pamiętaj, że jak wyjdzie dodatni to znaczy, że za jeden, dwa lub trzy dni bedzie owulka, więc ja to badałam dalej (i działaliśmy;P) żeby wiedzieć kiedy faktycznie była. Trzymam kciuki, z paskami na pewno łatwiej utrafić. |
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Raczkowanie
|
Pchełka te testy jeszcze mi nie przyszły wiec jeszcze nie studiowałam ulotki ale z tego co gdzies tam na internecie poczytałam ze to się zaczyna w 14 dniu stosować tak ? Cykle mam regularne
|
![]() ![]() |
![]() |
#911 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#912 |
Raczkowanie
|
Ok Japonka skoro tak mówisz to wkoncu się musi i nam udać ,!! Trzymam kciuki
|
![]() ![]() |
![]() |
#913 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#914 |
Raczkowanie
|
ok. 14 dnia. A najlepiej zacząć od 11, bo może cykl być krótszy np. i owulka będzie wcześniej. Ja jeszcze aplikację miałam żeby nie liczyć na piechotę tych dni i kontrolnie ok. 11-12 dnia robiłam, jak nic nie było to robiłam 2 dni później. Zużyłam ok 4 pasków w cyklu. Nie są tanie, ale warto
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#915 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#916 |
Raczkowanie
|
Pollyhanna, z tego co piszą na tych paskach to musi być mocna kreska. Jeśli jest blada to test jest negatywny, czyli jeszcze nie czas owulki. Ja bym robiła co drugi dzień teraz, może i trochę pasków pójdzie, ale wtedy nie powinnaś przeoczyć. Możliwe, że za dwa dni będzie ciemna kreska.
|
![]() ![]() |
![]() |
#917 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#918 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny gratuluję ciąż.
Kkebuszkowa super wieści😉 Ja robiłam hormony i bardzo się cieszę. Roszkowski tłumaczył że przy hormony nie ma co robić pappa. Ja już 26/27 tc i jak zwykle pod górkę. Niedawno wróciłam że szpitala. Szyjka w 24 tc przez tydzień poleciała z 2.6 na 0.5 cm🤤 Od 20 tc miałam lekkie skurcze. Szybko szpital i szew. Po operacji znowu skurcze co 5 min. I pompa przeciwskurczowa na 5 dni. Teraz muszę leżeć i zero wysiłku. Chyba bym tego nie przeżyła jakby małej coś się stało. Jestem już tydzień w domu i póki co Ok ale boję się żeby to się nie powtórzylo. Trzymajcie za mnie kciuki żeby mała posiedziala jeszcze w brzuszku co najmniej 8 tygodni ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Smutek ja też miałam ciężko.. Wszyscy wkoło w ciąży tylko nie ja. T listopad 15 Starania od kwietnia 16. W 2016 trzy poronienia samoistne 5tc, 5 tc, 7 tc Testy owulacyjne wariacje i nic.w końcu odpuściłam i dopiero w marcu tego roku się udało. 11 miesięcy ale warto było czekać. Bądź cierpliwa przyjdzie czas i na ciebie. ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Trzymam za Ciebie mocno kciuki bo wiem co przeżywasz.. |
![]() ![]() |
![]() |
#919 |
Raczkowanie
|
aniolkowamamsia trzymam kciuki żeby malutka jeszcze te kilka tygodni posiedziala w brzuszku i żeby wszystko ułożyło się po twojej myśli.
![]() ![]() |
![]() |
#920 |
Rozeznanie
|
Aniołkowa no to dalej nie masz lekko. Tyle przeszła i wciąż coś na drodze. Ale teraz grzecznie leż, słuchaj lekarzy i będzie dobrze. Powiedz Malutkiej, że Ty jesteś jej mamą i ma siedzieć z Tobą jeszcze te kilka tyg. Będzie dobrze Słońce 😚😚
Tym ż Was, którym się udało gratuluję ogromnie. Tym które czekają duuużo cierpliwości. Też przez okres T u nas i masę starania ciąż i dzieci w rodzinie przybywało i wiem jak może byc przykro. Ale i Wy się doczekacie. Jestem przykładem, że jeśli Pan Bóg zamyka drzwi to otwiera okno. Chociaż in vitro i Pan Bóg to podobno nie za bardzo w parze, ale wierzę, że nie ma o to żalu 😊😊 Głowy do góry, pozytywne myślenie i będzie dobrze. @Kasandra, @Joasia A Wy Jak?? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#921 |
Zadomowienie
|
Aniolkowa trzymamy kciuki oby mała jeszcze nie pchala się na świat.
A ja jeszcze w dwupaku 😉, chociaż liczę, że na dniach coś się rozkręci. Termin z om i usg mam na 1.10. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#922 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#923 |
Raczkowanie
|
No niestety ten cykl zaliczam do nieudanych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#924 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#925 |
Raczkowanie
|
Nina przykro mi, najważniejsze to się nie poddawać.
Kinga rozumiem ta obawę miałam tak samo i dlatego nie chciałam za bardzo czekac z rozpoczęciem starań bo nastawialam się ze to potrwa. Udało się ale dalej mam z tyłu głowy żeby się do stanu ciąży i tej mojej Kreski nie przyzwyczajać... A i a propos objawów miesiączki to mi się wydawało że się nie udało bo właśnie miałam objawy rozdrażnienie pobolewanie podbrzusza i zobaczylam leciutkie plamienie. A tu proszę. Bo to też są objawy ciąży: ) Oska ważne że macie dzieci a nie po drodze to jest kosciolowi który ustala zasady takie żeby rządzić ludźmi. takie moje zdanie. |
![]() ![]() |
![]() |
#926 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#927 |
Raczkowanie
|
Kinga nie robiłam testu, dostałam wczoraj okresu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#928 |
Raczkowanie
|
U nas pierwszy cykl staran. Dzis powinna byc miesiączka. Nie ma miesiączki i test negatywny.
|
![]() ![]() |
![]() |
#929 |
Raczkowanie
|
AleAle u nas też był pierwszy, ale przez małe nieporozumienie z partnerem próbowaliśmy tylko raz i jak sobie teraz policzyłam to nawet w owu nie trafiliśmy, więc czego ja się spodziewałam. I tak mi smutno, że się nie udało, ale wiem, że w następnym cyklu partnera chyba do łóżka przywiąże
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#930 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.