|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#9391 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
|
![]() ![]() |
![]() |
#9392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9393 |
Zakorzenienie
|
Mam kurację odbudowującą do włosów własnie z tym atomizerem. Wcale nie trzeba tego nakładać na dłoń. Wystarczy spryska włosyć i to wodnite mleczko ląduje na włosach.
Ja własnie wolę mleczko niż spray. Mam dziwne wrażenie że spray mniej działa :P |
![]() ![]() |
![]() |
#9394 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#9395 |
Zakorzenienie
|
Paulinkosia chyba tak
![]() Ja tym spryskuje włosy... |
![]() ![]() |
![]() |
#9396 |
Zadomowienie
|
Kiedys byl olejek do wlosow w innej linii spa, tez maly, wiec rozmiar mnie nie dziwi. Ale pewnie sie skusze. W ogole z k6 niewiele rzeczy pewnie wezme
|
![]() ![]() |
![]() |
#9397 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale w identycznym opakowaniu jest mleczko nawilzajace i ono ma spray na bank. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#9398 |
Rozeznanie
|
A ja już z 06 mam zamowienia na około 600zł
![]() I dla siebie chce wziaść: *Peeling z granatem ( za Wasza namowa) * Kulke Incadessens *Płatki peelingujące do stóp (bardzo zachwalałyście wiec jak beda do niczego to wiem na kogo zrzucic ![]() *Tusz "Pełnia rzęs" - oby nie był w brakach bo mam na niego duzo zamowien Z netto: *Długopisy tylko 3 *Zel pod prysznic be kissable *Krem do ciała be kissable (oba na prezent) I jeszcze zastanawiam sie co wziasc, bo kusi mnie ta kuracja do skory głowy z AT, albo ten olejek do włosow nowy. I nie wiem Troche duzo ale w 07 oszczedze bo chyba tylko cos do opalana wezme ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9399 |
Raczkowanie
|
kurcze 05 ma u mnie bardzo duże wzięcie
![]() ![]() Jak na razie zamówień z 06 mam na 200zł w tym moje. Mam nadzieję, że będzie tak samo dobrze jak 05. Co do szóstki-moje koleżanki rzuciły się jak dzikie na promocje Naturals. Zachowują się jakby te kosmetyki były przerażająco drogie w cenie regularnej i jakby nigdy nie było na nie promocji. Dziwne zjawisko ![]() Z przykrych rzeczy-straciłam klientkę. A co gorsze została konsultantką. Wczoraj podpisała umowę (z moją koordynatorką, na moje polecenie). Dzisiaj rozmawiałam z KRD i powiedziała, że jak koleżanka będzie sie dobrze sprawować to odpali mi jakiś prezent ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9400 |
Zadomowienie
|
ja w ten sposob stracilam 2 klientki ;/ co innego gdyby byly z innego miasta ale one ode mnie z osiedla ;/ co za niefart
#9401 |
Czekam na Ragnarok
|
Aniatko - biżuteria Jalila wydała mi się w COKu całkiem normalnej wielkości, nie jest jakoś specjalnie duża. Jak na biżuterię Avonu, której nie lubię, ta jest całkiem ładna. Może sama bym wzięła, ale wolę srebro
![]() Co do mleka do kąpieli ryż&sake Planet Spa to mam stałą klientkę na nie. Jest niewydajne, bo na 4 razy, ale bardzo dobrze nawilża, nie trzeba po nim stosować balsamu. Drogie, ale godne polecenia. Sama wezmę... kiedyś (=kiedy katalog będzie nieciekawy, a mleko w promocji ![]() Czy was też tak głowa boli po zmianie pogody? Umieeeram!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#9402 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9403 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A że przeprowadziłam się na koniec Szczecina, a praktycznie troszkę za Szczecin to on cieszy się jak dzwonię będąc na mieście, że mogę odebrać paczkę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9405 | |||
Raczkowanie
|
to fajnie bo wlasnie mialam zrobic to samo ale skoro juz napisalas to czekam na odpowiedz daj znac co odpisza
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dokladnie tak bylo tez ja wzielam i jest z pompka a konsystencja mleczka |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#9406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9409 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() niektórzy żle znoszą gwałtowne zmiany pogody...trzymaj się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9410 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#9411 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedne mówią, że ładniejszy zapach jest w katalogu, a drugie że w rzeczywistości ładniej niż w katalogu ![]() Ale ja i tak go biorę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9413 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9414 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9416 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9417 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hmm moja krd również stwierdziła, że przy pierwszym zamówieniu nowych konsultantek (w liczbie 2, z mojego wyraźnego polecenia - po prostu niewypał bycia liderem...) odwdzięczy się... no i jak zwykle - od tej pani - puste słowa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9418 |
Raczkowanie
|
mam malutkie pytanko. Czy i jak i gdzie mogę zobaczyć podgląd fakturky ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#9419 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#9420 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
na początku też stwierdziłam że jest mikroskopijny i na pewno niewydajny. potem była promocja wiązana i kosztował w niej 5,90, to się skusiłam. potem nastąpiło uzależnienie. pamiętam, że jak tylko się pojawił, to w katalogu pisali, żeby go urzywać raz w miesiącu. ja z powodu uzaleznienia używałam raz na dwa tygodnie i buteleczka starczała mi chyba na 4-5 miesięcy. jak go wycofali bez zapowiedzi to płakałam z rozpaczy, a jak pojawił się w netto, to kupiłam 2 buteleczki (teraz pluję sobie w brodę, ze nie 10, bo już ich nie mam ![]() był naprawde wydajny jak na taką pojemność, a do tego robił cuda z moimi włosami. dlatego teraz tego oliwkowego nie mogę się doczekać, mam nadzieję, że będzie godnym następcą skarbów Indii ![]() Cytat:
o ile dobrze pamiętam ten tropikalny scrub zawsze był taki gęsty - u mnie "na stałe" stał do góry nogami, bo nie miała siły czekac, aż spłynie, a buteleczka była dla mnie zbyt twarda, żeby ją ściskać i ściskać ![]() jeszcze wracając do olejku - ja mam pod prysznicem taki malutki plastikowy kubek (kiedyś, jak płukałam włosy wodą z octem, to go używałam do mieszania octu z wodą i tak został ![]() ![]() ![]() a jeżeli (na marginesie) kogoś interesuje, po co płukałam włosy wodą z octem, to już przybliżam ![]() to taki prababciny sposób na piękne, błyszczące włosy ![]() nie można oczywiście wylać sobie stężonego ostu na głowę, trzeba go rozmieszać w dużej ilości wody. ja miałam wyżej wspomniany kubeczek o pojemności 150ml (miał z 7 cm wysokości) i nalewałam do niego max 1 cm wysokości octu, resztę wody - do pełna. tą mieszanką polewa się ostatni raz włosy - nie spłukuje się potem już ich wodą. zanim zaczęłam to miałam obawy, ze włosy będą mi śmierdzieć octem. ale na szczeście leciutko śmierdzą tylko do czasu, kiedy włosy są mokre - potem już w ogóle nie czuć octu. a sposób z octu wziął się stąd, ze prababcie myły włosy mydłem, które ma odczyn zasadowy. mydło zostawia paskudną, "mulistą" powłokę na włosach. te prababcie, któe chciały być piękne, musiały coś z nią zrobić ![]() tyle offtopu o alternatywnych sposobach na piękne włosy ![]() szczerze to nie wiem czemu się tak rozgadałam, chyba miałam potrzebę ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.