![]() |
#931 |
Wtajemniczenie
ski
|
Dot.: Mamy majowe 2017 cz. III
Ukraijanka, ja od siebie polecam silikonowe
![]() Marta, gratuluje w takim razie chłopczyka ![]() ![]() Vikunia, mnie się takie puchate kulki podobają ![]() Mój dzieć faktycznie uparty ale co zrobić. Już go karce od wczoraj za nieujawnienie się. Dobrze że miałam prenatalne za darmo i płacę tylko za dzisiejszą wizyte bo bym z torbami poszła. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#932 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#933 |
Zadomowienie
|
Decorail - super bluzeczki
![]() Marta - szaleństwo, w takim razie gratuluję siusiaka ♡ Piękny zestaw ciuszków, będzie mały ekegancik! 😀 U mnie 19t6d i mała waży 340g a co do miary to nie wiem bo byłam tak poskręcana, że ciężko było ja zmierzyć 😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#934 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#935 |
Rozeznanie
|
Melka gratki synusia ☺
Ja się w domu nie maluje ale jak wychodzę to oczywiście makijaż musi być. Effpe dobre wieści 😉 Bunnybe fajnie że wizyta udana ☺ Marta ale nowiny 😀 synek zdrowy najważniejsze a infekcja teraz jest a za parę dni jej nie będzie 😉 Ukrajinka ja mam metalową formę na 12 szt. Mufiny wielkością w sam raz i dobrze się piecze w metalowej formie jak dla mnie. Ale nie mam porównania z silikonowa. Kurczę smartfon mi coś szaleje i nie widzę żadnych zdjęć które dodalyscie 😐 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Rozeznanie
|
Gratuluje wizyt
![]() ![]() Wszystkie kotki i psiaki przeurocze ![]() ![]() ![]() IMG_2149.jpg Ja wizytuję we wtorek, też już jestem ciekawa jak mały urósł ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#937 | ||
Zakorzenienie
|
Mamy majowe 2017 cz. III
[/COLOR]
Cytat:
To jak ja mam dzisiaj 22 i 2, to pewnie juz wazy blisko 500g ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Wlasnie za sciana slysze jak sasiad bawi sie ze swoim poltorarocznym synem. Ryczy na niego, a mlody sie smieje i slysze, jak tupie nozkami, bo ucieka ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Cytat:
Jaka flirciara zalotna ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
mom to be ![]() Edytowane przez vikuniaa Czas edycji: 2017-01-06 o 21:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#938 |
Zakorzenienie
|
U nas wszystko ok - mały waży 506 g
![]() ![]() Tylko mój gin mnie wkurzył, bo jak mi kazał brać Mama DHA to powiedział, że raz dziennie, ale już nie sprecyzował, że 2 tabletki... I dopóki nie przeczytałam, że Wy bierzecie po 2 to z miesiąc dobry przyjmowałam pół dawki... ![]() ![]() Marta - ale jaja ![]() ![]() Kenaya - Twój pies mnie urzekł i chcę go przytulić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#939 |
Rozeznanie
|
Decorail wow ale dzieć duży 😀 ekstra.
Nooo po przekroczeniu tego 500 G dzieciaki będą nam rosły z tygodnia na tydzień już w sporszym tempie 😊 Vikunia nie miej ani troszku wyrzutów sumienia. Liczy się tylko Ty i twój dzieć Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, że wszystko dobrze! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#941 | ||||
Zakorzenienie
|
Cudne
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#942 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6931580 1]Ale macie super pupile ![]() Puszczają mnie do domu pod wieczór. Bede musiała brać antybiotyk w tabletkach i moze dadzą ni zwolnienie na kilka dni ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Odpoczywaj słońce, a tż się nie przejmuj, naprawdę nie ma podstaw do robienia pretensji o twój pobyt w szpitalu. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() [QUOTE=anita7;69318401]Melka gratki synusia ☺ Ja się w domu nie maluje ale jak wychodzę to oczywiście makijaż musi być. Cytat:
Cytat:
Połowę cytowanych wypowiedzi mi zjadło egh... Po domu chodzę legginsy, albo krótkie bawełniane spodenki, plus dłuższa koszulka, sweterek, wygodnie i ładnie. Maluje się praktycznie codziennie, ale ja uwielbiam to robić, jednak nie mam problemu wyjść bez makijażu. Black: Zamówiłam sobie tą kurtkę, mam nadzieję, że L nie będzie, aż tak ogromna, ale chce w końcu poczuć ulgę, a nie ściskać małego w mojej starej, zaś cena jest super. Co do spodni mierzyłam kilka w h&m i każda para to inny rozmiar był na mnie dobry więc mimo, że bardzo mi się podobają to póki co sobie daruje, a zamówię z allegro jeszcze jedne legginsy. Wszystkie zwierzaki cudne, kiedyś i my z tż będziemy mieli naszego west high terriera ![]() I zgadzam się, że zwierzęta świetnie wyczuwają charakter człowieka, z braćmi od małego mieliśmy mnóstwo zwierząt ( uroki posiadania dużego podwórka) i widzieliśmy jak potrafiły reagować nasze psy na złych ludzi. A z No i najważniejsze gratuluję wszystkim dzisiejszych wizyt, czy dobrze zauważyłam same siusiaki? Ktoś mi dzisiaj powiedział, że jak rodzą się sami chłopcy to idzie wojna ![]() Najwazniejsze, że nasze maluchy są zdrowe i pięknie się rozwijają, a ich waga jest niesamowita, widać, że wystarczy kilka dni i maluch ciach i jest już dobre kilkadziesiąt gram większy. Miałam się pochwalić szyjką, bo tego bardzo się dzisiaj bałam, jest zamknięta i ma ponad 4 cm, zrobiono też posiew i dostałam skierowania na krew i mocz ( znów...). |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
Zadomowienie
|
Decorail pol kilo to juz kawał chlopa
![]() ![]()
#944 |
Zakorzenienie
|
Marta - o to mnie zaskoczyłaś, że można 1x1 dawkować
![]() ![]() Bunnybe - z om dziś mam skończone 23 tygodnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Zadomowienie
|
Marta mi tez ginka powiedziala ze mam wziac ze soba cytryne i kubek z domu bo ta porcja glukozy jest na 300ml a w labie maja zwykle takie 0,2l, mowila ze jak jest wiecej wody to latwiej wypic ;-)
Wysłane z mojego LG-K120 przy użyciu Tapatalka
#946 |
Zakorzenienie
|
Szaleje dalej z zakupami ( najwyżej jutro jak zajrzę na konto będę płakać) i zamówiłam poduchę dla siebie do spania, a do niej o takim samym wzorze poduchę do karmienia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#947 |
Zakorzenienie
|
Mamy majowe 2017 cz. III
Mi sie znowu usnęło :P ja mam w planie w następnym tygodniu zacząć zakupy, jutro przejrzę resztę ciuszków i będę miała jasność co dokupić
![]() Musiałam od odmówić moje malowanie paznokci na wtorek, jadę z Tz tylko na ściągnięcie hybrydy :/ jest to cholernie daleko nie zawsze mam miejsce siedzącej jadę tam z godzinę. Mam problem z tym łożyskiem i nie chce dodatkowo ryzykować uderzeniem w brzuch czy cos w autobusie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
02.05.2012 ![]() 14.04.2017 Maksymilian ![]() ![]() 13.05.2022 Filip ![]() Edytowane przez gornek Czas edycji: 2017-01-05 o 18:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#948 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Zadomowienie
|
Hej!
Gratuluję wizyt! Ale się te płcie zmieniają! U nas potwierdzona już dwa razy, zobaczymy, co będzie w sobotę. Wszystkie psy i koty piękne! Któraś z Was pisała o kremie BB. Nie jest on polecany w ciąży, bo zwykle zawiera filtr przenikający. Srokao kiedyś o tym pisała. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja taka juz jestem, musze sobie koniecznie cos o asertywnosci poczytac... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Decorail ale duzy dziec! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Marta, a to nie Ty ostatnio plakalas, bo TZ zanegowal imie "Iza"? Sprawa sie sama rozwiazala, bo synka i tak Izą nie nazwiesz ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#951 |
Zakorzenienie
|
Decorail nasze maluszki idą łeb w łeb
![]() ![]() Dziewczyny ja zaczęłam szaleć z zakupami. Chyba trochę przez to, że boję się tego wcześniejszego porodu i trochę się przeraziłam tym szpitalem, że mogę nie dać rady z wyprawką no i kupuje. Dzisiaj już dwie wiadomości na olx napisałam odnośnie paczek z ubrankami, kilka już mam ale jeszcze chciałabym trochę kupić a nie pochodzę po lumpeksach więc muszę tak z domu zdalnie a mąż podjedzie i odbierze. Fajną paczkę za 250zł na alledrogo znalazłam, wychodzi 2zł za sztukę ale kurczę nie bardzo chce aż tyle wydać bo są tam też ubranka 74 które szybko mi nie będą potrzebne a wydatków sporo przed nami jeszcze. No i myślę co gemini zamówić, macie może jakąś listę? to planowałam koniec marca kupować ale chyba teraz to koniec lutego jednak się zamówię.
#952 |
Zakorzenienie
|
Ania - ścigają się, hehe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
Zakorzenienie
|
Aniu ja na gemini kupuje cała wyprawkę higieniczna, tzn patyczki do uszu, krem linomag, obcinacze, aspirator do noska, waciki duże, gaziki, szczotkę do włosów, bepanthen, zasypkę alantan, nie wiem czy jest tam roztwór soli fizjologicznej, gaziki sterylne, balsam/oliwkę, płyn do kąpieli itp.
Ręczniki itp wole kupić stacjonarnie, nawet pieluchy tam maja tetrowe ale tez kupie w pepco ![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#954 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też po wizycie, wszystko wyglada ok. Szyjka wydluzla mi sie z 2.99 na 3.75 więc jestem happy ![]() 1 lutego mam ponowne polowkowe. Gratulacje udanych wizyt! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#955 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#956 |
Zadomowienie
|
Black super sprawa z tymi rzeczami z hm!
![]() vicuniaa to fakt! u nas po ślubie też kłótnie są "lepsze", inne, mniej emocjonalne ![]() ![]() ale masz super koteły ![]() Lickthelollipop, kingaluma, bunnybe, nie wiem czy jeszcze o kimś zapomniałam, ale wszystkie wasze zwierzaki sa śliczne i widać że kochane ![]() mileena5 oj ja też nie cierpię jak mimo że niepogodzeni jesteśmy do on idzie spać:P ja zawsze mam w sobie pełno emocji i to że on idzie spać sobie tak o, to wydaje mi się że wcale go to nie ruszało, to o co ta kłótnia poszła i że mi tylko napsuł nerwów:P A mi słuchajcie niewiele piersi urosły, tak o jeden rozmiar. I jakoś kurcze już się czuję nie za bardzo z nimi, wolę mniejsze mieć, wiem dziwna jestem :P Co do zwierzaków w ogóle to ja nie cierpię niektórych filmików na yt gdzie ludzie się śmieją z niby śmiesznych sytuacji w których tak naprawdę zwierzę jest pod wielkim stresem, widać nie raz jak specjalnie męczą zwierzęta byle tylko nakręcić filmik i żeby było "zabawnie" Uważam zresztą że po tym jak ktoś traktuje zwierzęta można wiele o nim powiedzieć. Dziewczyny gratuluję wizyt i poznanych płci chłopakow ![]() ![]() A to moje kociaki ![]() Rudy to kocurrro ![]() Edytowane przez Baambi Czas edycji: 2017-01-05 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Zakorzenienie
|
Bambi - ale mają oczy
![]() Mój Tz sobie właśnie robi wino grzane - też chcę ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#958 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale wszystko robie powoli i jak coś boli to się kładę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#959 | ||
Zakorzenienie
|
Mamy majowe 2017 cz. III
Cytat:
No to super ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
Pieknosci ![]() ![]() ![]() ![]() A poza tym koty tam lezaly i grzaly licznik i nam nabily troche do placenia ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
mom to be ![]() Edytowane przez vikuniaa Czas edycji: 2017-01-05 o 20:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#960 |
Wtajemniczenie
ski
|
Wreszcie w domu. Niestety dalej nie wiem kto we mnie mieszka bo lekarz nie chciał wykonać usg. Za to powiedział że na następnej wizycie sprawdzi tak długo aż się dowiem
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.