Mamy majowe 2017 cz. III - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-01-05, 16:42   #931
Kiwaczka
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy majowe 2017 cz. III

Ukraijanka, ja od siebie polecam silikonowe mega szybko można je wyczyścić

Marta, gratuluje w takim razie chłopczyka no to teraz niebieskie bodziaki Was czekają
Vikunia, mnie się takie puchate kulki podobają ale żeby chciał się przytulić..

Mój dzieć faktycznie uparty ale co zrobić. Już go karce od wczoraj za nieujawnienie się. Dobrze że miałam prenatalne za darmo i płacę tylko za dzisiejszą wizyte bo bym z torbami poszła.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiwaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-05, 16:53   #932
bunnybe
Zadomowienie

Thumbs down Dot.: Mamy majowe 2017 cz. III

Cytat:
Napisane przez vikuniaa Pokaż wiadomość
Musze zerknac ja z ostatniego badania mam zdjecia stopek i otwrtej buzi z noskiem ❤️

Tez mam z dzisiaj zdjecie stopek i buzi z raczka przy niej caly czas je ogladam
Stary 2017-01-05, 16:53   #933
talusiax33
Zadomowienie

Decorail - super bluzeczki

Marta - szaleństwo, w takim razie gratuluję siusiaka ♡
Piękny zestaw ciuszków, będzie mały ekegancik! 😀

U mnie 19t6d i mała waży 340g a co do miary to nie wiem bo byłam tak poskręcana, że ciężko było ja zmierzyć 😉

talusiax33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-05, 17:00   #934
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mileena5 Pokaż wiadomość

I to jest zupełnie w porzadku nic na sile, nie chcesz, nie czujesz, nie posiadasz nie ma co drążyć wolny wybór jestem jednak przekonana, ze mimo wszystko nie pozwolisz dziecku na żadne "okrucieństwa" wobec zwierząt kogo innego. I taka szczerość wlasnie cenie
To oczywiste - szacunek do każdego żywego stworzenia

Cytat:
Napisane przez ukrajinka Pokaż wiadomość

jeszcze mam pytanie dziewczyny, z serii kulinarnych? chcialabym zaczac piec muffinki, jakie formy polecacie?
ja polecam formę silikonową! Mega trwała i wygodna, łatwa w myciu.

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Szybko tylko piszę, że my już po wizycie i uwaga, uwaga zamiast dziewczynki będzie na 200% CHŁOPIEC! Do tej pory jestem trochę w szoku, tz za to cieszy się jak szalony.
Prawdopodobnie nazwiemy go Michał.
Ale mały jest zdrowy. Za 3 tygodnie następna wizyta bo ułożony jest pionowo i ciężko było dobrze zbadać serduszko.
I waży 420g.

Co do mnie to niestety mam infekcje wykryta w cytologii i dostałam leki.

Teraz spokojnie mogę Was nadrobić bo po wizycie byliśmy na wyprzedażach kupić coś fajnego małemu.

Gratuluję Ale zwrot akcji
emi_lka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-05, 17:03   #935
anita7
Rozeznanie

Melka gratki synusia ☺

Ja się w domu nie maluje ale jak wychodzę to oczywiście makijaż musi być.

Effpe dobre wieści 😉

Bunnybe fajnie że wizyta udana ☺

Marta ale nowiny 😀 synek zdrowy najważniejsze a infekcja teraz jest a za parę dni jej nie będzie 😉

Ukrajinka ja mam metalową formę na 12 szt. Mufiny wielkością w sam raz i dobrze się piecze w metalowej formie jak dla mnie. Ale nie mam porównania z silikonowa.

Kurczę smartfon mi coś szaleje i nie widzę żadnych zdjęć które dodalyscie 😐

anita7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-05, 17:07   #936
kenaya
Rozeznanie

Gratuluje wizyt czyli już u trójki z Was zmieniła się płeć
Wszystkie kotki i psiaki przeurocze i ja się pochwalę moim szczeniakiem. Na razie jest jeszcze szalona ale liczę, że do czasu porodu już trochę ją ogarniemy czasem też się zastanawiam jak będzie reagowała na malucha, ale patrząc jak się zachowuje to innych psów, liże je po pysku, oczach, łapkach to jestem pełna nadziei
IMG_2149.jpg
Ja wizytuję we wtorek, też już jestem ciekawa jak mały urósł czekam na wypłatę i biorę się za zakupy wyprawkowe
kenaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-05, 17:13   #937
vikuniaa
Zakorzenienie

Mamy majowe 2017 cz. III

[/COLOR]
Cytat:
Napisane przez bunnybe Pokaż wiadomość
Dzieki Dziewczyny, tez uwielbiam tego mojego szarego pluszowego przytulaka

Kochana, 20t3d maly ma 17cm i wazy 360g, ginka powiedziala ze to wymiary idealne co do wieku ciazy. A wage swojego malca znajdziesz na tym odcinku z usg chyba ze lekarz Ci go nie daje? Mi zawsze ginka daje aktualny wydruk pomiarow z usg i kaze miec przy sobie razem z karta ciazy

Decorail super lowy! Tez sie musze wybrac do tesco poki sa wyprzedaze

Marta ale psikus! Gratuluje synka super ciuszki mu kupilas

Ukrajinka polecam metalowa lub silikonowa forme do muffinek ale na wieksza ilosc conajmniej 12 bo sie dobrze sprawdza jak sie robi duzo np na impreze silikonowa o tyle lepsza ze nie trzeba niczym smarowac ani uzywac papilotek

To jak ja mam dzisiaj 22 i 2, to pewnie juz wazy blisko 500g moje szczescie malenkie ❤️

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Wlasnie za sciana slysze jak sasiad bawi sie ze swoim poltorarocznym synem. Ryczy na niego, a mlody sie smieje i slysze, jak tupie nozkami, bo ucieka

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

Cytat:
Napisane przez kenaya Pokaż wiadomość
Wszystkie kotki i psiaki przeurocze i ja się pochwalę moim szczeniakiem. Na razie jest jeszcze szalona ale liczę, że do czasu porodu już trochę ją ogarniemy czasem też się zastanawiam jak będzie reagowała na malucha, ale patrząc jak się zachowuje to innych psów, liże je po pysku, oczach, łapkach to jestem pełna nadziei
Załącznik 6830726
Ja wizytuję we wtorek, też już jestem ciekawa jak mały urósł czekam na wypłatę i biorę się za zakupy wyprawkowe

Jaka flirciara zalotna

Edytowane przez vikuniaa
Czas edycji: 2017-01-06 o 21:11
vikuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-01-05, 17:22   #938
decorail
Zakorzenienie

U nas wszystko ok - mały waży 506 g A ja tylko 0.5 kg więcej - uf

Tylko mój gin mnie wkurzył, bo jak mi kazał brać Mama DHA to powiedział, że raz dziennie, ale już nie sprecyzował, że 2 tabletki... I dopóki nie przeczytałam, że Wy bierzecie po 2 to z miesiąc dobry przyjmowałam pół dawki... Dziś z ciekawości go dopytałam i wyszło szydło z worka... Zła jestem

Marta - ale jaja dosłownie

Kenaya - Twój pies mnie urzekł i chcę go przytulić
decorail jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-05, 17:47   #939
anita7
Rozeznanie

Decorail wow ale dzieć duży 😀 ekstra.
Nooo po przekroczeniu tego 500 G dzieciaki będą nam rosły z tygodnia na tydzień już w sporszym tempie 😊

Vikunia nie miej ani troszku wyrzutów sumienia. Liczy się tylko Ty i twój dzieć

anita7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-05, 17:57   #940
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez decorail Pokaż wiadomość

Tylko mój gin mnie wkurzył, bo jak mi kazał brać Mama DHA to powiedział, że raz dziennie, ale już nie sprecyzował, że 2 tabletki... I dopóki nie przeczytałam, że Wy bierzecie po 2 to z miesiąc dobry przyjmowałam pół dawki... Dziś z ciekawości go dopytałam i wyszło szydło z worka... Zła jestem
Wow, ale spory dzidziuś!
Super, że wszystko dobrze!
emi_lka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-05, 18:04   #941
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Wrzucam fotkę, co dziś upolowałam na wyprzedażach Tesco i H&M
Cudne Skoro u mnie drugi raz padło, że synuś, to chyba też zacznę szukać już chłopięcych rzeczy. Mało, że siusiak wystawiony to i jajka już wyłażą

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Szybko tylko piszę, że my już po wizycie i uwaga, uwaga zamiast dziewczynki będzie na 200% CHŁOPIEC! Do tej pory jestem trochę w szoku, tz za to cieszy się jak szalony.
Prawdopodobnie nazwiemy go Michał.
Ale mały jest zdrowy. Za 3 tygodnie następna wizyta bo ułożony jest pionowo i ciężko było dobrze zbadać serduszko.
I waży 420g.

Co do mnie to niestety mam infekcje wykryta w cytologii i dostałam leki.

Teraz spokojnie mogę Was nadrobić bo po wizycie byliśmy na wyprzedażach kupić coś fajnego małemu.

Dzień chłopca dzisiaj gratulacje !

Cytat:
Musze zerknac ja z ostatniego badania mam zdjecia stopek i otwrtej buzi z noskiem ❤️

Mój trzymał stopy pod dupcią nie dało rady policzyć paluszków

Cytat:
Napisane przez anita7 Pokaż wiadomość
Melka gratki synusia ☺

Dziękujemy

Cytat:

Mój waży ok. 400 gram. A moja waga też ruszyła. Wprawdzie niewiele, bo wg mojej ok. 0,5 kg, ale jednak
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-01-05, 18:09   #942
marta6704
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emi_lka Pokaż wiadomość
Za 3 tyg. mam test obciążeniowy glukozą, kupiłam dziś w aptece glukozę cytrynową.
Za 3 tygodnie też dostanę skierowanie na ten test i dowiedziałam się, że bez problemu mogę zabrać ze sobą cytrynę
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6931580 1]Ale macie super pupile

Puszczają mnie do domu pod wieczór. Bede musiała brać antybiotyk w tabletkach i moze dadzą ni zwolnienie na kilka dni

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]
Odpoczywaj słońce, a tż się nie przejmuj, naprawdę nie ma podstaw do robienia pretensji o twój pobyt w szpitalu.
Cytat:
Napisane przez ukrajinka Pokaż wiadomość

jeszcze mam pytanie dziewczyny, z serii kulinarnych? chcialabym zaczac piec muffinki, jakie formy polecacie?
Mam metalową na bodajże 12 muffinek, kupuje jeszcze te papierowe ochronki w ikei i piecze się w tym świetne muffiny.

Cytat:
Napisane przez Kiwaczka Pokaż wiadomość
Ukraijanka, ja od siebie polecam silikonowe mega szybko można je wyczyścić

Marta, gratuluje w takim razie chłopczyka no to teraz niebieskie bodziaki Was czekają
Vikunia, mnie się takie puchate kulki podobają ale żeby chciał się przytulić..

Mój dzieć faktycznie uparty ale co zrobić. Już go karce od wczoraj za nieujawnienie się. Dobrze że miałam prenatalne za darmo i płacę tylko za dzisiejszą wizyte bo bym z torbami poszła.

Co za uparciuch Ale w końcu ujawni swoją płeć
Cytat:
Tez mam z dzisiaj zdjecie stopek i buzi z raczka przy niej caly czas je ogladam
Też mam te zdjęcia, stópki w górze, piąstki przy twarzy, akrobata.
Cytat:
Napisane przez talusiax33 Pokaż wiadomość
Decorail - super bluzeczki

Marta - szaleństwo, w takim razie gratuluję siusiaka ♡
Piękny zestaw ciuszków, będzie mały ekegancik! 😀

U mnie 19t6d i mała waży 340g a co do miary to nie wiem bo byłam tak poskręcana, że ciężko było ja zmierzyć 😉

Elegancik jak tatuś bo on wybierał stylówkę pierwsze ciuszki na wyjście w gości ma, pepcowe zostawiam mu jako ciuchy po domu.

[QUOTE=anita7;69318401]Melka gratki synusia ☺

Ja się w domu nie maluje ale jak wychodzę to oczywiście makijaż musi być.

Cytat:
Moja lekarka rodzinna jest przekochana. Powiedziala, ze mam sie niczym nie martwic i jak bede chciala odpoczac to ona mi zawsze da L4, bo sama byla dwa razy w ciazy i wie jak to jest. Chciala mi dac L4 od razu na 2 tygodnie, ale powiedzialam, ze wezme na tydzien, bo moj pracodawca zwariuje jak mu obwieszcze nagle, ze mnie dwa tygodnie nie bedzie. I wieczorem dzwonilam do dziewczyn i juz sie pytaly, czy nie moglabym na sobote jedna zastapic, bo chciala wziac wolne, bo jej rodzice sa ostatni dzien u niej i leca do domu. Ale tydzien temu bylam za nia dwa dni, jutro tez jest wolne przeciez... mam wyrzuty sumienia, ze powiedzialam, ze nie przyjde, ale przeciez mam L4... tylko wiecie jak wszyscy patrza.. "przeciez tylko ja plecy bola, to L4 o dupe rozbic, moglaby przyjsc".

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

To jak ja mam dzisiaj 22 i 2, to pewnie juz wazy blisko 500g moje szczescie malenkie ❤️

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Wlasnie za sciana slysze jak sasiad bawi sie ze swoim poltorarocznym synem. Ryczy na niego, a mlody sie smieje i slysze, jak tupie nozkami, bo ucieka

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

Jaka flirciara zalotna

Nie przejmuj się pracą, niech sobie myślą co chcą, masz prawo odpoczywać w ciąży i słuchaj się swojej pani doktor.

Cytat:

Też biorę mama dha w dawce 1 tabletka dziennie bo po dwóch czułam się źle i moja ginka powiedziała, że tak mogę to dawkować.

Połowę cytowanych wypowiedzi mi zjadło egh...

Po domu chodzę legginsy, albo krótkie bawełniane spodenki, plus dłuższa koszulka, sweterek, wygodnie i ładnie.
Maluje się praktycznie codziennie, ale ja uwielbiam to robić, jednak nie mam problemu wyjść bez makijażu.

Black: Zamówiłam sobie tą kurtkę, mam nadzieję, że L nie będzie, aż tak ogromna, ale chce w końcu poczuć ulgę, a nie ściskać małego w mojej starej, zaś cena jest super.
Co do spodni mierzyłam kilka w h&m i każda para to inny rozmiar był na mnie dobry więc mimo, że bardzo mi się podobają to póki co sobie daruje, a zamówię z allegro jeszcze jedne legginsy.

Wszystkie zwierzaki cudne, kiedyś i my z tż będziemy mieli naszego west high terriera
I zgadzam się, że zwierzęta świetnie wyczuwają charakter człowieka, z braćmi od małego mieliśmy mnóstwo zwierząt ( uroki posiadania dużego podwórka) i widzieliśmy jak potrafiły reagować nasze psy na złych ludzi. A z

No i najważniejsze gratuluję wszystkim dzisiejszych wizyt, czy dobrze zauważyłam same siusiaki?
Ktoś mi dzisiaj powiedział, że jak rodzą się sami chłopcy to idzie wojna
Najwazniejsze, że nasze maluchy są zdrowe i pięknie się rozwijają, a ich waga jest niesamowita, widać, że wystarczy kilka dni i maluch ciach i jest już dobre kilkadziesiąt gram większy.

Miałam się pochwalić szyjką, bo tego bardzo się dzisiaj bałam, jest zamknięta i ma ponad 4 cm, zrobiono też posiew i dostałam skierowania na krew i mocz ( znów...).
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-05, 18:18   #943
bunnybe
Zadomowienie

Decorail pol kilo to juz kawał chlopa a ktory to u Ciebie tydzień?
Stary 2017-01-05, 18:25   #944
decorail
Zakorzenienie

Marta - o to mnie zaskoczyłaś, że można 1x1 dawkować Ale kiedyś w ogóle się nie brało witamin i też było ok

Bunnybe - z om dziś mam skończone 23 tygodnie z usg 22 i 2 dni
Stary 2017-01-05, 18:25   #945
bunnybe
Zadomowienie

Marta mi tez ginka powiedziala ze mam wziac ze soba cytryne i kubek z domu bo ta porcja glukozy jest na 300ml a w labie maja zwykle takie 0,2l, mowila ze jak jest wiecej wody to latwiej wypic ;-)

Wysłane z mojego LG-K120 przy użyciu Tapatalka
Stary 2017-01-05, 18:26   #946
marta6704
Zakorzenienie

Szaleje dalej z zakupami ( najwyżej jutro jak zajrzę na konto będę płakać) i zamówiłam poduchę dla siebie do spania, a do niej o takim samym wzorze poduchę do karmienia
Stary 2017-01-05, 18:39   #947
gornek
Zakorzenienie

Mamy majowe 2017 cz. III

Mi sie znowu usnęło :P ja mam w planie w następnym tygodniu zacząć zakupy, jutro przejrzę resztę ciuszków i będę miała jasność co dokupić zreszta i tak wypłata będzie w pn to można poszaleć. Ale myśle co poza zamówieniem w gemini zamówić, chciałam pościel tzn wyplenienie ale to kupie po porodzie, skoro maluszek i tak nie śpi na poduszce. Moze zamówię kocyki i pościel do wozka,śliczne sa na Allegro i nie sa w złych cenach.
Musiałam od odmówić moje malowanie paznokci na wtorek, jadę z Tz tylko na ściągnięcie hybrydy :/ jest to cholernie daleko nie zawsze mam miejsce siedzącej jadę tam z godzinę. Mam problem z tym łożyskiem i nie chce dodatkowo ryzykować uderzeniem w brzuch czy cos w autobusie szkoda.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edytowane przez gornek
Czas edycji: 2017-01-05 o 18:50
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-05, 18:50   #948
marta6704
Zakorzenienie

Cytat:
Marta mi tez ginka powiedziala ze mam wziac ze soba cytryne i kubek z domu bo ta porcja glukozy jest na 300ml a w labie maja zwykle takie 0,2l, mowila ze jak jest wiecej wody to latwiej wypic ;-)

Wysłane z mojego LG-K120 przy użyciu Tapatalka
O kubku wcześniej nie słyszałam, dzięki za informację
Cytat:
Marta - o to mnie zaskoczyłaś, że można 1x1 dawkować Ale kiedyś w ogóle się nie brało witamin i też było ok

Bunnybe - z om dziś mam skończone 23 tygodnie z usg 22 i 2 dni
Ja mam 21tydzien 6 dzień, więc kilka dni i dzieć pięknie rośnie
Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Mi sie znowu usnęło :P ja mam w planie w następnym tygodniu zacząć zakupy, jutro przejrzę resztę ciuszków i będę miała jasność co dokupić zreszta i tak wypłata będzie w pn to można poszaleć. Ale myśle co poza zamówieniem w gemini zamówić, chciałam pościel tzn wyplenienie ale to kupie po porodzie, skoro maluszek i tak nie śpi na poduszce. Moze zamówię kocyki i pościel do wozka,śliczne sa na Allegro i nie sa w złych cenach.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Też planuje przejrzeć allegro za kocykami i pościelą
Stary 2017-01-05, 18:55   #949
IncognitoNick
Zadomowienie

Hej!

Gratuluję wizyt! Ale się te płcie zmieniają! U nas potwierdzona już dwa razy, zobaczymy, co będzie w sobotę.

Wszystkie psy i koty piękne!

Któraś z Was pisała o kremie BB. Nie jest on polecany w ciąży, bo zwykle zawiera filtr przenikający. Srokao kiedyś o tym pisała.

IncognitoNick jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-01-05, 19:11   #950
vikuniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anita7 Pokaż wiadomość
Decorail wow ale dzieć duży ekstra.
Nooo po przekroczeniu tego 500 G dzieciaki będą nam rosły z tygodnia na tydzień już w sporszym tempie

Vikunia nie miej ani troszku wyrzutów sumienia. Liczy się tylko Ty i twój dzieć

Ja taka juz jestem, musze sobie koniecznie cos o asertywnosci poczytac...

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Decorail ale duzy dziec!

Marta, a to nie Ty ostatnio plakalas, bo TZ zanegowal imie "Iza"? Sprawa sie sama rozwiazala, bo synka i tak Izą nie nazwiesz

Stary 2017-01-05, 19:15   #951
ania9o
Zakorzenienie

Decorail nasze maluszki idą łeb w łeb Moja księżniczka miała wczoraj 530g

Dziewczyny ja zaczęłam szaleć z zakupami. Chyba trochę przez to, że boję się tego wcześniejszego porodu i trochę się przeraziłam tym szpitalem, że mogę nie dać rady z wyprawką no i kupuje. Dzisiaj już dwie wiadomości na olx napisałam odnośnie paczek z ubrankami, kilka już mam ale jeszcze chciałabym trochę kupić a nie pochodzę po lumpeksach więc muszę tak z domu zdalnie a mąż podjedzie i odbierze. Fajną paczkę za 250zł na alledrogo znalazłam, wychodzi 2zł za sztukę ale kurczę nie bardzo chce aż tyle wydać bo są tam też ubranka 74 które szybko mi nie będą potrzebne a wydatków sporo przed nami jeszcze.
No i myślę co gemini zamówić, macie może jakąś listę? to planowałam koniec marca kupować ale chyba teraz to koniec lutego jednak się zamówię.
ania9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-05, 19:18   #952
decorail
Zakorzenienie

Ania - ścigają się, hehe
Stary 2017-01-05, 19:23   #953
gornek
Zakorzenienie

Aniu ja na gemini kupuje cała wyprawkę higieniczna, tzn patyczki do uszu, krem linomag, obcinacze, aspirator do noska, waciki duże, gaziki, szczotkę do włosów, bepanthen, zasypkę alantan, nie wiem czy jest tam roztwór soli fizjologicznej, gaziki sterylne, balsam/oliwkę, płyn do kąpieli itp.
Ręczniki itp wole kupić stacjonarnie, nawet pieluchy tam maja tetrowe ale tez kupie w pepco

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-05, 19:23   #954
CamomileS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kenaya Pokaż wiadomość
Załącznik 6830726
Ale cudo hihi

Ja też po wizycie, wszystko wyglada ok. Szyjka wydluzla mi sie z 2.99 na 3.75 więc jestem happy
1 lutego mam ponowne polowkowe.

Gratulacje udanych wizyt!

CamomileS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-05, 19:25   #955
ania9o
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CamomileS Pokaż wiadomość
Ale cudo hihi

Ja też po wizycie, wszystko wyglada ok. Szyjka wydluzla mi sie z 2.99 na 3.75 więc jestem happy

No i elegancko! a masz leżeć czy już nie? Bo u mnie mimo że jest lepiej to mam leżeć i koniec...
ania9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-05, 19:35   #956
Baambi
Zadomowienie

Black super sprawa z tymi rzeczami z hm! ja mam szare jeansy z hm i jestem bardzo zadowolona, w ogóle mi nie spadają i są mega wygodne

vicuniaa to fakt! u nas po ślubie też kłótnie są "lepsze", inne, mniej emocjonalne nie wiem z czego to wynika ale jakby mój meżu się zrobił bardziej ugodowy

ale masz super koteły hehe i tak śmiesznie wyglądają bo jeden taki kudłaty a drugi nie :P podobnie jest u mnie, a i też mamy taki balkonik ale jest już za mały dla naszych kotów.

Lickthelollipop, kingaluma, bunnybe, nie wiem czy jeszcze o kimś zapomniałam, ale wszystkie wasze zwierzaki sa śliczne i widać że kochane

mileena5 oj ja też nie cierpię jak mimo że niepogodzeni jesteśmy do on idzie spać:P ja zawsze mam w sobie pełno emocji i to że on idzie spać sobie tak o, to wydaje mi się że wcale go to nie ruszało, to o co ta kłótnia poszła i że mi tylko napsuł nerwów:P

A mi słuchajcie niewiele piersi urosły, tak o jeden rozmiar. I jakoś kurcze już się czuję nie za bardzo z nimi, wolę mniejsze mieć, wiem dziwna jestem :P

Co do zwierzaków w ogóle to ja nie cierpię niektórych filmików na yt gdzie ludzie się śmieją z niby śmiesznych sytuacji w których tak naprawdę zwierzę jest pod wielkim stresem, widać nie raz jak specjalnie męczą zwierzęta byle tylko nakręcić filmik i żeby było "zabawnie"
Uważam zresztą że po tym jak ktoś traktuje zwierzęta można wiele o nim powiedzieć.

Dziewczyny gratuluję wizyt i poznanych płci chłopakow Marta... jaki zwrot akcji
A to moje kociaki
Rudy to kocurrro
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_7380.jpg (74,2 KB, 47 załadowań)

Edytowane przez Baambi
Czas edycji: 2017-01-05 o 19:38
Baambi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-05, 19:43   #957
decorail
Zakorzenienie

Bambi - ale mają oczy

Mój Tz sobie właśnie robi wino grzane - też chcę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-01-05, 20:03   #958
CamomileS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ania9o Pokaż wiadomość
No i elegancko! a masz leżeć czy już nie? Bo u mnie mimo że jest lepiej to mam leżeć i koniec...
Nic nie mówiła o lezeniu ale wcześniej też nie mówiła. Generalnie ja staram się odpoczywac i nie dopuszczac do napięć brzucha, ale normalnie chodze z psem, do sklepu, zamiote czy ugotuje.
Ale wszystko robie powoli i jak coś boli to się kładę.

CamomileS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-05, 20:13   #959
vikuniaa
Zakorzenienie

Mamy majowe 2017 cz. III

Cytat:
Napisane przez CamomileS Pokaż wiadomość
Ale cudo hihi

No to super i jak duzo!

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Baambi Pokaż wiadomość
Black super sprawa z tymi rzeczami z hm! ja mam szare jeansy z hm i jestem bardzo zadowolona, w ogóle mi nie spadają i są mega wygodne

vicuniaa to fakt! u nas po ślubie też kłótnie są "lepsze", inne, mniej emocjonalne nie wiem z czego to wynika ale jakby mój meżu się zrobił bardziej ugodowy

ale masz super koteły hehe i tak śmiesznie wyglądają bo jeden taki kudłaty a drugi nie :P podobnie jest u mnie, a i też mamy taki balkonik ale jest już za mały dla naszych kotów.

Lickthelollipop, kingaluma, bunnybe, nie wiem czy jeszcze o kimś zapomniałam, ale wszystkie wasze zwierzaki sa śliczne i widać że kochane

mileena5 oj ja też nie cierpię jak mimo że niepogodzeni jesteśmy do on idzie spać:P ja zawsze mam w sobie pełno emocji i to że on idzie spać sobie tak o, to wydaje mi się że wcale go to nie ruszało, to o co ta kłótnia poszła i że mi tylko napsuł nerwów:P

A mi słuchajcie niewiele piersi urosły, tak o jeden rozmiar. I jakoś kurcze już się czuję nie za bardzo z nimi, wolę mniejsze mieć, wiem dziwna jestem :P

Co do zwierzaków w ogóle to ja nie cierpię niektórych filmików na yt gdzie ludzie się śmieją z niby śmiesznych sytuacji w których tak naprawdę zwierzę jest pod wielkim stresem, widać nie raz jak specjalnie męczą zwierzęta byle tylko nakręcić filmik i żeby było "zabawnie"
Uważam zresztą że po tym jak ktoś traktuje zwierzęta można wiele o nim powiedzieć.

Dziewczyny gratuluję wizyt i poznanych płci chłopakow Marta... jaki zwrot akcji
A to moje kociaki
Rudy to kocurrro

Pieknosci my juz ten balkonik wyrzucilismy, bo zbieral tyle siersci, ze glowa mala
A poza tym koty tam lezaly i grzaly licznik i nam nabily troche do placenia mamy taki licznik, ktory jest nalozony na grzejnik i reaguje na cieplo, a nie jest jakby w srodku grzejnika. Nie wiem jak to wytlumaczyc

Edytowane przez vikuniaa
Czas edycji: 2017-01-05 o 20:14
vikuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-05, 20:24   #960
Kiwaczka
Wtajemniczenie

Wreszcie w domu. Niestety dalej nie wiem kto we mnie mieszka bo lekarz nie chciał wykonać usg. Za to powiedział że na następnej wizycie sprawdzi tak długo aż się dowiem zapisał sobie to nawet w kalendarzu. Także tyle z mojej wizyty i zakupów :pp

Kiwaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości